USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Wit-witan asam Obetikolik

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 459789-99-2. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram kanthi urutan masse saka bubuk Asam Obeticholic (459789-99-2), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Wit-witan asam Obeticholic digunakake kanggo ngobati PBC ing wong diwasa lan kadhangkala dipigunakaké bebarengan karo obat sing disebut ursodeoxycholic acid (UDCA). Cholangitis biliary primer (PBC) yaiku penyakit ati sing kronis sing mbebayani kanthi cepet ngancurake duktus ing ati.

Product Description

Wit-witan asam Obeticholic video


Wit-witan asam Obetikolik Karakter dhasar

Jeneng: Wit-witan asam Obetikolik
CAS: 459789-99-2
Formula molekul: C26H44O4
Bobot molekul: 420.63
Titik Nyelehake: 108-110 ° C
Panyimpenan Temp: Kulkas
warna: Putih utawa putih putih bubuk kristal


Wit-witan Aset Obeticholic ing panggunaan Antinoplastik Agen

Names

Jeneng umum: Wêdakakêna Asam Obeticholic (oh BET i KOE lik AS id)
Brand Name: Ocaliva

Digunakna bubuk asam Obeticholic

Pangobatan iki digunakake kanthi nggunakake utawa minangka kombinasi kanggo penyakit ati (biliary cholangitis-PBC). Penyakit iki alon ngancurake duktus empedu ing ati. Nalika saluran empedu sing rusak, zat-zat sing mbebayani bisa mbangun ing empedu andscar ati. Wêdakakêna Asam Obétikolik bisa nyebabake ati dadi luwih empuk, lan mbantu mbuwang empedu metu saka ati. Wêdakakêna Asam Obetikolik bisa mbiyantu ngurai alon-alon panyakit cholangitis bening lan ngurangi gejala kayata kelaran, kulit gatal, nyeri abdomen, lan mata lan tutuk garing.

Apa dosis bubuk Asam Obeticholic

Dosis diwasa biasa kanggo Biliary Cirrhosis

Dosis awal: 5 mg lisan sapisan dina
Pangopènan dosis: 5 mg oral kaping dina; yen ora nyuda alkali phosphatase (ALP) lan / utawa total bilirubin ora entuk sawise 3 sasi, nambah dosis kanggo 10 mg lisan sapisan dina
Dosis maksimal: 10 mg / dina

komentar:

Migunakake: Kanggo perawatan cholangitis biliary utami:
-Bisa monoterapi ing wong diwasa ora bisa ngidinke asam ursodeoxycholic (UDCA)
- Ing kombinasi karo UDCA ing wong diwasa karo respon ora cukup kanggo UDCA

Penyesuaian Dosis Bénda
Ora ana pengaturan sing disaranake.

Penyesuaian Dosis Hati
Dysfunction liver mild (Anak Pugh Kelas A): Ora ana pengaturan sing disaranake.
Moderate kanggo disfungsi ati abot (Anak Pugh Kelas B lan C):
- Dosis awal: 5 mg lisan seminggu
-Dengan perawatan: 5 mg oral kaping seminggu; yen jumlah pengurangan ALP lan / utawa total bilirubin ora kasedhiya sawise sasi 3, ningkatake dosis kanggo 5 mg 2 kaping seminggu (paling ora 3 dina loro), lan salajengipun kanggo 10 mg 2 kaping seminggu (paling ora 3 dina loro ) gumantung ing respon lan tolerability
- Dosis maksimal: 10 mg / dina

Komentar;
-Patient kudu dimonitor kanggo kedadeyan reaksi sing gegandhengan karo ati
- Risiko potensial kudu ditimbang merga manfaat ing pasien kanthi riwayat reaksi ngarepan ati sing penting sacara klinis.

Dosis Adjustments
Patients with intolerant pruritus:
-Nambah resin binding asam antihistamin utawa empedu
-Mbebas dosis kanggo 5 mg saben dina (pasien ora nampi dosis saben dina 5 mg) utawa 5 mg lisan sapisan dina (pasien ora nampi dosis saben dina 10 mg)
-Minangka mungkasi perawatan nganti 2 minggu, banjur miwiti maneh ing dosis ngisor
-Disela tumpukan ing pasien kanthi terus-terusan, pruritus ora bisa ditolerir.

Carane bubuk Aset Obeticholic

Wêdakakêna Obétikolic Asam digunakake utamane utawa kanthi kombinasi ursodiol (Actigall, Urso) kanggo ngobati bagiyan cholangitis biliary (PBC; jinis penyakit ati sing ngrusak duktus empedu, sing ngidinake empedu tetep ing ati lan nyebabake karusakan) ing wong sing ora bisa njupuk ursodiol utawa ing wong sing ora diobati kanthi sukses karo ursodiol piyambak. Wêdakakêna Aset Obétikolik ana ing sajrone obat sing diarani agonis reseptor farnesoid X. Kerjane kanthi ngurangi produksi empedu ing ati lan nambah penghapusan bile saka ati.

Warning

Sadurunge njupuk bubuk Asam Obeticholic, gunakake dhokter utawa apoteker yen sampeyan alergi, utawa yen sampeyan duwe alergi liyane. Produk iki bisa ngandhut bahan sing ora aktif sing bisa nyebabake reaksi alergi utawa masalah liyane. Obrolan karo apoteker kanggo rincian liyane.

Sadurunge ngobati obat kasebut, gunakake dhokter sampeyan utawa apoteker riwayat medismu, utamane: blockage ductile empedu.

Sadurunge bedhah, gunakake dhokter utawa dokter gigi babagan kabeh prodhuk sing sampeyan gunakake (kalebu obat resep, obat non resepsi, lan produk herbal).

Sajrone meteng, pengobatan iki mung digunakake nalika ditrapake kanthi jelas. Rembugan risiko lan manfaat karo dhokter sampeyan.

Ora dingerteni manawa pengobatan iki liwat susu ibu. Konsultasi dhiri dhokter sampeyan.

Obeticholic Acid Raw Powder

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhe bisa dikirim ing 3 dina kerja sawise pembayaran.

Obeticholic Acid bubuk Marketing

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.

Dadi bubuk asam Obeticholic duwe efek sampingan

Tiredness, nyeri ing tutuk / tenggorokan, utawa deg-degan cepet / ketukan bisa kedadeyan. Yen salah sijine efek kasebut luwih cepet utawa luwih cepet, gunakake dhokter utawa apoteker kanthi cepet.

Elinga yen dhokter sampeyan wis diwènèhaké pengobatan iki amarga dhéwéké wis dianggep sing entuk manfaat kanggo sampeyan luwih gedhé saka risiko efek samping. Akeh wong ngobati obat iki ora duwe efek samping serius.

Sanajan pengobatan iki digunakake kanggo ngobati kololitis biliary (PBC), bisa uga nimbulaké worsening gejala ati. Ngomongake dhokter bener yen sampeyan duwe gejala kayata gerah, kulit anyar, mual / muntah sing ora mandheg, mundhut nafsu makan, nyeri weteng / weteng, mata / kulit sing kuning, urin peteng, nyeri otot / sendi, sikil bengkak / kaki / abdomen, utawa owah-owahan mental / swasana ati. Dokter sampeyan bisa nulis obat liyane kayata resin asam-asam empedu utawa antihistamin, utawa kanggo sementara mungkasi / ngatur dosis pengobatan sampeyan kanggo ngatur sawetara efek samping. Dhiskusi karo dhokter sampeyan babagan risiko lan manfaat ngobati pengobatan iki.

Reaksi alergi banget kanggo obat iki arang banget. Nanging, njaluk rightaway bantuan kesehatan yen sampeyan ngelingi gejala reaksi alergi sing serius, kalebu: ruam, gatal / bengkak (utamané saka pasuryan / lidah / tenggorok), pusing abot, gangguan napas.

Iki ora minangka daftar lengkap efek samping. Yen sampeyan ngandhani efek liyane sing ora kadhaptar ing ndhuwur, hubungi dokter utawa apoteker.


Carane tuku bubuk Aset Obeticholic saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.


COA

COA 459789-99-2 Obeticholic Acid AASRAW

HNMR

Resep

Resep Pangan Buncis Obeticholic

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi

Referensi & kutipan produk