USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Bromelain bubuk

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram kanggo urutan massal bubuk Bromelain, miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

bromelain yaiku bagéyan protèin sing asalé saka wit nanas, sanajan ana ing saindenging tanduran lan woh seger. Ekstrak iki duwe sejarah migunakake obat-obatan. Minangka bahan kuliner, bisa dipigunakaké minangka tenderizer daging, ing macem-macem obat-obatan lan model riset amarga bisa dadi khasiat marang penyakit.

Product Description

Bromelain bubuk video


Bubuk mentahan Bromelain dhasar Characters

Jeneng: Bromelain bubuk
CAS:
Formula molekul:
Bobot molekul:
Titik Nyelehake:
Panyimpenan Temp: RT
warna: wêdakakêna putih


Panggangan bubuk mentahan Bromelain

Bromelain Bubuk Jeneng Bubuk

Bromelain uga dikenal minangka enzim Pineapple, enzim nanas.

Bromelain Raw bubuk Bromelain Dianggo

Ora ana dosis sing disaranake.

Babagan bubuk mentahan Bromelain

Bromelain durung ditetepake sacara ilmiah sing efektif kanggo nambani penyakit liyane lan durung diijinake dening US Food and Drug Administration kanggo perawatan apa wae kelainan. Ing Amerika Serikat, ing babagan Undhang-undhang Health and Education Supplementary Dietary (DSHEA, 1994) ngidini panggunaan suplemen makanan sing duwe bromelain sanadyan keberhasilan durung dikonfirmasi.

Bubuk mentahan Bromelain Pandhuan luwih lanjut

Bebarengan karo papain, bromelain minangka salah sawijining protease sing paling populer digunakake kanggo tenderizing daging. Bromelain didol ing wangun bubuk, sing digabungake karo marinade, utawa langsung disebar ing daging tanpa wiji.


Carane tuku bubuk Bromelain saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

Resep

Referensi & kutipan produk