USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Bubuk Clenbuterol (CLEN) HCL

Rating:
4.00 kejaba 5 adhedhasar 8 ratings customer
SKU: 21898-19-1. Kategori:

AASraw kanthi sintesis lan kemampuan produksi saka gram nganti urutan Clenbuterol (clen) bubuk HCL (21898-19-1), miturut aturan CGMP lan sistem kontrol kualitas lacak.

Product Description

Video bubuk Clenbuterol (CLEN) HCL


Deleng ugaBubuk Clenbuterol mentah (CLEN) HCL Karakter dhasar:

Jeneng: Bubuk Clenbuterol (CLEN) HCL
CAS: 21898-19-1
Formula molekul: C12H19Cl3N2O
Bobot molekul: 313.65
Titik Nyelehake: 174-175.5 ° C
Panyimpenan Temp: 2-8ºC
warna: Putih Kristal Powder


II.Raw Clenbuterol (CLEN) panggunaan bubuk HCL ing siklus steroid

1. Jeneng:

Clenbuterol hydrochloride (CAS 21898-19-1) biasane dijenengi ing Clen, Clen HCL, dening binaragawan utawa panggunaan gajih lemak.

2. Dianggo bubuk Clenbuterol HCL:

Clenbuterol hydrochloride duwe kekuwatan kuwat kanggo ngobong lemak. Uga duwe efek thermogenik (ngundakake temp awak). Clen nambah tekanan getih lan nggawe jantung saya angel. Stimulasi iki nyebabake kenaikan suhu awak. Miturut data, iki uga nyebabake glikogenolisis (pecahan glikogen), sebabe bisa mbantu ngobong lemak awak.

3. Pènget babagan bubuk Clenbuterol HCL:

Minangka akeh wong sing nyathet, sampeyan ora bisa njupuk Clen luwih saka minggu 2 saben liyane. Iki amarga reseptor butuh wektu kanggo ngreset lan Clen ora bakal efektif yen sampeyan ora ngaso, lan ora ana jaminan yen reseptor sampeyan bakal padha.

4.Luwih instruksi babagan bubuk Clenbuterol HCL:

Ing pasar, ana Clen palsu, yaiku Salbutamol biasane.

Yen sampeyan duwe legit Clenbuterol sampeyan kudu njupuk suhu sampeyan. Sadurunge miwiti siklus Clen, njupuk suhu ing wayah esuk lan nalika sampeyan lagi menyang Clen njupuk maneh.
Yen menehi hasil nyata sampeyan bakal bisa ndeleng kenaikan suhu awak. Sampeyan uga kudu ngrasakake tangan guncang lan detak jantung sing cepet banget. Sawetara sampeyan ora bakal nemoni efek kasebut ing dosis sing sithik, saengga dosis lan ndeleng apa sing kedadeyan. Yen ora ana kedadeyan kasebut, sanajan sampeyan dosis 80-100mcg, mula temenan sampeyan kalah.

5. Bubuk Clenbuterol HCL mentah (CAS 21898-19-1):

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Catetan:

Clen umum sing umum yaiku "Clen" yaiku Salbutamol, sing uga diarani albutamol. Bentenipun utamane yaiku dosis. Clen ana ing 40mcg lan salbutamol ana ing 100mg. Sampeyan mung bisa mambu bubuk mentahan lan ngerti endi sing nyata. Kanggo tes kesucian, sampeyan bisa uga kudu nguji HPLC.

6. Resep bubuk Clenbuterol HCL:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Nggawe bubuk Liquid Clen HCL ing 100mcg / ml

CATETAN: Pesen karo rong senyawa iki bisa uga mbebayani, aja cuck karo wong-wong mau kajaba sampeyan ngerti apa sing sampeyan lakoni, utawa sampeyan bisa ngilangi. Deleng artikel ing ngisor iki.

Banyu sing wis diselehake

Benzyl Alkohol

Wêdakakêna Clen

Skala Digital

Botol lan dropper (kanthi pangukuran ing pakan)

Bakul

Sarung tangan Latex

Suit Tyvek

Duct tape

Kacau Kaca

Topeng Peluk

Lingkungan Sterile

Wadhah Cairan liter 12 Gedhe (ember bakal cekap)

Nggawe 100mcg / ml Clenbuterol (Resep iki bakal ditindakake kanggo T3 uga).

Yen ana wong sing ora ngerti matematika sing salah, dakkandhakake, nanging aku mikir babagan dhuwit.

BA kanthi ketat kanggo mbubarake bubuk lan njaga produk sing wis rampung, percaya yen ora ana sing njijiki maneh, banjur njupuk dosis saben dina lan nemokake manawa sawetara bakteri wis nyetel koloni ing telek sampeyan (wis rampung). Dadi, kita bakal nggunakake 1% ing resep iki.

Resep iki yaiku ngowahi bubuk bubuk 1 (yen matematika saya bener bakal nggawe dosis 10,000).

BA = 100 mL

Banyu sing wis dicelup = Liters 9.9 (9,900 mL). Ya pancen liter, iku dudu tulisane, maneh yen aku mikir yen matematika iku bener.)

Langkah 1. Sijine setelan Tyvek. Safety minangka kudu karo Clenbuterol.

Langkah 2. Sijine topeng pelukis.

Langkah 3. Sijine sarung tangan. Tutul menyang setelan cocog.

Langkah 4. Ukur bubuk kanthi skala. Sampeyan pengin 100% manawa kanggo tujuan dosis.

Langkah 5. Tambah bubuk kanggo beaker.

Langkah 6. Tambah aduk BA supaya bubar.

Langkah 7. Selehake banyu ing wadhah gedhe.

Langkah 8. Tambah campuran Clen menyang banyu lan nyampur kanthi becik.

Langkah 9. Selehake menyang botol lan tambah ndhuwur.

Produk pungkasan kudu dadi 10 liter Clen ing 100mcg / ml.

Resep iki kanggo tujuan hiburan fiksi lan ora kudu dicoba. Iki bahan kimia mbebayani. Iku uga teori lan durung rampung sajrone latihan.

CLEN @ 200mcg / ml

-IMO mung ana siji cara kanggo nindakake iki sadurunge sampeyan kudu nggawe barang kasebut ing buckets ... prasaja banget ...

-Ngawe siji- ngukur 0.2g (ya sing bagian sekedhik gram, sampeyan langsung maca)

-Biji 200ml saka everclear menyang piring sing nyampur sawetara jinis, utawa beaker

-Njaluk bubuk clen 0.2g, lan aplikasi panas banget ... iki gampang dizzolve supaya sabar lan aja kesusu.

-sampunipun dizzolved pour solusi sing dizzolved menyang wadhah sing amba saka sawetara jinis… aku nggunakake jupuk banyu galon karo pucuk ndhuwur.

-nuli nambah banyu sulingan 800ml…

-BAM!… Sampeyan duwe 1000ml saka klen cair @ 200mcg / ml

- digambar banjur isi 50ml utawa 100ml bokor lan wis rampung.

Tablet bubuk Clenbuterol HCL - 20mcg

Clenbuterol Hydrochloride 0.02mg
Ludipress 99mg
Magnesium stearate 1mg

Arah pabrik:
1. Campur kabeh komponen ing mixer Turbula, banjur pencet menyang tablet kanthi kompresi 20kN.
2. Kompres menyang tablet 100mg, nggunakake pukulan 8mm.

7. Pemasaran bubuk Clenbuterol HCL:

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


IV. Cara tuku bubuk Raw Clenbuterol HCL (CAS 21898-19-1); tuku bubuk CLEN HCL saka AASraw?

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

COA 21898-19-1 Clenbuterol HCL AASRAW

HNMR

21898-19-1 Clenbuterol hydrochloride HNMR

Resep

Referensi & kutipan produk