USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Bubuk Cyproterone Asetat

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 427-51-0. Kategori: ,

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal saka bubuk Cyproterone asetat (427-51-0), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Wêdakakêna Cyproterone acetate yaiku terapi hormon lan uga dikenal kanthi jeneng merek Cyprostat, Androcur, Andro-Diane, Cyprone, Dianette. Iku jenis obat sing disebut anti androgen.

Product Description

Wêdakakêna Cyproterone acetate


Wêdakakêna Cyproterone acetate Karakter dhasar

Jeneng: Wêdakakêna Cyproterone acetate
CAS: 427-51-0
Formula molekul: C24H29ClO4
Bobot molekul: 416.94
Titik Nyelehake: 200-201 ° C
Panyimpenan Temp: 2-8 ° C
warna: wêdakakêna putih


Wêdakakêna Cyproterone acetate ing siklus binaraga

Names

Jeneng-jeneng kimia: Cyprostat, Androcur, Andro-Diane, Cyprone, Dianette
Brand Names: bubuk cetroteron asetat, bubuk Diane-35, 427-51-0

Serbuk Cyproterone acetate Dianggo

Wêdakakêna Cyproterone acetate kasedhiya minangka tablet lisan (kanthi cangkem) lan minangka nyuntik suntik. Dosis sing disaranake kanggo tablet bubuk Cyproterone asetat yaiku 200 mg nganti 300 mg (tablet 4 kanggo 6) saben dina, dibagi dadi 2 kanggo dosis 3 lan dijupuk sawise dhahar.

Kanggo wong sing duwe orchiectomy (penghapusan testis), dosis rendah 100 mg nganti 200 mg saben dina ing dosis kapisah dianjurake. Dosis sing dianjurake kanggo wangun long-acting bubuk mentah Cyproterone asetat (Androcur® Depot) yaiku 300 mg sing disuntikake menyang otot seminggu.

Akeh perkara sing bisa nyebabake obat sing dikarepake wong, kayata bobot awak, kondisi medis liyane, lan obat-obatan liyane. Yen dhokter wis nganjurake dosis sing beda saka sing didaftar ing kene, ora ngganti cara sampeyan nggunakake obat tanpa konsultasi karo dokter.

Wêdakakêna Cyproterone acetate bisa nimbulaké kelemahane lan tiredness nalika sampeyan miwiti dhisik. Sawise kira-kira sasi katelu, awakmu bakal terbiasa karo pengobatan lan efek iki kudu kurang.

Penting kanggo njupuk obat iki persis kaya sing ditrapake dening dokter. Yen sampeyan krasa dosis, gunakake kanthi cepet. Yen meh wayahe kanggo dosis sabanjuré, skip dosis sing ora kejawab lan terusake jadwal dosis sing biasa. Aja njupuk dosis kaping pindho kanggo nggawe sing ora kejawab. Yen sampeyan ora yakin apa sing kudu dilakoni sawise ilang dosis, hubungi dhokter utawa apoteker kanggo pitutur.

Asupan alkohol kudu diwatesi nalika njupuk bubuk mentahan Cyproterone acetate amarga bisa ngurangi efektivitas pengobatan.

Simpen obat ing suhu kamar, nglindhungi saka cahya lan kelembapan, lan njaga supaya ora metu saka bocah.

Aja nyisihake obat-obatan ing banyu sanjerone (contone mudhun sink utawa ing jamban) utawa ing sampah omah. Takon apoteker sampeyan carane mbuwang obat-obatan sing ora dibutuhake utawa wis kadaluwarsa.

Aja njupuk pengobatan yen:

-are alergi utawa sensitif marang bubuk Cyproterone acetate utawa bahan-bahan pangobatan iki
- Ngalami penyakit ati sing aktif utawa fungsi ati sing suda
- Ngurangi fungsi ginjel

Warning ing wêdakakêna Cyproterone acetate

Sadurunge sampeyan miwiti nggunakake bubuk Cyproterone acetate, manawa sampeyan bakal ngandhani dhokter sampeyan babagan kondisi medhis utawa alergi sing sampeyan duwe, obat apa wae sing sampeyan njupuk, apa sampeyan ngandhut utawa nyusoni, lan fakta penting liyane babagan kesehatan sampeyan. Faktor iki bisa nyebabake sampeyan nggunakake obat kasebut.

-Alcohol: Efektivitas bubuk mentah Cyproterone acetate bisa dikurangi yen sampeyan nggunakake alkohol. Sampeyan kudu matesi jumlah alkohol sing sampeyan ngombe nalika njupuk pengobatan iki.

-Depresi: Pamisahan wêdakakêna Cyproterone acetate kadhangkala uga ana hubungane karo owah-owahan owah-owahan owah-owahan depresi, mligi kanthi wiwitan terapi. Sampeyan kudu ngabari dhokter yen sampeyan wis ngalami depresi.

-Diabetes: Cyproterone acetate raw powder bisa nyebabake tingkat glukosa getih kanggo ningkatake yen sampeyan duwe diabetes mellitus.

-Heart penyakit: Wêdakakêna Cyproterone acetate bisa nyebabake cairan kanggo nglumpukake ing awak. Yen sampeyan duwe penyakit jantung, ati-ati nalika nggunakake obat iki amarga ati sampeyan kudu bisa luwih angel.

-Penyakit paru: Pupuk mentahan Cyproterone asetat bisa nimbulaké karusakan ing ati. Iki biasane dikembangake sawise pirang-pirang wulan perawatan. Dokter bakal ngawasi fungsi pepati kanthi tes getih yen ana gejala utawa pratandha saka karusakan ati.

-Pregnancy: Wêdakakêna Cyproterone acetate ora bisa digunakake dening wanita.

-Barang-pakan: Cyproterone acetate raw powder ora dienggo dening wanita.

-Bocah-bocah: Wêdakakêna Cyproterone acetate ora dianjurake kanggo dianggo ing bocah-bocah

Pandhuan luwih lanjut

Wit Cyproterone acetate, Aset asetat antiandrogen steroid sintetis kanthi aktivitas progestasional lan antineoplastik sing lemah. Pupuk mentah Cyproterone acetate ngubungake reseptor androgen (AR), saéngga nyegah aktivasi reseptor androgen sing didhokèn ing jaringan target lan nyegah pertumbuhan sel tumor sensitif testosteron. Agen iki uga ngetokake sifat agonis progestasional ing tingkat pituitari sing nyuda hormon luteinizing (LH), sing nyebabake ngurangi sekresi androgen testicular lan tingkat testosteron serum. Pangobatan karo bubuk Cyproterone asetat mung nyebabake panekanan tingkat serum testosteron sing ora lengkap. Priksa uji klinis aktif nggunakake agen iki.

Struktur kimia Cyproterone acetate acetae bubuk yaiku:

-3’H-cyclopropa(1,2)pregna-1,4,6-triene-3,20-dione, 17-(acetyloxy)-6-chloro-1,2-dihydro-, (1beta,2beta)-|
-6-chloro-1b,2b-dihydro-17a-hydroxy-3’H-cyclopropa[1,2]pregna-1,4,6-triene-3,20-dione Acetate
-Lol-6-hydroxy-17 alpha methylene-1 alpha, 2 alpha pregnadiene-4,6 dione-3, 20 acetate

Pupuk mentah Cyproterone asetat

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Pemasaran bubuk mentah Cyproterone acetate

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku bubuk Cyproterone acetate saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

COA 427-51-0 Cyproterone acetate powder AASRAW

HNMR

427-51-0 Cyproterone acetate AASRAW HNMR

Resep

Resep Bubuk Cyproterone asetat

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk

1 review kanggo Bubuk Cyproterone Asetat

  1. dirating 5 metu saka 5

    Aasraw -

    Cyproterone Wêdakakêna Asetat genius

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *