USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Wêdhuk Dutasteride

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 164656-23-9. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan masse bubuk Dutasteride (164656-23-9), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Wêdhuk Dutasteride kalebu golongan obat sing dikenal minangka inhibitor 5-alpha-reductase. Iki digunakake kanggo ngredhakaké gejala hiperplasia prostatic benign (BPH) ing wong kanthi prostat sing luwih gedhe. BPH yaiku pembesaran kelenjar prostat noncancerous sing biasane ana ing wong sawise umur 50. Weruh Dutasteride bisa ngurangi produksi dihydrotestosterone (DHT), hormon sing nyebabake pembesaran kelenjar prostat. Dutasteride bubuk mentahan ngresiki gejala BPH kanthi ngurangi ukuran prostat.

Product Description

Werna bedhil video


Raw Dutasteride bubuk dhasar Karakter

Jeneng: Wêdhuk Dutasteride
CAS: 164656-23-9
Formula molekul: C27H30F6N2O2
Bobot molekul: 528.53
Titik Nyelehake: 242-250 ° C
Panyimpenan Temp: -20 ° C Freezer
warna: putih dadi bubuk kuning


Wêdakakêna Rut Dutasteride ing siklus enchancing jinis

Names

Bubuk Dutasteride, serbuk Avodart,

Bubuk mentah Dutasteride

Wêtuk Dutasteride ngindhari konversi testosteron dadi dihydrotestosterone (DHT) ing awak. DHT melu ing pangembangan hiperplasia prostatic benang (BPH). Dutasteride bubuk mentah digunakake kanggo ngobati hiperplasia prostatic benign (BPH) ing wong kanthi prostat sing luwih gedhe. Wêdakakêna Dutasteride mbiyantu ningkatake aliran urin lan uga ngurangi kabutuhan kanggo operasi prostat sabanjure.

Wêdakakêna Dutasteride kadhangkala diwenehi obat liya sing diarani tamsulosin (Flomax).

Dosis Dewasa Usus kanggo Hyperplasia Benign Prostatic:

0.5 mg lisan sepisan dina

Panganggone: Perawatan gejala prostat hyperplasia benut (BPH) ing wong kanthi prostat sing luwih gedhe kanggo ngurangi risiko retensi urin akut (AUR) lan operasi BPH.

Wêdakakêna Dutasteride minangka kapsul kanggo njupuk dening tutuk. Biasane dijupuk sepisan dina karo utawa tanpa panganan. Njupuk bubuk mentahan Dutasteride ing wektu sing padha saben dina. Tindakake pituduh ing label resep kasebut kanthi teliti, lan takon dhokter utawa apoteker kanggo njlentrehake bagean sing ora dikerteni. Pupuk bubuk mentah Dutasteride persis kaya sing diarahake. Aja njupuk luwih utawa kurang utawa njupuk luwih asring tinimbang diwenehi dhokter.

Ngelok kapsul kabeh; aja mbukak chew, utawa tresna marang dheweke.

Gejala sampeyan bisa nambah sawise sampeyan njupuk bubuk Dutasteride kanggo 3 sasi, nanging bisa njupuk 6 sasi utawa luwih suwe kanggo sampeyan ndeleng manfaat penuh bubuk mentah Dutasteride. Dhiskusi menyang dhokter sampeyan babagan perasaan nalika ngobati.

Wêtêng Dutasteride bisa ngontrol gejala nanging ora bakal ngobati kondisi sampeyan. Terus njupuk bubuk mentah Dutasteride sanajan sampeyan uga aran. Aja mandheg bubuk Dutasteride tanpa ngomong karo dokter.

Njaluk apoteker utawa dhokter kanggo salinan informasi prodhuk kanggo pasien.

Warning ing bubuk Raw Dutasteride

Wêdakakêna Dutasteride ora bisa dijupuk dening wong wadon utawa bocah. Wêdakakêna Dutasteride bisa diserap liwat kulit, lan wanita utawa bocah-bocah ora diijini ngatasi kapsul bubuk bubuk Dutasteride.

Senajan bubuk mentahan Dutasteride ora digunakake dening wanita, pengobatan iki bisa nyebabake cacat lair yen wanita kasebut kena nalika ngandhut. Kapsul bubuk Dutasteride ora bisa ditangani dening wanita sing lagi ngandhut utawa bisa ngandhut.

Aja ngunyah, tresna, utawa mbukak kapsul bubuk mentah Dutasteride. Selehake kapsul kabeh. Wêdakakêna bubuk bisa nandhingake lambe, tutuk, utawa tenggorokan yen kapsul wis pecah utawa dibukak sadurunge sampeyan ngulu.

Yen wanita ora sengaja nyedhaki obat kasebut saka kapsul bocor, ngumbah wilayah kanthi sabun lan banyu langsung.

Sadurunge njupuk bubuk mentah Dutura, gunakake dhokter yen sampeyan duwe reaksi alergi kanggo obat kasebut, utawa obat sing padha kaya finasteride (Propecia, Proscar).

Nggunakake bubuk Dutasteride bisa nambah risiko ngembangake kanker prostat. Dokter bakal nindakake tes kanggo mesthekake yen sampeyan ora duwe kondisi liyane sing bakal nyegah sampeyan kanthi aman nggunakake bubuk mentah Dutasteride.

Aja nyumbang getih nalika njupuk bubuk Dutasteride lan paling sethithik 6 sawise perawatan rampung. Dutasteride bubuk mentah bisa digawa ing getih lan bisa nyebabake cacat lair nalika wanita ngandhut ditampa transfusi karo getih sing ngandhut bubuk Dutasteride.

Pandhuan luwih lanjut

Wêduk Dutasteride minangka senyawa 4-azasteroid sintetik sing minangka inhibitor selektif saka 1 tipe X lan tipe 2 saka steroid 5 alpha-reductase sing digunakake kanggo ngobati hiperplasia prostatic benign (BPH) ing wong kanthi prostat sing luwih gedhé. Dutasteride bubuk mentah mbantu ngatasi aliran urin lan uga ngurangi kabutuhan kanggo operasi prostat. Wêdakakêna Dutasteride kadhangkala diwenehi obat liya sing diarani tamsulosin (Flomax). Wiwit mentah Dutasteride nyegah konversi testosteron dadi dihydrotestosterone (DHT) ing awak. Wêdakakêna Dutasteride bisa uga ana ing wangun umum.

Efek samping paling umum sing kedadeyan karo bubuk mentahan Dutasteride yaiku:

kahanan nyedhaki utawa njaga degdegan (bisa terus sawise nolak bubuk Dutasteride)
nyuda drive seks (bisa terus sawise nolak bubuk mentah Dutasteride)
masalah ejakulasi (bisa dilanjutake sawise mungkasi bubuk Dutasteride)
susu sing luwih gedhe utawa nyenyet. Yen sampeyan ngelingi susu benjolan utawa puting susu, guneman karo dhokter.
Yen efek iki entheng, bisa ilang ing sawetara dina utawa sawetara minggu. Yen lagi abot utawa ora ilang, guneman dhokter utawa apoteker.

Efek samping serius
reaksi alergi. Conto kalebu:
bengkak saka pasuryan, lidah, utawa tenggorokan
kulit peeling
kanker prostat. Gejala kasebut bisa kalebu:
konsentrasi antigen spesifik prostat (PSA)
Frekuensi kencing tambah
kasulitan miwiti urin
aliran urin sing lemah
nyenyet / kobong urination
angel ngalami utawa ngatasi degdegan
nyenyet ejaculation
getih ing urine utawa semen
kerep banget utawa kaku ing ngisor buri, pinggul, utawa paha ndhuwur

Dutasteride bubuk Raw Powder

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Raw Dutasteride bubuk Marketing

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku bubuk Dutasteride saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

COA 164656-23-9 Dutasteride bubuk AASRAW

HNMR

164656-23-9 Dutasteride bubuk AASraw HNMR

Resep

Dutasteride bubuk Raw Powder Recipes:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk