USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Eturina bubuk

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 269055-15-4. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal saka bubuk Etravirine (269055-15-4), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Etravirine minangka obat antiviral sing ngalangi sel-sel virus manungsa (HIV) saka multiplying ing awak. Etravirine digunakake karo obat liya kanggo ngobati HIV ing wong diwasa lan bocah sing paling ora umur 6. HIV nyebabake sindrom immunodeficiency angsal (AIDS). Etravirine ora ngobati HIV utawa AIDS.

Product Description

Wit-witan Etravirine


Karakteristik bubuk Etravirine

Jeneng: Eturina bubuk
CAS: 269055-15-4
Formula molekul: C20H15BrN6O
Bobot molekul: 435.284
Titik Nyelehake: 262-265 ° C
Panyimpenan Temp: Kulkas
warna: Putih utawa putih putih bubuk kristal


Wêdakakêna Raw Etravirine ing panggunaan

Names

Brand Names: Intelence
Generik Jeneng: Etravirine bubuk (Pronunciation: E tra VIR een)

Dicampur bubuk Etravirine

Wêdakakêna Etravirine minangka obat resep sing digabungake karo obat liya kanggo nambani virus immunodeficiency manungsa (HIV) ing wong sing paling umur 6. Wêdakakêna Etravirine digunakake nalika obat liya durung kasil. Wêdakakêna Etravirine yaiku jinis obat HIV sing diarani non-nucleoside reverse transcriptase inhibitor (NNRTI). Tumindak kanthi mungkasi HIV saka pamisah lan nyebar.

Pangobatan iki muncul ing wangun tablet lan biasane dijupuk kaping pindho saben dina, sawise mangan. Wêdakakêna Etravirine kudu ditutuk kanthi banyu seger.

Efek samping umum kalebu tingling, mati rasa, utawa nyeri ing tangan utawa sikil, lan diare.

Apa dosis Etravirine bubuk

Dosis Dewasa Biasa kanggo Infeksi HIV
200 mg lisan kaping pindho saben dina sawise mangan

Dosis Pediatric Biasa kanggo Infeksi HIV
6 nganti kurang saka 18 taun:
16 kg nganti kurang saka 20 kg: 100 mg lisan kaping pindho saben dina sawise mangan
20 kg nganti kurang saka 25 kg: 125 mg lisan kaping pindho saben dina sawise mangan
25 kg nganti kurang saka 30 kg: 150 mg lisan kaping pindho saben dina sawise mangan
30 kg utawa luwih: 200 mg lisan kaping pindho saben dina sawise mangan

Penyesuaian Dosis Bénda
Ora ana pengaturan sing disaranake.

Penyesuaian Dosis Hati
Pecah nyenyet ringan utawa moderat (Child-Pugh Kelas A utawa B): Ora ana pengaturan sing disaranake.
Kekurangan hepatic parah (Child-Pugh Class C): Data ora kasedhiya

Cara gawé bubuk Raw Etravirine

Wêdakakêna Etravirine dipigunakaké bebarengan karo obat-obatan liyané kanggo ngobati infèksi sing ditimbulaké déning virus immunodefisiensi manungsa (HIV). HIV iku virus sing nyebabake sindrom kurang kekebalan (AIDS). Obat iki biasane diwenehake marang pasien sing wis nampa perawatan HIV ing sasi kepungkur.

Werna Etravirine ora bakal ngobati utawa nyegah infeksi HIV utawa AIDS; Nanging, virus iki mbiyantu njaga reproduksi lan katon lambat kanggo ngrusak sistem imun. Iki bisa nyegah sawetara masalah sing gegayutan karo penyakit AIDS utawa HIV. Wêdakakêna Etravirine ora bakal nglindhungi sampeyan saka nyebar HIV marang wong liya. Wong sing njupuk obat iki bisa terus duwe masalah liyane sing gegayutan karo penyakit AIDS utawa HIV.

Warning

Reaksi kulit sing abot, duweni potensi, lan reaksi kulit sing mateng. Reaksi hipersensitivitas (ditondoi dening ruam, penemuan konstitusional, lan kadhangkala bisa uga ditrapake, kalebu gagal ati) uga kacarita. Rash sing paling umum kedadeyan ing minggu 6 yaiku perawatan wiwitan. Yen reaksi utawa gejala reaksi kulit utawa reaksi hipersensitivitas berkembang, terapi sing dianggo Etravirine kudu diterusake, status klinis (kalebu transaminase ati) kudu dipantau, lan perawatan cocok kudu diwiwiti. Tunda nganggo wêdakakêna Etravirine sawisé rash abot bisa nyebabake reaksi sing ngancam.

Wêdakakêna Etravirine duweni potensi berinteraksi karo akeh obatan sing nyebabake tingkat plasma sing diowahi ing obat liya utawa bubuk Etravirine. Pasien kudu disaranake kanggo nyatake kabeh obat bebarengan sing ditindakake, kalebu obat-obat nonprescription lan nutrisi / tambahan jamu; utamane wort St.

Sindrom rekonstusi kekebalan wis dumadi sajrone kombinasi antiretroviral therapy. Pasien nanggepi therapy bisa ngalami respon inflamasi kanggo infeksi oportunistik indolent utawa residual lan mbutuhake evaluasi lan perawatan.

Potensi kanggo HIV-cross-resistance ing antarané nonnucleoside reverse transcriptase inhibitor (NNRTI) ana nanging durung dieksplorasi kanthi lengkap. Rintangan silang menyang NNRTIs liyane sing dikarepake sawise gagal virologi karo reaksi sing mengandung serbuk Etravirine kanggo isolat kegagalan virologi. Seleksi agen antiretroviral kanggo reaksi pengobatan pasien kudu rampung kanthi teliti.

Gunakake kanthi kombinasi karo agen antiretroviral aktif liyane bakal ningkatake respon perawatan likelihoodof. Pasien sing wis ngalami gagal virologi ing regimen sing ana ing NNRTI ngirim ora nggunakake bubuk Etravirine ing kombinasi karo mung inhibitor nukleosida / nukleotide reverse transcriptase.

Safety lan efficacy durung ditetepake ing pasien-pasien nafkah.

Dadi perhatian khusus kudu diwenehi pilihan dosis akurat, transkripsi urutan obat, dispensing informasi, lan instruksi dosis kanggo nyuda resiko ofmedication errors, overdosing, lan underdosing.

Eturine Raw Powder

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhe bisa dikirim ing 3 dina kerja sawise pembayaran.

Raw Etravirine powder Marketing

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.

Ora Wit Raw Etravirine Apa Apa Efek Sampun

Menehi bantuan medis darurat yen sampeyan duwe pratandha saka reaksi alergi: garang; angel ambegan; bengkak saka pasuryan, lambe, lidah, utawa tenggorokan.

Ing kasus sing jarang, bubuk Etravirine bisa nyebabake kondhisi sing nyebabake nyisihake jaringan otot rangka, sing ndadekake kegagalan ginjal. Hubungi dokter maneh yen sampeyan duwe rasa sakit otot, kelembapan utawa kelemahan otot sing ora bisa dijelasake, manawa sampeyan uga duwe demam, kelenturan sing ora biasa, lan cipratan warna peteng.

Mungkasi njupuk bubuk Etravirine lan nelpon dhokter sampeyan yen sampeyan duwe efek sisih serius kayata:

demam, nggeget, kelemahan otot, nyeri sendi utawa otot, sorot tutuk, rasa kesel banget, utawa pratandha anyar infèksi anyar;
nyeri dada, ngendhih ambegan;
kebingungan, penyitaan;
kencing luwih murah tinimbang biasane utawa ora, kabeh, dadi gedhe, gain bobot kanthi cepet;
laju jantung sing cepet, tambah akeh sweating, tremors, masalah turu (insomnia), kroso cemas utawa gampang nyerang;
diare sing abot, mundhut bobot sing ora bisa dijelasake, owah-owahan menstruasi, impotensi, keganggu ing jinis;
bengkak ing gulu utawa tenggorokan (torsi sing luwih gedhe);
kekirangan utawa rasan kenceng ing driji utawa driji sikil;
masalah keseimbangan utawa gerakan mripat, masalah ngobong utawa ngulu;
lara punggung sing abot, mundhut kandung kemih utawa kontrol weteng;
mual, nyeri weteng ndhuwur, mundhut napsu, urin peteng, stools werna kulit, jaundice (kulit utawa mata kuning);
tandha pisanan saka sembarang jinis kulit rash, ora ketompo carane entheng; utawa
Reaksi kulit abot - demam, tenggorokan, mbengkasake ing pasuryan utawa lidah, kobong ing mripatmu, nyeri kulit, diikuti dening kulit abang utawa abang sing nyebar (utamané ing pasuryan utawa awak ndhuwur) lan nyebabake blistering lan peeling.
Efek sampingan kurang serius bisa kalebu:

numbness utawa tingly feeling in your hands or feet;
dizziness, drowsiness;
kabutuhan kabur;
nyeri weteng, constipation, heartburn, tutuk garing;
impen ora biasa; utawa
owahan ing wangun utawa lokasi lemak awak (utamané ing tangan, sikil, pasuryan, gulu, dodo, lan pinggul). "


Carane tuku bubuk Etravirine saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

269055-15-4 Etilam bubuk AASraw

Resep

Resep Powder Etaphirine

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk