USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Bubuk Febuksostat (144060-53-7)

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 144060-53-7. Kategori:

AASraw karo sintesis lan produksi kemampuan saka gram kanggo supaya massa saka wêdakakêna febuksostat (144060-53-7), ing angger-angger CGMP lan sistem kontrol kualitas trackable.

Bubuk Febuksostat digunakake kanggo ngobati asam urat. Gout minangka jinis arthritis ing ngendi asam urat, sawijining zat alami ing awak, digawé ing sendi lan nimbulaké owah-owahan kelembapan, bengkak, nyeri, lan panas ing siji utawa luwih sendi. Bubuk Febuksostat yaiku kelas obat sing disebut inhibitor xantin oksidase.

Product Description

Video bubuk Febuksostat


Bubuk mentah mentah Karakter dhasar

Jeneng: Bubuk Febuksostat
CAS: 144060-53-7
Formula molekul: C16H16N2O3S
Bobot molekul: 316.37
Titik Nyelehake: 238-239 ° C
Panyimpenan Temp: Kulkas
warna: Putih utawa putih putih bubuk kristal


Bubuk Febwostat mentah ing panggunaan

Names

Brand Names: Uloric
Jeneng umum: Febuxostat bubuk (Pronunciation: fe BUX oh stat)

Bubuk Febuksostat Dianggo

Bubuk Febuksostat minangka obat resep sing digunakake kanggo nyegah serangan asam urat. Asam urat yaiku jinis arthritis ing ngendi asam urat mbentuk ing sendi lan nyebabake serangan tiba-tiba saka abang, bengkak, nyeri, lan panas ing siji utawa luwih sendi. Pupuk Febubostat kalebu grup obat sing disebut xanthine oxidase inhibitor. Kerjane kanthi ngurangi jumlah asam urat sing digawe ing awak.

Wêdakakêna Febuksostat ana ing bentuk tablet. Iki dijupuk saben dina, kanthi utawa tanpa pangan.

Efek sisih umum kalebu nyeri lan rasa nyuda.

Pupuk Febubostat bisa nyebabake pusing lan sesambungan kabur. Aja ng drive utawa operate machinery nganti sampeyan ngerti carane bubuk Febuxostat mengaruhi sampeyan.

Apa dosis bubuk Febuksostat

Dosis Dewasa Usus kanggo Gout
Dosis awal: 40 mg lisan sapisan dina
-Yen tingkat asam urat serum luwih saka 6 mg / dL sawise minggu 2, nambah dosis kanggo 80 mg lisan sapisan dina
Pangopènan dosis: 40 kanggo 80 mg lisan sapisan dina

komentar:
-Gunakake tamba kasebut kudu kedadeyan sawise suarake asam urat akut.
-Sampeyan bisa nyebabake owah-owahan amarga tambah mobilisasi urat saka simpenan jaringan, utamane nalika wiwitan; Prekara nyebabake penyakit asam urat karo non-steroidal anti-inflammatory utawa colchicine dianjurake lan bisa kanggo gunane nganti wulan 6.
- Tingkat asam lemak bisa dicek nalika 2 minggu sawise diwiwiti obat kasebut.

Panganggone: Manajemen kronis hiperkurisemia gejala ing pasien asam urat

Penyesuaian Dosis Bénda
Cacar kanggo Moderate Dysfunction (CrCl 30 kanggo 89 mL / min) Ora ana pengaturan sing disaranake.
Pecah Pundenan Pali (CrCl 15 kanggo 29 mL / min): Dosis saben dina maksimum yaiku 40 mg / hari.

Penyesuaian Dosis Hati
Cacat kanggo Moderate Dysfunction Hati (Child-Pugh Kelas A lan B): Ora ana pengaturan sing disaranake.
Disfungsi Hati parah (Child-Pugh Class C): Gunakake kanthi ati-ati.

- Kanggo pasien sing ngembangake tingkat ALT luwih saka 3 kaping wates ndhuwur normal (3 x ULN): Interrupt treatment; ora diwiwiti tanpa penjelasan liya kanggo kelainan ALT.
- Kanggo pasien sing ngembangake tingkat ALT luwih saka 3 x ULN lan bilirubin luwih gedhe tinimbang 2 x ULN: Terapi kudu dilereni lan ora diwiwiti maneh ing pasien tanpa etiologi alternatif.
- Kanggo pasien kanthi elevasi ALT utawa bilirubin sing luwih murah lan kanthi alasan sing bisa digunaake: Gunakake kanthi ati-ati.

Dosis Adjustments
Gout:
-Therapeutic target kanggo ngurangi lan njaga tingkat asam urat serum ngisor 6 mg / dL.
-Yen pasien ora nemu tingkat asam urat serum kurang saka 6 mg / dL sawise 2 nganti minggu 4, kena nambah dosis.
- Dosis maksimal: 80 mg / dina

Gunakake nganggo mercaptopurine / azathioprine minangka kontraindikasi.

Cara bubuk Febubostat bisa dianggo

Pupuk Febubostat kalebu kelas obat sing disebut inhibitor xantin oksidase. A kelas obatan iku klompok obat sing bisa digunakake kanthi cara sing padha. Obat-obatan iki asring digunakake kanggo ngobati kahanan sing padha.
Pupuk Febuksostat ngurangi tingkat asam urat kanthi mblokir xantin oksidase. Xanthine oxidase minangka enzim sing mbantu awak nggawe asam urat saka xantin. Asam urat sing dhuwur ing getih bisa nandhang lara asam urat.

Warning

Yen sampeyan ora bisa ngobati obat kasebut, yen sampeyan alergi marang bubuk Febukostat, utawa yen sampeyan diobati kanthi azathioprine (Azasan, Imuran), mercaptopurine (Purinethol), ortheofylline (Elixophyllin, TheoCap, Theochron, Uniphyl).

Sadurunge njupuk bubuk Febuksostat, gunakake dhokter yen sampeyan duwe penyakit ginjel, penyakit ati, penyakit jantung, kanker, sindrom Lesch-Nyhan, riwayat serangan jantung utawa stroke, utawa yen sampeyan wis nampa transplantasi organ.

Sampeyan bisa uga nambahake flare gejala gout nalika sampeyan miwiti njupuk bubuk Febubostat. Kanggo asil sing paling apik, tetep ngobati obat sing diarahake. Dokter sampeyan bisa nulis obat-obatan asam urat sing bisa digunakake nalika sasi 6 pisanan kanthi bubuk Febuksostat.

Kanggo mesthekake pengobatan iki mbantu kahanan sampeyan, getih sampeyan perlu dites. Deleng dokter sampeyan sacara reguler.

Febuksostat Raw Powder

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhe bisa dikirim ing 3 dina kerja sawise pembayaran.

Marketing bubuk Febuksostat

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.

Ora Bubar Febubuat Ana Sembarang Efek Sampun

Menehi bantuan medis darurat yen sampeyan duwe pratandha saka reaksi alergi: garang; angel ambegan; bengkak saka pasuryan, lambe, lidah, utawa tenggorokan.

Nelpon dhokter sampeyan yen sampeyan duwe efek sisih serius kayata:

pain dada utawa perasaan abot, nyeri nyebar menyang lengen utawa pundhak, mual, ngetokake, perasaan umum;
rasa sedhengan utawa kelemahan, mligine ing sakidule awak;
dadakan sirah, kebingungan, masalah karo sesanti, wicara, utawa imbangan; utawa
mual, nyeri weteng, demam amba, mundhut napsu, urin peteng, bangkit werna lempung, jaundice (kulit utawa mata kuning).
Efek sampingan kurang serius bisa kalebu:

mual;
nyeri, pembengkakan, utawa kekerasan;
Rash kulit entheng; utawa
dizziness.


Carane tuku bubuk Febuksostat saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

We are Febuxostat powder supplie, powder powder Febuxostat for sale, bubuk mentah Raw Febubostat (144060-53-7) hplc≥98% | AASraw R & D Reagents HNMR

Resep

Resep Bubuk Febuksostat

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk