USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Bubuk guggulsterone

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 95975-55-6. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram kanthi urutan massal saka bubuk Guggulsterone (95975-55-6), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

Video bubuk Guggulsterone


Wêdakakêna Raw Guggulsterone Karakter dhasar

Jeneng: Bubuk guggulsterone
CAS: 95975-55-6
Formula molekul: C21H28O2
Bobot molekul: 312.45
Titik Nyelehake: 170-171.5 ° C
Panyimpenan Temp: 2-8 ° C
warna: Wêdakakêna kuning cahya


Wêdakakêna mentahan Guggulsterone

Names

Devadhupa, Balsamodendrum wightii, Balsamodendrum mukul, Commiphora mukul, Commiphora wightii, Gomme Guggul, Gomme-Résine de Guggul, Guggal, Guggul Gum Resin, Guggul Lipids, Guggulipid, Guggulipide, Guggulu, Guggulu Suddha, bubuk Guggulsterone, etc

Serbuk Guggulsterone

Wêdakakêna Guggulsterone yaiku phytosteroid sing ditemokake ing resin saka tanduran guggul, Commiphora mukul. Wêdakakêna Guggulsterone bisa ana sajroning rong stereoisomer, bubuk E-Guggulsterone lan bubuk Z-Guggulsterone. Ing manungsa, tumindak minangka antagonis saka reseptor X farnesoid, sing uga dipercaya nyebabake sintesis kolesterol sing mudhun ing ati. Sawetara panliten wis diterbitake sing nuduhake yen ora sakabehe ngurangi kolesterol total kanthi nggunakake macem-macem dosis bubuk Guggulsterone, lan tingkat lipoprotein sing kurang padat ("kolesterol ala") tambah akeh. Nanging, bubuk Guggulsterone minangka bahan ing akeh nutrisi tambahan.

Oleogum resin (dikenal minangka guggul) saka wit guggul, Commiphora mukul, sing ditemokake ing India, Bangladesh, lan Pakistan, wis digunakake kanggo nambani macem-macem penyakit kalebu hiper-kolesterolemia, aterosklerosis, rheumatism, lan obesitas liwat pirang-pirang ewu taun. Watu Guggulsterone sing diisolasi saka guggul wis diidentifikasi minangka konstituen bioaktif sing ngetrapake efek terapi guggul. Wiwit sinau pisanan nuduhake efek terapi guggul ing model hewan ing 1966, ana pirang-pirang jalur preclinical lan klinis sing wis dilakoni. Sanajan beda desain panelitèn, kualitas metodologi, analisis statistik, ukuran sampel, lan populasi subyek ora konsistensi tartamtu ing respon kanggo terapi, data kumulatif saka studi in vitro, preclinical, lan klinis sebagian besar ndhukung klaim terapeutik kanggo guggul sing diterangake ing teks Ayurvedic kuno. Nanging, studi klinis mangsa kanthi ukuran luwih gedhe lan jangka panjang kudu ngonfirmasi klaim kasebut. Keuntungan kardiovaskular saka therapy ditemokake saka macem-macem kegiatan pharmacological gegandhengan karo guggul utawa Guggulsterone bubuk, utamané sawijining hypolipidemic, antioksidan, lan antiinflammatory aktivitas. Wonten ing Guggulsterone bubuk punika minangka antagonis wonten ing reseptor x farnesoid (FXR), minangka regulator transkripional kunci kanggé njaga kolesterol lan homeostasis asam empedu. Antagonism FXR dening bubuk Guggulsterone wis diusulake minangka mekanisme kanggo efek hypolipidemic. Sawijining panlitèn anyar nuduhaké bubuk Guggulsterone ngasilake pompa ekspor uyah empedu (BSEP), transporter efflux sing tanggung jawab kanggo ngilangi metabolit kolesterol, asam empedu saka ati. Upregulation saka ekspresi BSEP kanthi bubuk Guggulsterone ndukung metabolisme kolesterol dadi asam empedu, saéngga nggambarake mekanisme liya kanggo aktivitas hypolipidemic. Wêdakakêna Guggulsterone ditemokake kanthi kuat nyandhet aktivasi faktor nuklir-kappaB (NF-kappaB), regulator kritis tanggapan inflamasi. Pangaruh kuwi saka aktivasi NF-kappaB kanthi bubuk Guggulsterone wis diusulake minangka mekanisme efek antiinflamasi serbuk Guggulsterone.

Sapa sing Kudu?
Lan Apa Apa Gejala Kurang?

Amarga yen ana wong bisa gabungke efek pembakaran lemak saka hormon tiroid karo hormon adrenergik (umpamane, adrenalin), soko banget dramatis bakal kasil. Kajaba iku, menarik yaiku kasunyatan manawa tumpukan tipe ECA cenderung ngurangi jumlah hormon tiroid sing nyebar ing getih ing wektu. Guggulsterone gaweyan sing apik kanggo nyandhet pengurangan iki, saéngga kabeh sistem pembakaran lemak fisiologis ngoperasikake ing tingkat maksimum.

Cara sing paling final sing bisa dimanfaataké ing Guggulsterone yaiku kanggo ngobati lemak ing diet ketogenic lan nggunakake hormon pertumbuhan. Sajrone wektu, diet ketogenik cenderung ngurangi efektivitas tiroid kanthi ngurangi konversi T4 menyang T3 luwih kuat. Uga, nalika bubuk Guggulsterone dijupuk saben dina kanggo 3 sasi, dheweke ngasilake abang progresif ing lesi ing mayoritas pasien. Kanthi tetrasiklin, pangurangan prosès ing rèspon inflamasi yaiku 65.2% dibandhingake karo 68% karo bubuk Guggulsterone. Minangka sampeyan bisa ndeleng, kanca kita Guggul banget kuat ing pertempuran kukul.

Sapa sing bisa entuk manfaat saka iki? Hmmm !!! Uga, nganti aku bisa ngomong, meh saben wong. Ora ana wong siji sing aku ngerti sing ora kaya kulit sing luwih apik. Iki pancen bener kanggo sing ana ing steroid anabolik / androgenik amarga cenderung nambah kulit lan potensial kanggo kukul. Aku guess - ora ana sing ngguyu ing Pak Huggulee Guggulee! Pancen, dheweke bisa duwe jeneng lucu nanging ing buku dheweke dheweke dadi pahlawan. Ngendi wae sampeyan bisa nemokake senyawa sing bakal mbantu ngilangi lemak, ningkatake profil kolesterol, lan bebarengan nambahi kulitmu? Aku wis katon long lan hard lan durung nemokake malah siji pesaing.

Carane Kathah Apa Dijupuk?
Lan Ana Apa Efek Sipat?

Oh ya! Sadurunge aku lali, dosis siji kudu njupuk 30-60mg kaping telu saben dina karo mangan.

Tansah eling yen golek prodhuk sing ngandhut potènsial dhuwur sing sacara alami diekstrak Guggul! Sastrawulan akhir kula banjur metu lan golek wong iki, goyangake tangane, lan banjur reap ing tantangan keuntungan sing dheweke ndadekke.

Warning ing bubuk Guggulsterone

Resin madu sing diekstrak saka tanduran guggul ngandhut zat-zat sing diarani bubuk Guggulsterone lan uga liyane. Pasinaon ing laboratorium nemokake manawa bubuk Guggulsterone bisa ngowahi metabolisme kolesterol saka ati. Powders Guggulsterone uga nambah produksi hormon tiroid lan umum kalebu ing tambahan bobot mundhut kanggo maksud kasebut. Produk sing ngandhut gipsul kudu dijaga kanthi ati-ati amarga resiko efek samping.

Kanggo ewu taun, resin guggul wis digunakake ing obat tradisional kanggo nambani rematik, arthritis, penyakit neurologis, wasir, gangguan urine lan penyakit kulit. Obat modern wis nemokake bukti yen bedhug Guggulsterone bisa tumindak ing ati, mbenerake gangguan metabolisme lipid kayata kolesterol dhuwur. Liwat mekanisme sing ora dingerteni, bubuk Guggulsterone uga nambah produksi hormon kelenjar tiroid, nambah pemanfaatan energi ing awak.

Interaksi karo Obat-obatan
Ekstrak Guggul ora kena dijupuk karo warfarin, aspirin, obatan anti narkoba nonsteroidal utawa obatan liya sing nyandhet getih clotting. Ekstrak Guggul bisa ningkatake risiko pendarahan sing abot utawa ora bisa dikendhaleni nalika dijupuk obat kasebut. Ekstrak Guggul bisa berinteraksi karo hormon tiroid sintetik utawa obat liya sing digunakake kanggo nambani kelainan toroida. Ditambahake, obat-obatan guggul lan tiroid bisa ningkatake risiko badhan tiroid, sawijining kondisi sing bisa ngancam nyawa, kanthi jumlah hormon tiroid sing akeh banget. Ekstrak Guggul bisa ngurangi efektivitas propranolol utawa diltiazem.

Interaksi karo Penyakit
Wong sing diobati kanggo kelainan tiroid, kalebu hipo- lan hyperthyroidism, kudu takon dhokter sadurunge njupuk gipsul. Wong sing ngandhut ati utawa ginjel ora bisa metabolisme ekstrak gumpul kanthi normal lan ora bisa njupuk. Umumé, takon dhokter sampeyan kanggo nemtokake apa guggul extract aman kanggo sampeyan.

Efek Sampingan Liyane
Informasi ilmiah cilik ana ing potensial keracunan saka guggul extract. Ora dingerteni manawa guggul aman nalika meteng, nanging amarga efek ing hormon tiroid lan metabolisme lipid mesthine kudu nyingkiri. Ekstrak guggul bisa nyebabake nyeri sirah, mual, gangguan gastrointestinal lan ruam. Reaksi alergi marang ekstrak guggul kacarita.

Pandhuan luwih lanjut

Wêdakakêna Guggulsterone iku ligan spektrum luas saka reseptor hormon steroid, lan dikenal nduweni aktivitas ing ngisor iki:

Antagonis reseptor mineralocorticoid (Ki = 39 nM)
Agonist peptida reseptor progesteron (Ki = 201 nM)
Reseptor glukocorticoid antagonis (Ki = 224 nM)
Antagonis reseptor androgen (Ki = 240 nM)
Agonist reseptor estrogen (Ki> 5 μM; EC50> 5 μM)
Antagonis reseptor Farnesoid X (IC50 = 5-50 μM)
Agonist reseptor X gairah (EC50 = 2.4 μM ((Z) -teromer)
Wêdakakêna guggulsterone ditemokake ing riset kewan kanggo bisa aktif sacara lisan; duwe bioavailability Absolute 42.9% sawise lisan administrasi ing tikus, karo setengah urip watara 10 jam ing spesies iki, nuduhake profil pharmacokinetic apik.

Guggulsterone Raw Powder

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Raw Guggulsterone powder Marketing

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku bubuk Guggulsterone saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

Bubuk Guggulsterone (95975-55-6) hplc≥98% | Reagent AASraw R & D

Resep

Resep Powder Guggulsterone:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk

Guggulsterones (guggul) kanggo mundhut bobot awak lan bodybuilding