USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Werna nuciferine

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 475-83-2. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal bubuk Nuciferine (475-83-2), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Werna nuciferine yaiku alkaloid sing ditemokake ing tetanduran Nymphaea caerulea lan Nelumbo nucifera. Nduwe profil tumindak sing gegandhengan karo dopamin receptor blockade.It ngindhuksi sedation, hipothermia, ptosis, lan (ing dosis sing luwih dhuwur) katalis; iku nyebabake aktivitas motor spontan, respon panyegangan kahanan, keracunan amphetamine lan stereotypy. Werna nuciferine uga duweni potensi morfine analgesia. Dosis rata-rata nyebabake tikus yaiku 289 mg / kg. Iku gegayutan karo struktural kanggo apomorphine.

Product Description

Nuciferine bubuk video


Karakter dasar bubuk mentah Nuciferine

Jeneng: Werna nuciferine
CAS: 475-83-2
Formula molekul: C19H21NO2
Bobot molekul: 295.38
Titik Nyelehake:
Panyimpenan Temp: Kulkas
warna: Putih utawa putih putih bubuk kristal


Wit mentah mentah ing siklus mundhut bobot awak

Names

(6aR)-1,2-dimethoxy-6-methyl-5,6,6a,7-tetrahydro-4H-dibenzo[de,g]quinoline, Nuciferine powder (CAS 475-83-2)

Serbuk mentah Raw Nuciferine

Werna nuklir yaiku alkaloid sing ditemokake ing tetanduran Nymphaea caerulea lan Nelumbo nucifera. Nduwe profil tumindak sing gegandhengan karo dopamin receptor blockade.It ngindhuksi sedation, hipothermia, ptosis, lan (ing dosis sing luwih dhuwur) katalis; iku nyebabake aktivitas motor spontan, respon panyegangan kahanan, keracunan amphetamine lan stereotypy. Werna nuciferine uga duweni potensi morfine analgesia. Dosis rata-rata nyebabake tikus yaiku 289 mg / kg. Iku gegayutan karo struktural kanggo apomorphine.

1.Nuciferine bubuk mentah yaiku alkaloid aporphine aktif saka godhong N. nucifera Gaertn sing nduweni aktivitas anti-hyperlipidemia, aktivitas anti-hypotensive, anti-arrhythmic, lan insulin.
2. Wêdakakêna nuklir minangka calon tamba penting kanggo ngobati penyakit sing terkait obesitas, liwat ngembangake dyslipidemia HFD uga steatosis ati lan cidera.
3. Werna mentahan nukleus uga potensial kanggo nyegah lan ngobati hiperurisemia kanthi inflamasi ginjel.
4. Wêdakakêna nuklir nduweni pengaruh vasorelaxant liwat mekanisme endogenik gumantung lan ora bisa didadekake, nerangake manawa bubuk Nuciferine bisa duwe efek terapeutik kanggo penyakit vaskular sing ana hubungane karo vasokonstriksi aberrant.
5. Pupuk mentah nukleus, sing diekstrak saka Nelumbo nucifera, bisa ngrangsang loro fase sekresi insulin ing pulo sing terpencil kanthi nutup saluran kalium trifosfat-adenosin, njelasake efek anti-diabetes Nelumbo nucifera.
6. Werna bubuk nukleus (CAS 475-83-2) nyegah efek nikotin sing nyebabake tumor nikotin Wnt / β-catenin ing kanker paru-paru sing ora cilik, nyedhiyakake alternatif novel potensial kanggo pencegahan lan terapi NSCLC.

Warning ing wêdakakêna Raw Nuciferine

Nyedhiyakake panyimpenan minangka nyatakake ing botol prodhuk lan botol kasebut ditahan kanthi ketat, produk bisa disimpen nganti pirang-pirang wulan (24-2C).
Jebule, sampeyan kudu nyiapake lan nggunakake solusi ing dina sing padha. Nanging, yen sampeyan kudu nggawe solusi stock advance, disaranake sampeyan nyimpen solusi minangka aliquots ing vials sing ditutup kanthi cetha ing -20C. Umumé, iki bakal bisa digunakake nganti rong minggu. Sadurunge nggunakake, lan sadurungé mbukak botol, disaranake sampeyan ngidini sampeyan supaya produk bisa kaseimbangan menyang suhu kamar paling sethithik jam 1.

Pang packaging prodhuk kasebut bisa uga diganti nalika transportasi, nyebabake senyawa alami adhering ing gulu utawa tutup botol. njupuk vial metu saka kemasan lan alon-alon goyangake supaya senyawa tiba ing ngisor botol. kanggo produk Cairan, centrifuge ing 200-500 RPM kanggo ngumpulake cairan ing ngisor botol. nyoba nyegah mundhut utawa kontaminasi nalika ditangani.

Pandhuan luwih lanjut

Ing Vitro lan In Vivo Karakteristik bubuk Alkaloid Nuciferine

(1) Rasional
Lotus sakral (Nelumbo nucifera) ngandhut akeh fitokimia lan nduweni sajarah migunakake manungsa. Kanggo nemtokake senyawa kasebut minangka tanggung jawab kanggo efek psychotropic sing dilapurake, kita digunakake ing ramalan silico saka phytochemicals sing ditepungi. Werna mentahan nukleus, komponèn alkaloid saka Nelumbo nucifera lan Nymphaea caerulea, gadahi profil molekul ingkang dipunpirsani sami kaliyan senyawa antipsikotik. Sinau kita nyathet bubuk Nuciferine nggunakake in vitro lan vivo pharmacological assays.

Metode (2)
Werna bubuk nuklir kasebut pisanan ditondoi ing silico nggunakake pendekatan ensemble kamiripan, lan ditemokake dening karakterisasi luwih lanjut lan validasi nggunakake Program Pengobatan Narkoba Psychoactive Institut Kesehatan Mental Nasional. Weruh nuciferine banjur dites ing vivo ing sambutan ing sirah, inhibisi pre-pulse, aktivitas hyperlocomotor, lan paradigma diskriminasi obat.

(3) Results
Wêdakakêna nuklir nuduhake profil reseptor kaya obat antipsikotik kaya aripiprazole. Werna mentahan nukleus minangka antagonis ing 5-HT2A, 5-HT2C, lan 5-HT2B, agonist sebaliknya ing 5-HT7, agonist sebagean ing D2, D5 lan 5-HT6, agonist ing 5-HT1A lan D4 reseptor, lan nyegah transporter dopamin. Ing rodent model sing cocog karo tumindak obat antipsychotic, bubuk Nuciferine diblokir tumrap owah-owahan kepala lan efek stimulus discriminative saka agonist 5-HT2A, diganti kanggo stimulus diskriminatif clozapine, aktivitas locomotor induced amphetamine, aktivitas lokomotor sing dideplokasi phencyclidine (PCP) nylametake PCP-mlebu gangguan inhibisi prepulse tanpa induksi katalis.

(4) Kesimpulan
Profil molekular Nuciferine bubuk mentahan padha nanging ora padha karo sing dienggo bareng karo sawetara obat antipsikotik sing disetujui sing ngakoni yen bubuk Nuciferine nduweni aksi antiprokrokotik atipikal.

Nuciferine Raw Powder (CAS 475-83-2)

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Marketing bubuk mentah Nuciferine

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku bubuk Nuciferine (CAS 475-83-2) saka supplier AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

COA 475-83-2 Nuciferine powder AASRAW

HNMR

Bubuk mentah mentah (475-83-2) hplc≥98% | Supplier AASraw

Resep

Resep Bubuk Nuciferine:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk

1 review kanggo Werna nuciferine

  1. dirating 5 metu saka 5

    Aasraw -

    Werna nuciferine iku genius

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *