USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Bubuk LGD-2226

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 328947-93-9. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram kanggo urutan masse bubuk LGD-2226 (328947-93-9), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Percobaan klinis ing Bubuk LGD-2226 lan efek sing lagi ditindakake nanging tes awal wis nuduhake yen kimia duweni efek anabolik ing balung lan jaringan otot. Paling gedhé plus sanadyan kanggo bubuk LGD-2226 yaiku nyatane yen uji coba sauntara nampilake efek-efek sing relatif kurang ing tingkat hormon prostat lan luteinisasi dibandingke karo steroid lan SARM liyane.

Product Description

Video bubuk LGD-2226


Karakter dasar bubuk LGD-2226

Jeneng: Bubuk LGD-2226
CAS: 328947-93-9
Formula molekul: C14H9F9N2O
Bobot molekul: 392.219g
Titik Nyelehake: 187-190 ° C
Panyimpenan Temp: Kulkas
warna: Putih utawa putih putih bubuk kristal


Raw LGD-2226 ing siklus SARMS

Names

Bubuk LGD-2226

LGD-2226 powderUsage

Wêdakakêna LGD-2226 yaiku tamba obsesi sing dikembangake kanggo perawatan osteoporosis lan ngobong otot. Obat iku modulator reseptor androgen sing selektif lan dirancang kanggo menehi alternatif kanggo panggunaan steroid kanggo binaragawan uga.

Wêdakakêna LGD-2226 yaiku tamba sing ditrapake sacara lisan lan kudu dijupuk nganggo banyu utawa jus. Uji klinis isih ngukur dosis, utamané kanggo wong-wong sing pengin nggunakake SARM minangka bagéan saka tumindake, nglereni, utawa nyinkronake tumindake. Nanging, ora bakal suwe nganti informasi dosis kasebut metu.

Apa Jinis-jinis Hasil Apa Aku Nyuwun saka bubuk mentas LGD-2226

Ana sawetara manfaat sing bisa dilakoni bubuk LGD-2226 kanggo para penggunane.

Kene sawetara mau:

Tumindak anabolik bubuk LGD-2226 wis katon banget efektif. Iki menehi pangguna kanggo nggunakake SARM kanthi cepet mundur kanthi cepet tanpa ngatasi reaksi utawa efek samping sing disebabake dening steroid anabolik.
Sampeyan uga bisa ningkatake kepadatan tulang kanggo wong sing tuwa. Sing duwe kondisi balung, bisa gampang entuk manfaat saka siklus bubuk LGD-2226.
Wêdakakêna LGD-2226 uga bisa dadi panguat kekuatan massive. Stamina badan minangka bagian penting saka rutinitas lan latian LGD-2226 bakal menehi sampeyan. SARM uga ora nyebabake konversi estrogen lan ora bakal nyebabake produksi testosteron.
Wêdakakêna LGD-2226 uga wis katon duwe efek positif kanggo ningkatake libido ing antarane wong lanang. Risiko virilization uga ora ana, dadi pilihan sing apik kanggo wanita uga.

Cara bubuk mentahan LGD-2226

Wêdakakêna LGD-2226 iku SARM sing kuat lan lisan sing kerjane kaya sing liyane. SARM iki nemtokake sel otot lan balung. Sampeyan mbantu kanggo micu aksi androgenik ing kasus endi tingkat testosteron ing awak ora cukup kanggo nglakoni. Awak mrodhuksi testosteron kanthi cara sing diatur lan ing sawetara kasus, hormon kasebut ora cukup kanggo micu aksi androgenik sing dibutuhake kanggo njaga stamina awak kanggo latihan.

Kajaba iku, ing skenario sing luwih elek, testosteron sing diprodhuksi ing awak bisa dadi cilik, anjog kanthi ngobong otot. Wêdakakêna LGD-2226 bisa digunakake minangka solusi kanggo kabeh masalah iki. Tumindak selektif bakal memicu kegiatan androgenik ing sel otot nalika nggawe testosteron normal tetep tetep. Kanggo bodybuilders, iki bisa ningkatake intensitas lathian, anjog menyang asil sing luwih apik.

Pandhuan luwih lanjut

SARMS utawa Reseptor Androgen Selektif Modulators minangka kelas androgensthat seger sing kerep digunakake minangka steroid anabolik lan prohormone minus efek samping umum nggawa steroid. Akeh atlit lan binaragawan wis pindhah menyang SARMS amarga luwih aman lan luwih efektif nggawé otot lan nambah stamina tanpa nandhang resiko.

Siji SARM sing nggawe ombak saiki yaiku bubuk LGD-2226 - SARM sajrone fase pra-klinis sing dikembangake minangka obat kanggo mbuang otot lan osteoporosis. Informasi isih diwatesi, nanging ing kene kita ngerti babagan bubuk LGD-2226 ing wayahe.

Wêdakakêna LGD-2226 yaiku agonis sing aktif, kuat lan selektif kanggo reseptor androgen (AR) sing diyakini duweni efek anabolic ing rong jaringan otot lan tulang, nanging kanthi efek sing luwih sithik babagan bobote prostat lan hormon luteinizing (hormon sing diprodhuksi ing kelenjar pituitary ing loro lanang lan wadon) minangka dibandhingake karo testosteron.

Pendekatan novel kanggo perawatan osteoporosis ing manungsa, lan bisa wanita, yaiku modifikasi modhifikasi reseptor androgen selektif (SARMs) sing bisa ngrangsang pembentukan balung anyar kanthi aktivitas proliferatif ing babagan sing luwih cetha ing prostat, uga aktivitas virilizing ing wanita . Sajrone sawetara taun kepungkur, kita wis ngembangake program kanggo nemokake lan ngembangake modulator reseptor androgen selektif non-steroid, aktif sacara lisan lan aktif (SARMs) sing nyedhiyakake manfaat terapeutik sing luwih apik lan ngurangi risiko lan efek samping. Ing pasinaon anyar, kita wis nggunakake tikus jebol oreneketek orok lanang (ORX) skeletal diwasa minangka model hewani hipogonadisme lanang kanggo ngetesake keberhasilan LGD2226, SARM non-aromatizable, non-aromatizable, lan non-5alpha. Kita nliti kegiatan LGD-2226 bubuk sirah tulang, massa tulang lan kekuatan tulang, lan uga dievaluasi efek sing ditindakake ing target androgen gumantung klasik, kayata prostat, seminal vesikel lan otot. Luwih mundhut karbondioksida ditemokake ing hewan ORX, lan karusakane iki dicegah dening SARM, uga androgens standar. Biokimia saka balung maling ngumumake mundhut resorpsi tulang ing tikus androgen sing kurang apik sing ditindakake ing kéwan ORX sing diobati kanthi SARM lisan, LGD2226, sajrone wektu perawatan 4-month. Bedane sifat arsitektur lan kekuatan balung dideteksi dening analisis histomorphometrik lan mekanik, nuduhake efek sing migunani babagan kualitas daging bubuk LGD-2226 ing tikus androgen. Analisis histomorfomorfik tulang kortikal mengungkap aktivitas anabolik LGD-2226 bubuk periosteal béda. LGD-2226 bisa nyegah mundhake balung lan njaga kualitas tulang ing tikus ORX kanthi nyemangati pembentukan tulang, nanging uga nolak turnover balung. Powderedso LGD-2226 ndadekake aktivitas anabolik ing otot levator ani. Ditemtokake, asil kasebut nyatake SARMs sing ora aktif sacara lisan, bisa dadi terapeutik sing berguna kanggo otot lan balung ing wong-wong hipogonadal sing tuwa liwat aktivitas anabolik. Wiwit SARM loro-lorone nyegah mundhake balung, lan uga ngrangsang pembentukan tulang anyar, bisa uga nduweni kaluwihan sing signifikan kanggo terapi anti-resorptive sing saiki digunakake. Ditemoni karo kegiatan ing otot lan kemampuan kanggo njaga utawa nguripake libido, dheweke menehi pendekatan terapi anyar kanggo panggantos hormon lanang lan wadon.

LGD-2226 Raw Powder

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhe bisa dikirim ing 3 dina kerja sawise pembayaran.

Pemasaran bubuk LGD-2226

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.

Ora Mentah Wêdakakêna LGD-2226 Ana Sembarang Efek Side

Ora ana efek samping sing dingerteni nggunakake bubuk LGD-2226. Penting kanggo ngandhakake maneh yen SARM saiki dikembangake lan uji klinis isih aktif. Nanging, ora ana alesan kanggo pracaya yen ana apa-apa efek sampurna kanggo wong-wong sing ora kuwatir ing wektu kasebut.


Carane tuku bubuk LGD-2226 saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

Resep

Resep Powder Bule LGD-2226:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk

Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti Sadurunge Tuku LGD-2226 Powder

1 review kanggo Bubuk LGD-2226

  1. dirating 5 metu saka 5

    Aasraw -

    Bubuk LGD-2226 genius

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *