USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Mibolerone bubuk (3704-9-4)

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 3704-9-4. Kategori: ,

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal saka bubuk Mibolerone (3704-9-4), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Bubuk AASRAW PDF Icon

Product Description

Mibolerone bubuk video


Mibolerone bubuk Karakter dhasar

Jeneng: Mibolerone bubuk
CAS: 3704-9-4
Formula molekul: C20H30O2
Bobot molekul: 302.45
Titik Nyelehake: 168-171 ° C
Panyimpenan Temp: Kulkas
warna: Putih utawa Kuning wêdakakêna putih


Siklus bubuk Mibolerone

Names

Jeneng-jeneng kimia: dimethylnortestosterone, bubuk Mibolerone
Other Names: Check drops, Matenon, Mibolerone powder, Check Drops powder, CDB-904, 3704-9-4

Bubuk mibolerone

Tujuan steroid iki yaiku kanggo ngganggu siklus menstruasi saka asu wadon supaya bisa ngedhunake meteng. Karo akeh hormon steroid, lan kalebu kelas veterinarian, ora suwe sawisé diwiwiti, atlet lan binaragawan nemokake.

Priksa tetes minangka salah sawijining steroid anabolik sing paling kuat sing digawe. Iki uga salah sawijining steroid paling bermasalah sing digawe saka segi efek samping. Iki ora minangka steroid sing kerep digunakake dening bodybuilders utawa atlet. Sampeyan bakal paling umum nemokake nggunakake diwatesi menyang pra-perang utawa kompetisi powerlifting. Sawetara pembina awak bakal nggunakake pra-kontes kanggo mbiyantu minggu-minggu pungkasan utawa ing mangsa-off kanggo push ekstra, nanging ora steroid binaraga umum banget. Kita bakal mangerteni kekurangan steroid iki kanggo akeh binaraga minangka kita terus.

Apa dosis bubuk Mibolerone

Paling atlet nggunakake babagan 5mgs babagan 30min sadurunge latihan utawa kompetisi. Iku ora bener "dibandhingke" karo apa-apa kejaba kardinal. Biasane digunakake sadurunge sadurunge latihan utawa lomba penting. Akeh atlet sing wis nggunakake steroid dosis abot nambah tetes tetesan minangka penambah pra-acara.

Cek Turu dijupuk kanthi lisan lan kudu dijupuk saben dina. Dosis biasane ana ing 200-300mcg saben dina saben dina nanging bisa nambah nganti 500mcg saben dina ing sawetara kasus. Dosis tansah dijupuk sadurunge latihan, kira-kira 30-40 menit sadurunge latihan, perang utawa acara. Ora ana dosis terapeutik sing dianjurake minangka steroid iki ora digunakake kanggo medis kanggo tujuane manungsa.

Cara bubuk Mibolerone bisa dianggo

Titik tetanduran yaiku preparation cairan steroid bubuk Mibolerone (CAS 3704-9-4), sing digunakake dening bodybuilders, lifting power, atlet kekuatan lan pejuang, kabeh kanggo tujuan nambah agresi lan kinerja ing dina kompetisi. Titik tetesan sing efektif nalika digunakake mung menit sadurunge kompetisi. Pangguna bakal nandhang agresi tambah, fokus lan drive kompetitif. Senajan steroid iki ora ngandhut stimulan langsung, iku nampilake aksi banget ing SNS (Central Saraf System) liwat jenis androgen sing luwih gedhe. Iki mung alesan obat iki digunakake dening atlit, minangka keuntungan otot sing ora dikalahake karo tamba iki.

Ora ana bukti sing nyata anekdotal utawa digunakake, sing nggunakake atlet Check in "siklus" kaya sing umum karo steroid liya. Misale steroid iki wis nyatakake pratelan sing padet minangka steroid pilihan kanggo nambah agresi lan drive kompetitif. Nanging, ora ana keuntungan ing massa otot sing bisa ditindakake ing tamba iki amarga kasunyatane mung bisa digunakake ing minggu cendhak 2, ing dosis 5mg cilik. Sembarang wektu liyane, utawa dosis sing luwih abot, lan masalah kesehatan bakal rauh.

Warning

Wigati penting: Pamulihan alam ngasumsi ora ana karusakan sing ditindakake kanggo Hypothalamic-Pituitary-Testicular-Axis lan ora ana kondisi tingkat sadurunge.

· Hepatotoksisitas: Kaya kabeh steroid anabolik C17. Cek Tetes beracun kanggo ati. Tingkat lan pinunjul saka keracunan saka siji steroid C17 menyang macem-macem beda banget; sawetara ana beracun nanging rada entheng, nanging iki ora entheng. Cek tetes bisa duwe efek sing paling kuat lan negatif ing enzim ati kabeh steroid C17-aa. Nilai ati bakal nambah sacara dramatik lan akeh galur bakal ditata ing ati.

Yen sampeyan duwe penyakit ati, sampeyan ora pengin nggunakake steroid iki. Panggunaan uga kudu katahan ing maksimal 2-3 minggu lan ora bisa digunakake karo steroid C17-aa liyane. Luwih saka obat-obatan counter uga kudu ditindakake yen bisa uga akeh uga beracun ati lan iki mung bisa nyebabake galur ati tambahan. Penting banget uga para pengguna supaya konsumsi alkohol nalika nggunakake lan tambahan karo pembersih ati. Gagal kanggo nindakake perkara kasebut bisa nyebabake komplikasi pepati, lan ing sawetara pangguna, kaku uga gedhe nalika nindakake kabeh kanthi bener.

Mibolerone bubuk

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhe bisa dikirim ing 3 dina kerja sawise pembayaran.

Mibolerone bubuk Marketing

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.

Apa Mibolerone bubuk duwe efek sampingan

Efek samping saka Check Drops akeh banget. Iki minangka salah sawijining steroid anabolik paling mbebayani sing digawe. Amarga efek samping Cek Tetes dadi kuwat iki ora ana steroid sing kudu digunakake. Ana sawetara opsi sing luwih apik. Agresi sing tambah ngandhakake sadurunge perang bisa dadi kesengsem, nanging risiko bakal luwih gedhe tinimbang ganjaran karo steroid iki. Iki ora ateges individu bakal mati, lan mungkin efek samping saka Check Drops supaya bisa ditindakake kanthi gelar (ora bisa dihindari kanthi lengkap).

· Estrogenic: Efek samping estrogen utawa Cek irung banget amarga steroid iki minangka progestin lan aromatisasi banget. Efek samping saka Check Drops bisa kalebu gynecomastia, penylametan banyu lan tekanan getih dhuwur sing digandhengake karo panahan banyu abot. Nanging, amarga nggunakake biasane dadi urip sing cendhak lan dosis sing dipigunakaké kurang (njupuk bubuk Mibolerone sing cilik banget kanggo nambah agresi) efek estrogenik ora asring katon.

Penggunaan Aromatase Inhibitors (AI's) kaya Anastrozole (Arimidex) bisa ngreksa marang efek samping estrogenik saka Check Drops. Iki bakal menehi perlindungan saka estrogen lan progesteron sing gegandhengan. Nanging, aktivitas estrogenik kaya kuwat mungkin isih ana masalah ing sawetara wong.

· Androgenic: Efek samping androgenic saka Check Drops bisa kalebu jerawat, wutah rambute awak lan rambute mundhut ing wong-wong sing predisposed kanggo baldness pola lanang. Efek samping androgenik saka Check Drops uga kalebu gejala virilization ing wanita; Ing kasunyatan, virilization ing sawetara level meh yakin.

Kanggo genetika pangguna lanang bakal nemtokake tingkat keruwetan efek samping androgenik. Sampeyan uga penting kanggo mangerteni androgenicitas hormon iki ora bisa dikurangi kanthi nggunakake inhibitor 5-alpha reductase kaya Finasteride; ora ana gunane.

· Jantung kardiovaskular: Efek samping saka Cek irung kalebu bisa ngalami kardiovascular. Steroid iki bisa banget nyedhaki kolesterol lan tekanan getih. Sampeyan bisa nduwe pengaruh signifikan marang kolesterol HDL (kolesterol apik) lan kolesterol LDL (kolesterol ala). Yen wong nduweni kahanan kardiovaskular sing ana, sadurungé utawa saiki, kudu nganggo steroid iki.

Wong-wong sing nggunakake steroid iki bakal kepéngin mesthèkaké wong-wong mau lagi urip gaya urip lara kardiovaskular. Daging sehat sing sugih ing asam lemak omega lan lemak jenuh asat lan gula prasaja sing penting banget. Kegiatan kardiovaskular reguler uga penting, saengga yen ora bisa dadi bagian saka rutin steroid iki ora kanggo sampeyan. Kedhaftar uga kudu ngedhunake antioksidan kolesterol lan tetep mripat sing luwih cedhak karo kesehatan kardiovaskular.

· Testosteron: Cek Turu bakal ngilangi produksi testosteron alami lan bakal ngasilake banget. Panganggone exogenous testosteron iku penting yen kondhisi testosteron kurang bisa dicegah. Senajan panggunaan biasane cendhak karo steroid iki, durasi panggunaan ora bakal nyegah paneteksi testosteron alami sing disebabake dening steroid lan ora genetis individu.

Sawise panggunaan steroid iki wis rampung lan kabeh steroid nguripake sistem, produksi testosteron alami bakal diwiwiti maneh. Nanging, Post Cycle Therapy (PCT) dianjurake. Iki bakal ningkatake pemulihan; ora bakal njamin lan ora ngrampungake, nanging bakal nambah kemungkinan pemulihan apik. Karo kabeh steroid, tansah ana resiko ora kuwatir, lan iki kudu dianggep sadurunge digunakake wiwit.


Carane tuku bubuk Mibolerone saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

Resep

Resep bubuk Mibolerone:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk

Steroid paling kuat Mibolerone (Check tetes) online