USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Nomegestrol Aset bubuk

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 58652-20-3. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal bubuk Nomegestrol asetat (58652-20-3), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Wêdakakêna Nomegestrol acetate , jeneng kimia 17-Hydroxy-6-metyl-19-norpregna-4,6-diene-3,20-dione, minangka progestogen kanthi mupangate, kanthi agonist lengkap ing reseptor progesteron, tanpa reseptor steroid sanès.

Product Description

Nomegestrol Acetate bubuk video


Nomegestrol Aset bubuk Karakter dhasar

Jeneng: Nomegestrol Aset bubuk
CAS: 58652-20-3
Formula molekul: C21H28O3
Bobot molekul: 328.45
Titik Nyelehake: 177-180 ℃
Panyimpenan Temp: kadhemen panyimpenan
warna: Wêdakakêna putih utawa putih


Nomegestrol Aset bubuk asetik

Names

Jeneng-jeneng kimia: Nomegestrol Aset bubuk
Brand Names: Lutenyl and Zoely, lan liyane, bubuk 19-Normegestrol, Nomegestrol (INN) bubuk, 58652-20-3

Nomegestrol Aset asetat Digunakna

Nomegestrol Serbuk asetat (CAS 58652-20-3) iku progestogen aktif sing cetha kanthi profil tolerability lan karakteristik metabolik sing netral. Ora kaya mayoritas progestogen sing luwih lawas, yaiku turunan 19-nortestosteron sing disintesis utamane kanggo aktivitas antigonadotropik minangka komponèn kontrasepsi hormon ing kombinasi karo estrogen, Nomerestrol Acetate bubuk yaiku turunan 19-norprogestonone sing dirancang khusus kanggo reseptor progesteron, lan iku relatif kurang ing karemenan kanggo reseptor steroid liya. Nomegestrol Wêdakakèna asétik ngasilake efek antiestrogenik sing kuat ing tingkat endometrium lan nduweni aktivitas antigonadotropik kuat, nanging tanpa sifat residual lan glukokortikoid. Ing dosis 1.25 mg / dina, wêdakakêna Nomegestrol Asetat nyegah ovulasi nalika nandhang pertumbuhan folikel, dene ing dosis 2.5 utawa 5 mg / dinten, perkembangan ovulasi lan folikel ditindhes. Tindakan antigonadotropik saka Nomegestrol Acetate bubuk diarani, kaya progestin liyane, ing tingkat hipotalamus lan hipofisis. Kajaba iku, bubuk Nomegestrol Acetate duwe aktivitas antiandrogenik parsial. Penyerapan Nomegestrol Wiji acetate kanthi cepet sawise administrasi lisan, nyayaki konsentrasi serum puncak ing jam 4, kanthi jam setengah terminal kira-kira jam 50.

Nomegestrol Wêdakakêna asétat (bubuk 19-Normegestrol) wis kasil digunakake kanggo perawatan sawetara gangguan gynecological (gangguan menstruasi, dysmenorrhoea, premenstrual syndrome) lan minangka komponèn HRT sajroning kombinasi karo estradiol kanggo relief gejala menopausal; wis disetujoni ing Eropah minangka monoterapi kanggo perawatan sindrom menopause, penyakit uterus lan menorrhagia, lan minangka kombinasi estrogen kanggo perawatan gejala menopause. Data vitro nunjukake menawa bubuk Nomegestrol Asetat ngreksa efek-efek haemostatic sing migunani kanggo estrogen; Dene, Nomegestrol bubuk asetat duweni efek sing netral utawa migunani ing profil lipid, lan ora saimbang karo métabolisme glukosa utawa bobot awak. Nomegestrol Wêdakakèna asétat nuduhaké kekurangan aktivitas profilèratif ing jaringan payudara normal lan kanker, lan ora duwé pangaruh sing kerusakan ing remodeling balung. Iki ciri-ciri antigonadotropik kuat, lan ciri-ciri metabolis lan pharmacological liya sing migunani, nyatakake yen bubuk Nomegestrol Acetate bisa dadi progestogen sing efektif kanggo digabungake karo estrogen ing perawatan kontrasepsi estrogen / progestogen lisan lan ing HRT, nalika uga menehi sawetara manfaat ora kontrasepsi kanggo kesehatan wanita.

Apa dosis saka Nomegestrol Asetet bubuk

INFORMASI INI DIKECENGKALKAN ING TUJUAN INFORMASI SATU lan ora kudu digunakake minangka SUMBER kanggo nggawe PRESCRIBING utawa OTHER MEDICAL DETERMINATIONS.

Nomegestrol Wêdakakèna asétat (NOMAC) kasedhiya loro piyambak lan ing kombinasi karo estrogens. Formulasi ing ngisor iki kasedhiya:

NOMAC 3.75 mg lan 5 tablet lisan (Lutenyl) - dituduhake kanggo terapi hormon menopausal lan gangguan gynecological

NOMAC 3.75 mg lan estradiol 1.5 mg oral tablet (Naemis) - dituduhake kanggo terapi hormon menopausal

NOMAC 2.5 mg lan estradiol 1.5 mg tablet lisan (Zoely) - dituduhake kanggo kontrasepsi

Rumus-rumusan kasebut beda karo negara

Yen sampeyan ora kejawab wektu
Yen sampeyan wis njupuk kabeh tablet ing wektu sing tepat, lan sampeyan durung muntah, utawa ngalami diare abot utawa ngobati obat-obatan liyané, sampeyan ora mungkin ngandhut. Terus njupuk Nomegestrol Acetate bubuk (NOMAC) kaya biasa.
Yen sampeyan kejiret wektu kaping pindho, sampeyan bisa ngandhut. Aja miwiti bubuk Nomegestrol Acetate (NOMAC) nganti dokter sampeyan wis mriksa sampeyan ora ngandhut.

Yen sampeyan njupuk kakehan (overdosis)
Ora ana laporan efek berbahaya serius saka njupuk akeh Nomegestrol Acetate bubuk (NOMAC) ing siji wektu. Yen sampeyan njupuk akeh Nomegestrol Acetate bubuk (NOMAC) sampeyan bisa aran lara, muntah utawa duwe getihen getihen.
Yen sampeyan nemokake anak wis dijupuk bubuk Nomegestrol Acetate (NOMAC), takon dhokter sampeyan supaya menehi saran

Cara Nomegestrol Asetet bubuk karya

NOMAC minangka kontrasepsi oral sing umum dikenal minangka "Birth Control Pill" utawa "Pill" sing wis ditetepake kanggo nyegah sampeyan supaya ora ngandhut.
NOMAC ngalangi meteng ing sawetara cara:
-Sampeyan ngalangi release endhog kanthi nolak maturing.
-Ngandha konsistensi lendir serviks nggawe angel kanggo sperma kanggo nggayuh endhog.
- Ngapikake lapisan uterus nggawe kurang cocok kanggo implantasi.

Kaya akeh progestogen liyane, NOMAC wis ditemtokake lan ditemokake ing vitro kanggo nyegah konversi estrone sulfat kanggo estrone (liwat inhibisi sulfatase steroid) lan estrone kanggo estradiol (liwat inhibisi 17β-HSD) ing konsentrasi dhuwur (0.5-50 μM) lan kanggo ngrangsang konversi estrone dadi estrone sulfat (liwat aktivasi aktivitas estrogen sulfotransferase) ing konsentrasi rendah (0.05-0.5 μM), nalika ora ngganggu aktivitas aromatase ing sembarang konsentrasi sing dites (nganti 10 μM). Aktivitas kasebut katon PR lan NOMAC luwih kuwat ngasilake ing sel-sel kaya sel PR (eg T47-D vs. MCF-7) lan bisa diblokir dening antiperspirator mifepristone PR (RU-486). Sanajan implikasi klinis tumindak kasebut ora cetha lan durung dikonfirmasi ing vivo utawa ditliti ing studi klinis, wis disaranake menawa NOMAC lan progestin liya uga bisa migunani kanggo perawatan kanker payudara ER-positif kanthi tingkat nurun ing estrogen ing jaringan payudara. Sejatine, NOMAC ora duwe efek proliferasi ing jaringan payudara, ora ngrangsang proliferasi sel payudara liwat PGRMC1 (kaya progesteron), lan ngurangi efek dada payudara nalika estradiol nalika ditambah kanggo ing medium

Warning

Aja njupuk Nomegestrol Acetate bubuk (NOMAC) yen sampeyan duwe alergi kanggo:
-dadi obat sing ngandung Nomegestrol Aset bubuk utawa estradiol
-adalah bahan sing kadhaptar ing pungkasan brosur iki.

Sapérangan gejala reaksi alergi bisa kalebu:
-Simpulan saka ambegan
-becik utawa ambegan masalah
-lambung saka pasuryan, lambe, lidah utawa bagéan awak
-rash, itching utawa hives ing kulit.

Nomegestrol Asetet bubuk (CAS 58652-20-3)

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhe bisa dikirim ing 3 dina kerja sawise pembayaran.

Nomegestrol Aset Asam Pemasaran

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.

Ora Nomegestrol Aset Asparaguna Ana Apa Efek Sampun

Kaya kabeh obat-obatan, Nomegestrol aceate (NOMAC) bisa duwe efek samping. Kadhangkala wong-wong mau serius, meh kabeh ora.

Efek samping umum (kedadean ing luwih saka siji per pengguna 10):
-ne
- owahan ing siklus menstruasi (umpamane ora ana menstruasi utawa bleeding / spotting)

Efek samping umum (kedadeyan ing luwih saka siji per pengguna 100, nanging kurang saka siji ing pangguna 10):
- tambah kapentingan ing jinis;
-depresi / swasana ati;
- perubahan owahan;
-hebat utawa migren;
-kelampahan kanthi lara (loya);
- nyuda rasa sakit;
-pelvic pain;
Nggoleki.

Efek samping sing ora umum (kedadeyan ing luwih saka siji per pangguna 1000, nanging ora luwih saka siji ing pangguna 100):
-gangsuli napsu;
- Penylametan tahan (edema);
-hot siram;
-menandhingake abdomen;
-tingkat sweating;
rugi-rugi;
-singing;
-sing kulit;
-kang kulit;
-sensation of heaviness;
Periode reguler nanging ora nyenengake;
-lebar payudara;
-panggang;
-milk produksi nalika ora ngandhut;
- sindrom premenstrual;
-pain nalika nuroni;
-negaya ing vagina utawa vulva;
-spasm uterus;
-irritability;
-membangké ing tingkat enzim ati.


Carane tuku bubuk Nomegestrol Asetat saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

Resep

Nomegestrol Resep bubuk asetat

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk