USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Bubuk Phaseolin

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 13401-40-6. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal saka bubuk Phaseolin (13401-40-6), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Bubuk Phaseolin yaiku glikoprotein trimer sing ngasilake vakuola panyimpenan protein biji sing umum (Phaseolus vulgaris L.). Resistance to degradation proteolytic bisa dadi ciri penting bubuk phaseolin asli, saéngga akumulasi stabil ing vakuola panyimpenan protein.

Product Description

Wesi Phaseolin video


Karakter dasar bubuk Raw Phaseolin

Jeneng: Bubuk Phaseolin
CAS: 13401-40-6
Formula molekul: C20H18O4
Bobot molekul: 322.358
Titik Nyelehake: 177-178 ° C
Panyimpenan Temp: Kulkas
warna: wêdakakêna putih


Raw Phaseolin bubuk ing siklus mundhut bobot awak

Names

Wêdhal Phaseolin (CAS 13401-40-6)

Bubuk mentah Raw Phaseolin

Wêdhuk Phaseolin yaiku glikoprotein trimer sing ngasilake vaksin panyimpenan protein biji sing umum (Phaseolus vulgaris L.). Resistance to degradation proteolytic mungkin minangka ciri penting bubuk mentah Phaseolin asli, saéngga akumulasi stabil ing vakuola panyimpenan protein. Pangumpulan struktur sing tahan protease disambung karo perakitan bubuk Phaseolin menyang trimer, proses sing cepet lan efisien ing retikulum endoplasmik. Ing sel cotyledonary kacang Phaseolin trimerisasi wêdakakêna bubar dibantu dening faktor selular lan ana uga ing anané inhibitor glikosilasi N-linked. Mekanisme sing ditrapake kanggo panahanan subunit lan unmeter ing papan ing wiwitan saka dalan sekretaris bakal njamin yen mung bentuk protéin tahan protein diangkut menyang vakum panyimpenan, nyumbang marang efisiensi sakabèhé akumulasi protein panyimpenan.

Warning ing wêdakakêna Raw Phaseolin

Carb Reduction
Secara teoritis, kakuwatan pamblokiran enzim phaseolamin ngurangi kalori kalori sing diserap lan diowahi dadi lemak awak. Ora bisa ngrusak starch mudhun dadi gula prasaja, sistem pencernaan bakal ngusir pira-pira sing diwatesi nalika pamanasan. A study conducted ing Universitas California theorized sing phaseolamin menghambat utawa telat pencernaan saka starches Komplek, mangkono ngurangi bobot sakabèhé lan pinggul peserta bobot entheng. Senadyan sawetara mitra tandha lemak kayata orlistat (jeneng dagang Alli) ngasilake efek samping gastrointestinal sing nyenengake amarga kegiatan enzim sing mblokir, akeh uji klinis sing nduduhake insidensi diare lan nyeri weteng ing antarane pangguna faseolamin.

Ngurangi Indeks Glycemic
Amarga ekstrak kacang ginjal putih nggangguake penyerapan karbohidrat lan konversi dadi gula sing prasaja, bisa uga menehi perawatan potensial kanggo diabetes lan hipoglikemia reaktif. Dr. Jay Udani-direktur medis Medicus Research lan penulis Universitas 2007 California nyinaoni bubuk mentah Phaseolin (CAS 13401-40-6) -nen nyatakake yen senyawa kasebut bisa nurunake indeks glisemik panganan pati kayadene roti putih . Kanthi ngganggu kemampuan awak kanggo nyedhiyakake glukosa saka panganan kasebut, bubuk Phaseolin bisa nyegah pancen abrupt ing gula getih lan komplikasi sing abot. Tambahan, suplemen rutin bisa nyegah utawa nyegah serangan Tipe 2 ing wong kanthi hipoglikemia reaktif (pre-diabetes). Sanajan migunakake teoretis iki minangka janjeni, dheweke ora diselidiki kanthi uji klinis skala gedhe.

Pandhuan luwih lanjut

Wit Phaseolin, protein panyimpenan benang utama globin utama, Phaseolus vulgaris L., nyatakake nganti 50% saka total protein wiji. Akumulasi cepet bubuk Phaseolin ing wiji maturing wiwit kira-kira dina 14 sawise ngembang lan terus kanggo sawetara dina 12-14. Nanging, jumlah lan tingkat akumulasi bubuk mentahan Phaseolin, sing ana hubungane karo variasi ing wiwitan, dawa, mandap, lan tingkat sintesis, wis ditampilake beda-beda ing antarane genotipe. Mung jinis elektroforetik bubuk 3 Phaseolin, ditetepake T, S, lan C sawise kultivar Tendergreen, Sanilac, lan Contender, wis diidhèntifikasi ing antarane luwih saka 100 sing diolah.

Rata-rata bobot molekul lan titik isoelektrik saka polipeptida protein 14 saka bubuk Phaseolin, uga homologi sing diamati saka pemetaan peptide, nyatakake yen polipeptida bubuk mentahan Phaseolin minangka protèin sing padha. Adhedhasar asil salib antarane kultivar sing nduweni pola electrophoretic telu, gen ngontrol polipeptida saben jinis bubuk mentahan Phaseolin katon tightly linked, diwarisake ing blok lan alleles sing kotor. Variasi substansial ing isi bubuk Phaseolin, berdasarkan perkiraan menggunakan immunoelectrophoresis roket, ditemokake ing antarane garis kacang. Sanajan sebagian populasi sing kapisah nuduhake distribusi terus-terusan lan warisan kuantitatif, sawetara garis backcross sing ditemokake kanthi nambah akumulasi bubuk mentahan Phaseolin katon nggawa sawetara gen kanthi efek utama. A gene siji sing ngurangi jumlah bubuk Phaseolin nganti kurang saka siji setengah saka tingkat normal wis diidentifikasi bubar sajrone nggabungake P. vulgaris liar.

Phaseolin powder Powder Powder (CAS 13401-40-6)

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Raw Phaseolin powder Marketing

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku bubuk Phaseolin (CAS 13401-40-6) saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

Raw Phaseolin bubuk (13401-40-6) hplc≥98% | Supplier AASraw HNMR

Resep

Resep Bubuk Phaseolin

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk

1 review kanggo Bubuk Phaseolin

  1. dirating 5 metu saka 5

    Aasraw -

    Wesi Phaseolin genius

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *