USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Nandrolone Phenylpropionate (NPP) bubuk

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 62-90-8. Kategori: ,

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal bubuk Nandrolone Phenylpropionate (NPP) (62-90-8), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

Nandrolone Phenylpropionate (NPP) bubuk video


Karakteristik bubuk mentahan Nandrolone Phenylpropionate (NPP)

Jeneng: Nandrolone Phenylpropionate (NPP) bubuk
CAS: 62-90-8
Formula molekul: C27H34O3
Bobot molekul: 406.57
Titik Nyelehake: 85-87 ° C
Panyimpenan Temp: -20ºC
warna: Powder Crystal putih utawa putih


Mentah Nandrolone Phenylpropionate (NPP) panggunaan bubuk ing siklus steroid

Names

Waja mentah Nandrolone Fenilpropionat biasane diarani bubuk NPP (CAS 62-90-8) dening bodybuilders utawa pemilik UGL.

Daging bubuk mentah Nandrolone Phenylpropionate

Fenilpropionat Nandrolone minangka senyawa entheng, supaya sampeyan bisa mbukak ing 300-400 miligram (mgs) saben minggu kanggo asil paling apik. Sawetara kedhaftar bakal nglakoni dosis sing kurang ing tumpukan kanggo mbantu sendi, nanging ora dianjurake kanggo nggunakake steroid iki amarga alesan kasebut, amarga sampeyan bisa nimbulaké karusakan liyane kanggo ciloko sing ana ing proses kasebut.

Warning ing Wanda Nandrolone Phenylpropionate bubuk

Elinga yen nandrolone ora bakal nyerang reseptor estrogen wae, nanging uga reseptor progesteron, saéngga sampeyan kudu migunakake cabergolin kanggo njaga kontrol progesteron.

Pandhuan luwih lanjut

Kaya kabeh steroid anabolik, fenilpropionat nandrolone ndayani, supaya terapi siklus lengkap (PCT) dibutuhake kanggo menehi pangguna pendarat sing lembut. Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, warta sing apik yaiku amarga ester sing luwih cendhek NPP metu saka sistem luwih cepet tinimbang kakuwone deca durabolin.

Nandrolone bubuk Phenylpropionate (CAS 62-90-8)

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Pemasaran bubuk Nandrolone Phenylpropionate

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku bubuk mentah Nandrolone Phenylpropionate (CAS 62-90-8); tuku bubuk NPP saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


Rincian liyane babagan produk sing relevan,welcome to click here.


=

COA

COA 62-90-8 Nandrolone Phenylpropinate NPP AASRAW

HNMR

AASRAW Nandrolone phenylpropionate / NPP digunakake dening atlit kanthi jangkah gain massa lan kekuatan otot, mung kurang dikenal saka DECA.

AASRAW Nandrolone phenylpropionate / NPP digunakake dening atlit kanthi jangkah gain massa lan kekuatan otot, mung kurang dikenal saka DECA.

Resep

Pulp Phenylpropionate (NPP) (62-90-8) Resep:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Resep bubuk mentah Nandrolone Phenylpropionate (NPP) (Kanggo referensi)

  • 60mls @ 150mg / ml
  • Wêdakakêna 9g
  • 25ml EO
  • 14.5ml GSO
  • 1.8ml BA (3%)
  • 12ml BB (20%)

Referensi & kutipan produk

Bubuk Nandrolone Decanoate vs Nandrolone phenylpropionate powde

1 review kanggo Nandrolone Phenylpropionate (NPP) bubuk

  1. dirating 5 metu saka 5

    Aasraw -

    Nandrolone Phenylpropionate (NPP) bubuk genius

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *