USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Werna pramiracetam

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 68497-62-1. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal bubuk Pramiracetam (68497-62-1), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Werna pramiracetam yaiku turunan racetam sintetis kanggo tujuan peningkatan kognitif, kanthi bukti awal kanggo ndhukung panggunaan kanggo mbentuk formasi memori jangka panjang. Senajan mekanisme kasebut ora misuwur, bisa nambah sintesis acetylcholine.

Product Description

Pramiracetam bubuk video


Karakter dasar bubuk Raw Pramiracetam

Jeneng: Werna pramiracetam
CAS: 68497-62-1
Formula molekul: C14H27N3O2
Bobot molekul: 269.38
Titik Nyelehake: 45.0-49.0 ° C
Panyimpenan Temp: Kulkas
warna: Putih utawa putih putih bubuk kristal


Raw Pramiracetam bubuk ing siklus obat SMART

Names

Coluracetam (MKC-231) minangka obat racetam sing dianggep minangka obat peningkatan kognitif. Sampeyan bisa njaga serat kolin menyang neuron nalika disebabake, nanging saiki ora ana bukti kanggo efek nootropik.

Raw Pramiracetam powder

Saiki, bukti sing nggunakake bubuk Pramiracetam ing manungsa migunakake 400mg telung saben dina utawa 600mg kaping pindho saben dina; loro regimen dosis iki ngemot wêdakakêna 1,200mg saka Pramiracetam saben dina.

Sampeyan ora yakin yen bubuk Pramiracetam kudu dijupuk nganggo dhaharan, lan ora jelas yen 1,200mg minangka dosis optimal utawa ora. Nanging, iki ora katon efektif.

Apa jenis Hasil Apa Aku Harenake saka Wit Raw Pramiracetam

Werna pramiracetam ngoptimalake kinerja otak lan nyedhiyakake perbaikan kognitif, utamane babagan pembentukan memori lan retrieval.

Amarga asring ndadekake rasa wigati fokus bebarengan karo sawetara blunting emosional, asring dibandhingake karo Ritalin. Sawetara manfaat sing paling wiyar saka bubuk Pramiracetam yaiku:

Gawe apik memori - Amarga ngrangsang hippocampus, bagian otak utamane sing tanggung jawab kanggo nggawe kenangan anyar, bubuk mentah Pramiracetam dikenal minangka penambah memori sing kuat banget. Paling kedhaftar nyatakake dandan sing signifikan ing pambentukan memori lan kacepetan ngeling, pratelan sing wis dikukuhake dening studi kewan.
Kapabilitas Learning Kapasitas - Panganggo nglaporake yen bubuk Pramiracetam ndadekake learning luwih cepet, luwih gampang, lan luwih nyenengake. Iki bisa diterangake ing paling utamane dening fleksibilitas bubuk Pramiracetam neuroplastisitas sing luwih gedhe.
Alertness Mental lan Kejelasan - Biasane kedhaftar laporan sing njupuk wêdakakêna Pramiracetam menehi dheweke kuwat mental alertness, fokus, gagasan cepet formasi, lan pikiran sing cetha.
Fluensi sosial - Akeh sing ngandhakake yen njupuk bubuk mentah Pramiracetam mbantu wong-wong mau seneng lan melu-melu ing kahanan sosial, manfaat sing uga gegayutan karo optimalisasi fungsi otak sakabèhé sakabèhé, nanging bisa uga ana hubungane karo efek blunting emosional, sing bisa ngurangi sosial kuatir.
Peningkatan Sensori Sensor - Pangguna kerep nyatakake persepsi sensori sing ditingkatake utawa apik, kayata swara sing ditambahi lan luwih kaya lan visual sing luwih jelas karo kontras warna sing luwih gedhe.
Memori Perbaikan - Ing uji klinis sing diwatesi, bubuk Pramiracetam wis dituduhake minangka perawatan efektif kanggo ngilangi memori lan masalah kognitif liyane sing disebabake dening ciloko otak. Iku uga salah sijine macem-macem nootropik sing wis dites ing Amerika Serikat minangka perawatan bisa mbusak memori sing ana hubungane karo penyakit Alzheimer lan gangguan neurologis liyane. Siji pangaji uga nuduhake yen bisa ngowahi amnesia sing diakibatake kimia ing sukarelawan sehat saka umur 18-65.

Beneran bubuk Raw Pramiracetam

Kaya sing paling ora ana pratitis, bubuk Pramiracetam kena pengaruh neurotransmiter, bahan kimia otak sing ngirimake sinyal saka siji sel syaraf menyang liyane. Nanging bubuk Pramiracetam ora sacara langsung, kanthi cara sing béda karo tumindak biasa saka racetam, lan ngrangsang otak kanthi cara liya uga.

Ora kaya piracetam, Noopept, lan akeh nootropik populer, bubuk mentah Pramiracetam iku larut lemak tinimbang larut banyu, sing artine diserap menyang aliran getih liwat asam lemak. Puncak konsentrasi puncak lan bioavailabilitas maksimum relatif cepet, umume ing menit 30, lan nduweni jam setengah saka 4-6.

Paling racetams bisa kanthi langsung ngrangsang situs reseptor neurotransmitter sing spesifik lan kanthi mangkono nambah produksi lan pelepasan neurotransmitter sing spesifik, nanging bubuk Pramiracetam ora langsung nyebabake owah-owahan ing tingkat neurokimia, lan ora katon duwe afinitas kanggo neurotransmitter utama.

Tindakan utama utamane yaiku kenaikan pinunjul ing serat kolinasi afinitas dhuwur ing hippocampus, bagian otak sing wigati kanggo mbentuk kenangan jangka panjang.

Choline minangka prekursor saka asetilkolin, sawijining neurotransmitter sing nyedhaki proses kognitif kalebu kecepatan belajar, memori, lan konsentrasi.

Kanthi nyemangati serat kolin, bubuk mentah Pramiracetam ora langsung modulates release acetylcholine lan ngrangsang aktivitas tambah ing hippocampus. Amarga iki bagian saka otak penting kanggo fungsi memori, stimulasi umum sing nggawe bubuk Pramiracetam bisa nambah mbentuk kenangan anyar lan retensi referensi utawa kenangan jangka panjang. Aktivitas tambah ing hippocampus uga nambah aliran getih serebral, sing ningkatake kewaspadaan lan ngapikake kabisan kognitif sacara umum.

Werna mentahan pramiracetam uga duwe mekanisme tumindak liyane uga. Para panaliti nyathet hipotesis sing sajrone efek ing otak, bubuk Pramiracetam tumindak ing situs perifer njaba otak sing gumantung ing kelenjar adrenal. Pasinaon kewan ngandhet yen wêdhuk Pramiracetam uga bisa ningkatake utawa mulihake fluiditas membran otak, kang ndadekake sinyal sel.

Ora kaya akeh nootropik kelas racetam liyane, bubuk mentah Pramiracetam ora katon kanthi aktif ngowahi kedadeyan utawa keadaan emosional. Iki bisa diterangake dening pengaruh bubuk Pramiracetam ing produksi lan release saka neurotransmiter sing duwe pengaruh paling gedhe ing swasana ati lan tingkat kuatir kayata serotonin, GABA, lan dopamin.

Pandhuan luwih lanjut

Wêdhuk Pramiracetam minangka salah sawijining kritik paling ora ana sing ditemokake, nyedhiyakake potènsial paling gedhé saka suplemen kelas racetam.

Aksi sing unik ngoptimalake fungsi otak sakabèhé, ngapikake memori, kapasitas belajar, fokus, lan uga pemahaman sensori.

Tumindak kasebut kanthi becik dhewe lan bisa dadi tambahan ing invasi liyane, nambah lan ndawakake efek kasebut.

Sakcepete dadi favorit karo mahasiswa, panulis, lan sapa waé sing kasengsem ngoptimalake kemampuan mental, bubuk Pramiracetam anyar kanggo wong akeh, nanging wis wiwit ngenali pengakuan apik minangka nootropic sing luar biasa.

Werna pramiracetam iku turunan sintetik saka piracetam, ditemokake lan dikembangake dening Parke-Davis ing 1970s. Iku tambahan utamane kuat, kira-kira saka 5-30x luwih kuat tinimbang piracetam.

Iki didol ing Eropah miturut jeneng merek Neupramir, Pramistar, lan Remen lan ditrapake ana kanggo perawatan disleksia, ADHD, demensia lan masalah memori sing disebabake dening penyakit Alzheimer lan kondisi neurologis liyane.

Iki dipatenke ing AS ing 1979 nanging ora diijinake dening USFDA kanggo nggunakake apa wae. Nanging, wis ditliti sacara ekstensif minangka perawatan potensial kanggo masalah kognitif lan mundhut memori sing gegandhèngan karo penyakit Alzheimer lan cedera otak. Uga diteliti minangka perawatan kanggo macem-macem gangguan sistem saraf pusat.

Pramiracetam Raw Powder

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhe bisa dikirim ing 3 dina kerja sawise pembayaran.

Pramiracetam Raw Powder Recipes

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Raw Pramiracetam bubuk Marketing

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.

Ora Bubu Raw Pramiracetam Duwe Sembarang Efek Sampun

Werna pramiracetam biasane uga ditolerir sanajan ing dosis dhuwur, lan sawetara efek sampingan cilik sing wis didokumentasikan.

Efek sisih sing paling umum dilapurake minangka nyeri sirah, sing biasane bisa dicegah dening njupuk karo suplemen kolin.

Efek samping sing kurang umum, kalebu kahanan kacilakan lan rasa nervousness utawa agitation, umume digandhengake karo dosis sing dhuwur lan bisa, supaya, bisa diatasi kanthi ngurangi dosis.

Werna pramiracetam iku non-adiktif, lan ora ana pangaruh sing nyebabake panggunaan jangka panjang sing wis didokumentasikan. Ing kasunyatane, ana bukti yen tambahan iki uga bisa ningkatake kesehatan otak lan ningkatake fungsi ing otak.


Carane tuku bubuk Pramiracetam saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

COA 68497-62-1 Pramiracetam powder AASRAW

HNMR

Raw Pramiracetam bubuk (68497-62-1) hplc≥98% | Supplier AASraw HNMR

68497-62-1 Pramiracetam bubuk AASraw HNMR

Resep

Pramiracetam Raw Powder Recipes

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk

Bubuk Nootropic Pramiracetam: manfaat, dosis, efek samping