USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

PRL-8-53 bubuk

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 51352-87-5. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan masse bubuk PRL-8-53 (51352-87-5), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

PRL-8-53 bubuk (jeneng kimia Methyl 3- (2- (benzil (metil) amino) etil) benzoat) yaiku senyawa nootropik sintetis sing ditemokake ing 1972 lan dipatenake ing 1975 dening almarhum Dr. Nikolaus Hansl, neuropharmacologist ing Creighton University, Omaha, Nebraska.

Product Description

PRL-8-53 bubuk video


Karakter awarna bubuk PRL-8-53

Jeneng: PRL-8-53 bubuk
CAS: 51352-87-5
Formula molekul: C18H22ClNO2
Bobot molekul: 319.82578
Titik Nyelehake: 149-152 ℃
Panyimpenan Temp: Kulkas
warna: Wêdakakêna putih utawa putih


Wêdakakêna PRL-8-53 ing nambahi fungsi otak lan ndorong tambahan

Names

Methyl 3- (2- (benzil (metil) amino) etil) benzoat

2. Raw PRL-8-53 powder Dianggo:

Siji-sijine wujude manungsa ing bubuk PRL-8-53 didhasari panggunaan dos dosis siji 5. Ora ana data babagan efektifitas utawa keracunan potensial apa dosis liyane ing manungsa.

Pènget babagan bubuk mentah PRL-8-53

Miturut bukti karo tikus, bubuk PRL-8-53 katon minangka agonis dopamin. Iki tegese bisa nambah reseptor dopamin lan asring digunakake ing pasien Parkinson. Kanggo wong sing ora mbutuhake fitur iki, bisa dadi bedhug sing ora dikepengini bubuk mentah PRL-8-53.

Studi toksisitas ing tikus nuduhaké ambang sing relatif dhuwur kanthi tarif LD50, nanging bukti sing luwih jelas perlu. Kajaba iku, misale efek samping potensial saka bubuk PRL-8-53 yaiku ngurangi aktivitas motor ing otak.

Pandhuan luwih lanjut

Mekanisme Tindakan saka bubuk PRL-8-53
Mekanisme tumindak kanggo nootropic iki saiki ora dingerteni nanging bisa uga ana ing mekanisme cholinergic. Dr Hansl, sing nyipta senyawa kasebut ing jurnal Phi Delta Kappan sing bubuk PRL-8-53 nambah otak minangka respon kanggo asetilkolin, lan senyawa kasebut ora stimulan. Paten kanggo bubuk mentahan PRL-8-53 nyebutake mekanisme cholinergis.

Uji kéwan sing nglibataké rodents nuduhaké 4mg / KG tambah apomorphine (agonist dopamin) ningkataké komputasi gnawing ing tikus, sing nyatakaké yèn bubuk mentahan PRL-8-53 dadi sawetara agonis dopamin. Panaliten sing padha nyatakake asil paningkatan babagan learning avoidance kahanan. Nootropic iki ora nambah tindakan amphetamine ing tikus lan ora katon nyandhet kegiatan MAO. Sawijining studi ing manungsa sacara singkat nyebutake yen bubuk mentah PRL-8-53 duweni potensi pembebasan dopamin lan nyebabake inhibisi serotonin sebagean.

Manfaat bubuk mentah PRL-8-53:

(1) Memori

Siji diterbitake sinau kanggo PRL-8-53 bubuk nuduhake dandan sing luwih apik saka akuisisi tembung sajrone tugas memorization. Peserta diwenehi jam 5mg saka PRL-8-53 bubuk jam 2 sadurunge nyoba lan banjur dijaluk kanggo ngrungokake rekaman tembung 12 ing urutan tartamtu lan maca ing titik wektu sing bakal teka (sakcepete sawise testing, dina sawise lan 4 dina sawise). Minor keuntungan ditemokake kanggo langsung akuisisi, nanging luwih saka 80% dandan kacathet kanggo wong dites maneh ing sing pisanan ngetung kanggo test (6 / 12 tembung bener utawa ngisor).

(2) Manfaat Ora Ana (Bisa) - Latihan Geometris

Narik banget, panyipta senyawa uga mbahas cobaan liyane sing katon ora ana utawa ora diterbitake. Ing Jurnal sing diterbitake ing 1978, Dr Hansl nyebataken bilih PRL-8-53 bubuk statis ningkataken skor ing pola geometris latihan kognitif. Peserta ditampilake pola-pola geometris lan nyuwun kanggo ngeling-eling saka memori, dandan statistik kacathet.

(3) Mental Arithmetic Exercise

Ing artikel sing padha, Dr Hansl nyatake olahraga kognitif adhedhasar ing ngendi peserta kudu nyuda 7, nambah 1, nyuda 7, nambah 2 lan liya-liyane nganti angka "goal" wis tekan. Wektu sing luwih cendhek kanggo nomer "gol" dicathet ing grup bubuk mentahan PRL-8-53.

(4) Test Fluency Verbal

Dr Hansl nemtokake tes ing ngendi subjek dijaluk kanggo ngowahi tembung saka serat huruf lan titik. Contone "UR" kudu diowahi dadi tembung kanthi nambahake huruf ing wiwitan lan pungkasan tembung, nalika ngganti titik nganggo huruf. "UR" bisa uga "saiki". A asil dandan statistik sing ditemokake ing peserta sing njupuk obat kasebut.

PRL-8-53 Powder Raw

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Pemasaran bubuk mentah PRL-8-53

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku bubuk PRL-8-53 saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

Raw PRL-8-53 powder (51352-87-5) hplc≥98% | Bubuk SARS AASraw

Resep

Resep Powder-8-53:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk