USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Trenavar bubuk (4642-95-9)

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 4642-95-9. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram kanggo urutan massal saka bubuk Trenavar (4642-95-9), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Trenavar bubuk sacara resmi dikenal minangka Estra-4,9,11-triene-3,17-dione, uga Trendione lan kaping 10 luwih androgenik tinimbang Testosteron. Trenavar minangka prohormone sing fokus ing 17b-HSD1 kanggo nggawé Trenbolone aktif, artiné sapisan ing awak sampeyan Trenavar dadi Trenbolone utawa Tren.

Bubuk AASRAW PDF Icon

Product Description

Trenavar bubuk video


Trenavar bubuk Karakter dhasar

Jeneng: Trenavar bubuk
CAS: 4642-95-9
Formula molekul: C18H20O2
Bobot molekul: 258.36
Titik Nyelehake: 138-141 ℃
Panyimpenan Temp: Suhu kamar
warna: Wêdakakêna putih utawa cuwèr


Siklus bubuk trenavar

Names

Jeneng-jeneng kimia: Estra-4,9,11-triene-3,17-dione
Other Names: Trendione, Trenabol, Tren Elite, T-Var 15 and Super Trenabol.RU-2065, Trenava rpowder, Trendione powder

Bubuk trenavar

Woh Trenavar sacara resmi dikenal minangka Estra-4,9,11-triene-3,17-dione, uga Trendione lan 10 kaping luwih androgenik tinimbang Testosteron. Trenavar bubuk mentah yaiku prohormone sing fokus ing 17b-HSD1 kanggo nggawe Trenbolone aktif, artine yen ing awak sampeyan bubuk Trenavar dadi Trenbolone alias Tren. Pangguna wêdakakêna Trenavar nate ningkatake daya ningkat lan uga massa. Pangguna uga ngalami mundhut lemak kanthi cepet lan tambah vascularity saka otot. Senyawa bubuk Trenavar wis tambah popularitas lan dikarepake amarga asil kuat ing siklus sing luwih cendhek. Iku bener sing paling apik ing donya nalika sampeyan nimbang jumlah potensial massa gained lan lemak ilang.

Trenavar bubuk mentah, uga dikenal minangka Trendione, minangka prohormone lisan sing beda karo steroid injeksi trenbolone sing diweruhi mung dening keton ing posisi 17th. Mulane, ngasilake trenbolone aktif ing awak, nggawe senyawa sing kuat banget lan kuat. Wiwit kaya struktur struktur trenbolone, adoh saka batuk sing tren (sing biasane minangka asil suntikan suntik menyang vena), pangguna kudu menehi hasil sing padha banget kaya nggunakake trenbolone injeksi.

Prohormone iki cepet-cepet tumindak sing kedhaftar mlebu supaya bisa ndeleng asil sakbanjure sawise 7 nganti 10 dina sawise dosis pisanan saka bubuk Trenavar. Nanging, siji-sijine downside yaiku bubuk mentah Trenavar sing bisa ngurangi tingkat daya tahan sakabéh, sing bisa nyebabake sampeyan pancen tahan suwe anggone bisa nalika latihan kardio.

Saiki nalika bubuk Trenavar dianggep minangka prohormone sing unik, iki nuduhake akeh atribut sing padha karo Trenbolone, steroid suntik sing uga akeh pengikut ing donya bodybuilding. Apa sing misahake loro saka siji liyane iku nyatane yen mantan mung keton ing posisi 17th adoh saka struktur kimia kasebut.

Apa dosis bubuk Trenavar

Paling akeh kedhaftar ngubengi 30 kanggo 45mg saka Trenavar bubuk saben dina kanggo 30 dina karo support siklus. Iku luwih apik kanggo pamisah dosis iki nganti luwih saka 2 kanggo porsi 3 saka 15mg saben dina.

Wiwitane, trendione kudu dilakokake ing milligrams 50-70 (mg) saben dinten pamisah nalika mlayu piyambak, lan yen efek samping ora kedadeyan, dosis bisa ditambah nganti maksimal 100mg. Ora perlu ngluwihi dosis kasebut, lan ora bisa mlaku luwih suwe tinimbang minggu 5 utawa 6.

Yen digunakake minangka bagéyan saka tumpukan, disaranake sampeyan nggunakake trendione kanggo miwiti siklus, lan dosis cilik 20-50mg saben dina pamisah minangka jumlah akeh. Akeh kedhaftar milih tumpukan equipoise, testosteron, utawa primobolan karo. Apa maneh, sawetara kedhaftar malah milih ngetutake trendione nganggo durabol durabolin, ananging mbudidaya numpukake rong progestin mung kudu dilakoni dening para pangalam.

Nalika nggunakake trendione kanggo pisanan, sampeyan kudu mbukak solo ing dosis minimal kanggo ndeleng carane sampeyan nanggapi.

Cara bubuk Trenavar bisa dianggo

Trenavar mentah bubuk dienggo kanthi nargetake 17b-HSD1 lan banjur hydrogenates senyawa menyang konversi ing awak kanggo trenbolone. Wêdakakêna Trenbolone lan Trenavar banget padha, nyatane padha bareng ikatan ganda conjugated 3 padha. Wiwit menthok trenavar beda karo fakta sing duwe keton 17. Minangka asil kedhaftar bisa ngalami meh padha asil padha dening mlaku siklus trenbolone.

Pangguna ngumumake mundhut kanthi cepet ing massa lan kekuatan otot sing ngliwati papan, kanthi asil wiwit kedadean ing dina 7-10 sawise dosis pisanan. Sawise minggu 4-6, sing paling akeh sing nggunakake latihan kekuatan bakal ngomong sing luwih cedhak, utawa ngluwihi, cathetan pribadi ing lift. Menapa malih, piyambakipun ugi nyatakaken otot ingkang langkung kenceng, kathah pompa nalika latihanipun, lan langkung vascularity.

Wawasan babagan latihan ketahanan, trenione minangka pilihan sing mlarat, amarga bakal melumpuhkan tujuan ketahanan.

Warning

Kejabi keuntungan sing padha, bodybuilders uga melu bubuk Trenavar kanggo nyenengake babagan dosis. Delengen. Apa golek suntik nalika sampeyan bisa njupuk barang sing padha? Sampeyan uga bisa digunakake minangka prohormone mandiri utawa bagéan saka tumpukan.

Prohormone iki minangka siji-sijine senyawa sing bisa diowahi dadi Trenbolone nalika metabolisme dening awak. Saiki nalika ana sawetara "turunan" bubuk "Trenavar" sing bisa sampeyan gunakake, iki bener-bener diowahi dadi dienolone, sing luwih lemah tinimbang dibandhingake.

Werna trenavar cukup serba guna lan umume digunakake dening bodybuilders sajrone persiapan kontes uga musim mati. Akeh wong sing ngalami prohormone nyatakake yen senyawa iki nduweni kemampuan ora mung kanggo nyegah, nanging uga ngemas massa tambahan sajrone kali kasebut nalika digabung karo diet kalori sing rendah.

Kajaba iku, bubuk mentahan Trenavar ora dikonversi dadi estrogen lan ora bakal nimbulaké efek samping estrogenik nalika ngiringan. Nanging, isih penting yen sampeyan kudu njaluk terapi siklus kirim sing bener utawa PCT bakal sawise nganggo siklus prohormone kanggo nyegah efek samping.

Saiki nalika bubuk mentah Trenavar ora dikonversi menyang estrogen lan ora bisa nyebabake efek samping estrogen, penting banget kanggo njaluk terapi siklus pas siklus utawa PCT sawise siklus nganggo prohormone. Wiwit wêdakakêna Trenavar banget kuat, sampeyan bakal butuh PCT kanggo mbantu organ-organmu ngobati sawisé ngolah prohormone iki lan ningkatake normalitas tingkat hormon.

Trenavar bubuk

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhe bisa dikirim ing 3 dina kerja sawise pembayaran.

Trenavar mentah bubuk Marketing

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.RU-2065

Ora Ana bubuk Trenavar Apa Sembarang Efek Side

Kaya siklus prohormone, para panitia ndeleng kenaikan tekanan getih lan kolesterol nalika ngendhaleni bubuk Trenavar. Ing sawetara kasus, tekanan getih dhuwur sing diturunake ilang sawise siklus lengkap lan efek ing ati bisa diimbangi karo siklus dhukungan lan Terapi Siklus Post. Wêdakakêna Trenavar uga bisa nambah agrési lan nyuda libido sacara sementara. Kabar sing apik yaiku bubuk mentah Trenavar ora aromatize sing tegese ora bakal dikonversi dadi Estrogen. Supaya sampeyan ora perlu khawatir babagan ngembangake susu Gyno aka Man.

Wêdakakêna Trenavar bakal nurunake tingkat toroida sing nyebabake produksi Prolaktin. Prodhuksi prolactin sing berlebihan bisa nyebabake sensitivitas, puffiness, lan lactation ing area puthung. Kanggo nyegah efek samping kasebut, gunakake inhibitor Prolactin sak siklus kayata Inhibit-P dening SNS utawa Prolactrone dening Black Lion Research.

Wong-wong sing akrab karo "Tren Batuk" kudu ora kuwatir yen nalika ngobong bubuk mentah Trenavar minangka mung efek samping saka suntik. Iki ora dadi masalah amarga produk bubuk mentahan Trenavar dijupuk kanthi lisan.

Woh Trenavar uga prohormone non-metilasi sing tegese ora kaya atos ing awak, nanging iki ora ateges sampeyan kudu ora njupuk dhukungan siklus. Dhukungan siklus perlu karo siklus prohormone.

Ing sisih liyane, efek samping ing ngisor iki dilapurake dening pangguna sing wis ngiringan karo bubuk mentah Trenavar:

  • Mundhak agresi
  • Bisa nyebabake ngelu lan soreness ing sikil
  • Ngurangi tingkat toroida
  • Bisa nyebabake pencelupan ing tingkat gula getih
  • Bisa nambah prolactin
  • Ngurangi tingkat toleransi
  • Bisa nyebabake lara ing kolesterol ala lan tingkat tekanan darah
  • Bisa nyebabake galur kanggo jantung lan ati
  • Bisa nyebabake gangguan saka insomnia, lemes, lan kelaran

Sanajan ana sawetara akun sing nandheske bubuk Trenavar bisa nimbulaké "Batuk tren", iki ora bisa ditrapake nalika nggunakake prohormone iki. Sampeyan mung bisa ngalami sing padha nalika nggunakake Trenbolone suntik


Carane tuku bubuk Trenavar saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.


COA

HNMR

Resep

Resep bubuk mentah Trenavar

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi

Referensi & kutipan produk