USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Oral Turinabol (Oral Tbol) bubuk

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 2446-23-3. Kategori: ,

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal bubuk Oral Turinabol (Oral Tbol) (2446-23-3), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

Oral Turinabol (Oral Tbol) bubuk video


Oral Turinabol (Oral Tbol) bubuk Karakter dhasar

Jeneng: Oral Turinabol (Oral Tbol) bubuk
CAS: 2446-23-3
Formula molekul: C22H50
Bobot molekul: 314.63200
Titik Nyelehake: 125 - 127 ° C
Panyimpenan Temp: RT
warna: Wêdakakêna putih


Oral Turinabol (Oral Tbol) panggunaan bubuk ing siklus steroid

Bubur lisan Tbol (bubuk lisan Turinabol)

Pulen lisan Turinabol uga diarani bubuk Oral Tbol (CAS 2446-23-3), OT, lan liya-liyane.

Pulut Lisan Tbol (Lisan Turinabol bubuk) Dianggo

Oral turinabol arupa panggunaan lisan. Kanggo lanang, biasane 15mg-40mg dina, ora luwih saka minggu 8; Kanggo wanita, biasane 2.5-5mg saben dina, ora luwih saka minggu 6.

ORANG T-BOL wis dikembangake ing ngisor iki lanabol. Tali lisan ngidini pangembangan gedhe tanpa nyebabake penylametan banyu minangka danabol. Tindakane luwih alon nanging luwih stabil. Preparation iki anabolik unik kanggo micu produksi alam testosteron, nyatane pangguna ing mburi perawatan nduweni tingkat adonan alami sing luwih dhuwur. Becik kanggo ngembangake otot-otot ing jangka panjang.

Chlorodehydromethyltestosterone, jeneng umum kanggo merek sing luwih dikenal kanthi jeneng Oral Turinabol, minangka turunan potensial Dianabol. Steroid oral iki sacara struktural minangka salib antarane methandrostenolone lan clostebol (4-chlorotestosterone), nduweni struktur dasar sing padha karo Dianabol kanthi tambahan 4-chloro alias clostebol. Perubahan iki ndadekake chlorodehydromethyltestosterone dadi sepupu ringan Dianabol, steroid anyar sing ora nuduhake estrogen lan aktivitas androgenik sing luwih murah tinimbang pasangan sing luwih misuwur. Aktivitas klorodehidrometiltestosteron klorodehidrometiltestosteron luwih murah tinimbang Dianabol, nanging ora njalari anabolik sing luwih apik kanggo efek androgenik. Iki tegese manawa ing tingkat-tingkat kegiatan otot-bangunan, chlorodehydromethyltestosterone bakal kurang ngasilake efek samping androgenic.

Dianggo ing Pria
Dosis klinis umum Oral Turinabol kira-kira dadi 5 mg saben dina; Pedoman prescribing asline ora kasedhiya. Ing arena atletik, dosis saben dina oral sing efektif ditandhai ing kisaran 15-40 mg, sing dijupuk ing siklus ora mung luwih saka minggu 6-8 kanggo ngurangi hepatotoksisitas. Tingkat iki cukup kanggo ngukur mundhut massa lan kekuatan otot. Agen iki paling kerep dianggo minangka pre-kontroversial utawa steroid ngobong kanggo tujuan binaraga, lan ora dianggep minangka agen bulking sing ideal amarga ora duwe estrogenisitas. Atlet ing olahraga ing ngendi kacepetan cenderung dadi fokus utamané uga nemokake kahanan sing kuat ing klorodehidrometiltestosteron, entuk manfaat anabolik sing kuwat tanpa kudu nggawa watara banyu ekstra utawa bobot gajih.

Dianggo ing Pria Wanita
Dosis klinis umum Oral Turinabol kira-kira dadi 1-2.5 mg saben dina; Pedoman prescribing asline ora kasedhiya. Ing arena atletik, wanita bakal umum njupuk tablet mg 5 saben dina, dijupuk ing siklus sing ora ngluwihi minggu 4-6 kanggo ngurangi hepatotoksisitas. Efek virilizing ora mungkin ing tingkatan iki. Kathah dosis sing luwih dhuwur asring digunakake ing atlet wadon ing program doping GDR, nanging asring ngrusak efek sisih virilizing.

Umur setengah ing literatur ilmiah sawise administrasi IV yaiku jam 16; Nanging, setengah-setengah lisan ora mesthi padha1. Umumé setengah urip kanggo administrasi lisan luwih suwe tinimbang administrasi IV, nanging ing kasus iki bisa luwih cepet amarga metabolisme lulus pisanan lan tingkat plasma papat sing luwih sithik dibandhingake karo dose1 IV. Kertas liyane nyaranake nyawa setengah nyedhaki2. Estimasi sing paling apik paling sethithik wolung jam kanggo setengah umur steroid iki kanthi nilai bener antara jam 12 lan 20. Kasunyatanipun, metabolit steroid iki bisa dideteksi saksuwene suwene sawise cessation argue kanggo setengah urip maneh3.

Panganggo wis nglapurake penekanan cukup kuat saka tingkat testosteron alam nalika nggunakake Oral Turinabol. Steroid iki ngandhut ati ati nanging uga mung rada luwih beracun tinimbang dosis methandrostenolone. Steroid iki kondhang amarga perané ing program doping sing disponsori negara mantan program doping Olimpiade Jerman Timur. Obat iki diwenehake marang atlet lanang lan wadon khusus kanggo nambah kinerja atletik ing Olimpiade. Sanadyan wong uga dianggep, wanita dadi fokus amarga padha nanggapi luwih becik kanggo perawatan. Dosis mung 10 kanggo 20 mg saben dina diprodhuksi ditandhani mundhak ing kinerja ing wanita. Program iki uga kalebu obat liya kayata mestanolone, bentuk 11-beta hidroksi Oral Turinabol, 4-chloro-methyltestosterone, 4-chloro-mestanolone, ester metanrostenolone, testosteron lan nandrolone uga sawetara stimulan lan hormon peptida. Malah, Oral Turinabol minangka fokus amarga katon kanggo asil paling apik4.

Oral Turinabol wis ditampilake ing taun-taun pungkasan ing pasar mburi karo wong sing nggunakake luwih saka 100 mg saben dina. Dosis iki, siji kudu wonder yen prodhuk kasebut ngandhut steroid sing bener utawa ana ing dosis utawa yen mung "luwih apik".

Warning on raw Kasur Tbol Oral (CAS 2446-23-3)

Efek samping saka Oral Turinabol yaiku sawetara mildest saka steroid anabolik ing bumi. Nanging, kita uga bisa nemokake sing bisa duwe dampak sing kuwat lan negatif marang kesehatan jantung. Iki kudu dikendali kanggo wong diwasa sing sehat nanging bakal dadi soko sampeyan kudu ngupayakake. Wong lanang lan wadon bakal bisa nggunakake steroid iki.

Efek sisih (Androgenic)
Senajan klorodehidrometiltestosteron diklasifikasikake minangka steroid anabolik, efek samping androgenik isih bisa ditrapake kanthi zat iki. Iki bisa uga nyebabake penyakit kulit berminyak, kukul, lan awak / rai. Dosis sing luwih dhuwur tinimbang biasane sing diwènèhaké luwih cenderung nyebabake efek samping kasebut. Steroid anabolik / androgenik uga nyebabake karusakan abang lanang. Wanita uga menehi saran babagan efek virilizing potensial saka steroid anabolik / androgenik. Iki uga nyakup swara swara, irah-irahan menstruasi, owah-owahan ing tekstur kulit, wutuk rambute, lan pembesaran klitoris. Chlorodehydromethyltestosterone ora bisa dimetabolisme sacara ekstensif dening enzim reduktase 5-alpha, saengga ora ana alangan androgenisitas sing relatif ora bisa diobati kanthi nggunakake ikatan finasteride utawa dutasteride

Efek sisih (Hepatotoksisitas)
Chlorodehydromethyltestosterone yaiku senyawa alkilasi c17-alpha. Perubahan iki nglindhungi tamba saka deaktivasi dening ati, saéngga persentase obat sing dhuwur banget ing aliran getih sasampunipun administrasi lisan. Steroid anabolik / androgenik C17-alpha bisa dadi hepatotoxic. Ekspos sing rada suwe utawa dhuwur bisa nyebabake karusakan ing ati. Ing kasus langka, disfungsi ancaman bisa berkembang. Sampeyan kudu luwih becik ngunjungi dokter kanthi periodik sajrone saben siklus kanggo ngawasi fungsi ati lan kesehatan sakabèhé. Asupan saka c17-alpha alkylated steroids biasane diwatesi kanggo 6-8 minggu, ing upaya supaya escalating galur ati. Penggunaan tambahan detoksifikasi ati kayata Stabilisitas Hati, Liv-52, utawa Essentiale Forte diwenehake nalika njupuk steroid anabolik / androgenik hepatotoksik.

Efek sisih (kardiovaskular)
Steroid anabolik / androgenik bisa nyebabake efek samping ing kolesterol serum. Iki nyakup kecenderungan ngurangi nilai kolesterol HDL lan ningkatake nilai kolesterol LDL, sing bisa mindhahake HDL marang kaseimbangan LDL ing arah sing nduwe resiko arteriosklerosis. Dampak relatif saka steroid anabolik / androgenik ing lipid serum gumantung marang dosis, rute administrasi (oral vs. injectable), jenis steroid (aromatizable utawa non-aromatizable), lan tingkat resistensi kanggo metabolisme hepatic. Chlorodehydromethyltestosterone duweni efek sing kuat ing ngurus kolesterol amarga ora bisa aromatizable, resistensi struktural kanggo breakdown ati, lan rute administrasi. Steroid anabolic / androgenic uga bisa nyebabake tekanan getih lan trigliserida, ngurangi istirahat endothelial, lan ndhukung hypertrophy ventricular kiwa, kabeh duweni risiko kena penyakit jantung lan infark miokard.

Kanggo mbantu ngurangi galur kardiovaskular, disaranake kanggo njaga program latihan kardiovaskular aktif lan nyilikake asupan lemak jenuh, kolesterol, lan karbohidrat sing prasaja sawayah-wayah sajrone administrasi AAS aktif. Nambahake lenga iwak (gram 4 saben dina) lan formula kolesterol / antioksidan alami kayata Lipid Stabil utawa produk karo bahan sing bisa diarani uga dianjurake.

Efek Sampingan (Testosteron Penindasan)
Kabeh steroid anabolik / androgenik nalika dijupuk ing dosis sing cukup kanggo ningkatake gain otot dijaluk suppress produksi endogen endogen. Tanpa intervensi zat-zat penangsang testosteron, tingkat testosteron ngirim bali menyang normal ing 1-4 sasi pengobatan. Elinga yen hipogonadisme hipogonadotrof prolong bisa berkembang sekunder kanggo penyalahgunaan steroid, sing mbutuhake intervensi medis.

Oral Tbol bubuk Pandhuan tambahan

Tanpa pitakonan efek saka Oral Turinabol bakal paling migunani kanggo atlit lan atlet sing ateges kita atlit. Kita ora ngomong babagan bodybuilder utawa tikus gym sing urip kaya siji nanging wong sing saingan ing olahraga kompetitif skill fisik. Panggunaan Oral Turinabol bakal ningkatake daya tahan otot, ora bakal cepet cepet lan tingkat pemulihan sakabèhé kudu luwih apik.

Pulp lisan Turinabol (CAS 2446-23-3)

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Oral Tbol bubuk Marketing

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku bubuk turinabol Oral (CAS 2446-23-3); tuku bubuk Oral Tbol saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

AASraw nyedhiyakake kemurnian 99% Resik bubuk turinabol oral kanggo binaraga utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan lisan.

AASraw nyedhiyakake kemurnian 99% Resik bubuk turinabol oral kanggo binaraga utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan lisan.

Resep

Resep bubuk turinabol:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

LULUS SUSPENSION (SISKU PUN SAGIT DATU)

  • 50ML's @ 20MG / ML
  • 5ML's PS80
  • Bubuk 1gram (winny, anavar, dbol, OT, dll)
  • 1ML waterbased flavoring
  • Banyu disaring saka 43ML
  • orals uga bakal ditahan ing konsentrasi iki:

LULUS SUSPENSION (SISKU PUN SAGIT DATU)

  • 50ML's @ 50MG / ML
  • 5ML's PS80
  • Wiji 2.5grams (winny, anavar, dbol, OT, lan liya-liyane)
  • 1ML waterbased flavoring
  • Banyu disaring saka 43ML

Referensi & kutipan produk

Wêdakakêna turinabol lisan: Apa sampeyan ngerti kanyatan bab bubuk steroid?