USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Wêdakakêna Clostebol Acetate (Turinabol)

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 855-19-6. Kategori: ,

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan prodhuksi saka gram kanthi urutan massal bubuk Clostebol Acetate (Turinabol) (855-19-6), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

Clostebol Acetate (Turinabol) bubuk video


Clostebol Acetate (Turinabol) bubuk Characters

Jeneng: Wêdakakêna Clostebol Acetate (Turinabol)
CAS: 855-19-6
Formula molekul: C21H29ClO3
Bobot molekul: 364.91
Titik Nyelehake: 112-116 ℃
Panyimpenan Temp: RT
warna: Wesi putih utawa putih bubuk putih


Clostebol Acetate (Turinabol) bubuk panggunaan ing siklus steroid

Jeneng bubuk mentah Turinabol

Bubuk Clostebol Acetate (Turinabol) (CAS 855-19-6), kanthi jeneng 4-chlorotestosterone, uga karo jeneng merek Tbol, Macrobin, Steranabol, Alfa-Trofodermin, Megagrisevit.

Turinabol (Chlorodehydromethyltestosterone, uga dikenal minangka 'Tbol' lan Orin Turinabol) iku bener-bener wangun Dianabol (Methandrostenolone) sing diowahi, saéngga kombinasi kombinasi struktur kimia Dianabol lan Clostebol (4-chlorotestosterone). Mulane iki sebabe jeneng kimia sing sejatine yaiku 4-chlorodehydromethyltestosterone. Modifikasi kanggo struktur kimia ngidini dadi non-aromatizable lan uga nduweni rating androgenic sing rada murah, sing kaya ngapa Turinabol wis dijuluki minangka 'Dianabol ringan'.

Raw Clostebol Acetate powder

Turinabol duweni rating androgenic 6 lan rating kekuatan anabolik 53, iki ndadekake sampurna ing babagan mbandhingake efek samping lan hasil. Amarga kaya rating androgenic sing kurang, jerawat, agresi, rage roid lan kekuatan mundhak jarang, nanging ora ana. Dibandhingake karo Dianabol hormon tiyang sepahipun, anabolic lan bodybuilders sing luwih lemah ora weruh Oral Tbol minangka agen gaining massal.

Turinabol duweni kira-kira setengah saka tingkat anabolik Testosteron, supaya dosis ing sawetara 40-60mg saben dina diwenehake minangka introduksi. Dosis Turinabol bisa ngluwihi 80-100mg saben dina, nanging efek samping awak sing nyatakake awak bakal mulai munggah, sauntara keuntungan tetep tetep.

Amarga saka pamisahan androgenik sing béda karo efek anabolic, steroid anabolik sing luwih lemah tinimbang hormon parent Dianabol. Nanging, jaminan karo Tbol yaiku kanthi kemampuan bangunan otot sing nyedhiyakake, bakal nyebabake efek kurang androgenik lan ora ana efek estrogenik (amarga ora bisa aromatisasi dadi Estrogen). Amarga kekuatan sing luwih lemah tinimbang Dianabol, dosis sing dibutuhake kanggo nemokake efek saka Tbol dianggep cukup dhuwur (iki bakal diterangake ora suwe ing dosis Tbol profil iki).

Umumé, atlit lan binaragawan bisa nyinaaki keuntungan massa sing mantep lan kualitas tanpa risiko kembung, gyno, utawa efek estrogen liyane. Keuntungan massal lan kekuatan ora ditepungi minangka dramatis amergo kekuwatan anabolic, nanging gain tetep kanthi mantap lan kualitas sing tuwuh kanthi terus-terusan bisa ditindakake. Uga digunakake minangka agen pemotong becik sajrone mangsa rontog lemak utawa persiapan pra-kontes amarga ora bisa mlebu menyang Estrogen. Kapabilitas Turinabol saestu bersinar minangka tambahan steroid anabolik nalika ditrapake (dibandhingke) karo steroid anabolik liya amarga kemampuan kanggo ngikat SHBG. Binding kanggo SHBG ngidini luwih akeh steroid anabolik sing lagi ditumpukake supaya bisa kasedhiya kanggo nindakake proyek, sing ora ditindakake dening SHBG, sing dadi salah sawijining keuntungan liyane.

Warning ing wêdakakêna Raw Turinabol

Aplikasi jangka panjang bisa nyebabake sodium, panahan banyu, saingga retensi natrium disebabake pembengkakan bogey pasien. Penyakit ati, hipertensi, busung, pasien kanker prostat, lan wanita ngandhut supaya ora dienggo. Panganggone jangkahe bisa nyebabake maskulinitas wadon.

Raw Clostebol Acetate powder Instruksi sabanjuré

Clostebol minangka AAS banget kanthi potensial minangka tamba ningkatake kinerja. Saiki wis dicekal dening Badan Anti-Doping Dunia. Lisan Turinabol, nggabung karo struktur kimia clostebol lan metandienone, digunakake sacara wiyar ing program doping negara Jerman Wétan.

Tbol asring ditumpuk ing kombinasi karo steroid anabolik, amarga iki minangka senyawa entheng lan ngurangi tingkat testosteron alami ing pangguna. Turinabol dudu steroid sing paling anabolik utawa androgenik, saéngga agen-agen massa sing disenengi liwat Tbol. Anabolik sing relatif entheng digunakake sajrone fase pemotongan, periode mundhut lemak lan awak biyasa pra-kontes.

Siklus Turinabol bisa kalebu mlaku lisan ing antarane 40-60mg saben dina kanggo minggu 6-8. Iki bakal menehi dorongan becik ing kekuwatan, otot tanpa rambute lan ngidini pangguna steroid kanggo njaga massa otot nalika defisit kalori. Preventing breakdown protein yaiku gegaman sing akeh-dibutuhake nalika nyedhaki sub 10% lemak awak iku gol.

Luwih luwih tumpukan Oral Turinabol bisa tegese senyawa liya kayata; Testosteron bisa digunakake kanggo efek sinergis. Preparasi Testosteron sing cendhak lan dawa bisa digunakake. Testosteron Propionate ing 100mg nyuntikake saben dina karo Turinabol 60mg saben dina suwene minggu 8 yaiku tumpukan banget kanggo massa otot lan dieting mangsa panas.

Sajrone siklus Testosteron sing luwih cepet, contone, nggunakake Testosteron Enanthate kanggo minggu-minggu 12, lisan diwiwiti kanggo minggu pisanan 4-6 nalika Testosteron "kicks in". Iki minangka istilah sing dipigunakaké nalika tingkat plasma getih stabil ing pucuk lan keuntungan ing massa otot lan sintesis protéin sing paling dhuwur.

Turinabol bisa gawé otot sing luwih kuat lan langgeng. Mulane atlet sing nggunakake ora nyana bisa kanthi cepet gain kekuatan, otot lan bobot. Iki minangka "jangka panjang" steroid anabolik.

Thanks kanggo dosis sing kurang, wis cepet diasimilasi karo awak, sing uga ngilangi metabolit liwat urin. Tes anti doping biasane ora ndeteksi Turinabol yen atlet mandheg ing dina 5 sadurunge kompetisi.

Turinabol ora nyebabake panahanan banyu amarga kaseimbangan banyu lan mineral. Iku ateges kurang androgenik tinimbang anabolik liya kaya Dianabol. Ciri-ciri iki uga mbiyantu wanita nganggo gampang, senadyan kudu ati-ati supaya ora ngluwihi tunjangan perawatan.

Akhire, substitusi klorine ngalangi interaksi karo aromatase. Mangkono ana resiko gejala gynecomastia utawa DHT.

Ing kesimpulan, Turinabol yaiku steroid sing apik kanggo nyiapake awak "alami". Kemampuan kanggo mbangun otot sing kebak ateges akèh atlit sing uga digunakake nalika mangsa istirahat (mangsa adoh). Iki ngidini supaya siap lan ngiyatake otot tanpa entuk massa.

wêdakakêna Raw Clostebol Katandhan (CAS 855-19-6)

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Setengah urip: jam 16
Deteksi Wektu: 11 - 12 sasi
Anabolic Rating: 54
Androgenic Rating: 6

Raw Clostebol Acetate powder Marketing

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku bubuk Clostebol Acetate (CAS 855-19-6): tuku bubuk Turinabol saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

AASraw nyedhiyakake kemurnian 99% Clostebol Acetate bubuk mentahan kanggo binaragawan utawa laboratorium lemah.

AASraw nyedhiyakake kemurnian 99% Clostebol Acetate bubuk mentahan kanggo binaragawan utawa laboratorium lemah.

Resep

Resep Bubuk Clostebol Asetat (Turinabol):

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk

Efek bubuk Clostebol Asetat: Apa wong tresna Tbol?