USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Masteron Enanthate (Drostanolone) bubuk

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 472-61-1. Kategori: ,

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan prodhuksi saka gram kanthi urutan massa bubuk Drostanolone (Masteron Enanthate) (472-61-1), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

Masteron Enanthate (Drostanolone) bubuk video


Masteron Enanthate (Drostanolone) bubuk Karakter dhasar

Jeneng: Drostanolone (Masteron Enanthate) bubuk
CAS: 472-61-1
Formula molekul: C27H44O3
Bobot molekul: 416.64
Titik Nyelehake: 215-216ºC
Panyimpenan Temp: RT
warna: Bubuk kristal putih


Drostanolone (Masteron Enanthate) panggunaan bubuk ing siklus steroid

Names

Drostanolone Enanthate uga (CAS 472-61-1) diarani Masteron E, Mastabol, Mast E, Masto E, Drost E, ME, DE, lan liya-liyane.

Drostanolone bubuk Dianggo

100 mg / mL biasane katon. Dosis sing disaranake bakal dadi 500-700 mg / minggu.

Warning ing serbuk Masteron Enanthate

Masteron mbenerake apa sing mesthine kudu dilakoni, lan nduweni profil ringan sing entheng kaya bisa kanggo steroid anabolik. Aku ora tau ngerti sapa sing bakal kecuwan karo steroid iki

Pandhuan luwih lanjut

Masteron uga migunani ing kombinasi karo testosteron kanggo terapi hormon-panggantos hormon (HRT.). Contone, 100 mg / minggu saben Masteron lan testosteron bisa luwih unggul kanggo manfaat fisik kanggo testosteron 200 / minggu saben, nalika efek samping amarga ngasilake kadar estradiol (estrogen) lan DHT.

Drostanolone bubuk (CAS 472-61-1)

Min 10grams.

Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.

Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Drostanolone bubuk Marketing

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku bubuk Masteron Enanthate (CAS 472-61-1); tuku bubuk Drostanolone saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


Rincian liyane babagan produk sing relevan,welcome to click here.


=

COA

HNMR

AAS mentah menehi kemurnian 98% Drostanolone / Masteron Enanthate bubuk mentahan kanggo laboratorium lemah kanggo panggunaan gain sing akeh.

AAS mentah menehi kemurnian 98% Drostanolone / Masteron Enanthate bubuk mentahan kanggo laboratorium lemah kanggo panggunaan gain sing akeh.

Resep

Resep Masteron Enanthate:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk

Cathetan Suku

  1. Metabolisme Steroid Anabolik-Androgenik, Victor A. Rogozkin, kaca 1-19
  2. Anabolik, William Llewellyn
  3. Kamus Kamus Narkoba: Data Kimia, Struktur lan .., disunting dening J. Elks