USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Estradiol Enanthate bubuk

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 4956-37-0. Kategori: ,

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram kanthi urutan massal bubuk Estradiol Enanthate (4956-37-0), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Estradiol Enanthate bubuk yaiku hormon estrogen wadon. Minyak mentah nyedhiyakake estrogen alami ing wanita sing ora bisa mrodhuksi estrogen maneh. Bau mentah menehi bubuk kemul 99% Estradiol Enanthate (CAS 4956-37-0) kanggo ngganti estrogen alami ing wanita utawa kanggo njaga tingkat hormon wanita.

Product Description

Estradiol Enanthate bubuk video


Raw Estradiol Enanthate bubuk dhasar Karakter

Jeneng: Estradiol Enanthate
CAS: 4956-37-0
Formula molekul: C25H36O3
Bobot molekul: 384.55
Titik Nyelehake: 94-96 ° C
Panyimpenan Temp: RT
warna: Werna putih utawa putih utawa wêdakakêna kristal kuning putih


Raw Estradiol Enanthate bubuk panggunaan ing siklus steroid

Names

Estradiol Enanthate bubuk (CAS 4956-37-0) (INN, USAN), utawa estradiol heptanoate, yaiku estrogen, estrogen steroid lan ester ester.

Raw Estradiol Enanthate powder

Gunakake estradiol enanthate sing diarahake dening dokter. Priksa label ing obat kanggo instruksi dosing sing tepat. Priksa label ing obat kanggo instruksi dosing sing tepat.

Warning on Raw Estradiol Enanthate powder

Sampeyan ora kudu nggunakake estradiol enanthate yen sampeyan duwe: penyakit ati, kelainan getih, pendarahan vaginal sing ora normal, riwayat kanker sing gumantung saka hormon (kayata kanker, uterine, ovarium, utawa kanker tiroid), utawa yen sampeyan duwe jantung serangan, stroke, utawa getih beku.

Pandhuan luwih lanjut

Estrogens wis kacarita kanggo ningkatake kasempatan kanker rahim (endometrial) ing wanita sing wis liwat menopause, utamane ing wanita sing nampa terapi hormon tunggal. Estrogen uga nambah risiko kanker ovarium utawa dada. Produk sing ngasilake estrogen ora kena digunakake kanggo nyegah penyakit jantung. Estrogen sing diwenehake karo hormon liyane (progestin) kanggo terapi penggantian ora sengaja nyebabake penyakit jantung (umpamane, serangan jantung), stroke, pembekuan darah serius ing sikil utawa paru-paru (emboli paru / trombosis vena jero), demensia, lan kanker payudara. Resiko kasebut katon gumantung ing dawa wektu estradiol cypionate digunakake lan jumlah estrogen saben dosis. Mulane, estradiol cypionate kudu digunakake kanggo dawa paling cendhak wektu ing dosis paling efektif supaya sampeyan entuk keuntungan lan nyilikake kasempatan efek samping serius saka perawatan jangka panjang.

Estradiol Enanthate Powder (CAS 4956-37-0)

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Raw Estradiol Enanthate powder Marketing

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku bubuk Estradiol Enanthate (CAS 4956-37-0) saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

AAS mentah menehi kemurnian 99% Estradiol Enanthate bubuk kanggo ngganti estrogen alam ing wanita.

AAS mentah menehi kemurnian 99% Estradiol Enanthate bubuk kanggo ngganti estrogen alam ing wanita.

Resep

Resep Bubuk Estradiol Enanthate

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk