USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Werna Estradiol Valerate

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 979-32-8. Kategori: ,

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal bubuk Estradiol Valerate (979-32-8), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Werna Estradiol valerate yaiku hormon estrogen wadon. Tumindak kanthi ngganti estrogen alam ing wanita sing ora bisa ngasilake estrogen sing luwih akeh. Tumindak kanggo kanker prostat maju kanthi hormon lanang antagonizing.

Product Description

Estradiol Valerate bubuk video


Raw Estradiol Valerate Character Basic Character

Jeneng: Estradiol Valerate
CAS: 979-32-8
Formula molekul: C23H32O3
Bobot molekul: 356.4984
Titik Nyelehake: 144 ° C
Panyimpenan Temp: RT
warna: Werna putih utawa putih utawa wêdakakêna kristal kuning putih


Raw Estradiol Valerate bubuk panggunaan ing siklus steroid

Names

Generik Jeneng: estradiol valerate, ess-tra-DIE-ole (CAS 979-32-8)
Brand Name: Delestrogen

Raw Estradiol Valerate powder

Gunakake estradiol valerate minangka diarahake dening dokter. Priksa label ing obat kanggo instruksi dosing sing tepat. Priksa label ing obat kanggo instruksi dosing sing tepat.

Warning ing Raw Estradiol Valerate bubuk

Sawetara kondisi kesehatan bisa berinteraksi karo estradiol valerate. Nyuwun panyedhiya kesehatan sampeyan upami estradiol valerate (CAS 979-32-8) bisa berinteraksi karo obat-obatan liyane sing dijupuk. Priksa panyedhiya kesehatan sadurunge sampeyan miwiti, mungkasi, utawa ngganti dosis obat apa wae.

Pandhuan luwih lanjut

Valerate Estradiol biasane ditangani lan disimpen dening panyedhiya kesehatan. Yen sampeyan nggunakake estradiol valerate ing ngarep, nyimpen estradiol valerate minangka diarahake dening pharmacist utawa panyedhiya kesehatan. Tansah estradiol valerate metu saka jangkep anak lan adoh saka pets.Estradiol valerate biasane ditangani lan disimpen dening panyedhiya kesehatan. Yen sampeyan nggunakake estradiol valerate ing ngarep, nyimpen estradiol valerate minangka diarahake dening pharmacist utawa panyedhiya kesehatan. Tansah estradiol valerate metu saka tekan anak lan adoh saka pets.

Estradiol Valerate Powder (CAS 979-32-8)

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Raw Estradiol Valerate powder Marketing

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku bubuk Estradiol Valerate (CAS 979-32-8) saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

AAS mentah menehi kemurnian 99% Estradiol Valerate bubuk mentah kanggo ngganti estrogen alam ing wanita.

AAS mentah menehi kemurnian 99% Estradiol Valerate bubuk mentah kanggo ngganti estrogen alam ing wanita.

Resep

Resep Bubuk Estradiol Valerate:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk

1 review kanggo Werna Estradiol Valerate

  1. dirating 5 metu saka 5

    Aasraw -

    Wesi Estradiol Valerate iku genius

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *