USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Wêdhuku Estriol

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 50-27-1. Kategori: ,

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan prodhuksi saka gram nganti urutan massal saka bubuk Estriol (50-27-1), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Wêdhuku Estriol estrogen steroid alam, mung dumadi nalika meteng, digawe ing ati janin lan steroid androgen androgen adrenal Salah siji saka telung estriol ovarium estrogen utama ing wanita ora ngandhut meh ora bisa didelehake. Saiki asring digunakake minangka hormon seks wanita suntingan.

Product Description

Video bubuk estriol


Karakter dasar bubuk Raw Estriol

Jeneng: Estriol
CAS: 50-27-1
Formula molekul: C18H24O3
Bobot molekul: 288.38100
Titik Nyelehake: 280-282 ° C (cahya.)
Panyimpenan Temp: RT
warna: Bubuk kristal putih


Panggunaan wêdakakêna Raw Estriol ing siklus stéroid

Names

Estriol (CAS 50-27-1) diputer kanthi jeneng E3, kanthi jeneng jeneng Ovestin.

Serbuk mentah Raw Estriol

kalebu kanggo administrasi lisan lan vagina. Ing pasar, biasane ana spesifikasi 15mg / krim.

Warning ing wêdakakêna Raw Estriol

Sampeyan ora diijini nggunakake Estriol Yen sampeyan alergi utawa duwe gejala ing ngisor iki:

  • pendarahan vaginal undiagnosed;
  • hiperplasia endometrium sing ora ditangani;
  • Dikenal, dicurigai utawa sadurunge kanker payudara;
  • tumor tumor ganas sing gumantung ing estrogen utawa tumrap tumor (kayata kanker endometrium);
  • vèrsi thromboembolism vena (trombosis vena jero, embolisme paru);
  • tromboembolisme arteri aktif utawa anyar (umpamane angina, infark miokard);
  • Penyakit ati akut, utawa tes fungsi ati ora bisa dianyari normal;

Pandhuan luwih lanjut

Studies suggest yen nalika estrogen kurang, estriol, diterbitake topically, ora nambah risiko kanker sing gumantung saka hormon utawa endometrium (lapisan uterine). 1-3 Nanging, yen efek estrogenic sing luwih rosa ora ateges estriol ora ana sing menehi manfaat saka estrogen sing luwih ampuh. Studies suggest yen estriol nyuda gejala menopause, kayata kelip-kelip panas lan kekeringan vagina, nanging kanthi profil safety luwih apik dibandhingake karo estrogen sing luwih ampuh. Iki ndadekake estriol minangka pilihan sing luwih apik kanggo rezim perawatan panggantos hormon bioidentik.

Powder Estriol (CAS 50-27-1)

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Marketing bubuk mentah Raw Estriol

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku bubuk Estriol (CAS 50-27-1) saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

COA 50-27-1 Estriol AASRAW

HNMR

AASraw nyedhiyakake kemurnian 99% Esriol bubuk mentah minangka hormon seks wanita suntingan kanggo wanita ora ngandhut ora mesthi.

AASraw nyedhiyakake kemurnian 99% Esriol bubuk mentah minangka hormon seks wanita suntingan kanggo wanita ora ngandhut ora mesthi.

Resep

Resep Pangan Roti Estriol:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk