USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Wêdakakêna Exemestane (Aromasin)

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 107868-30-4. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram kanthi urutan massal bubuk Exemestane (Aromasin) (107868-30-4), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Wêdakakêna Exemestane (Aromasin) yaiku Aromatase Inhibitor (AI) steroid sing paling umum dikenal minangka AromasinIt dipigunakaké kanggo wanita alam utawa post-menopause kanthi kondisi sing ora dikembangake utawa kanker payudara postmenopausal sawise perawatan kanthi tamoxifen Malah, jeneng merk Aromasin minangka siji-sijine merek kelas farmasi Exemestane amarga paten sing ketat Upjohn wis tetep ing prodhuk kasebut.

Product Description

Video bubuk Exemestane (Aromasin)


Wêdakakêna Exemestane (Aromasin) Karakter dhasar

Jeneng: Wêdakakêna Exemestane (Aromasin)
CAS: 107868-30-4
Formula molekul: C20H24O2
Bobot molekul: 296.4
Titik Nyelehake: 155.13 ° C
Panyimpenan Temp: -20 ° C
warna: putih kanggo putih-putih


Penggunaan bubuk exemestane

Names

6-methylenandrosta-1,4-diene-3,17-dione 6-METHYLENEANDROSTA-1,4-DIENE-3,17-DIONE 10,13-dimethyl-6-methylidene-7,8,9,10,11,12,13,14,15,16-decahydrocyclopenta phenanthrene- -24304) Exemestance Exemestance

Pupuk bubuk Exemestane

Wêtêng Exemestane yaiku lisan.
Ing pasar, biasane ana 2 spesifikasi, Tablet: 25mg lan Kapsul: 25mg. Lan kudu mlaku ing 25mg siji wektu, sapisan dina.

Wêdakakêna arap

efek samping utama saka bubuk Exemestane kalebu:

  • Lemah utawa lemes
  • ngelu
  • Hot kelip-kelip
  • Tekanan darahe duwur
  • Pain joint
  • Depresi (langka)
  • Mual lan / utawa Vomiting (langka)

Uga pasinaon wis ditampilake bubuk mentah Exemestane nduweni kemampuan kanggo ngurangi kandungan mineral balung, sing uga bisa ningkatake risiko osteoporosis. Iki ora bisa dadi masalah gedhe kanggo pangguna steroid sing paling akeh amarga akeh steroid duwe kemampuan kanggo ningkatake isi mineral tulang.
Efek samping final saka bubuk Exemestane bakal nyuda kolesterol. Pupuk bubuk Exemestane, kayata kabeh bubuk Exemestane nduweni kemampuan kanggo nyegah tingkat kolesterol negatif. Kolesterol, sing dadi masalah, kanggo wong sing sehat kanggo njaga tingkat kolesterol sing tepat lan nggunakake steroid anabolik, bakal entuk gaweyan lan pantes sampeyan manungsa waé.

Pandhuan luwih lanjut

Wêdakakêna Exemestane uga nduweni kemampuan kanggo ngrangsang produksi testosteron alami, sing sabenere ngandhut sajrone PCT. Kaya bubuk mentah Exemestane lan Letrozole, bubuk Exemestane bakal ngrangsang pituitari kanggo ngeculake Luteinizing Hormone (LH) lan Folikel Stimulating Hormone (FSH), loro hormon sing penting kanggo produksi testosteron alami. Nalika AI umum liyane nuduhake sifat iki, bubuk mentah Exemestane wis ditampilake nggawa efek androgenic tipis, uga kemampuan kanggo nambah produksi Insulin-Like Growth Factor-1 (IGF-1). Iki minangka sifat ora ana sing bisa ngaku. Kanthi nggunakake bubuk Exemestane sajrone PCT, individu sing nampa dorongan testosteron sing dikarepake perlu kanggo pemulihan, ananging kanthi peningkatan IGF-1 uga nggawe atmosfir anabolik sing kuwat. Iki dianggep migunani dening sawetara pangguna steroid amarga bisa nyedhiyakake kemampuan kanggo nglindhungi jaringan sing luwih ramping kabeh nalika digunakake.

Wêdakakêna Exemestane

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Pemasaran bubuk bubuk Exemestane

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku bubuk aroma: Bubuk Exemestane (CAS 107868-30-4) saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

AASraw nyedhiyakake kemurnian 99% Exemestane / Aromasin mentahan bubuk kanggo bodybuilders utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan lisan.

AASraw nyedhiyakake kemurnian 99% Exemestane / Aromasin mentahan bubuk kanggo bodybuilders utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan lisan.

Resep

Resep bubuk aromatik (CAS 107868-30-4) Resep

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk