USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Asetat Melengestrol (2919-66-6)

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 1255-49-8. Kategori:

AASraw kanthi sintesis lan kemampuan produksi saka gram kanggo urutan massa Melengestrol acetate (2919-66-6), miturut aturan CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

Video Melengestrol asetat (2919-66-6)


Melengestrol asetat (2919-66-6) Specification:

Struktur kimia: Jeneng Product: Melengestrol asetat
Cas No.: 2919-66-6
Formula molekul: C25H32O4
Bobot molekul: 396.5
Words: METENGESTROL ACETATE

2919-66-6

UNII-4W5HDS3936

MLS001332590

CHEBI: 34831

Lumbung: Kering, peteng
Dokumen (COA & HPLC lsp): kasedhiya

Melengestrol asetat (2919-66-6) Deskripsi:

Woh Melengestrol asetat (MLGA), sing didol ing ngisor jeneng merek Heifermax lan MGA antara liya, yaiku obat progestin sing digunakake ing pembiakan kewan, lan senyawa kaya progestogen sing digunakake minangka tambahan pakan ternak kanggo tuwuhe ningkatake efek lan suppression estrus (panas) ing heifers. Kritikus nyatakake yen hormon sing digunakake minangka promotants wutah ing sapi bisa nyebabake kanker payudara. (NCI)

Ora disetujoni kanggo digunakake ing manungsa, lan digunakake minangka kontrasepsi sing bisa ditanem kanggo kewan sing ditawan ing zoo lan pengungsi liyane, lan uga digunakake minangka aditif feed kanggo ningkatake kewan ing kewan, tujuan sing dilisensi kanggo Amerika Serikat. lan Kanada.

Wigati:

  • 1, Elks (14 Nopember 2014). Kamus ubar: Data Kimia: Data Kimia, Struktur lan Bibliografi. Springer. pp 764–. ISBN 978-1-4757-2085-3.
  • 3, Asa, CS; Porton, IJ (2010). "Bab 34: Kontrasepsi minangka Alat Manajemen kanggo Ngontrol Luwih Sato". Ing Kleiman, DG; Thompson, KV; Baer, ​​CK (eds.). Mamalia Liar ing Captivity: Prinsip lan Teknik Manajemen Zoo (edisi kaping 2). Chicago, IL: Universitas Chicago Press. pp 469–482. ISBN 9780226440118. Diakses 17 Maret 2016.
  • 4Jack F. Kay (26 Nopember 2009). Nganalisa Bahan inti ing Kewan-prodhuksi panganan. Royal Society of Chemistry. p. 139. ISBN 978-0-85404-198-5. Disalin ing 27 Mei 2012.
  • 5, Illingworth DV, Elsner C, De Groot K, Flickinger GL, Mikhail G (Februari 1977). "Reseptor progesteron tartamtu saka sitomolometri saka monkey rhesus". J. Steroid Biochem. 8 (2): 157-60. doi: 10.1016 / 0022-4731 (77) 90040-1. PMID 405534.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.


COA

HNMR

Resep

Referensi & kutipan produk