USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Bubuk flibanserin

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 167933-07-5. Kategori: ,

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram kanggo urutan masse bubuk Flibanserin (167933-07-5), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

Video bubuk flibanserin


Wêdakakêna Raw Flibanserin Karakter dhasar

Jeneng: Flibanserin
CAS: 167933-07-5
Formula molekul: C20H21F3N4O
Bobot molekul: 390.4
Titik Nyelehake: 225 ° C
Panyimpenan Temp: RT
warna: Bubuk kristal putih


Panggangan bubuk Raw Flibanserin

Names

Jeneng dagang Flibanserin kalebu Ectris lan Girosa, lan jeneng mantan perkembangane jenenge yaiku BIMT-17, jeneng merek saiki yaiku Addyi.

Serbuk Raw Flibanserin

Dosis Flibanserin 100mg sing disetujoni saben dina ing wayah wengi nambah jumlah acara seksual (SSE) saka baseline kanthi kira-kira siji acara saben sasi dibandhingake placebo. Njupuk Flibanserin ing wektu liyane tinimbang bedtime bisa nambah resiko tekanan darah rendah, pingsan (mundhut kesadaran), ciloko sengaja lan ngantuk.

Warning ing bubuk Raw Flibanserin

Flibanserin ora kanggo perawatan HSDD ing wanita sing wis ngliwati menopause utawa manungsa, utawa kanggo nambah kinerja seksual. Lan ora digunakake kanggo bocah-bocah.

Pandhuan luwih lanjut

Flibanserin wiwitane dikembangake minangka antidepresan sadurunge ditrapake kanggo perawatan HSDD. Efek samping saka Flibanserin yaiku rasa pusing, mual dumadi watara telu nganti kaping telu luwih asring lan ngantuk, rasa kesel.

Flibanserin Raw Powder

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Bubuk Marketing Raw Flibanserin

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku bubuk Flibanserin saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

COA 167933-07-5 Flibanserin AASRAW

HNMR

AASraw nyedhiyakake bubuk murni 98% Flibanserin kanggo laboratorium lemah utawa pangguna kanggo nggedhekake jinis kelamin.

AASraw nyedhiyakake bubuk murni 98% Flibanserin kanggo laboratorium lemah utawa pangguna kanggo nggedhekake jinis kelamin.

Resep

Resep Powder Flibanserin:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk