USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

fluorfinil (fladrafinil) bubuk (CRL-40,941)

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 90212-80-9. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan prodhuksi saka gram kanggo urutan massal bubuk fluorafinil (fladrafinil) (CRL-40,941) (90212-80-9), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

serbuk fluorafinil (fladrafinil) (CRL-40,941)


Karakter dasar fluorafinil / fladrafinil (CRL-40,941)

Jeneng: fluorfinil (fladrafinil) bubuk (CRL-40,941)
CAS: 90212-80-9
Formula molekul: C15H13F2NO3S
Bobot molekul: 90325.33
Titik Nyelehake: 90-91 ° C
Panyimpenan Temp: Kulkas
warna: Putih utawa putih putih bubuk kristal


fluorafinil / fladrafinil powder (CRL-40,941) ing siklus obat SMART

Names

CRL-40,941 luwih dikenal kanthi jeneng fladrafinil utawa fluorafinil.

serbuk fluorafinil (CRL-40,941)

Dosis paling umum yaiku watara 30 nganti 100 mg saben dina, karo 200 mg minangka maksimum absolut ing periode 24-jam. Nalika efek samping negatif saka CRL-40,941 ing dosis normal relatif langka, gejala sing paling umum padha karo modafinil lan stimulan liya ora ana ing njaba lan kalebu nyeri sirah, overstimulation, kebingungan, agresi, vasoconstriction lan rasa ora nyenengake.
CRL-40,941 kasedhiya minangka kimia riset eksperimental ing sawetara panyedhiya kimia online sing berkualitas, kayata TPR Power, Noonauts, RC Planet, lan NutriAvenue lan ing AS. Nootropics liyane sing padha karo CRL-40,941 bisa ditemokake ing PowderCity.

Apa Jenis Asile Apa Aku Harenake saka bubuk fladrafinil (CRL-40,941)

Efek positif sing nyawiji saka bubuk Fladrafinil kalebu penggalian sing luwih apik, kejelasan mental sing luwih gedhe, ambisi tambah lan tingkat mental sing luwih dhuwur. Nalika nambah fokus, bisa uga digunakake kanggo ngobati kondisi kayata ADHD, Alzheimer lan depresi. Uga nduweni aplikasi gedhe ing perawatan gangguan kelainan, kayata insomnia utawa narcolepsy.

Werna mentahan fladrafinil umume diresepake ing potency antara telung puluh nganti 100 mg saben dina. Dosis maksimal dosis rong atus mg saben dina lan ora kudu ngluwihi. Efek sisih langka nalika tamba dijupuk miturut instruksi kasebut lan liwat jangka pendek mung. Gejala sing paling kerep dilapurake yaiku ngelu, hiperaktivitas, iritasi, disorientation, kelainan weteng lan vasokonstriksi.

Wêdakakêna fladrafinil ngasilake fungsi sing padha kaya adrafinil; kanggo njaga awake lan awake. Nootropik iki uga dikenal kanggo nggedhekake fokus lan kelainan sing luwih murah, menehi panganggo sing luwih gedhe produktivitas.
Manfaat utama bubuk Fladrafinil liwat obat sing padha yaiku potensine luwih gedhe. Wis dituduhake paling sethithik kaping pindho minangka kuat minangka adrafinil. Mulane, pilihan sing paling apik yaiku sistem sampeyan ngakibatake toleransi kanggo adrafinil utawa obat liyane sing padha. Sajrone pembangunane, dicathet yen bubuk Fladrafinil bisa nyuda agresi. Kanggo ngobati gangguan hyperactivity, sifat sing nyenengake kaya mengkene uga nduweni efek sinergis kanthi fokus luwih fokus narkoba.

Pènget marang bubuk fluorafinil

informasi ndhuwur ora disetujoni dening FDA. Obat kasebut ora disedhiyakake kanggo tujuan diagnosis, perawatan, pencegahan utawa ngobati apa wae gejala utawa penyakit. Yen sampeyan nandhang sangsara, goleki pakar kesehatan sadurunge nggunakake bubuk Fladrafinil utawa obat liyane. Aja terus nggunakake bubuk Fladrafinil tanpa konsultasi medis luwih yen sampeyan ngalami efek samping.

Pandhuan luwih lanjut

Jeneng liya kanggo bubuk Fladrafinil yaiku bubuk fluorafinil lan sebutan kimia yaiku CRL - 40 941. Iki diklasifikasikake minangka eugeroic lan aksine nyedhiyakake wakefulness. Sampeyan banget mirip karo komposisi lan efek kanggo modafinil lan adrafinil. Nanging, uga ngasilake respon anti-agresif nalika loro obat kasebut padha.

Ing tingkat kimia, bubuk mentahan Fladrafinil minangka turunan adrafinil, khusus bis-pengganti bis (p-fluro). Efek tambahan kanggo peningkatan wakefulness kalebu cogitation cepet. Wêdakakêna Fladrafinil uga ningkatake fungsi saraf, mundhake recollection, lan nambah ambisi. Dadi efek kasebut kanthi aktivitas sing ana hubungane karo neurotransmitter histamin lan dopamin.

Wêdakakêna montor fladrafinil dikenal nduweni efek suntingan cilik, sauntara dosis sing disaranake lan frekuensi sing adhedhasar wektu tartamtu. Obat iki kudu ora ditrapake kanggo panggunaan lengkap. Nggunakake wektu sing luwih dawa, utawa overdosis, bisa ngrusak otak. Minangka tamba kasebut sacara cepet tumindak sajrone cipharan sing wis dicampurake minangka reencok penyebab reuptake, saka norepinefrin lan dopamin, bisa nyiptakake masalah sing gegandhengan. Contone, panggunaan sing rada suwe bisa ngrusak fungsi neurotransmitter kasebut lan nyebabake lesi saluran getih serebral.

Wêdakakêna fladrafinil telung nganti kaping papat luwih efektif tinimbang adrafinil. Dianjurake yen nalika miwiti perawatan karo bubuk mentahan Fladrafinil, dosis pambuka antara telung puluh nganti wolung mgs bisa dikonsumsi luwih saka patbelas nganti nembelas jam. Miturut perbandingan, dosis kuwi dianggep moderat ing kasus adrafinil. Dosis pendahuluan saka bubuk Fladrafinil kudu dibandhingake kanthi cepet minangka sistem kasebut ndadekake panampa obat kasebut. Nanging, dosis maksimal ora kudu luwih saka rong atus mg saben dina.

CRL-40,941 Raw Powder

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhe bisa dikirim ing 3 dina kerja sawise pembayaran.

bubuk fladrafinil / fluorafinil (CRL-40,941) Marketing

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.

Ora fladrafinil / fluorafinil bubuk (CRL-40,941) Apa Sembarang Side Efek

Ora ana kasus sing didhokumentasikake saka efek samping utama sing nyebabake nggunakake bubuk mentah Fladrafinil miturut resep. Salah sijine efek samping cilik sing kacarita minangka obat sing menehi wewangen khusus kanggo urine. Uga wis ditetepake yen obat kasebut bisa nyebabake penyempitan ing pembuluh getih, sawijining kondhisi sing dikenal minangka vasokonstriksi. Sawetara laporan bisa ditemokake ing efek online iki efek samping luwih migunani. Ora ana bukti klinis sing bisa ditimbulaké saka bubuk Fladrafinil.


Carane tuku CRL-40,941: tuku bubuk fladrafinil: tuku bubuk fluorafinil saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

90212-80-9 fluorafinilfladrafinil powder (CRL-40,941) AASraw HNMR

Resep

CRL-40,941 Recipe Powder Raw

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk

1 review kanggo fluorfinil (fladrafinil) bubuk (CRL-40,941)

  1. dirating 5 metu saka 5

    Aasraw -

    Cairan bubuk fluorafinil (fladrafinil) (CRL-40,941) yaiku genius

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *