USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Fulvestrant (129453-61-8)

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 129453-61-8. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal (CAS 129453-61-8), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Wêdakakêna penuh yaiku antagonis reseptor estrogen sintetis. Ora kaya tamoxifen (sing nduweni efek agonis parsial) lan inhibitor aromatase (sing nyuda estrogen sing kasedhiya ing sel tumor), fulvestran ngikat daya saing reseptor estrogen ing sel kanker payudara, ngasilake deformasi reseptor estrogen lan ngurangi estrogen ikatan.

Bubuk AASRAW PDF Icon

Product Description

Video lengkap


Karakter dhasar sing diduweni

Jeneng: Fulvestrant
CAS: 129453-61-8
Formula molekul: C10H14N6O5
Bobot molekul: 298.25536
Titik Nyelehake: 61-71 ° C
Panyimpenan Temp: 2-8 ° C
warna: wêdakakêna putih


Pemasok (129453-61-8) ing siklus steroid

Names

Fulvestrant (CAS 129453-61-8), jeneng merek yaiku Faslodex.

Pangguna Fulvestrant

Fulvestrant minangka solusi (cairan) sing disuntik alon-alon liwat 1 nganti menit 2 dadi otot ing bokong. Fulvestrant (129453-61-8) diterbitake dening dokter utawa perawat ing kantor amedik. Biasane diwenehi sabanjure saben minggu 2 kanggo dosis 3 pisanan (dina 1, 15, lan 29) lan banjur sapisan sasi sesampunipun. Sampeyan bakal nampa dosis pengobatan minangka loro injeksi sing kapisah (siji ing saben pantat).

Warning on Fulvestrant

Reaksi ing ngisor iki bakal dibahas kanthi rinci ing bagean liya saka label: Resiko Perdarahan, Peningkatan Eksposisi ing Patients karo Hepatic Impairment, Injeksi Reaksi Situs, Toksisitas Embrio-Fetal.

Pandhuan luwih lanjut

Hormon iku zat kimia sing diprodhuksi dening kelenjar ing awak, sing nimbulaké aliran getih lan nimbulaké efek ing jaringan liya. Contone, testosteron hormon digawe ing testis lan tanggung jawab kanggo karakter lanang kayata swara deepening lan rambut awak tambah. Pemanfaatan terapi hormon kanggo ngobati kanker adhedhasar observasi sing reseptor kanggo hormon tartamtu sing dibutuhake kanggo pertumbuhan sel sing ana ing permukaan sel tumor. Terapi hormon bisa nyebabake produksi hormon tartamtu, ngalangi reseptor hormon, utawa ngganti agen kimia sing aktif kanggo hormon aktif, sing ora bisa digunakake dening sel tumor. Jenis terapi hormon sing beda dipengaruhi dening fungsi lan / utawa jinis hormon sing kena pengaruh.

Kathah kanker payudara duwe reseptor estrogen, lan tumangkare tumor kasebut bisa stimulus dening estrogen. Fulvestrant (129453-61-8) minangka reseptor estrogen downregulator, iki tegese mbungkus situs reseptor estrogen ing kompetisi karo estrogen ing awak. Sawise ngemot menyang situs kasebut, reseptor bisa diremesake, saéngga nyegah respon seluler normal kanggo estrogen.


Carane tuku Fulvestrant saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

Resep

Referensi & kutipan produk