USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Wêdhuk Letrozole (Femara)

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 112809-51-5. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan prodhuksi saka gram nganti masse serbuk Letrozole (Femara) (112809-51-5), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

Video bubuk Letrozole (Femara)


Karakter dasar bubuk Letrozole (Femara)

Jeneng: Letrozole
CAS: 112809-51-5
Formula molekul: C17H11N5
Bobot molekul: 285.31
Titik Nyelehake: 181-183 ° C
Panyimpenan Temp: RT
warna: Putih utawa putih putih bubuk kristal


Panggunaan bubuk Letrozole (Femara) ing siklus steroid

Names

Jeneng umum: letrozole (LET roe zol)
Brand Names: Femara (CAS 112809-51-5)

(Bubuk femara) bubuk letrozol panggunaan

Minangka pedoman umum, aku nyaranake babagan 0.36 mg / hari minangka jumlah basa kanggo siklus steroid anabolik kanthi jumlah steroid aromatizable, kayata 200-300 mg / minggu testosteron. Ing dosis sing luwih dhuwur kayata 750 mg / minggu, jumlah iki biasane dilipat ganda. Umumé ora luwih saka 1 mg / dina kudu dijupuk kajaba uji getih sing nuduhake estradiol abnormally dhuwur sanajan ing tingkat, nanging sing ora arang kasus.

Pèngetan ing (bubuk Femara) Wêdhuk Letrozol

Senajan ora mungkin wong wadon sing bakal ditandhatangani nalika ngandhut, Femara bisa ngrusak bayi durung lahir. Aja njupuk obat kasebut yen sampeyan ngandhut utawa ngandhut pregnant. Nganggo kontrol lair efektif yen ora menopause, lan dhokter tellyour manawa sampeyan ngandhut nalika ngobati.

Ora ngerti yen letrozole lumebu ing susu susu utawa yen bisa ngrusak bayi sing nresep. Sampeyan ora kudu nyusoni nalika sampeyan nggunakake Femara.

Pandhuan luwih lanjut

Obat-obatan liyane bisa berinteraksi karo letrozole, kalebu obat-obatan resep, obat-obatan lan obat-obatan sing over-the-counter. Marang saben panyedhiya kesehatan sampeyan babagan kabeh obat sing digunakake saiki lan obat apa sampeyan miwiti utawa mandheg nggunakake.

Letrozole / Femara Baking Powder (CAS 112809-51-5)

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

(Bubuk Femara) bubuk Letrozole Marketing

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


IV. Carane tuku bubuk Femara (CAS 112809-51-5): tuku bubuk Letrozole saka AASraw?

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


Rincian liyane babagan produk sing relevan,welcome to click here.


=

COA

HNMR

AAS mentah menehi kemurnian 98% Letrozole / Femara bubuk mentahan kanggo binaraga utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan injuection.

AAS mentah menehi kemurnian 98% Letrozole / Femara bubuk mentahan kanggo binaraga utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan injuection.

Resep

Resep Bubuk Letrozole / Femara

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk

PCT Letrozole bubuk mentah-Lima hal aku kudu ngerti !!!

1 review kanggo Wêdhuk Letrozole (Femara)

  1. dirating 5 metu saka 5

    Aasraw -

    Wêtah letrozol (Femara) iku genius

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *