USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Bubuk lasandrol LGD-4033 (VK5211)

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 1165910-22-4. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal bubuk LGD-4033 (VK5211) Ligandrol (1165910-22-4), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Bubuk Ligandrol LGD-4033 (VK5211) yaiku salah sijine SARMS anyar sing wis metu lan ing klompok reseptor androgen (AR) ligand sing selektif jaringan, reating kanggo ngobati gangguan otot sing disambungake karo penyakit akut lan kronis, rusak otot lan kanker.

Product Description

(Bubuk VK5211) bubuk LGD-4033, Ligandrol kanggo video


(Bubuk VK5211) bubuk LGD-4033, Ligandrol powdere Karakter dhasar

Jeneng: LGD-4033
CAS: 1165910-22-4
Formula molekul: C14H12F6N2O
Bobot molekul: 338.24
Titik Nyelehake: 105 - 106 ° C
Panyimpenan Temp: RT
warna: Pati Crystal Powder putih


(Bubuk VK5211) bubuk LGD-4033, panggunaan Ligandrol ing siklus steroid

Names

LGD-4033, VK5211, Ligandrol (CAS 1165910-22-4)

(Bubuk VK5211) bubuk LGD-4033, Ligandrol powdere Usage

5-10mg dina kanggo 8weeks nyaranake. A diet sugih protein uga perlu uga asupan kalorik sing luwih dhuwur yen sampeyan rencanakake daging sapi nganti papat 10 utawa luwih. Nanging ora ngluwihi 22mg sedina.

Warning on (bubuk VK5211) bubuk LGD-4033, bubuk Ligandrol

LGD-4033 / VK5211, Ligandrol (CAS 1165910-22-4) paling apik digunakake kanggo recomping. Akeh kedhaftar wis ngomong yen padha ngati-ati ngundhakake ing massa awak tanpa lemak lan mundhut lemak. Nggunakake bebarengan karo SAMRS liyane bakal menehi recomp sing kuwat lan luwih apik.

Pandhuan luwih lanjut

Yen sampeyan pengin akeh munggah lan nyeleh steroid lemak sans minangka kita kabeh ngerti steroid duwe efek numpak atos, supaya nggunakake LGD-4033 / VK5211, Ligandrol dianjurake. Iku ora beracun lan efek samping sing paling minimal.

(Bubuk VK5211) bubuk LGD-4033, Ligandrol Raw Powder

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Kanggo order sing luwih gedhe? (Ing 1kg)? Bisa dikirim metu ing 3 wayah sawise pambayaran.

(Bubuk VK5211) bubuk LGD-4033, bubuk Ligandrol Marketing

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku bubuk LGD-4033 (CAS 1165910-22-4); tuku bubuk VK5211; tuku bubuk Ligandrol saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

AASraw nyedhiyakake kemurnian 98% LGD-4033 / VK5211, bubuk mentahan Ligandrol kanggo laboratorium lemah utawa binaragawan kanggo panggunaan lisan utawa injeksi.

AASraw nyedhiyakake kemurnian 98% LGD-4033 / VK5211, bubuk mentahan Ligandrol kanggo laboratorium lemah utawa binaragawan kanggo panggunaan lisan utawa injeksi.

=
=

Resep

LGD-4033 / VK5211, Powder Powder Ligandrol (CAS 1165910-22-4) Resep:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk

Pandhuan langkah demi langkah kanggo tuku bubuk LGD-4033 online

Apa kita tuku bubuk LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol saka AASraw?

1 review kanggo Bubuk lasandrol LGD-4033 (VK5211)

  1. dirating 5 metu saka 5

    Aasraw -

    LGD-4033 (VK5211) Ligandrol bubuk genius

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *