USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Bubuk Lorcaserin HCL

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 1431697-94-7. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan masse bubuk Lorcaserin HCL (1431697-94-7), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Lorcaserin (1431697-94-7) bubuk HCL nyebabake sinyal kimia ing otak sing ngontrol napsu. Lemes saka Lorcaserin HCL digunakake kanthi ngewangi sampeyan ngrasakake woh-wohan sing luwih cilik. Pulp lorcaserin hidroklorida digunakake bebarengan karo diet lan olah raga kanggo ngobati obesitas. Werna lorcaserin hidroklorida kadhangkala dipigunakaké kanggo ngobati obesitas sing ana gegandhèngan karo diabetes, kolesterol dhuwur, utawa tekanan darah tinggi .

Product Description

Lorcaserin (1431697-94-7) video


Raw Lorcaserin (1431697-94-7) HCL bubuk Karakter dhasar

Jeneng: Wêdakakêna Lorcaserin hidroklorida
CAS: 1431697-94-7
Formula molekul: C11H15Cl2N
Bobot molekul: 232.1525
Titik Nyelehake: 212 ° C
Panyimpenan Temp: -20 ℃
warna: wêdakakêna putih


Apa Lorcaserin

Lorcaserin (CAS 1431697-94-7), dipasarake kanthi jeneng merek yaiku BELVIQ, bahan utama yaiku bubuk Lorcaserin HCL 846589-98-8. FKL disetujui lorcaserin HCL kanggo wong sing obese (karo indeks massa badan, utawa BMI, 30 utawa luwih dhuwur) utawa sing keluwih (karo BMI saka 27 utawa ndhuwur) lan uga duwe paling ora siji kondisi kesehatan sing gegandhengan karo bobote minangka Tipe 2, tekanan darah tinggi utawa kolesterol dhuwur.

Apa gunane Lorcaserin kanggo

Lorcaserin bubuk HCL 846589-98-8, ana ing kelas obat sing dikenal minangka agonis reseptor serotonin. Lorcaserin HCL digunakake bebarengan karo diet lan binaraga kanggo nambani obesitas, kanggo mundhut lemak. Kadhangkala uga ditrapake kanggo ngobati obesitas sing ana hubungane karo kolesterol dhuwur, tekanan darah tinggi, utawa diabetes tipe2. Nanging Lorcaserin hydrochloride (Lorcaserin HCL) ora nambani kondisi kesehatan sing ndasari (kayata penyakit jantung, diabetes, tekanan darah tinggi).

Mekanisme Lorcaserin

Wêdakakêna Lorcaserin hidroklorida dianggo kanthi ngontrol appetite - khusus kanthi ngaktifake reseptor otak kanggo serotonin, sawijining neurotransmitter sing nyebabake rasa kenyel lan kepuasan. Asupan pangan dikontrol dening pusat satiety, dumunung ing inti ventromedial saka hypothalamus lan pusat keluwen saiki ing hypothalamus lateral. Various inputs saka pusat sing luwih dhuwur lan saluran gastrointestinal nyimpulake ing arcuate nucleus, ing ngendi rong jinis neuron ngontrol intake pangan saiki. Kawitane, kelompok stimulator panganan sing ngasilake protein lan neuropeptida sing terkait karo aguro; lan kapindho, grup hamburan intake pangan sing ngandhut neuron cocaine lan amphetamine sing diatur kanthi regulasi (CART) lan pro-opiomelanocortin (POMC). POMC ngandhut reseptor 5-HT 2C, sing nalika diaktifake ngetokake hormon alpha-melanocyte-stimulating (alfa-MSH). Neuron hambat lan stimulator luwih lanjut ngembangake nukleus paraventricular ing hypothalamus. Nukleus karatriks ngandung reseptor 4 melanocyte (MC4R) nu nyegah appetiteIn therapeutic dosis lorcaserin tumindak minangka agonist 5-HT 2C selektif ing neuron POMC, sing nyebabake pelepasan alfa MSH. MSHA alfa liyané tumindak ing MC4R ing inti paraventricular ing hipotalamus, anjog kanggo ngurangi napsu. Ing dosis supratherapeutik, lorcaserin uga tumindak ing reseptor 5-HT 2B lan 5-HT 2A.

Cara nggunakake bubuk Lorcaserin HCL (CAS 1431697-94-7)

Pulp Lorcaserin HCL minangka putih kanggo bubuk putih-putih kanthi larut kanti banyu luwih saka 400 mg / mL. Saben tablet BELVIQ XR ngemot 20.8 mg kristalin lorcaserin hydrochloride hemihydrate, setara karo bubuk lorcaserin hydrochloride 20.0, lan bahan-bahan aktif ing ngisor iki: microcrystalline cellulose NF; mannitol USP; Hypromellose 2208 USP; panyebaran ethylcellulose Tipe B NF; Hypromellose 2910 USP; colloidal silicon dioxide NF; polyvinyl alcohol USP; polyethylene glycol NF; titanium dioxide USP; talc USP; FD & C kuning # 6 / sunset kuning FCF; lake kayaking; kuning wesi oksida NF; wesi abang oksida NF; lan magnesium stearate NF.

Lorcaserin bubuk HCL 846589-98-8 muncul ing wangun tablet lan dijupuk biasane 1-2 kaping dina, kanthi utawa tanpa pangan. Lorcaserin kudu digunakake bebarengan karo diet kalori sing kurang lan rencana latihan.

Interaksi Lorcaserin

- inhibitor monoamine oxidase kayata isokarboxazid (Marplan), phenelzine (Nardil), tranylkypromine (Parnate), selegiline (Emsam, Eldepryl, Zelapar), rasagiline (Azilect)

- seleksi inhibitor serotonin reuptake (SSRIs) kayata escitalopram (Lexapro), sertraline (Zoloft), citalopram (Celexa), paroxetine (Paxil), fluoxetine (Prozac, Sarafem), lan fluvoxamine (Luvox)

antidepresan-ngalumpuhake kayata trimipramine (Surmontil), amitriptyline (Elavil), nortriptyline (Pamelor, Aventyl), protriptyline (Vivactil), lan clomipramine (Anafranil)


Carane tuku bubuk Lorcaserin HCL (CAS 1431697-94-7) saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

COA 1431697-94-7 Lorcaserin bubuk HCL AASraw

HNMR

Bungkil sintetik mentah HCL (5985-28-4) hplc≥98% | Supplier AASraw

Resep

Referensi & kutipan produk

20 paling penting Sampeyan kudu ngerti babagan bubuk Lorcaserin HCL