USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Osterin (MK2866) bubuk

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 1202044-20-9. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram kanggo urutan masse saka bubuk Ostarine (MK2866) (1202044-20-9), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Osterin (MK2866) bubuk, uga dikenal minangka bubuk MK2866 yaiku SARMS (modul reseptor androgen selektif) sing digawe dening GTx kanggo ngatasi lan ngobati gangguan otot. SARMS ikatan karo reseptor androgen (AR) lan nuduhake aktivitas anabolik selektif osteo (bone) lan myo (otot). Kaku lan stimulasi ngenalaken sintesis protein lan mbangun otot.

AASRAW pdf

Product Description

Olesine (MK2866) bubuk video


Bubuk mentah mentah (MK2866) Karakter dhasar

Jeneng: Osterin (MK2866) bubuk
CAS: 1202044-20-9
Formula molekul: C19H10D4F3N3O3
Bobot molekul: 393.35
Titik Nyelehake: 70 nganti 74 ° C
Panyimpenan Temp: 2-8 ° C
warna: Bubuk kristal kuning cahya


Obat-obatan mentah (MK 2866) ing siklus steroid

Jeneng bubuk MK 2866

Wêdakakêna MK 2866 uga disebut bubuk Ostarine (CAS 1202044-20-9);

Bubuk mentah MK2866

Efek bubuk MK 2866 dikonversi dadi anabolisme ing balung lan jaringan otot rangka, sing tegese bisa digunakake ing mangsa ngarep kanggo tujuan sing beda-beda kayata osteoporosis lan minangka perawatan bebarengan karo obat sing ngurangi kepadatan tulang. Dadi, wis gedhe digunakake minangka senyawa kanggo Recovery ciloko, utamané balung lan tendon related tendencies.
Dosis sing disaranake yaiku 12.5 mg saben dina.

Warning ing wêdakakêna MK 2866

Wêdakakêna MK 2866 kanthi efek sisihane kanthi gratis. Ancaman mung iku bisa kanggo ngalami sawetara uji alam sing entheng mati ing siklus liwat minggu 4, nanging wektu antarane siklus mung minggu 4.

Wêdakakêna Raw Ostarine Pandhuan liyané

Dibandhingake karo liyane SARS (S4), Bubuk MK 2866 ora duwe sipat androgenik ing jaringan non-otot. Metabolite M1 sing nyebabake owah-owahan panglihatan (efek sisih umum ing S4) ora ditemokake ing bubuk Ostarine.

MK2866 Powder (CAS 1202044-20-9)

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Kanggo order sing luwih gedhe? (Ing 1kg)? Bisa dikirim metu ing 3 wayah sawise pambayaran.

Marketing bubuk Ostarine

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku bubuk Ostarine (CAS 1202044-20-9); tuku bubuk MK2866 saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

1202044-20-9, MK 2866 bubuk, bubuk Ostarine

Resep

Resep Panggang Ostarine:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk