USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Nandrolone laurate bubuk

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 26490-31-3. Kategori: ,

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan masse bubuk Nandrolone Laurate (26490-31-3), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

pdf

Product Description

Nandrolone laurate powder video


Raw Nandrolone laurate powder Character basic

Jeneng: Nandrolone Laurate
CAS: 26490-31-3
Formula molekul: C30H48O3
Bobot molekul: 456.7
Titik Nyelehake: 44-46˚C
Panyimpenan Temp: 2-8ºC
warna: Wesi putih utawa putih bubuk putih


Panggunaan bubuk laurat mentah ing siklus steroid

Names

Nandrolone Laurate, uga diarani Laurabolin, dodeacnoic (dodecanoic) utawa asam laurostearic (lauric stearic).

Raw Nandrolone laurate powder

Nandrolone laurate didol ing pasar Veterinary ing negara-negara tartamtu ing 20 utawa 50 mg / ml. Pria kudu njupuk kira-kira 200-400mg saben minggu, lan injeksi mung perlu seminggu, ora luwih saka 50 mgs saben minggu disaranake kanggo wanita.

Pèngetan ing Raw Nandrolone laurate bubuk

Laurabolin nduweni efek sisih khas nandrolone, sing paling akeh sing entheng. Nanging, ana sawetara interaksi sing kedadeyan karo reseptor estrogen lan progesteron, saéngga dianjurake kanggo nggunakake aromatase inhibitor (AI), utamané yen sampeyan nemtokake tumpukan karo testosteron, utawa senyawa aromatizating liyane. Efek samping estrogen lan progesteron kayata ginekomastia, penylametan banyu, lan tekanan getih dhuwur bisa uga.

Pandhuan luwih lanjut

Nandrolone laurate minangka nandrolone suntik, obat iki menehi efek anabolic sing cukup kuat, sing diiringi tingkat low estrogenic lan androgenic. Senajan ora digunakake kanthi wiyar, nandrolone laurate di senengi dening atlit lan binaragawan kanggo kemampuan kanggo ningkatake kenaikan alon ing massa tanpa efek samping.

Nandrolone Laurate Powder Bread

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Raw Nandrolone laurate powder Marketing

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku bubuk Nandrolone Laurate saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

AASRaw nyedhiyakake kemurnian 98% Nandrolone laurate bubuk mentahan kanggo binaraga utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan injeksi.

AASRaw nyedhiyakake kemurnian 98% Nandrolone laurate bubuk mentahan kanggo binaraga utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan injeksi.

Resep

Nandrolone Laurate Recipe Powder Bread

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk

1 review kanggo Nandrolone laurate bubuk

  1. dirating 5 metu saka 5

    aasraw -

    Nandrolone laurate bubuk punika genius

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *