USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

PolypodiuM bubuk ekstrak

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 9001-00-7. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan prodhuksi saka gram kanggo urutan massa saka polypodiuM Extract bubuk (9001-00-7), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas trackable.

The PolypodiuM Extract nduweni efek pamblokiran signifikan babagan proliferasi sel karsinoma hepatoselular ing vitro. Ekstrak keel banyu nyebabake mbengkasake auricle mouse sing disebabake xilene lan pembengkakan sikil tikus sing disebabake carrageenan, sing bisa nyegah nyenyet kimia utawa fisik tikus. Efek ngedhunake gula getih lan kolesterol ing kéwan.

Product Description

PolypodiuM bubuk bubuk video


PolypodiuM bubuk ekstrak dhasar Characters

Jeneng: PolypodiuM bubuk ekstrak
CAS: 9001-00-7
Formula molekul: C9H14N4O3
Bobot molekul: 226.23
Titik Nyelehake:
Panyimpenan Temp: RT
warna: wêdakakêna putih


Penggunaan bubuk polypodiuM

Names

PolypodiuM Extract (CAS 9001-00-7) uga dikenal minangka SOLARICARE merek.

PolypodiuM Pupuk bubuk soket

Sebagian besar riset ing ekstrak daun Polypodium leucotomos wis rampung kanthi dosis kira-kira 240mg nganti 480mg saben dina, sanajan maneka warna panaliten wis rampung karo asil sing katon ing dosis 80mg utawa 120mg, lan eksperimen liyane ing 720mg saben dina utawa luwih dhuwur. Pedoman umum katon minangka dosis saben dina kira-kira 7.5mg saben kg bobot awak individu. Kanggo wong pound 150, iki bakal kira-kira 511mg saben dina.

Warning PolypodiuM Pecet bubuk mentah

Suplemen PLE wis umum digunakake kanggo liwat 20 taun ing Eropah, lan liyane ing donya, tanpa efek sisih kacarita. Ora ana efek samping sing dingerteni kanggo PLE sing dijupuk lisan minangka tambahan diet.

Pandhuan luwih lanjut

Ekstrak rwaning polypodium leucotomos wis nunjukake keuntungan nalika dijupuk dening suplemen lisan, lan malah nganti gelar tartamtu nalika diterapake topikal. Kanggo manfaat photoprotective sing asring dianjurake kanggo njupuk lisan 30 nganti 60 menit sadurunge cahya srengenge, kaping utawa kaping pirang-pirang saben dina.


Carane tuku bubuk polypodiuM Extract (CAS 9001-00-7) saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

Resep

Referensi & kutipan produk

1 review kanggo PolypodiuM bubuk ekstrak

  1. dirating 5 metu saka 5

    Aasraw -

    PolypodiuM bubuk ekstrak yaiku genius

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *