USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

17α-Hydroxyprogesterone caproate (211-138-8)

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 211-138-8. Kategori: ,

AASraw kanthi sintesis lan kemampuan produksi saka gram nganti urutan massa 17α-Hydroxyprogesterone caproate (211-138-8), miturut aturan CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

Video 17α-Hydroxyprogesterone caproate (211-138-8)


17α-Hydroxyprogesterone caproate (211-138-8) Specification:

Struktur kimia: Jeneng Product: 17α-Hydroxyprogesterone caproate
Cas No.: 211-138-8
Formula molekul: C27H30Cl2O6
Bobot molekul: 428.6
Standard: USP
Lumbung: Kering, peteng
Dokumen (COA & HPLC lsp): kasedhiya

17α-Hydroxyprogesterone caproate (211-138-8) Deskripsi:

Suplemen progesteron ing bentuk bubuk caproat 17α-hydroxyprogesterone (211-138-8) nyuda risiko kelahiran preterm ing wanita kanthi prapla ngirim spontan sadurunge

Wigati:

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.


COA

HNMR

1424-00-6, Proviron, Mesterolone, HNMR

Resep

Raw Mesterolone bubuk (Proviron bubuk) Resep:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk

Raw Proviron (Mesterolone) ing bodybuilding, dosis, lan siklus