USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Wêdakakêna Pyridoxal hydrochloride

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 65-22-5. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan masse bubuk Pyridoxal hydrochloride (65-22-5), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Pyridoxine HCl bubuk yaiku uyah hidroklorida Vitamin B6. Nalika ditrapake kanthi alami ing jero awak, Pyridoxine mbantu ngresiki sodium lan kalium uga ngasilake produksi sel getih abang. Uga dianggep minangka pencegahan kanggo dandruff, eczema, lan psoriasis, miturut Wikipedia.

Product Description

Video pyridoxal hydrochloride


Pyridoxal hydrochloride Karakter dhasar

Jeneng: Pyridoxal hydrochloride
CAS: 65-22-5
Formula molekul: C8H10ClNO3
Bobot molekul: 203.62
Titik Nyelehake: 159 nganti 162 ° C
Panyimpenan Temp: Suhu kamar
warna: Putih utawa putih mati Kristal


Siklus Pyridoxal hydrochloride

Names

JENENG WADON (P): Pyridoxal hydrochloride
GENERIC NAME (S): Pyridoxal HCL

Pyridoxal hydrochloride Usage

Kajaba yen sampeyan lagi njupuk obat sing nyuda vitamin B6 lan ora ngurangi vitamin B liyane (kayata penicillamine utawa Isoniazid), sampeyan kudu njupuk rumus "lengkap B". Iku amarga B vitamins bisa bebarengan. Kene sawetara conto:

Awake bisa menehi ganti rugi kanggo kekurangan niasin karo pyridoxine.
Regulasi homocysteine, zat inflamasi sing gegandhèngan karo penyakit jantung lan Alzheimer, gumantung ing paling kurang pyridoxine (B6), niacin (B3), lan cobalamine (B12).
Wong sing duwe B6 tingkat sing luwih resik amarga penyakit jantung, nanging tingkat penyakit ora mudhun yen ora entuk B6 lan asam folat.

Apa dosis Pyridoxal hydrochloride

Minimal B6 dibutuhake kanggo nyirep kurang saka milligrams 1.7 dina sing luwih tua. Sampeyan bisa njaluk saka telung porsi biji sereal lan / utawa roti putih.
Nanging, kanggo njaluk vitamin B6 sing akeh saka panganan sing ora ditebus, sampeyan kudu mangan:

10 oz (gram 280) ayam goreng (dimasak), utawa
11 oz (gram 308) saka salmon masak, utawa
Pisang 4, utawa
2-1 / 2 kentang panggang, nganggo kulit, utawa
1 pound saka bayam mentah
Amarga akeh wong mangan akeh sereal lan roti sing akeh diproses, vitamin B6 kurang sithik-yen sampeyan ora nglakoni sing bener kanthi mangan kabeh-alam!

Cara gawé Pyridoxal hydrochloride

Pyridoxine HCl yaiku uyah hydrochloride saka Vitamin B6. Nalika ditrapake kanthi alami ing jero awak, Pyridoxine mbantu ngresiki sodium lan kalium uga ngasilake produksi sel getih abang. Uga dikira dadi pencegahan kanggo dandruff, eczema, lan psoriasis, miturut Wikipedia. Uga dikarepake duwe sipat anti-bakteri lan antioksidan nalika dianggo topikal ing kulit, sanajan ana riset cilik kanggo verifikasi klaim kasebut (CosmeticsCop.com). Sanajan Vitamin B6 ora langsung disenengi kulit nalika ditrapake kanthi topikal, kurang bisa nyebabake masalah kulit, kalebu dermatitis kontak, iritasi, eksim, lan blisertering (iHealthDirectory.com).

Vitamin B6 bisa ditemokake kanthi alami ing biji-bijian, kacang-kacangan, sayuran, barang-barang saben dina, endhog, iwak, daging lan glepung, nanging Pyridoxine mung ditemokaké sacara alamiah ing sawetara woh-wohan, kalebu woh naga saka Asia Kidul-wétan. Ing kosmetik lan produk perawatan pribadi, Pyridoxine digunakake minangka agen kulit lan penghasil rambut, lan ditemokake ing macem-macem formula, kalebu produk bath, sabun lan deterjen, produk pembersih, produk perawatan rambut, lan lotion perawatan kulit.

Keuntungan saka Pyridoxal hydrochloride

Kaya sing sampeyan bisa nemokake ing panggenan liya ing situs iki, suplementasi B6 bisa mbiyantu ing jerawat / rosacea, autis, kelainan defisit sing disenengi lan kelainan disiplin hiperaktif (ADHD), rheumatoid arthritis, alergi, depresi, homocysteine ​​dhuwur, penyakit jantung, tingkat lipid , depresi sing gegandhèngan karo kandhutan, depresi sing ana gegayutan karo nggunakake contraceptive oral, sindrom premenstrual lan gangguan dysphoric premenstrual, gejala menopause, penurunan kognitif lan umur sing mundhut umur sing ora disebabake dening Alzheimer, kram otot, lambe pecah, conjunctivitis, infèksi kandung kemih, tekanan darah tinggi, panahan banyu, penyakit ginjel diabetes, asma, sindrom carpal tunnel, kanker lara (akut aphthous), akèh bentuk skizofrenia, vertigo, lan kabobolan.

Pyridoxal hydrochloride

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhe bisa dikirim ing 3 dina kerja sawise pembayaran.

Marketing Pyridoxal hydrochloride

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.

Gambaran pyridoxal hydrochloride

Apa pyridoxine hydrochloride? Pyridoxine minangka wangun vitamin B6 digawe saka tetanduran, utamane ing kuman gandum, beras, lan jagung. Pyridoxine hydrochloride, uga dikenal minangka pyridoxine HCl, iku garing, putih sing bisa digunakake kanggo nggawe suplemen vitamin B sing paling larang dangu kaya sing disimpen ing rak.

Meh saben wong bisa nyedhaki B6 kanggo nyegah gejala kurang, kayata lambe, kelopak mata, lan ngantuk, nanging ora kabeh wong duwe vitamin B6 sing cukup kanggo nyegah penyakit sing paling apik. Punika telung hal saben tiyang kedah mangertos babagan pyridoxine hydrochloride ingkang migunakake suplemen kangge nglawan penyakit lan njagi kesehatan.


Carane tuku Pyridoxal hydrochloride saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

Resep

Resep Pyridoxal hydrochloride

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk