USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Ethynyl estradiol (57-63-6)

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 57-63-6. Kategori:

AASraw kanthi sintesis lan kemampuan produksi saka gram menyang urutan massa Ethynyl estradiol (57-63-6), miturut aturan CGMP lan sistem kontrol kualitas lacak.

Product Description

Video Ethynyl estradiol (57-63-6)


Ethynyl estradiol (57-63-6) Specification:

Struktur kimia: Jeneng Product: Ethynyl estradiol
Tuku Ethynyl estradiol (57-63-6) hplc≥98% | AASraw Cas No.: 57-63-6
Formula molekul: C20H24O2
Bobot molekul: 296.4
Standarde: CP, EP, USP, IP
Lumbung: Garing, peteng lan udakara 0 - 4 C kanggo jangka pendek (dina nganti minggu)
Dokumen (COA & HPLC lsp): kasedhiya

Ethynyl estradiol (57-63-6) Deskripsi:

Bubuk étinyl Estradiol minangka estrogen semisintetik. Mekanisme tumindak etinyl estradiol minangka Agonist Estrogen Receptor. Nduwe potensi estrogenik sing dhuwur nalika diterbitake sacara lisan, lan asring digunakake minangka komponen estrogenik ing kontrasepsi oral. Ethinyl estradiol ikatan karo komplek reseptor estrogen lan mlebu inti, ngaktifake transkripsi DNA gen sing melu tanggepan selular estrogen. Agen iki uga nyuda reduktase 5-alpha ing jaringan epididymal, sing nyuda tingkat testosteron lan bisa uga tundha kanker prostatik. Saliyane efek antineoplastik, etinyl estradiol nglindhungi saka osteoporosis. Ing model kewan, terapi jangka pendek karo agen iki wis ditampilake kanggo nyedhiyani perlindungan jangka panjang marang kanker payudara, niru efek antitumor nalika meteng.

Wigati:

  • 1: Archer DF, Thomas MA, Conard J, Merkatz RB, Creasy GW, Roberts K, Plagianos M, Blithe D, Sitruk-Ware R. Dampak ing protein sensitif estrogen hepatik kanthi dering tempek kontrasepsi sing 1 taun ngirim Nestorone® lan etinyl estradiol. Kontrasepsi. 2016 Jan; 93 (1): 58-64. doi: 10.1016 / j.contraception.2015.09.008. Epub 2015 Sep 25. PubMed PMID: 26408374.
  • 2: Lobo Abascal P, Luzar-Stiffler V, Giljanovic S, Howard B, Weiss H, Trussell J. Benten nglaporake Indeks Mutiara ing Amerika Serikat lan Eropa: Fokus ing regimen lengkap 91 dina gabungan kontrasepsi oral kanthi rendah- Suplemén estrilol étinyl dosis. Perawatan Kesehatan Reprodhisi Eur J Contracept. 2016 Feb; 21 (1): 88-91. doi: 10.3109 / 13625187.2015.1059416. Epub 2015 Jun 26. PubMed PMID: 26115381.
  • 3: Waellnitz K, Duijkers I, Klipping C, Rautenberg T, Rohde B, Zurth C. A loro-pusat, label terbuka, sinau acak saka pencegahan ovulasi karo telung patch kontrasepsi transdermal, saben macem-macem jumlah etilil estradiol lan gestodene ing wong wadon sing sehat, sehat. J Obstet Gynaecol. 2016 Jan; 36 (1): 106-13. doi: 10.3109 / 01443615.2015.1041882. Epub 2015 Sep 30. PubMed PMID: 26421957.
  • 4: Patel G, King A, Dutta S, Korb S, Wade JR, Foulds P, Sumeray M. Evaluasi efek saka inhibitor CYP3A banget atorvastatin lan etinyl estradiol / norgestimate ing pharmitokinetik lomitapide ing subjek sehat. J Clinacac Clinic. 2016 Jan; 56 (1): 47-55. doi: 10.1002 / jcph.581. Epub 2015 Sep 10. PubMed PMID: 26120010.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.


COA

HNMR

AAS mentah menehi kemurnian 98% Raloxifene bubuk mentahan kanggo binaraga utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan lisan.

AAS mentah menehi kemurnian 98% Raloxifene bubuk mentahan kanggo binaraga utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan lisan.

Resep

Resep Powder Raloxifene

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk