USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Werna Tamoxifen Citrate (Nolvadex)

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 54965-24-1. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan prodhuksi saka gram kanthi urutan massal saka bubuk Tamoxifen Citrate (Nolvadex) (54965-24-1), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

Tamoxifen Citrate (Nolvadex) bubuk video


Tamoxifen Citrate (Nolvadex) karakter dhasar bubuk

Jeneng: Werna Tamoxifen Citrate (Nolvadex)
CAS: 54965-24-1
Formula molekul: C32H37NO8
Bobot molekul: 563.64
Titik Nyelehake: 140-144 ℃
Panyimpenan Temp: RT
warna: wêdakakêna putih


Tamoxifen Citrate (Nolvadex) bubuk ing siklus steroid

Jeneng bubuk Citrate Tamoxifen

Werna Tamoxifen Citrate uga dikenal minangka bubuk Nolvadex (CAS 54965-24-1).

Tamoxifen Citrate powderUsage

(1) Dosis diwasa umum kanggo kanker payudara:
Kanggo perawatan kanker payudara metastatik ing wanita lan wong:
20 kanggo 40 mg oral Dosis luwih saka 20 mg kudu diwenehi ing dosis kapisah (morning and evening).
Kanggo perawatan wanita karo Ductal Carcinoma ing Situ, sawise operasi lan radiation ing susu:
20 mg saben dina kanggo 5 taun.
Kanggo nyuda kanker payudara ing wanita kanthi risiko dhuwur kanggo kanker payudara:
20 mg saben dina kanggo 5 taun.

(2) Dosis Wong Dewasa Kanggo Kanker Payudara - Adjuvant:
Kanggo perawatan kanker payudara positif node ing wanita postmenopausal kanthi total mastektomi utawa mastectomy segmental, diseksi axillary, lan iradiasi dada:
10 mg XNOUM sacara lisan kanggo 2 kaping dina kanggo 3 taun.

(3) Dosis Wong Dewasa Biasa kanggo Kanker Payudara - Paliatif:
10 kanggo 20 mg lisan kaping pindho saben dina
Tanggepan ngasilake ora bisa ditemtokake saperangan sasi sawise wiwitan terapi.

(4) Biasa Dosis Panyakit kanggo McCune-Albright Syndrome:
Kanggo nggunakake bocah-bocah wadon umur 2 kanggo 10 taun karo McCune-Albright Syndrome lan puber:
20 mg sak dina. Duration of treatment nganti 12 sasi.

(5) Biasa Dosis Pediatric kanggo Publik Murni:
Kanggo nggunakake bocah-bocah wadon umur 2 kanggo 10 taun karo McCune-Albright Syndrome lan puber:
20 mg sak dina. Duration of treatment nganti 12 sasi.

Nalika sampeyan lagi munggah ing steroid anabolik, awak bakal dikalahake kanggo ngetokake produksi androgen utawa hormon lanang, utamane testosteron. Kanggo ngimbangi kekurangan androgen iki, awak bakal nambah produksi estrogen.

Menarik, spike tiba-tiba ing tingkat estrogen nyedhiyakake release luwih saka biasa glikoprotein sing disebut globulin hormon-ikatan seksual utawa SHGB's. Minangka jeneng sing ngandhut, SHGB gabung kanggo mbebasake hormon seks ing sistem kasebut lan ngowahi dadi estrogen, nambah kadar testosteron maneh. Yen iki ora diuripake kanthi bener, awak bakal ngalami ketidakseimbangan hormon.

Warning ing bubuk Nolvadex

Pasien kanker payudara diperlokaké minangka tamoxifen, lan skor memori semantis. Nanging gangguan memori ing pasien sing dianggep tamoxifen kurang abot dibandhingake karo sing diobati karo anast-rozole (aromatase inhibitor). Panyakit kanker payudara sing diperlukeun tamoxifen ngalami penurunan libido.

Pandhuan luwih lanjut

Laporan ing September 2009 saka Badan Riset lan Kualitas Layanan Kesehatan lan Layanan Manungsa ngusulake menawa tamoxifen, raloxifene, lan tibolone sing digunakake kanggo nambani kanker payudara nyuda kanker payudara invasif ing tengah lan wanita sing luwih lawas, nanging uga ningkatake risiko efek samping .
Sapérangan kasus lymphedema dhasar sing ana hubungané karo penggunaan tamoxifen, amarga bekuan getih lan trombosis vena jero (DVT) sing bisa disebabake obat kasebut. Resolusi getih clots utawa DVT perlu sadurunge lymphedema perawatan bisa miwiti.

Wêdakakêna Nolvadex iku jeneng umum bubuk Citrate Tamoxifen, jinis obat sing diklasifikasikaké minangka modulator reseptor estrogen selektif (SERM) lan asring dirumusake minangka perawatan kanggo sawetara jinis kanker payudara ing loro lanang lan wadon. Bab iki nyebabake tumindak estrogen ing awak, sing bisa kanthi gampang mateni grafik sawise nggunakake steroid anabolik.

Obat SERM liya sing digunakake ing post therapy yaiku Torem-fareston lan Clomid.

Ora kaya aroman inhibitor aromatase sing bisa nyegah aktivitas estrogenik awak, obat SERM kaya Nolvadex bubuk mung nyebabake produksi estrogen sing gedhe banget saengga ora bakal nguripake efek sing saleh, nanging bakal tetep ninggalake awak supaya bisa digunakake ing sintesis protein lan fungsi metabolik.

Ayo duwe dhuwite cepet ing efek tombol sing bubuk Nolvadex bisa dipisahake ing awak nalika digunakake kanggo PCT:

Ora kaya aromatase inhibitor (AI) kayata Arimadex lan Aromasin sing saupama nyegah efek samping kaya estrogen ing awak sing dipicu kanthi ora seimbang ing testosteron, bubuk Nolvadex mbiyantu ngasilake tingkat hormonal normal ing beda sing beda cara.

Saiki nalika wêdakakêna Nolvadex isih ngganggu fungsi aromatase enzim lan nahan supaya ora ngrodhuksi produksi lan pelepasan estrogen sing abot, ora nganggu aktivitas hormon luteinizing (LH) kanthi cara apa wae. Ing paling gampang, LH diarahake kanggo ngarahake gonad kanggo ngetokake testosteron.

Wiwit Nolvadex bubuk sing digawé tanpa gangguan ING, nggunakake kanggo tujuan PCT ora mung mbiyantu nyayangke keseimbangane hormon ideal awak sawise muter karo steroid anabolik lan prohormone, nanging uga nyegah panyimpenan testis ing proses.

Raw Tamoxifen Citrate powder (CAS 54965-24-1)

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Tamoxifen Citrate (Nolvadex) bubuk Marketing

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku bubuk Citrate Tamoxifen (CAS 54965-24-1): tuku bubuk Nolvadex saka aasraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


Rincian liyane babagan produk sing relevan,welcome to click here.


=

COA

COA 54965-24-1 Tamoxifen Citrate (Nolvadex) AASRAW

HNMR

AASraw nyedhiyakake kemurnian 99% Tamoxifen Citrate bubuk mentahan kanggo binaraga utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan lisan.

AASraw nyedhiyakake kemurnian 99% Tamoxifen Citrate bubuk mentahan kanggo binaraga utawa laboratorium lemah kanggo panggunaan lisan.

Resep

Resep bubuk Nolvadex:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk

Iku luwih apik kanggo Post therapy siklus (PCT) nalika njupuk steroid