USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Everolimus (159351-69-6)

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 159351-69-6. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massa Everolimus (CAS 159351-69-6), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Bubuk AASRAW PDF Icon

Product Description

Everolimus video


Karakter dasar Everolimus

Jeneng: Everolimus
CAS: 159351-69-6
Formula molekul: C53H83NO14
Bobot molekul: 958.232
Titik Nyelehake: NA
Panyimpenan Temp: -20 ° C
warna: Mati Putih Solid


Everolimus (159351-69-6) ing siklus steroid

Names

Everolimus (CAS 159351-69-6), jeneng merek ing AS: Afinitor, Afinitor Disperz, Zortress. Jeneng merek manca: Certican, Votubia.

Everolimus Usage

1) Everolimus diwenehi tablet kanthi tutuk.
2) Njupuk wektu sing padha saben dina.
3) Everolimus (159351-69-6) bisa dijupuk kanthi utawa tanpa pangan, nanging penting kanggo tetep konsisten karo pilihan.
4) Nglangi kanthi banyu seger, aja ngunyah utawa crush tablet.
5) Aja ngubungi utawa nganggo paprangan utawa tablet sing rusak.

Ana kekuatan tablet 4:

① Tablet 2.5mg; putih rada kuning, tablet elongated kanthi pinggiran lan ora ana skor, diukir karo "LCL" ing sisih siji lan "NVR" ing sisih liyane.
② Tablet 5mg; putih rada kuning, tablet elongated kanthi pinggiran lan ora ana skor, diukir kanthi "5" ing sisih siji lan "NVR" ing sisih liyane.
③ Tablet 7.5 mg; putih kanggo rada kuning, tablet elongated kanthi pinggir beveled lan ora ana skor, diukir karo "7P5" ing sisih siji lan "NVR" ing sisih liyane.
④ Tablet 10mg; putih rada kuning, tablet elongated kanthi pinggiran lan ora ana skor, ukiran "UHE" ing sisih siji lan "NVR" ing sisih liyane.

7) Jumlah tauolimus sing bakal ditampa bakal diwenehake dening dokter sing adhedhasar pedoman dosis sing diadegake.
8) Dosis mossed bisa dijupuk nganti jam 6 sawise wektu sing dijadwalake sacara rutin; Yen wis jam 6 utawa luwih wiwit dosis sing ora kejawab, pindhah dosis sing ora kejawab lan goback menyang wektu normal. Aja njupuk dosis 2 bebarengan utawa dosis ekstra.

Peringatan ing Everolimus (159351-69-6)

Njupuk longolimus bisa ngurangi kemampuan kanggo nglawan infèksi saka bakteri, virus, lan kelompok jamur lan nambah risiko sing bakal nemu infeksi serius utawa ngancam nyawa. Yen sampeyan ngalami hepatitis B (jenis penyakit ati) ing sasi kepungkur, infeksi sampeyan bisa aktif lan sampeyan bisa ngalami gejala sajrone perawatan karo tauolimus. Marang dhokter sampeyan yen sampeyan wis utawa tau duwe hepatitis B utawa yen sampeyan duwe utawa mikir sampeyan duwe jinis infeksi saiki. Ngomong dokter lan apoteker yen sampeyan njupuk obat liya sing nyuda sistem kekebalan awak kayata azathioprine (Imuran), siklosporine (Gengraf, Neoral, Sandimun), dexamethasone (Decadron, Dexpak), methotrexate (Rheumatrex, Trexall), prednisolone (Orapred, Pediapred, Prelone), prednisone (Sterapred), sirolimus (Rapamune), lan tacrolimus (Prograf). Yen sampeyan ngalami gejala kasebut, hubungi dokter kanthi langsung: kelet sing gedhe banget; nguningani kulit utawa mata; mundhut saka napsu; mual; nyeri sendi; urine peteng; bangkekan stools; pain ing sisih tengen ndhuwur weteng; rash; angel, nyenyet, utawa kerep ngombe; kuping nyeri utawa saluran; pain lan tekanan sinus; utawa tenggorokan, batuk, demam, nggeget, ora sehat lan pratandha liyane.

Pandhuan luwih lanjut

Everolimus minangka jinis perawatan sing disebut inhibitor transduksi sinyal. Inhibitor transduksi sinyal menghentikan beberapa sinyal dalam sel yang membuatnya tumbuh dan dibagi.

Everolimus mandheg protèin tartamtu sing diarani mTOR saka sing bener. MTOR ngontrol protèin liya sing bisa nimbulaké sel kanker. Supaya Everolimus (159351-69-6) mbantu supaya penyakit kanker bisa mudhun utawa mudhun alon.


Carane tuku Everolimus saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

Resep

Referensi & kutipan produk

1 review kanggo Everolimus (159351-69-6)

  1. dirating 5 metu saka 5

    Aasraw -

    Everolimus genius

Tambah review

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *