USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Toremifene (89778-26-7)

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 89778-26-7. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram kanggo urutan mass of Toremifene (CAS 89778-26-7), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Wêdakakêna Toremifene, Modulator reseptor estrogen selektif nonsteroidal generasi pisanan (SERM) sing sacara struktural terkait tamoxifen. Kaya tamoxifen, yaiku agonis estrogen kanggo jaringan tulang lan metabolisme kolesterol nanging antagonis ing jaringan mammary lan uterus.

Bubuk AASRAW PDF Icon

Product Description

Nggawe video


Karakter dasar Toremifene

Jeneng: Toremifene
CAS: 89778-26-7
Formula molekul: C26H28ClNO
Bobot molekul: 405.96
Titik Nyelehake: 108-110 ° C
Panyimpenan Temp: 25 ° C (77 ° F)
warna: Putih-to-Off-Putih Solid


Toremifene (89778-26-7) ing siklus steroid

Names

Toremifene (89778-26-7), jeneng dagangé yaiku Fareston.

Toremifene Dianggo

Dosis saka FARESTON yaiku 60 mg, saben dina, kanthi lisan. Perawatan umume terus ditindakake nganti tumindak penyakit ditindakake.

Warning on Toremifene

Menehi bantuan medis darurat yen sampeyan duwe pratandha saka reaksi alergi: garang; angel ambegan; bengkak saka pasuryan, lambe, lidah, utawa tenggorokan. Malah Toremifene (CAS 89778-26-7) bisa nyebabake gangguan irama jantung sing ngancam nyawa.

Pandhuan luwih lanjut

Toremifene minangka turunan trifenilililina nonsteroid. Toremifene ngubungake reseptor estrogen lan bisa ngetokake estrogenic, antiestrogenic, utawa loro-lorone, gumantung marang durasi perawatan, spesies kéwan, jender, organ sasaran, utawa titik pungkasan sing dipilih. Efek antitumor Toremifene (89778-26-7) ing kanker payudara dipercaya utamane amarga efek antiestrogenik, kanthi tembung liya, kemampuan kanggo saingan karo estrogen kanggo ngiket situs ing kanker, ngalangi efek pertumbuhan sing ngrangsang estrogen ing tumor. Toremifene uga bisa nyegah pertumbuhan tumor liwat mekanisme liya, kayata induksi apoptosis, regulasi ekspresi oncogene, lan faktor pertumbuhan.


Carane tuku Toremifene saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

Resep

Referensi & kutipan produk