USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Bubuk Trenbolone

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 10161-33-8. Kategori: ,

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan prodhuksi saka gram kanthi urutan massal saka bubuk Trenbolone (10161-33-8), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Bubuk Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate nggambarake senyawa Trenbolone sing adhedhasar ester gedhe ing pasar, miturut jeneng dagang Parabolan. Parabolan wis ditindakake nganti pirang-pirang taun ing kasus-kasus malnutrisi, sing bakal nggawe akal minangka kita nyelehake ing senyawa kasebut. Iki uga ditrapake kanggo ngobati osteoporosis ing sawetara kasus, uga ing perawatan cachexia.

Product Description

Trenbolone bubuk video


Bubuk Trenbolone Karakter dhasar

Jeneng: Bubuk Trenbolone
CAS: 10161-33-8
Formula molekul: C18H22O2
Bobot molekul: 170
Titik Nyelehake: 270.3661
Panyimpenan Temp: 2-8ºC
warna: Putih Kristal Powder


Panggunaan bubuk mentahan Raw Trenbolone ing siklus steroid

Names

Wêdakakêna Trenbolone uga diarani Tren Base, utawa Tren, iku paling kuat lan salah sawijining steroid paling efektif sing ana ing pasar gelap.

Raw Trenbolone mentah bubuk Dianggo

Dosis rangen kanggo bubuk menthuk Trenbolone beda-beda gumantung saka persiapan ester sing digunakake lan efek sing dipengini saka pangguna. Trenbolone mentah bubuk asetat disuntikake saben dina utawa saben dina liyane, ing dosis ranging saka 50mg saben injeksi nganti dhuwur, 200mg saben injeksi.

Warning ing wêdakakêna Raw Trenbolone

Versi lisan bubuk Trenbolone (CAS 10161-33-8) bubuk mentahan 17alpha-methyl-Trenbolone, sauntara kuat lan beracun, sing mung 0.5mg kanggo 2mg produk dibutuhake saben dina kanggo ndeleng lan ngrasakake asil sing sumebar.

Pandhuan luwih lanjut

Werna mentahan Trenbolone tetep dipigunakaké sacara resmi minangka obat veterinat, biasane ing aplikasi kanggo mromosikaké massa ing sapi sing digunakake kanggo nyedhiyani panganan. Nanging isih ana senyawa aneh sing dituju kanggo panyiapan medhia, nanging minangka studi ilmiah terus dilanjutake karo bubuk mentah Trenbolone, karo para ilmuwan nemokake aplikasi anyar kanggo nggunake manungsa lan nyaranake pengenalan ulang minangka obat kelas manungsa. Saiki, bubuk mentahan Trenbolone durung ditampa kanggo keperluan manungsa dening FDA, lan saiki produk bubuk mentahan Trenbolone umume digunakake ing laboratorium lemah (UGL).

Trenbolone Raw bubuk (CAS 10161-33-8)

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Raw Trenbolone bubuk Marketing

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku bubuk Trenbolone (CAS 10161-33-8) saka AAS mentah

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

cas 10161-33-8 HNMR

Resep

Resep bubuk mentah Trenbolone

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk