USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Wêdakakêna Trestolone Asetat (MENT)

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 6157-87-5. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan prodhuksi saka gram kanggo urutan massal saka bubuk Trestolone Acetate (MENT) (6157-87-5), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Wêdakakêna Trestolone Asetat (MENT) yaiku steroid anabolik sing kuat. Uga disebut 7 alpha-methyl-19-nortestosterone (bubuk MENT), iku steroid sintetik sing dianggep banget kuwat ing awak, ngluwihi kekuatan testosteron. Dianggep bermanfaat kanggo tujuan latihan binaraga lan kekuatan.

Product Description

Trentolone Acetate (MENT) bubuk video


Wêdakakêna Trestolone Asetat (MENT) Karakter dhasar

Jeneng: Wêdakakêna Trestolone Asetat (MENT)
CAS: 6157-87-5
Formula molekul: C21H30O3
Bobot molekul: 330.465
Titik Nyelehake: 447.571 ° C
Panyimpenan Temp: RT
warna: Bubuk kristal putih


Penggunaan Trentolone Acetate (MENT) ing siklus steroid

Names

Testolone Acetate bubuk (CAS 6157-87-5) biasa disebut minangka MENT bubuk.

Mentas Wêdakakêna (CAS 6157-87-5) Dianggo

Kanthi dosis maksimal 50 mgs saben dina, pangguna bisa ngantisipasi peningkatan gedhe sajrone telung sasi panggunaan. Sampeyan bisa nambah tingkat kekuatan lan massa otot kanthi gain bobot saka £ 20 ing wektu kasebut.

Warning on Trestolone Acetate powder

Bentuk suntik Trestolone Acetate bubuk (CAS 6157-87-5) dianggep minangka metode pangiriman sing paling apik kanggo steroid anabolik iki nalika formulir lisan bakal ngasilake asil paling puas. Sampeyan kudu nyatet yen dosis punika kunci. Sapa sing nggunakake wêdakakêna Trestolone Acetate kudu ngetutake kabeh instruksi dosis ing layang supaya bisa nyegah efek negatif. Dosis sing bener bakal uga nggawa asil paling efektif nalika digunakake kanthi konsisten sajrone wektu sing suwe.

Pandhuan luwih lanjut

Kanggo wong-wong sing pancen setya nyampurnakake fisik, dheweke bakal nyelidiki macem-macem kemungkinan kanggo nggayuh tujuan fitness. Pemanfaatan bubuk Trestolone Acetate minangka salah siji cara kanggo entuk awak sing lega, diasah karo gain otot maksimal. Sampeyan bisa ngasilake asil sing positif tanpa efek ngarugikeun, alesan liyane sing akeh bakal nguji karo bubuk Trestolone Acetate lan steroid anabolik liyane.

Wêdakakêna Trestolone Asetat (CAS 6157-87-5)

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Trestolone Acetate powder Marketing

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku bubuk Trestolone Acetate, tuku bubuk MENT saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

AAS mentah menehi kemurnian 98% Trestolone Acetate / MENTI bubuk mentahan kanggo binaraga utawa laboratorium lemah kanggo injeksi utawa panggunaan lisan.

AAS mentah menehi kemurnian 98% Trestolone Acetate / MENTI bubuk mentahan kanggo binaraga utawa laboratorium lemah kanggo injeksi utawa panggunaan lisan.

Resep

Resep bubuk mentah:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk