USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Wêdakakêna hidralazine

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 304-20-1. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan masse saka bubuk HCL Hydralazine (304-20-1), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Wêdakakêna hidralazine yaiku vasodilator sing bisa digunakake kanggo nambani otot-otot ing pembuluh getih kanggo mbantu nggedhekake (widen). Iki nyebabake tekanan getih lan ngidini getih luwih gampang ngembangake liwat urat lan arteri.

Product Description

Wêdakakêna hydralazine hydrochloride video


Wêdakakêna hidralazine Karakter dhasar

Jeneng: Wêdakakêna hydralazine hydrochloride
CAS: 304-20-1
Formula molekul: C8H9ClN4
Bobot molekul: 196.64
Titik Nyelehake: 280-282 ° C
Panyimpenan Temp: Kulkas
warna: Putih utawa putih putih bubuk kristal


Werna hydralazine hydrochloride ing panggunaan

Names

Brand Names: Apresoline
Jeneng umum: Hydralazine HCL bubuk (Pronunciation: hye DRAL a zeen)

Bubuk hidralazine HCL

Wêdakakêna hidralazine HCL digunakake kanggo ngobati tekanan getih dhuwur. Wêdakakêna hydralazine hydrochloride ana ing kelas obat sing disebut vasodilators. Kerjane kanthi ngendhalekake wadhah getih supaya getih bisa mili kanthi luwih gampang liwat awak.

Tekanan getih dhuwur yaiku kahanan umum lan nalika ora diobati, bisa nyebabake karusakan ing otak, jantung, pembuluh darah, ginjal lan bagian awak liyane. Rusak kanggo organ iki bisa nyebabake penyakit jantung, serangan jantung, gagal jantung, stroke, gagal ginjel, ilang, lan masalah liyane. Saliyane njupuk obat, nggawe perubahan gaya urip uga bisa ngatasi tekanan getih. Owah-owahan kasebut yaiku mangan panganan sing kurang lemak lan uyah, njaga bobot sehat, olahraga paling sethithik 30 saben dina, ora ngrokok, lan nggunakake alkohol kanthi moderat.

Apa dosis bubuk Hydralazine hydrochloride

Hipertensi ing pasien diwasa:

Mulai perawatan ing dosis sing kurang lan tambah kanthi bertahap adhedhasar respon sabar individu. Regimen wiwit sing dianjurake biasa yaiku 10 mg lumpuh kaping papat saben dina kanggo 2 pisanan nganti dina 4, nambah kanggo 25 mg kaping papat saben dina kanggo sasi minggu kapisan.

Kanggo minggu kapindho lan sabanjuré, nambah dosis kanggo 50 mg kaping papat saben dina (nambah dosis dening 10-25 mg / dosis saben dina 2-5).
Dosis maksimum saben dina sing digunakake ing studi klinis yaiku 300 mg.

Gagal jantung kongestif:

Dosis awal kanggo nambani gagal jantung yaiku 10 kanggo 25 mg XNOUMX lisan nganti kaping 3 saben dina.
Dosis biasa yaiku 225 nganti 300 mg saben dina ing 3 kanggo dosis dibagi.
Kanggo kahanan darurat hipertensi pediatric, dosis 0.5 mg / kg IV saben jam 4.

Cara gawé bubuk HCL Hydralazine

Bubuk HCL hidralazine digunakake kanggo nambani tekanan getih dhuwur (hipertensi). Uga dipigunakaké kanggo ngontrol tekanan getih ing ibu nalika ngandhut (pre-eclampsia utawa eclampsia) utawa ing situasi darurat nalika tekanan getih dhuwur banget (hypertensivecrisis).

Tekanan getih dhuwur nambahake beban kerja jantung lan arteri. Yen terus nganti suwe, jantung lan arteri ora bisa dienggo kanthi bener. Iki bisa nambani pembuluh getih ing otak, jantung, lan ginjal, nyebabake stroke, gagal jantung, utawa gagal ginjel. Ngurangi tekanan getih bisa nambah risiko serangan jantung lan stroke.

Wêdakakêna hydralazine hydrochloride dianggo ngendhani pembuluh getih lan nambah pasokan getih lan oksigen menyang jantung nalika ngurangi beban kerja.

Pandhuan luwih lanjut

Sampeyan ora kudu nggunakake pengobatan iki yen sampeyan alergi menyang wêdakakêna Hydralazine hydrochloride, utawa yen sampeyan duwe penyakit arteri koroner, utawa panyakit jantung rematik sing kena kanggo katup mitral.

Sadurunge njupuk bubuk HCL Hydralazine, gunakake dhokter yen sampeyan duwe penyakit ginjel, lupus, angina pectoris (nyeri dada), utawa yen sampeyan tau duwe stroke.

Nalika njupuk bubuk Hydralazine hydrochloride, aja nganti cepet banget saka posisi lungguh utawa ngapusi, utawa sampeyan bisa uga ngelu. Munggah alon-alon lan anteng supaya ora tiba.

Ngomong dhokter sampeyan yen sampeyan duwe efek sisih sing serius kayata deg-degan sing cepet utawa ketukan, pembengkakan, mati rasa utawa tingling, urine werna peteng, rasa nyuda utawa bengkak mriyang, nyeri dada, kelemahan utawa rasa kesel, lan urin kurang saka biasa utawa ora kabeh.

Kanggo mesthekake pengobatan iki mbantu kondisi sampeyan lan ora nyebabake efek sing mbebayani, tekanan getih sampeyan bakal dicenthang asring. Sampeyan uga perlu tes getih occasional. Aja kejawab janji sing dijadwal.

Tansah nggunakake bubuk HCL Hydralazine sing diarahake, sanajan sampeyan uga aran. Tekanan getih dhuwur asring ora nduwe gejala, supaya sampeyan ora ngerti nalika tekanan getih dhuwur. Youm kudu nggunakake obat getih meksa kanggo sisa uripmu.

Hydralazine hydrochloride Powder Bamboo

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhe bisa dikirim ing 3 dina kerja sawise pembayaran.

Hydralazine hydrochloride powder Marketing

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.

Ora Bubar Hydralazine hydrochloride Apa Apa Efek Sampun

Menehi bantuan medis darurat yen sampeyan duwe pratandha saka reaksi alergi: garang; angel ambegan; bengkak saka pasuryan, lambe, lidah, utawa tenggorokan.

Nelpon dhokter sampeyan yen sampeyan duwe efek sisih serius kayata:

deg-degan sing cepet utawa ketukan;
bengkak ing awak, weteng, tangan, utawa sikil;
numbness, burning, pain, or tingly feeling;
perasaan kaya sampeyan bisa metu;
kebingungan, pikiran utawa prilaku sing ora biasa;
kulit pucet, gampang bruising;
nyenyet utawa ngobati angel;
kencing sing peteng-peteng;
kencing ora kurang saka biasa utawa ora kabeh; utawa
rasa nyuda utawa bengkak kanthi demam, pain dada, kelemahan utawa rasa kesel.
Efek sampingan kurang serius bisa kalebu:

mual, muntah, mundhut napsu;
diare, constipation;
sirah;
dizziness;
kegelisahan;
nyeri otot utawa nyeri;
irung utawa irung; utawa
itching ringan atau ruam kulit.


Carane tuku bubuk Hydralazine HCL saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

COA 304-20-1 Hydralazine HCL bubuk AASRAW

HNMR

Hydralazine HCL bubuk (304-20-1) hplc≥98% | Reagent AASraw R & D

Resep

Resep Bubuk Hidralazine hydrochloride:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk

Hydralazine HCL (304-20-1): Work & Dosage & Side Effects

Hydralazine HCL (304-20-1) digunakake kanggo nambani getih dhuwur meksa