USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

YK11 bubuk

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 431579-34-9. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal bubuk YK11 (431579-34-9), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Product Description

YK11 bubuk video


Karakter dasar bubuk YK11

Jeneng: YK11
CAS: 431579-34-9
Formula molekul: C17H27Cl2N
Bobot molekul: 316.31
Titik Nyelehake: 190-200 ° C
Panyimpenan Temp: Suhu kamar
warna: Gray Powder


Panggunaan bubuk stoking ing steroid YK11

Names

Myostine uga diarani YK11 (CAS 431579-34-9).

Bubuk mentah YK11 Dianggo

Njupuk 5mg-10mg saben dina.

Warning on Raw YK11 powder

Apa sing paling apik babagan SARMS yaiku efek samping sing minimal, supaya sampeyan ora perlu khawatir babagan efek negatif.

Pandhuan luwih lanjut

SARS, kalebu YK11 sing misuwur banget ing industri binaraga lan alasan utamane amarga iki bisa mbantu sampeyan gain otot lan ngilangi lemak. Iki banget padha yen dibandhingake karo AAS nanging sing paling apik iku ora bakal menehi efek sisih sing ora apik. Sawetara efek samping sing biasa sampeyan alami kalebu tekanan darah tinggi, shutdown HPTA, karusakan ati lan liyane. SARS ora menehi sampeyan efek iki amarga padha luwih selektif ing wilayah sing padha target supaya sampeyan isih bisa gain gain otot lan mundhut lemak.

YK11 Powder Powder (CAS 431579-34-9)

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Raw YK11 powder Marketing

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku bubuk YK11 (CAS 431579-34-9) saka aasraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

HNMR

Resep

Resep Bubuk YK11:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk

Tuku YK11 Powder: Ulasan & Keuntungan & Efek sisih