USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Yohimbine HCL bubuk

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 146-48-5. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan massal saka bubuk Yohimbine HCL (146-48-5), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Yohimbine HCL bubuk yaiku sawijining alpha-blocker. Tumindak kanthi nambah bahan kimia tartamtu ing awak, sing nggedhekake murid mata. Uga dilates pembuluh getih lan ningkatake aliran getih ing penis, sing mbantu nambah fungsi ereksi. Lan subtipe yohimbine, minangka senyawa sing ngobong lemak, utamané digunakaké kanggo ngilangi lemak nalika pasa singkat.

Product Description

Yohimbine HCL bubuk video


Yohimbine HCL bubuk Karakter dhasar

Jeneng: Woh Yohimbine hydrochloride
CAS: 146-48-5
Formula molekul: C21H26N2O3
Bobot molekul: 354.45
Titik Nyelehake: 231-233 ° C
Panyimpenan Temp: RT
warna: Bubuk kristal putih


Yohimbine HCL bubuk panggunaan ing siklus steroid

Names

Yohimbine bubuk HCL (CAS 146-48-5) uga diarani Yohimbe, Corynanthe Yohimbe, Yohimbe Bark, Pausinystalia Yohimbe.

Serbuk bubuk Yohimbine hydrochloride

Dosis saka 0.2mg / kg wis kasil digunakake kanggo nambah pembakaran lemak tanpa implikasi sing signifikan marang paramèter kardiovaskular kayata denyut jantung lan tekanan getih. Iki nyebabake dosis:

14 mg kanggo wong 150lb
18 mg kanggo wong 200lb
22 mg kanggo wong 250lb

Pèngetan ing bubuk Yogigine HCL

Efek ala kanggo yohimbine HCL bubuk kedadeyan sanajan ing dianjurake dosages, kalebu mual, pain perut, dizziness, lan nervousness. Uga, akeh tambahan sing ngemot wêdakakêna yohimbine hydrochloride ing AS ora duwe dos sing dilabeli utawa dosis ing label ora akurat.

Pandhuan luwih lanjut

Woh yohimbine hydrochloride iku senyawa sing ngobong lemak. Senajan efektif, bisa nyebabake karesidenan, sing sithik bisa diinteraksi karo akeh obat-obatan, lan dosis suplemen label sing asring ora cocog karo dosis sing bener.

Yohimbine bubuk HCL (CAS 146-48-5)

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Yohimbine HCL bubuk Pemasaran:

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku bubuk Yohimbine HCL (CAS 146-48-5) saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


=

COA

COA 146-48-5 yohimbine HCL bubuk AASRAW

HNMR

AAS mentah menehi kemurnian 98% Yohimbine mentah bubuk kanggo laboratorium lemah kanggo senyawa lemak-kobong utawa jinis nambahi panggunaan.

AAS mentah menehi kemurnian 98% Yohimbine mentah bubuk kanggo laboratorium lemah kanggo senyawa lemak-kobong utawa jinis nambahi panggunaan.

Resep

Resep Bubuk Yohimbine HCL:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk

Yohimbine bubuk: Dosis, Keuntungan, Efek samping, Ulasan

Apa yohimbine lan cara kerjane?