Kabeh babagan Guggulsterones (guggul) kanggo ngurangi bobot awak lan bodybuilding

Opo Is Raw Proviron (Mesterolone)?

Mesterolone mentah yaiku wêdakakêna kristal, putih dadi kuning lan ora larut ing banyu. Umumé dikenal kanthi jeneng merek, Proviron. Saben tablet / pil Proviron ngemot watara 25mg bubuk mesterolone mentahan.Kanthi ora kaya steroid liyane, Mesterolone menthèt menthèrèk banget banget utawa malah nol aktivitas anabolik. Kanggo alasan iki, ora diarani steroid anabolik. Punika ditrapake kanthi cara sing ora injeksi mesterolone.

Schering dikembangake Mesterolone ing 1934. Iki diarani steroid sing paling tuwa sing dipigunaake bebarengan karo Methyltestosterone lan Testosteron Propionate sing dikembangake lan digunakake ing kedokteran ing 1935 lan 1937. Testosteron propionat lan Métiltestosteron luwih dikenal amarga aktivitas anabolik sing kuwat. Proviron dianggep minangka steroid sing luwih rosa, saéngga popularitasé ora luwih gedhé dibandhingaké karo rong steroid liya.

Sapérangan Mesterolon (Proviron) dianggep minangka obat kuno, ciri-ciri positif sing isih tetep munggah. Iku obat sing efektif banget babagan toleransi antarane pangguna lan safety. Ing bidang kesehatan, Mesterolone (1424-00-6) digunakake kanggo nambani kesejahteraan suda ing wong tuwa sing nandhang cacat lido, ora subur lan tingkat androgen kurang. Iki salah sawijining steroid anabolik lisan sing paling apik.

Ing medicine, mesterolone (Proviron) utamané digunakake kanggo mbeneraké ora subur. Nalika steroid androgenic utawa anabolik liyane nyuda gonadotropin endogen nyebabake ora subur, Proviron, nalika digunakake ing dosis standar ora nyebabake tingkat LH ing awak. Nanging, apik yen ora Proviron ora ngunggahake tingkat LH kaya sawetara wong sing percaya. Miturut riset, Mesterolone ningkatake spermatogenesis ing testes kanthi menehi efek androgenik sing dibutuhake kanggo proses iki.

Steril steroid unik ing cara kasebut nanging nuduhake sawetara sifat karo Winstrol, Masteron lan Anavar. Kinerja wicaksana, Mesterolone ora dipigunakaké kanggo ningkataké mupangat massa otot. Nanging, peran kasebut penting banget nalika siklus nyusup. Panggunaane luwih cocog ing siklus potong, sanajan fungsi kasebut uga unik ing tahap iki.

Schering saiki ngasilake Mesterolone ing sangisore jeneng merek, Proviron, ing donya. Iki wis didol kanthi jeneng beda, misale, Asche lan Jenepharm ing Jerman ngedol ing Pluriviron lan Vistimon. Brown lan Burke ing India ngedol nganggo jeneng Restore. Sadharahe, Proviron ora tau disetujoni minangka obat resep ing AS

Ciri Kimia Raw (Mesterolone)

Mesterolone minangka turunan Dihydrotestosterone sing diowahi kanthi cara nglebokake klompok metil, 1-methyl-dihydrotestosterone, ing 1st karbon. Mulane, tamba iki ora ngalami gangguan hepatic saéngga bisa diterbitake sacara oral. Antarane steroid anabolik lisan, Proviron minangka salah siji saka sawetara tanpa alkohol C17-alpha ananging ngasilake gugus metil. Lisan Primobolan ana ing kategori sing padha karo Proviron bab klompok metil. Steroid lisan C17 duweni bioavailability luwih dhuwur tinimbang Proviron. Iki wis kena pengaruh popularitas Proviron ing antarane kinerja awakmu sing nambahi negatives.

Dibandhingake karo testosteron, Mesterolone nduwe rating anabolik lan androgenik saka 100-150 lan 30-40. Testosteron tarif ing 100 ing saben kategori. Malah kanthi rating anabolik sing luwih dhuwur, Mesterolone nampilake aktivitas anabolik minimal tinimbang testosteron. Kasus sing padha menyang Halotestin sing dikenal kanthi peringkat anabolik sing dhuwur nanging aktivitas anabolik sing kurang. Rating androgenic Proviron ing tingkat kaping bisa ngurangi tingkat aktivitas androgenic.

Minangka rembugan ing ndhuwur, obat iki nuduhaké fitur anabolic sing ora penting sing umum diarani minangka steroid androgenic. Kaya DHT, senyawa indhustri, Proviron wis diremehake lan diukur dadi metabolit ora aktif kanthi cepet nalika jaringan otot nyerep. Iki minangka alasan utama babagan aktivitas anabolik sing kuwat.

Enzim 3-hydroxysteroid dehidrogenase, sing dikonsentrasi ing jaringan otot, ngikat marang dihydrotestosterone lan ngowahi dadi campuran karo efek nol anabolik. Pramila Proviron dadi steroid anabolik sing banget banget. Rumours ing antarane binaragawan duwe bar Proviron bar lan reseptor reseptor ditemokake ing jaringan otot sauntara nggawe aktivitas anabolik sing lemah. Secara ilmiah, iki ora.

Mesterolone nyedhiyakake afinitas sing luar biasa kanggo Sex Hormone Binding Globulin (SHBG), sawijining protein sing nyedhaki steroid anabolik, kayata testosteron, dadi ora aktif. Nalika Proviron dipigunakaké bebarengan karo steroid anabolik liya, ningkataké efek lan aktivitas steroid anabolik liwat proses iki. Ing pungkasan, testosteron luwih bebas kanggo nindakake fungsi ing awak.

Proviron bisa interaksi karo enzim sing ngowahi testosteron dadi estrogen, uga dikenal minangka aromatase enzyme. Steroid iki ngalangi aktivitas aromatase kanthi cara ngikat dhewe ing enzim aromatase lan mulane nyegah efek samping estrogen. Efek anti-estrogen kasebut bisa uga ora kaya kuat minangka Aromatase Inhibitor, nanging efek kasebut penting. Tingkat gumantung saka jenis siklus sing nggawe obrolan awak.

Raw Proviron (Mesterolone) ing bodybuilding, dosis, lan siklus

Raw Proviron (Mesterolone) ngasilake binaraga (Apa sing nggawe Proviron?)

AASRAW Call IconManfaat siklus Bulking

Proviron ora dadi steroid utama sing digunakake dening awak siklus bulking. Sawetara ora bisa nggunakake nalika mateni siklus. Nanging, kalebu Proviron ing tumpukan, mbantu mbobol binaraga minangka titik sing stagnant sadawane fase bulking. Perkembangan bisa mulai wane lan ing wektu-wektu nyegah ing sawetara titik sajrone siklus kanggo akeh individu. Proviron bakal entuk manfaat banget ing titik kasebut amarga nambah kebebasan steroid liya sing disedhiyakake ing tumpukan kui nggedhekake tingkat aktivitase.

Bodybuilders kompetitif nggunakake testosteron dosis gedhe sajrone siklus pamotongan, nanging biasane, dosis luwih murah nalika siklus iki dibandhingake siklus mati mangsa. Nanging, sawetara kedhaftar milih kanggo njupuk testosteron sing winates nalika mangsa siklus kanggo sawetara alasan pribadi. Mesterolone nyedhiyakake ing kasus kasebut amarga menehi dodolan androgen sing dibutuhake. Iki bisa uga dianggep minangka ora perlu, nanging bisa menehi manfaat banget.

AASRAW Call IconKeuntungan tahap pamotongan

Raw Mesterolone paling apik digunakake, dening bodybuilders, sak siklus pamotongan. Sajrone tahapan iki, nuduhake fitur hardening sing padha karo Masteron. Sanajan, keuntungan sing paling penting yaiku kemampuan kanggo nambah kinerja hardening saka steroid liya sing disedhiyakake ing tumpukan. Proviron ngemot banget marang reseptor androgen sing ngidini pangguna kanggo ngobong lemak awak luwih cepet lan luwih irit. Menimbang efek anti-estrogenik Proviron, para pengguna bakal nandhang penylametan banyu paling sithik, lan mbokmenawa ora perlu kalebu anti-estrogen tradisional ing tumpukan. Uga, Proviron nambah jumlah testosteron gratis. Iki akeh pitulung wiwit tingkat testosteron umume kurang nalika periode steroid anabolik. Hasil bakal luwih dhuwur kanggo individu sing nyedhiyakake Proviron nalika dosis testosteron kurang dibandhingake karo pangguna sing ora. Sabanjure, manfaat mesterolone sing penting ing siklus motif yaiku kemampuan kanggo nambah androgenisitas steroid liyane sing disedhiyakake ing tumpukan kanthi tujuan ngerat fisik. Efek saka Proviron dosage mung bisa dicathet yen pangguna ngandhut.

AASRAW Call IconAlam anti-estrogenik

Minangka rembugan sadurunge, Mesterolone (Proviron) minangka turunan saka DHT. Iki tegese panggunaane ora nggawa babagan efek samping estrogenik. Dibandhingake pil anti-estrogen liyane, contone, Nolvadex, Proviron sanadyan ora kuwat, minangka inhibitor estrogen sing luwih efektif. Kanggo nggawe cetha, Proviron ngalangi produksi estrogen nalika pil liya nyegah estrogen sing wis diprodhuksi ing awak. Bodybuilders sing estrogen sensitif kudu nggunakake Proviron bebarengan karo steroid liya. Efek samping estrogen sing disebabake dening steroid liyane bakal dikurangi dening Proviron nalika disedhiyakake ing tumpukan. Amarga fitur anti-estrogen, saiki Proviron migunakake medis kanggo ngobati kanker payudara lan ginekomastia.

AASRAW Call IconLemak mundhut

Proviron steroid, kaya liyane DHT turunan, nduweni peran penting ing mundhut lemak awak. Iki nyedhiyakake breakdown saka celengan lemak disimpen ing awak dadi energi digunakake ing dina kanggo dina aktivitas. Kanggo bali, tingkat lipid ing awak wis suda. Pangurangan ing tingkat lipid ditindakake kanthi tingkat androgen tambah sing disebabake dening penggunaan Proviron. Mulane Mesterolone banget efisien sak siklus pamotongan.

AASRAW Call IconNolak aromatisation

Panganggone steroid bisa banget nyerang, nalika pangguna kudu nangani aromatisasi lan efek sing ditindakake. Iki minangka proses ing ngendi testosteron ing awak utawa sing ditindakake liwat steroid diowahi dadi estrogen. Efek sing kasedhiya kalebu penylametan banyu, gain bobot, ginekomastia, fluktuasi hormonal, lan liya-liyane. Estrogen uga ngrangsang produksi hormon stres anti-anabolik, sing dikenal minangka kortisol.

Kabar apik yaiku yen Proviron ora aromatise. Iku ngalangi proses mbebayani iki kanthi cara ngiket ing enzim sing nyengkuyung aromatisasi. Pramila Proviron ngalangi aktivitas estrogen lan saéngga nawakake perlindungan marang efek samping sing digawa dening aktivitas kasebut.

AASRAW Call IconNggawe aktivitas steroid liyane

Kanggo entuk hasil sing maksimal, binaraga numpuk steroid anabolik lan androgenik karo steroid Proviron. Pisanan, kaya sing kasebut ing ngisor iki, iku ngalangi efek samping estrogen. Kapindho, Proviron nduweni peran minangka katalis kanggo steroid liya supaya luwih efektif. Sampeyan bisa nindakake iki amarga ndadekake dhewe ing reseptor androgen ing sistem awak. Ing dawa, kabeh steroid sing ditambahake ing tumpukan dadi luwih aktif. Contone nalika digunakake bebarengan karo Anavar utawa Steroid Androlic.

AASRAW Call IconNgurangi globulin kembung hormon seks (SHBG)

Hormon kelamin hormon sing ngiket globulin ngandhut testosteron sing ana ing awak ngurangi jumlah testosteron gratis. Proviron nduweni afinitas sing kuwat banget kanggo hormon iki, saéngga bisa ngurangi, sahingga ningkatake testosteron gratis. Testosteron gratis ndadekake otot mbangun ing siklus pembusukan lan siklus. Individu sing nyakup Proviron sajrone tumpukan siklus bakal paling tentrem seneng asil sing luwih apik.

AASRAW Call IconMbusak infertility lanang

Mesterolone 1424-00-6 yaiku pengobatan sing tepat kanggo sub-kesuburan utawa kondisi ora subur. Ing kasus-kasus sing paling akeh, masalah iki ditindakake dening tingkat produksi sperma sing suda. Sanajan rincian babagan infertilitas lanang lan kesuburan ora jelas, dipercaya produksi sperma gumantung marang gonadotrophins lan androgen, kayata testosteron. Hormon iki tanggung jawab kanggo ngrangsang organ seksual. Proviron, ing tangan liyane, ngrangsang androgens nanging ora nyebabake gonadotropi. Iki tegese nyedhiyakake Proviron babagan sperma sing ningkatake kesuburan.

AASRAW Call IconSampurna kanggo preparation kontes

Proviron minangka kanca sampurna nalika nyiapake kompetisi. Iku mbiyantu njaga kekuwatan, ningkatake kekuwatan otot lan njaga massa otot saindhenging periode persiapan kontes. Pembuat binaragawan ora akeh digunakake Proviron kanggo ngobong lan nyedot wiwit nambah tingkat androgen nalika ngurangi tingkat estrogen. Ing wektu sing suwe, para pengguna seneng manfaat androgenic kayata output daya maksimal lan efek pembakaran lemak nalika panahan banyu diminimalisir.

Raw Proviron (Mesterolone) ing bodybuilding, dosis, lan siklus

AASRAW Call IconNambani impotensi

Minangka rembugan sadurunge, Proviron nambah testosteron. Ing bali, testosteron ngilangi gejala impotensi, uga dikenal minangka, disfungsi ereksi. Iku uga nggumunake nambah libido; iki alasan sing cukup kanggo apa wae bodybuilder kanggo nambah ing tumpukan.

AASRAW Call IconOra ana injeksi mesterolone

Ing pikirane nggunakake jarum ing kulit bisa mbebasake gawe bin saka nggunakake steroid. Untunge, Proviron dijupuk lisan, kanthi cara sing padha sampeyan bisa njupuk reliever pain. Yen sampeyan jinis sing sengit jarum, banjur Proviron kudu dadi pilihan sampeyan ora bakal ngelingake keuntungan binaraga liyane sing wis ditawarake.

AASRAW Call IconEfek anti-depresi

Salah sawijining tes medis sing ditindakake ing mesterolone nyatakake yen steroid iki bisa luwih apik saka kondisi psikologis saka sawetara pangguna sing nandhang depresi. Iki wis narik kawigaten panggunaan ing antarané wong sing nandhang sangsara. Secara ilmiah, asil tes ora mesthi amarga pengamatan sing padha digawe ing klompok kontrol plasebo. Proviron nyedhiyakake efek androgenik sing dhuwur saingga bisa ningkatake ketidakseimbangan hormonal lan kinerja seksual lanang. Nanging, Proviron mbenakake rasa sehat, percaya diri lan ningkatake swasana ati sing positif lan apik ing bodybuilder.

Raw Proviron (Mesterolone) Dosis

Mesterolone, steroid anabolik lisan sing paling apik, digunakake kanthi rong cara; kanggo tujuan medis kanggo ngobati penyakit lan kanggo nggawé awak. Manfaat proviron akeh nanging mung bisa dinikmati nalika dosis sing bener ditindakake. Dosis sing disaranake kanggo saben tujuan bakal didiskusekake ing ngisor iki.

Tablet 25mg kudu dijupuk kaping telu kanggo ngobati potensi lan ngurangi fitur seksual lanang. Dosis total kudu 75mg saben dina. Dosis iki diterbitake ing tahap awal perawatan. Dosis nyuda tablet 25 saben dina kanthi wektu. Dosis Proviron sing padha digunakake kanggo ngobati infertilitas lanang. Obat liyane sing digunakake bebarengan Proviron kanggo entuk asil sing paling apik.

Binaragawan awak kinerja nggunakake dosis 50mg kanggo 150mg saben dina. Miturut riset, Proviron setengah urip antara jam 12 nganti 13. Tujuan utama dosis iki yaiku kanggo ngurangi tingkat panahanan banyu, utamane disebabake dening estrogen. Uga, dosis iki njamin yen tingkat testosteron ing sistem awak kaya sing dibutuhake kanggo nyegah sembarang kemungkinan infertilitas sawise siklus. Ing sawetara kasus, wong bakal nggunakake 100mg saben dina minangka dosis minimal. Nanging, dosis saben dosis 150mg lan 100mg bakal duwe manfaat banget ing istilah sing padha. Pamrayogi dosis Proviron tetep biasane nganti wolu nganti rolas minggu. Kanggo ngatasi titik cekatan sing biasane ana ing minggu-minggu pungkasan siklus, mesthine kursus Proviron enem minggu bisa nindakake sihir.

Pangguna wadon ing olahraga sing kuwat nggunakake Proviron. Nanging, panggunaan wanita kanthi nandhang sangsara banget. Yen wanita nemtokake panggunaan, dosis 25mg saben dina kudu cukup kanggo ningkatake visibilitas otot. Asupan ora bisa ngluwihi patang saka lima minggu yen pangguna bakal nandhang efek samping virilization. Proviron lan meteng ora kompatibel. Ibu ngandhut lan nyusoni kudu ngobati tamba kasebut.

Yen sampeyan pengin nggunakake Proviron, stacking karo steroid liyane bakal nggawe sampeyan luwih apik saka gawe piala. Wong Mesterolone uga nggoleki Winstrol, Androlic, Primobolan, Anavar lan Masteron, sing uga ngobati obat nalika siklus pamotongan. Nggedhekake androgenicity saka steroid sing digunakake ing tumpukan kanggo menehi fisik hard sing dikarepake. Sawetara kedhaftar uga kalebu ing siklus bulking yen mbuktekaken bisa migunani kanggo wong-wong mau.

Proviron overdosage

Ora ana laporan sing adoh saka efek samping sing disebabake dening overdosis saka steroid Proviron ing siklus utawa nalika mlaku amesterolone PCT. Nanging, larangan androgen sing larang ora ngetutake efek sisih sing abot kayata penyakit kardiovaskular, virilisasi, gangguan psikiatri, gynecomastia, masalah ati, ngurangi toleransi glukosa, kerusakan tendon, sindrom penundaan, negara hipogonadal lan pendarahan gastrointestinal. A prakiraan klinis kudu dilakoni marang individu kanggo nemtokake perawatan gejala sing digunakake. Pangguna kudu nduweni kawruh sing cukup nalika njupuk Proviron lan dos kanggo ditindakake supaya ora overdosage.

Siklus Raw Proviron (mesterolone)

Menimbang sing Proviron ora dadi steroid anabolik, utawa luwih nduweni ciri anabolik sing rapuh, ora bisa ngendhaleni piyambak. Nanging, digunakake bebarengan karo steroid anabolik, minangka obat ancillary kanggo ngurangi efek estrogen ing awak. Kajaba iku, klebu ing tumpukan kanggo efek anti estrogen lan efek estetis sing ningkatake fisik sing keras. Kang androgen sing kuwat uga dadi alasan kenapa para binaruka seneng.

Olahragawan lanang lan atlit lanang sing nggunakake Proviron minangka senyawa pendukung njupuk dosis 50mg nganti 100mg saben dina saindhenging periode siklus. Ing wektu iki, ora ana watesan babagan wektu sing kudu dijupuk. Proviron PCT uga bisa kanggo sawetara pambentuk awak. Padha nglakoni kanggo ngurangi tingkat estrogen lan ningkatake kesuburan. Minangka ora minangka keputusan sing ala, ana obat sing luwih efektif karo efek kuat sing bisa digunakake sajrone PCT kayata Nolvadex. Proviron kudu nyingkiri ing kabeh biaya yen ana risiko panetepan produksi endotoksin endogen ing awak.

Siklus ing ngisor iki kudu menehi pitunjuk sing samesthine.

Siklus Raw Proviron (mesterolone) 1

minggu Proviron Dianabol
1 50mg saben dina 40mg saben dina
2 50mg saben dina 40mg saben dina
3 50mg saben dina 40mg saben dina
4 50mg saben dina 40mg saben dina
5 50mg saben dina 40mg saben dina
6 50mg saben dina 40mg saben dina
7 50mg saben dina 40mg saben dina
8 50mgper day 40mg saben dina

Siklus Raw Proviron (mesterolone) 2

minggu Proviron Anavar
1 40mg / dina 40mg / dina
2 40mg / dina 60mg / dina
3 60mg / dina 80mg / dina
4 60mg / dina 80mg / dina
5 60mg / dina 80mg / dina

Raw Proviron (mesterolone) Efek Sampingan

Proviron minangka steroid paling aman nalika dibandhingake karo steroid anabolik lan androgenik liyane. Bodybuilders bisa nggunakake steroid iki lan seneng manfaate tanpa menehi efek samping sing ora ditrima. Efek samping sawetara bisa dialami, nanging kemungkinan kurang. Proviron kanggo wanita ora dianjurake amarga tingkat virilisasi dhuwur sawise panggunaan. Efek samping potensial saka mesterolone dibahas ing ngisor iki.

Efek samping efek umum kalebu:

AASRAW Call IconWutah tuwuh

AASRAW Call IconTingkat energi dhuwur utawa kurang

AASRAW Call IconDitampa kanthi seksual

AASRAW Call IconSakit Kepala

AASRAW Call IconAggressiveness

AASRAW Call IconTambah ukuran payudara

Efek samping adverse adverse;

AASRAW Call IconKukul

AASRAW Call IconTambah ukuran prostat

AASRAW Call IconKeracunan hati

AASRAW Call Iconbotak

Efek samping Proviron iki bisa uga luwih abot yen pangguna njupuk mesterolone sing kontaminasi utawa ngurus dosis abot. Kanggo nyegah risiko iki, kedhaftar kudu ngerti kapan njupuk Proviron lan jumlah sing bener.

Is Proviron legal?

Aturan, hukum lan peraturan babagan steroid beda-beda antarane wilayah lan negara. Minangka mesterolone (Proviron) ora, secara ilmiah, steroid anabolik amarga efek anabolik sing paling tithik, dianggep lan didaftar minangka steroid anabolik ing sawetara negara sahingga dileksanakake. Proviron umum ing telung negara Kulon; Amerika Serikat, Inggris lan Kanada.

Ing Amerika Serikat, mesterolone Raw dicantumake minangka zat Jadwal 111 miturut Undhang-undhang Substansi Kontrol. Ing kasus iki, ilegal kanggo duwe utawa malah nggunakake Proviron ing wilayah iki. Ngimpor, tuku utawa perdagangan steroid anabolik, kalebu Proviron, dianggep minangka tindak pidana.

Ing Inggris (Inggris), Proviron dianggep minangka obat Jadwal IV. Milik lan panggunaan Proviron kanggo kabutuhan pribadi dadi legal ing negara iki. Impor steroid iki uga ora dadi tindak pidana kanggo warga Inggris.

Ing Kanada, Proviron didaftarake ing Jadwal IV, kaya ing UK. Iki tegese mung yen duwe lan tuku senyawa iki sah. Proviron Perdagangan dilarang lan dianggep minangka kejahatan. Sing laku dagang Trafficking sing ditangkap diwenehi bayaran denda $ 1000 lan / utawa penjara enem sasi kanggo angkara pisanan. Sing tumindak kejahatan sing salajengipun mbayar nganti $ 2000 lan / utawa setahun penjara. Aturan kasebut kasebut ing Narkoba lan Zat Kontrol Kanada (CDSA).

Mesterolone kanggo online

Cara paling gampang lan paling murah kanggo tuku proviron yaiku liwat internet miturut akeh pangguna. Purchasing saka pedagang lokal bakal biaya luwih. Akeh pedagang olahraga ora nggawa tamba utawa duwe jumlah cilik. Paling akeh panyedhiya online duwe Proviron utawa wangun kasebut kanthi jumlah akeh. Kemungkinan bakal teka kanthi online palsu sing luwih dhuwur tinimbang yen sampeyan lagi nggolek merek bawah tanah umum. Nanging, iki ora mesthi ngono yen sampeyan nglakoni sawetara pratelan latar ing supplier sampeyan. Kanthi akeh Schering Proviron legal ing pasar, ora ana alesan kanggo mundhut merek umum.

Purchasing Proviron online bisa uga katon minangka cara paling gampang kanggo ngolehake tamba, nanging ana risiko. Wiwit Proviron minangka obat Jadwal III ing Amerika Serikat, tuku online bakal dadi hukum. Iki ngetokake denda abot utawa malah di penjara. Pangguna kanthi sah bisa tuku tamba kasebut mung yen duwe resep. Resep kasebut kudu disetujoni, ditrapake lan dikenal dening pemerintah. Sawetara negara duwe hukum sing padha, senadyan AS rada kuwat ing hukum. Negara liya lenen nanging banget ketat lan marang penjualan online steroid anabolik. Sanadyan Proviron minangka steroid anabolik sing paling aman, FDA wis ora dilegalake ing Amerika Serikat.

Carane tuku Proviron

Proviron ora akeh banget ing pasar dibandhingake karo ancillary, steroid anabolic utawa senyawa. Nanging iki dianggep minangka senyawa penting sing kudu siap ing pasar. Jumlah mesterolone mentah sing paling gedhé diprodhuksi dening pharmaceuticals Schering. Amarga sipat lan struktur Proviron, angel gawe pamindhahan. Iki ora ateges pangguna ora kudu ati-ati nalika nggawe tumbas. Ora saben Proviron for sale iklan kudu dipercaya.

Luwih saka produk sing diprodhuksi dening perusahaan farmasi, ana sing digawe dening laboratorium lemah. Laboratorium lemah iki ora sah, dititi priksa utawa malah dilisensi. Bener, padha operate ilegal. Proviron SARM yaiku salah sawijining senyawa sing diprodhuksi dening laboratorium lemah gedhe sing dikenal dening akeh. Laboratorium lemah cilik ora ngasilake senyawa iki amarga ora umum. Nanging, dheweke milih ngasilake steroid anabolik lan ancillary sing populer.

Umumé, Proviron ora patiya larang banget, lan kanggo sawetara, bisa ditemokake kanthi gampang. Purchasing from pharmaceutical companies is a bit more expensive than buying from suppliers in the ground. Iki, Nanging, kasus kanggo kabeh lab Underground (UGL) produk lan barang-barang sing diprodhuksi pharmaceutical. Contone, Schering menjual 25mg Proviron ing $ 0.83; Perusahaan farmasi liyane ngedol ing $ 0.75. Lab lingkungan (UGL); Saliyane, ngedol 25mg Proviron kanggo $ 0.50.also, laboratorium lemah bisa uga ngasilake proviron ing konsentrasi sing beda kayata 100mg, 50mg, 25mg utawa malah 20mg. Kualitas barang-barang sing diprodhuksi paling jero bisa dipertanyakan, saengga mbandhingake harga karo barang-barang farmasi ora logika.

Nemokake sumber sing bisa dipercaya sing sadean legit Proviron sawayah-wayah dadi tugas sing angel. Proviron for sale utawa mesterolone kanggo iklan adol kabeh liwat internet. Pangguna ora kudu tuku produk apa wae tanpa nglakoni panangan latar mburi supplier. Nanging, sampeyan bisa kanthi gampang tuku Proviron online saka pasar. Ing Steroid.com, kita nyedhiyakake anabolik hukum sing diakuisisi sah tanpa resep. Harga kita terjangkau lan cocog karo kualitas produk kita. Sampeyan bakal rumangsa seneng nalika sampeyan tuku Proviron saka kita amarga kita mbukak bisnis transparan lan legal. Wong-wong Mesterolone uga nggolek steroid anabolik liyane, sing diwenehake sah.

Review ulasan

Proviron bisa uga ora kuat kaya steroid anabolik liya, nanging keuntungan kasebut katon ing pungkasan siklus. Aku wis digunakake ing siklus nglereni lan nalika nyiapake kanggo kompetisi. Dadi kabeh wis apik, ora ana sambatan. Sadurunge aku nemokake steroid iki, aku duwe masalah karo kadar testosteron ing awakku lan malah kudu nggawa dosis gedhe testosteron endogen. Saiki aku nyakup Proviron Bayer ing tumpukananku, aku mung nggunakake endog endog testosterone lan ora ana wektu maneh. Aku seneng tenan yen steroid iki mbantu aku njaga njaga otot-otot ing mburi sikilku. Minangka akeh pembina badan ora nglirwakake efeke, aku ora bisa mandheg nambahake tumpukan. Steroid iki luwih apik tinimbang SARM liyane sing wis digunakake. Bener, aku mung kudu nyekel sirah akut sepisan. Pendhaftaran swasana ati lan rasa kesejahteraan wis dikembangaké sacara signifikan.

Apa proporsi apa? Akeh wong mikir yen proviron (1424-00-6) iku steroid sing ringkih. Mbokmenawa amarga ora ngerti hormon kasebut utawa ora nganggo cara sing bener, sampeyan ora bisa ndeleng transformasi ajaib langsung siklus steroid iki, nanging efeke alon nanging mesthine; utamané nalika ing siklus bulking. Iku unik lan khusus wiwit pangguna ora nandhang efek samping sing dialami nalika nggunakake steroid anabolik liyane. Nduweni masterone (Proviron) kanthi sah tanpa resep uga bisa. Buyers bisa njaluk kasebut ing Steroid.com ing kanthong pakean ramah.

Identitas Proviron

  • 1 alpha-mythyl-17 beta-hydroxy-5alpha-androstan-3-one
  • Rumus molekul ilmiah: C2OH3202
  • Proviron bobot molekul: 304.4716
  • Prodhuk farmasi: Schering
  • Titik lebur molekul: Ora Berlaku
  • Umur setengah urip: 12-13 jam
  • Tanggal Released: 1960
  • Dosis sing disaranake: 25mgs kanggo 200mgs saben dina
  • Androgenic / Anabolic Ratio: 30-40: 100-150
  • Deteksi Wektu: lima nganti enem minggu

Proviron Results Pictures

Raw Proviron (Mesterolone) ing bodybuilding, dosis, lan siklus

Raw Proviron (Mesterolone) ing bodybuilding, dosis, lan siklus

Raw Proviron (Mesterolone) ing bodybuilding, dosis, lan siklus

Cathetan Suku

    1. AJ, SL, & AA, OA (2009). Mesterolone (Proviron) ngindhakke kualitas sperma sing kurang kanthi ngurangi profil hormon seks ing bocah lanang diwasa Sprague Dawley. Riset lan Essay Ilmiah, 4(4), 320-327.
    2. Banyu, MA, & Konten, U. UK Forum Bodybuilding Muscle.
    3. Casquero, AC, Berti, JA, Teixeira, LLS, & de Oliveira, HCF (2017). Latihan Nemen Ngurangi Pengobatan CETP lan Mesterolone Nangani Manfaat Latihan ing Plasma Lipoproteins Profil: Studi ing Tikus Transgenik. Lipid, 52(12), 981-990.
0 Nyenengi
2954 Ndeleng

Komentar wis ditutup.