USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Kepiye cara Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) kanggo binaragawan

1. Apa Pyridoxal Hydrochloride?

Pyridoxal Hydrochloride utawa vitamin B6 yaiku vitamin larut banyu sing umume ditemokake ing panganan. Digunakake utamane minangka suplemen panganan.

Yen digunakake minangka suplemen, Pyridoxal Hydrochloride bisa nambani utawa nyegah akeh masalah medis. Iki biasane dijupuk suntikan, oral utawa suplemen panganan.

Yen sampeyan minangka binaraga, vitamin iki cocog kanggo sampeyan amarga duwe sawetara fungsi sing migunani ing awak. Contone, mbantu awak sampeyan nggawe lipid, karbohidrat, lan asam amino sing dibutuhake kanggo kinerja awak sing optimal.

Sumber umum vitamin B6 pyridoxine ing diet kalebu pari-parian, pitik / kalkun, sayuran lan woh-wohan.

2. Napa Binaragawan Perlu Vitamins - pyridoxine Hydrochloride?

Napa vitine penting banget kanggo binaraga? Kanggo ngrampungake kabeh tugas sing sampeyan lakoni sedina, sampeyan kudu menehi panganan ing macem-macem nutrisi penting. Dadi kekurangan nutrisi kasebut bakal nyebabake dalane metabolis. Iki bakal nyebabake efisiensi lan kinerja sing kurang.

Minangka binaraga, sampeyan butuh nutrisi luwih akeh tinimbang sing nggunakake gaya urip sing ora sopan. B-6 hidroklorida penting kanggo sampeyan amarga iku syarat ing fosforilase otot, kegiatan sing ana gandhengane karo metabolisme glikogen. Singkat, sampeyan butuh vitamin B6 kanggo metabolisme sehat. Vitamin B6 nambah fungsi enzim sing melu ing breakage protein.

Efek hidroksida kloridaxine ing awak kudu ana hubungane karo peran ing metabolisme protein. Mangkono nalika nggunakake, luwih becik nggunakake sarapan protein sadurunge sampeyan kenek gedung olahraga. Sampeyan uga bisa njupuk panganan sing sugih protein sajrone latihan, nalika lagi latihan, sawise latihan lan sadurunge turu.

Nanging, iki ora ateges sampeyan nglalekake panganan liyane. Badan sampeyan butuh host mineral penting liyane supaya bisa tumindak kanthi optimal lan kanggo nglindhungi penyakit.

Kepiye cara Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) kanggo binaragawan

3. Apa efek saka Pyridoxine Hydrochloride minangka vitamin ing fitness?

Alesan kenapa sampeyan kudu njupuk jumlah B6 sing ora nyukupi yaiku menehi akeh reaksi ing kimia sing melu asam amino lan protein.

Minangka binaragawan, sampeyan mbutuhake luwih saka formasi sel abang. Sampeyan kudu ngoptimalake sel abang kanggo ngatur ekskresi banyu lan njamin awak entuk oksigen sing cukup.

Alasan liyane kenapa sampeyan butuh B6 yaiku ningkatake tingkat ketahanan stres. B6 nggawe wesi ing panganan luwih kasedhiya. Otot-otot sampeyan butuh luwih akeh wesi lan hemoglobin (oksigen) kanggo terus stres.

Sampeyan uga butuh energi akeh sajrone gaweyan. Pyridoxine hidroklorida mupangat awak kanthi nambah tingkat pembakaran karbohidrat ing sel sampeyan. Iki njamin sampeyan entuk energi sing cukup.

Sajrone latihan, bakal ana stres ing proses produksi energi awak. Ana uga owah-owahan ing jaringan awak asil saka kegiatan sing kuat. Kajaba iku, sampeyan bakal kelangan akeh nutrisi ing feces, cipratan, lan kringet amarga tambah metabolisme.

Kanggo alasan kasebut, sampeyan kudu nambah nutrisi awak. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi njupuk suplemen kanggo njaga lan ndandani massa jaringan. Iki bakal mesthekake jaringan sampeyan tetep mandheg lan kuwat. Ora ana suplemen sing luwih apik tinimbang vitamin B6 pyridoxine nalika sampeyan pengin mbangun massa otot awak.

4. Sejarah Sejarah Pyridoxal Hydrochloride

Pyridoxal Hydrochloride (65-22-5) sepisanan digawe ing 1939, nanging ditemokake ing 1934. Penemuan kasebut digawe dening Paul Gyorgy, dokter Hong Kong. Dheweke dijenengi minangka vitamin B6 lan digunakake kanggo ngobati dermatitis acrodynia, kahanan kulit ing tikus.

Limang taun sasampunipun ditemokake, ilmuwan liyane, Samuel Lepkovsky sukses kanggo misahake saka bran beras kanggo entuk wêdakakêna hidroksida.

Ing 1939, Folkers lan Harris nemtokake struktur pyridoxine. Nem taun suwene, Snell nuduhake yen B6 duwe rong bentuk: pyridoxamine lan pyridoxal. Jeneng Pyridoxal Hydrochloride kedadeyan amarga vitamin B6 ana sacara struktural sacara pyridine.

Dina iki, Organisasi Kesehatan Dunia kalebuPyridoxal Hydrochloride ing dhaptar obat Penting. Iki amarga dianggep minangka obat sing paling aman lan paling efektif sing dibutuhake ing sistem kesehatan. Kasedhiya ing counter lan minangka obat umum.

5. Dosis saka Pyridoxal Hydrochloride kanggo binaraga

Antarane B-vitamin, Pyridoxal Hydrochloride paling penting kanggo kesehatan fisik lan mental binaraga. Iki mbantu mbantu tuwuh sel anyar, nerangake Olah rogo ngirit hidroksida kemampuan. B6 uga mbiyantu ngimbangi kalium lan sodium, lan ing produksi asam nuklir, DNA lan RNA sing uga kalebu.

Wanita bisa digunakake kanggo ngimbangi hormon lan mbantu kekebalan nalika meteng. Iki uga nylametake penylametan cairan premenstrual lan nyuda nyeri lan kukul.

Kekurangan Pyridoxal Hydrochloride ndadékaké gemeter, irritability, insomnia, kekirangan, inflamed lidah, kuku sing nyuda, arthritis, lan osteoporosis.

Dosis sing disaranake FDA yaiku 2mg, nanging kanthi suplemen, dosis normal yaiku 20mg. Pyridoxal Hydrochloride bisa uga beracun nalika sampeyan njupuk luwih saka 2000mg.

Nanging, miturut siji riset, dosis Pyridoxal Hydrochloride saiki sing disaranake kanggo individu sing aktif dening Pamrentah AS ora cukup.

Iki tegese wong-wong sing mbatesi klompok pangan utawa mbatesi kalori bisa uga ngalami kekurangan. Mula, bisa uga ora entuk manfaat saka efek pyridoxine hidroklorida yen mung njupuk dosis kaya sing disaranake dening pamrentah.

Adhedhasar asil panaliten iki, bakal prayoga karo konsultasi karo ahli kesehatan supaya bisa nemtokake dosis obat piroidoida hidroklorida sing paling apik / nyukupi.

Kepiye cara Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) kanggo binaragawan

6. Panggunaan Pyridoxal Hydrochloride

Ora ana kekurangan vitamin B6 ing AS, nanging luwih cenderung kanggo wong tuwa lan bocah-bocah. Yen sampeyan lagi nandhang penyakit kayata hipertiroidisme, penyakit celiac, penyakit otoimun, penyakit ginjel, utawa sampeyan gumantung alkohol, sampeyan kena pengaruh luwih dhuwur amarga kekurangan vitamin B6.

Badan ora bisa ngasilake vitamin B6, dadi sampeyan kudu njupuk saka suplemen utawa panganan. Sampeyan perlu nggunakake jumlah vitamin sing cukup kanggo nambani lan nyegah penyakit nemen lan kanggo kesehatan sing optimal.

Iki sangang sembrono nggunakake pyridoxine hydrochloride medis ilmu:

(1) Nyuda Gejala Depresi lan Mbenakake Mood

B-6 hidroklorida hidroksida nduweni peran sing penting kanggo ngatur mood. Iki amarga nggawe neurotransmitter sing ngatur emosi. Pyridoxine hidroklorida kanggo meteng penting banget kanggo wanita sing emosi utawa nduwe swasana ati sing disebabake dening ketidakseimbangan hormon nalika meteng.

B6 uga nyuda tingkat getih ing homocysteine, asam amino sing tanggung jawab kanggo masalah kejiwaan kayata depresi. Akeh panaliten sing duwe gejala depresi kanthi tingkat pyridoxine hydrochloride sing kurang.

(2) Ngurangi Resiko Alzheimer lan Ndhuwur Kesehatan Otak

Vitamin B6 dikenal amarga peranane yaiku ningkatake fungsi otak lan nyegah penyakit Alzheimer. Nyuda tingkat homocysteine ​​ing getih saengga bisa nandhang risik pengurangan memori lan Alzheimer.

Siji panaliten nglibatake wong diwasa 156 kanthi cacat kognitif entheng lan tingkat homocysteine ​​getih dhuwur nemokake manawa dosis pyridoxine hidroklorida dhuwur nyuda tingkat homocysteine ​​ing getih lan uga nyuda kemudhuhan sawetara bagean otak sing ngalami risiko Alzheimer.

(3) Ngalangi lan Nambani Anemia

Vitamin B6 nyegah lan ngobati anemia sing disebabake kekurangan. Iki amarga nduweni peran ing produksi hemoglobin. Hemoglobin ngirim oksigen ing sel awak. Kanthi hemoglobin sing sithik, sel sampeyan ora bakal ngalami oksigen lan asile, sampeyan bakal ngalami anemia lan rumangsa kesel utawa lemes.

Tingkat vitamin B6 sing sithik wis dihubungake karo anemia, utamane ing wanita sing umur bayi nglairake utawa sing ngandut.

(4) Ngrawat Gejala Sindrom Premenstrual (PMS)

Salah sawijining keuntungan pyridoxine hidroklorida yaiku bisa digunakake kanggo ngobati gejala PMS kalebu irritability, depresi, lan kuatir. Peneliti yakin yen vitamin B6 bisa nambani gejala kasebut amarga nggawe neurotransmitter sing mbantu mbantu peraturan.

Ing siji panaliten cilik, ditemokake yen gejala PMS kalebu rasa kuatir, rasa jengkel, lan swasana ati bisa suda kanthi ngombe 200mg magnesium bebarengan karo 50mg saka vitamin B6 saben dina.

(5) Ngrawat Mual Sajrone Ngandhang

Wis pirang-pirang puluh taun, vitamin B6 wis digunakake kanggo perawatan mual lan muntah ing wanita ngandhut. Iki uga minangka bahan kanggo obat Diclegis, obat sing digunakake kanggo ngobati penyakit esuk. Iki kalebu keuntungan pyridoxine hidroklorida ndhuwur kanggo wanita sing nandhang penyakit kasebut nalika meteng.

Dosis pyridoxine hydrochloride sing tepat nalika meteng beda-beda gumantung karo wong. Panaliten sing nglibatake wanita ngandhut 342 nemokake yen dosis 30mg saben dina vitamin nyuda rasa mual mung limang dina sawise wiwitan perawatan

Ing panaliten liyane nglibatake wanita ngandhut 126, episode mual lan muntah banget dikurangi kanthi njupuk 75mg vitamin B6 saben dina. Gejala dikurangi dening 41% sawise patang dina nuduhake efektifitas pyridoxine hidroklorida nalika meteng.

(6) Ngurangi Résiko Penyakit Jantung kanthi Nyegah Arteri sing tersumbat

Pyridoxine hidroklorida nduweni peran gedhe kanggo nyegah panyumbatan arteri, saéngga nyuda resiko penyakit jantung. Yen sampeyan duwe tingkat vitamin B6 sing kurang, risiko ngalami penyakit jantung meh tikel kaping pindho dibandhingake karo vitamin normal ing getih. Vitamin B6 nyuda kemungkinan arteri sing clogging kanthi nyuda tingkat homocysteine ​​ing getih.

Ing siji panaliten sing nglibatake tikus sing kurang vitamin B6, ditemokake yen kolesterol duwe tingkat tinggi lan uga nandhang lesi. Iki bisa nyebabake blockage arteri, yen kena pengaruh homocysteine. Sawetara riset sing nglibatake manungsa uga nuduhake yen vitamin B6 bisa nyegah penyakit jantung.

(7) Mbantu ing Nyegah Kanker

Iki bisa uga paling penting pyridoxine hidroklorida digunakake prevalensi kanker dina iki. Yen sampeyan entuk cukup Pyridoxine hydrochloride, resiko ngembangake jinis kanker tartamtu bakal diturunake. Alesan kanggo iki ora jelas nanging peneliti percaya yen ana hubungane karo kemampuan B6 kanggo nglawan inflamasi sing nyebabake kahanan nemen kayata kanker.

Sawise nyinaoni panliten 12, sawetara peneliti nyimpulake manawa tingkat getih B6 sing ora cocog digandhengake karo resiko kanker kolorektal. Yen sampeyan duwe tingkat B6 sing paling dhuwur, kemungkinan sampeyan ngalami kanker kolorektal bakal diturunake kanthi 50% dibandhingake karo tingkat B6 sing sithik.

Ing riset tartamtu sing ditindakake kanggo nemtokake sesambungan antarane tingkat pyridoxine hidroklorida lan kanker payudara, ditemokake yen tingkat B6 sing nyukupi tingkat getih bisa nyuda resiko kanker payudara, utamane ing wanita postmenopausal.

(8) Ngalangi Penyakit Mripat lan Ningkatake Kesehatan Mata

Vitamin B6 mbantu nyegah penyakit mata, utamane sing ana hubungane karo penuaan - degenerasi macular sing gegandhengan karo umur (AMD). Yen sampeyan duwe tingkat homocysteine ​​sing dhuwur ing getih, sampeyan bakal duwe risiko luwih akeh ngembangake AMD. Pyridoxine hidroklorida mbantu ngurangi tingkat homocysteine ​​ing getih sing luwih dhuwur, mula bisa nandhang risiko AMD.

Miturut salah sawijining panaliten sing ditindakake luwih saka wanita 5,000, ditemokake yen dosis vitamin B6 saben dina digabungake karo vitamin B12 lan asam folat nyuda resiko AMD nganti 40%, dibandhingake karo wong sing ora njupuk vitamin kasebut.

Panaliten liyane sing duwe masalah karo mripat menyang tingkat getih rendah; utamane masalah mata sing nyebabake blockage vena sing disambung karo retina. Tingkat rendah pyridoxine hidroklorida uga wis ana gandhengane karo kelainan retina.

(9) Ngrawat Peradangan Radhang Rheumatoid

Yen sampeyan lagi nandhang Peradangan Rheumatoid Arthritis, njupuk B6 bisa mbantu nyuda rasa nyeri. Artritis dhewe nyuda tingkat B6 ing awak lan level iki kudu didandani.

Panaliten sing ditindakake kanggo wong diwasa 43 nemokake yen dosis saben dina kombinasi 5mg asam folat lan 100mg B6 kanthi signifikan nurunake tingkat molekul radang ing awak sawise minggu 12.

7. Efek samping saka Pyridoxal Hydrochloride

Pyridoxine hydrochloride aman digunakake dening binaragawan. Iki uga aman kanggo panggunaan medis. Nanging, ana macem-macem efek ing macem-macem wong Sawetara efek samping pyridoxine hidroklorida kalebu:

  • Tandha reaksi alergen kaya angel kanggo napas, gatal, bengkak lambe, rai, tenggorokan utawa ilat
  • Sensasi sing mandheg ing getaran, suhu, lan sentuhan
  • Rasane kesel utawa kluh ing tanganmu
  • Mundhut koordinasi utawa keseimbangan
  • Nesu utawa tingling, sensasi utawa ngobong sensasi ing sikil lan tangan
  • Wetenge ngubengi tutuk utawa sikil
  • Mual
  • Ngantuk
  • Sakit Kepala
  • Sleepiness
  • Kurang rasa napsu
  • Upset weteng
  • Sensitivitas srengenge

Yen sampeyan nemu efek samping pyridoxine hidroklorida sing luwih apik, sampeyan bakal luwih apik kanggo nggolek perawatan medis.

Kepiye cara Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) kanggo binaragawan

8. Apa bebaya lan pancegahan kanggo Pyridoxal Hydrochloride?

Dosis Pyridoxal Hydrochloride sing dhuwur banget, bisa nyebabake gangguan saraf. Kelainan kasebut, bisa uga, nyebabake masalah stabilitas lan kelangan rasa ing sikil. Ana uga sawetara laporan sing dosis dhuwur pyridoxine hidroklorida bisa nyebabake reaksi kulit. Untunge, yen sampeyan mungkasi dosis tinggi, sampeyan bakal waras kanthi lengkap.

Apike kanggo ora njupuk dosis obat sing suwe nalika meteng. Mung dhokter sing cocog sing kudu nemtokake dosis Pyridoxine hidroklorida nalika meteng. Wigati uga manawa sampeyan minangka binaraga utawa ora, sampeyan ora kudu njupuk luwih saka 100mg hidroklorida pyridoxine saben dina kajaba sampeyan wis ngomong karo panyedhiya kesehatan.

Yen ana ing obat Pyridoxal Hydrochloride, sampeyan ora kudu mandheg, mula nggunakake kanthi obat liyane, utawa ganti dosis tanpa persetujuan panyedhiya kesehatan.

Sanajan Pyridoxal Hydrochloride ora ono sesambungan sing serius utawa abot karo obat liyane, mesthi luwih ati-ati.

Cordarone (Amiodarone)

Cordarone (Amiodarone) nambah sensitivitas srengenge nalika dikombinasikake karo B6. Kombinasi iki bisa uga nambah sampeyan nandhang lara rashes, blistering, utawa srengenge ing wilayah sing katon. Aja nganggo sandhangan protèktif utawa sinar matahari nalika njupuk kombinasi iki.

Luminal (Phenobarbital)

Badan sampeyan ngrusak Luminal (Phenobarbital) kanggo nyisihake. Pyridoxal hydrochloride (65-22-5) nambah tingkat ing Luminal dadi rusak, lan nyuda efektifitas ing awak sampeyan.

Dilantin (Phenytoin)

Kaya Luminal, Pyridoxal hydrochloride (65-22-5) ngilangi bahan kimia iki kanggo ngilangi awak sampeyan. Njupuk kombinasi Dilantin lan Pyridoxal Hydrochloride bakal nyuda efektifitas saka mantan ing awak sampeyan. Iki bisa uga nambah kemungkinan sampeyan ngalami sawan.

Obat liyane sing sesambungan karo Pyridoxal Hydrochloride kalebu:

  • Levodopa
  • Azithromycin
  • Altretamine
  • Clarithromycin
  • Cisplatin
  • Dasar Erythromycin
  • Dichlorphenamide
  • Roxithromycin
  • Stearate Erythromycin

Pyridoxal Hydrochloride ana interaksi ringan karo obat 70 beda. Dadi, sadurunge nggunakake obat sing digabungake, priksa manawa sampeyan hubungi operator kesehatan.

B6 uga dianggo kanthi apik karo B-vitamin MCT liyane, Kencan, seng, sodium, kalium, magnesium, lan vitamin C.

9. kesimpulan

Mupangat saka Pyridoxal Hydrochloride kanggo binaragawan akeh. Ora mung binaraga awak, saben atlit sing serius kudu ngemot vitamin iki. Nanging, sampeyan kudu nggunakake kanthi netepi dosis sing disaranake dening praktisi medis.

Kagiyatan sing angel ditindakake kanthi Olah rogo ngencengke otot bakal nyandhang awake sithik lan otot. Paling apik ngganti iki nggunakake suplemen vitamin B6. Nalika tuku a Pyridoxal Hydrochloride produk, mesthekake sampeyan saka sumber biso dipercoyo kayata Aasraw. Kanggo nggawe tuku Pyridoxine hydrochloride sing sah, bukak aasraw.com dina iki lan gawe pesenan.

Cathetan:

1 Osswald, H, et al, 1987 Pengaruh sodium ascorbate, menadione sodium bisulfite utawa pyridoxal hidroklorida ing tumindak beracun lan antineoplastik N-methylformamide ing lexemia P 388 utawa sarcoma M 5076 ing tikus 43 (2) PMID: 183

2 Reimer, LG, et al, 1983 Efek pyridoxal babagan pertumbuhan varian streptococci lan nutrisi liyane ing getih domba supaya Mikrobiologi diagnostik lan penyakit infèksius 1 (4): 273-5 PMID: 6667606

3 Zygmunt, WA, et al, REVERSAL 1962 INHIBITION INGIBISI GROWTH BACTERIAL BY ALANINE Jurnal bakteri 84 (1): 154-6 PMID: 16561951

0 Nyenengi
286 Ndeleng

Sampeyan uga kaya

Komentar wis ditutup.