Kepiye cara Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) kanggo binaragawan
AASraw ngasilake bubuk NMN lan NRC kanthi akeh!

 

Kepiye cara Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) kanggo binaragawan

 

1. Apa Pyridoxal Hydrochloride?

Hydrochloride Pyridoxal utawa vitamin B6 yaiku vitamin larut banyu sing umume ditemokake ing panganan. Digunakake utamane minangka suplemen panganan.

Yen digunakake minangka suplemen, Pyridoxal Hydrochloride bisa ngobati utawa nyegah akeh masalah medis. Biasane dijupuk kanthi injeksi, kanthi lisan utawa suplemen panganan.

Yen sampeyan minangka binaraga, vitamin iki cocog kanggo sampeyan amarga duwe sawetara fungsi sing migunani ing awak. Contone, mbantu awak sampeyan nggawe lipid, karbohidrat, lan asam amino sing dibutuhake kanggo kinerja awak sing optimal.

Sumber vitamin B6 pyridoxine hidroklorida umum ing panganan kalebu pari-parian, pitik / kalkun, sayuran lan woh-wohan.

 

2. Napa Binaraga mbutuhake Vitamin - pyridoxine Hydrochloride?

Napa vitine penting banget kanggo binaraga? Kanggo ngrampungake kabeh tugas sing sampeyan lakoni sedina, sampeyan kudu menehi panganan ing macem-macem nutrisi penting. Dadi kekurangan nutrisi kasebut bakal nyebabake dalane metabolis. Iki bakal nyebabake efisiensi lan kinerja sing kurang.

Minangka binaragawan, sampeyan butuh luwih akeh nutrisi tinimbang sing duwe gaya urip sing ora aktif. B-6 pyridoxine hydrochloride iku penting banget kanggo sampeyan amarga sarat ing fosforilase otot, sawijining kegiyatan sing ana gandhengane karo metabolisme glikogen. Cekakipun, sampeyan butuh vitamin B6 kanggo metabolisme sing sehat. Vitamin B6 nambah fungsi enzim sing melu ngrusak protein.

Efek hidroksida kloridaxine ing awak luwih akeh gegayutane karo metabolisme protein. Mula nalika nggunakake, luwih becik ngonsumsi sarapan protein sadurunge tekan gym. Sampeyan uga bisa njupuk panganan sing akeh protein sajrone olahraga sadurunge olahraga, sawise latihan lan sadurunge turu.

Nanging, iki ora ateges sampeyan ora nggatekake panganan liyane. Awak sampeyan butuh macem-macem mineral penting liyane supaya bisa optimal lan nglindhungi sampeyan saka penyakit.

 

Kepiye cara Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) kanggo binaragawan

 

3. Apa efek saka Pyridoxine Hydrochloride minangka vitamin ing fitness?

Alesan kenapa sampeyan kudu njupuk jumlah B6 sing ora nyukupi yaiku menehi akeh reaksi ing kimia sing melu asam amino lan protein.

Minangka binaragawan, sampeyan mbutuhake luwih saka formasi sel abang. Sampeyan kudu ngoptimalake sel abang kanggo ngatur ekskresi banyu lan njamin awak entuk oksigen sing cukup.

Alasan liyane kenapa sampeyan butuh B6 yaiku ningkatake tingkat ketahanan stres. B6 nggawe wesi ing panganan luwih kasedhiya. Otot-otot sampeyan butuh luwih akeh wesi lan hemoglobin (oksigen) kanggo terus stres.

Sampeyan uga butuh akeh energi sajrone kerja. Pyridoxine hydrochloride mupangat kanggo awak kanthi nambah tingkat pembakaran karbohidrat ing sel sampeyan. Iki njamin sampeyan entuk energi sing cukup.

Sajrone latihan, bakal ana stres ing proses produksi energi awak. Ana uga owah-owahan ing jaringan awak asil saka kegiatan sing kuat. Kajaba iku, sampeyan bakal kelangan akeh nutrisi ing feces, cipratan, lan kringet amarga tambah metabolisme.

Kanggo alasan kasebut, sampeyan kudu nambah nutrisi awak. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi njupuk suplemen kanggo njaga lan ndandani massa jaringan. Iki bakal mesthekake jaringan sampeyan tetep mandheg lan kuwat. Ora ana suplemen sing luwih apik tinimbang vitamin B6 pyridoxine nalika sampeyan pengin mbangun massa otot awak.

 

4. Sejarah Sejarah Pyridoxal Hydrochloride

Pyridoxal Hydrochloride (65-22-5) sepisanan digawe ing 1939, nanging ditemokake ing 1934. Penemuan kasebut digawe dening Paul Gyorgy, dokter Hong Kong. Dheweke dijenengi minangka vitamin B6 lan digunakake kanggo ngobati dermatitis acrodynia, kahanan kulit ing tikus.

Limang taun sasampunipun ditemokake, ilmuwan liyane, Samuel Lepkovsky sukses kanggo misahake saka bran beras kanggo entuk wêdakakêna hidroksida.

Ing taun 1939, Folkers lan Harris nemtokake struktur piridoksin. Nenem taun sabanjure, Snell nuduhake manawa B6 duwe rong bentuk: pyridoxamine lan pyridoxal. Jeneng Pyridoxal Hydrochloride muncul amarga vitamin B6 sacara struktural homologis kanggo piridin.

Dina iki, Organisasi Kesehatan Dunia kalebuPyridoxal Hydrochloride ing dhaptar obat Penting. Iki amarga dianggep minangka obat sing paling aman lan paling efektif sing dibutuhake ing sistem kesehatan. Kasedhiya ing counter lan minangka obat umum.

 

5. Dosis saka Pyridoxal Hydrochloride kanggo binaraga

Antarane vitamin B, Pyridoxal Hydrochloride paling penting kanggo kesehatan fisik lan mental binaragawan. Iki mbantu tuwuh sel anyar, nerangake Olah rogo ngirit hidroksida kemampuan. B6 uga mbiyantu ngimbangi kalium lan sodium, lan ing produksi asam nuklir, DNA lan RNA sing uga kalebu.

Wanita bisa digunakake kanggo ngimbangi hormon lan mbantu kekebalan nalika meteng. Iki uga nylametake penylametan cairan premenstrual lan nyuda nyeri lan kukul.

Kekirangan Hydrochloride Pyridoxal nyebabake rasa gugup, gampang nesu, insomnia, kelemahane, ilat sing meradang, pucuk, artritis, lan osteoporosis.

Dosis sing disaranake FDA yaiku 2mg, nanging kanthi suplemen, dosis normal yaiku 20mg. Pyridoxal Hydrochloride bisa uga beracun nalika sampeyan njupuk luwih saka 2000mg.

Nanging, miturut sawijining panaliten, dosis Pyridoxal Hydrochloride saiki sing disaranake kanggo Pamrentah AS ora aktif.

Iki tegese wong-wong sing matesi klompok panganan utawa matesi kalori bisa uga duwe risiko kekurangan. Mula, iki bisa uga ora entuk manfaat saka efek hidroklorida pyridoxine yen mung ngombe dosis kaya sing disaranake pamrentah.

Adhedhasar asil panaliten iki, bakal luwih ati-ati kanggo takon karo ahli kesehatan sampeyan kanggo nemtokake dosis binaraga hidroklorida hidroklorida sing paling apik / cukup kanggo sampeyan.

 

Kepiye cara Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) kanggo binaragawan

 

6. Panggunaan Pyridoxal Hydrochloride

Ora ana kekurangan vitamin B6 ing AS, nanging luwih cenderung kanggo wong tuwa lan bocah-bocah. Yen sampeyan lagi nandhang penyakit kayata hipertiroidisme, penyakit celiac, penyakit otoimun, penyakit ginjel, utawa sampeyan gumantung alkohol, sampeyan kena pengaruh luwih dhuwur amarga kekurangan vitamin B6.

Badan ora bisa ngasilake vitamin B6, dadi sampeyan kudu njupuk saka suplemen utawa panganan. Sampeyan perlu nggunakake jumlah vitamin sing cukup kanggo nambani lan nyegah penyakit nemen lan kanggo kesehatan sing optimal.

Iki sangang sembrono nggunakake pyridoxine hydrochloride medis ilmu:

(1) Nyuda Gejala Depresi lan Mbenakake Mood

B-6 hidroklorida hidroksida nduweni peran penting kanggo ngatur swasana. Iki amarga nggawe neurotransmitter sing ngatur emosi. Pyridoxine hydrochloride kanggo meteng penting banget kanggo wanita sing emosional utawa ngalami swasana ati amarga ora seimbang hormonal nalika meteng.

B6 uga nyuda tingkat getih ing homocysteine, asam amino sing tanggung jawab kanggo masalah kejiwaan kayata depresi. Akeh panaliten sing duwe gejala depresi kanthi tingkat pyridoxine hydrochloride sing kurang.

(2) Ngurangi Resiko Alzheimer lan Ndhuwur Kesehatan Otak

Vitamin B6 dikenal amarga peranane yaiku ningkatake fungsi otak lan nyegah penyakit Alzheimer. Nyuda tingkat homocysteine ​​ing getih saengga bisa nandhang risik pengurangan memori lan Alzheimer.

Siji panliten sing nglibatake 156 wong diwasa kanthi gangguan kognitif sing entheng lan tingkat homosistein getih dhuwur nemokake yen dosis pyridoxine hydrochloride sing dhuwur nyuda tingkat homosistein ing getih lan uga nyuda degradasi sawetara bagean otak sing duwe risiko Alzheimer.

(3) Ngalangi lan Nambani Anemia

Vitamin B6 nyegah lan ngobati anemia sing disebabake kekurangan. Iki amarga nduweni peran ing produksi hemoglobin. Hemoglobin ngirim oksigen ing sel awak. Kanthi hemoglobin sing sithik, sel sampeyan ora bakal ngalami oksigen lan asile, sampeyan bakal ngalami anemia lan rumangsa kesel utawa lemes.

Tingkat vitamin B6 sing sithik wis dihubungake karo anemia, utamane ing wanita sing umur bayi nglairake utawa sing ngandut.

(4) Ngrawat Gejala Sindrom Premenstrual (PMS) 

Salah sawijining mupangat hidroklorida pyridoxine yaiku bisa digunakake kanggo ngobati gejala PMS kalebu gangguan, depresi, lan kuatir. Peneliti percaya manawa vitamin B6 bisa ngobati gejala kasebut amarga nggawe neurotransmitter sing mbantu ngontrol mood.

Ing siji panaliten cilik, ditemokake yen gejala PMS kalebu rasa kuatir, rasa jengkel, lan swasana ati bisa suda kanthi ngombe 200mg magnesium bebarengan karo 50mg saka vitamin B6 saben dina.

(5) Ngrawat Mual Sajrone Ngandhang

Wis puluhan taun, vitamin B6 digunakake kanggo perawatan mual lan mutah ing wanita sing hamil. Iki uga bahan saka Diclegis, obat sing digunakake kanggo perawatan penyakit esuk. Iki kalebu mupangate khasiat hidroklorida pyridoxine kanggo wanita sing nandhang penyakit iki nalika meteng.

Dosis hidroklorida pyridoxine sing tepat ing kandhutan beda-beda saben wong. Panaliten sing nglibatake 342 wanita hamil nemokake yen dosis saben dina 30 mg saka vitamin nyuda rasa muale mung limang dina sawise wiwitan perawatan.

Ing panaliten liyane nglibatake wanita ngandhut 126, episode mual lan muntah banget dikurangi kanthi njupuk 75mg vitamin B6 saben dina. Gejala dikurangi dening 41% sawise patang dina nuduhake efektifitas pyridoxine hidroklorida nalika meteng.

(6) Ngurangi Résiko Penyakit Jantung kanthi Nyegah Arteri sing tersumbat

Pyridoxine hydrochloride duwe peran gedhe kanggo nyegah penyumbatan arteri mula minimalake risiko penyakit jantung. Yen sampeyan duwe vitamin B6 sing sithik, risiko nandhang penyakit jantung bakal meh tikel dibandhingake karo tingkat vitamin normal ing getih. Vitamin B6 nyuda kemungkinan pembuluh arteri ing clogging kanthi nyuda tingkat homosistein ing getih.

Ing siji panaliten sing nglibatake tikus sing kurang vitamin B6, ditemokake yen kolesterol duwe tingkat tinggi lan uga nandhang lesi. Iki bisa nyebabake blockage arteri, yen kena pengaruh homocysteine. Sawetara riset sing nglibatake manungsa uga nuduhake yen vitamin B6 bisa nyegah penyakit jantung.

(7) Mbantu ing Nyegah Kanker

Iki bisa uga paling penting panggunaan hidroklorida pyridoxine diwenehake prevalensi kanker dina iki. Yen sampeyan entuk cukup Pyridoxine hydrochloride, resiko ngembangake jinis kanker tartamtu bakal diturunake. Alesan kanggo iki ora jelas nanging peneliti percaya yen ana hubungane karo kemampuan B6 kanggo nglawan inflamasi sing nyebabake kahanan nemen kayata kanker.

Sawise nyinaoni panliten 12, sawetara peneliti nyimpulake manawa tingkat getih B6 sing ora cocog digandhengake karo resiko kanker kolorektal. Yen sampeyan duwe tingkat B6 sing paling dhuwur, kemungkinan sampeyan ngalami kanker kolorektal bakal diturunake kanthi 50% dibandhingake karo tingkat B6 sing sithik.

Ing panaliten tartamtu sing ditindakake kanggo nemtokake hubungan antara tingkat hidroklorida pyridoxine lan kanker payudara, ditemokake yen kadar B6 sing cukup ing getih nyuda resiko kanker payudara, utamane wanita postmenopausal.

(8) Ngalangi Penyakit Mripat lan Ningkatake Kesehatan Mata

Vitamin B6 mbantu nyegah penyakit mata, utamane sing ana gandhengane karo tuwa - degenerasi makula sing ana gandhengane karo umur (AMD). Yen duwe homosistein dhuwur ing getih sampeyan, sampeyan bakal duwe risiko nandhang AMD sing luwih dhuwur. Pyridoxine hydrochloride mbantu nyuda tingkat homosistein ing getih sing saya dhuwur, mula bisa nyebabake risiko AMD.

Miturut salah sawijining panaliten sing ditindakake luwih saka wanita 5,000, ditemokake yen dosis vitamin B6 saben dina digabungake karo vitamin B12 lan asam folat nyuda resiko AMD nganti 40%, dibandhingake karo wong sing ora njupuk vitamin kasebut.

Panliten liyane sing ngubungake masalah mripat kanthi tingkat getih sing kurang; utamane masalah mripat sing nyebabake penyumbatan vena sing ana gandhengane karo retina. Tingkat pyridoxine hydrochloride sing sithik uga ana gandhengane karo kelainan retina.

(9) Ngrawat Peradangan Radhang Rheumatoid

Yen sampeyan lagi nandhang Peradangan Rheumatoid Arthritis, njupuk B6 bisa mbantu nyuda rasa nyeri. Artritis dhewe nyuda tingkat B6 ing awak lan level iki kudu didandani.

Panaliten sing ditindakake kanggo wong diwasa 43 nemokake yen dosis saben dina kombinasi 5mg asam folat lan 100mg B6 kanthi signifikan nurunake tingkat molekul radang ing awak sawise minggu 12.

 

7. Efek samping saka Pyridoxal Hydrochloride

Pyridoxine hydrochloride aman kanggo digunakake dening binaragawan. Sampeyan uga aman kanggo nggunakake medis. Nanging, efek sing beda kanggo wong liya Sawetara efek samping pyridoxine hidroklorida kalebu:

  • Tandha reaksi alergen kaya angel kanggo napas, gatal, bengkak lambe, rai, tenggorokan utawa ilat
  • Sensasi sing mandheg ing getaran, suhu, lan sentuhan
  • Rasane kesel utawa kluh ing tanganmu
  • Mundhut koordinasi utawa keseimbangan
  • Nesu utawa tingling, sensasi utawa ngobong sensasi ing sikil lan tangan
  • Wetenge ngubengi tutuk utawa sikil
  • Mual
  • Ngantuk
  • Sakit Kepala
  • Sleepiness
  • Kurang rasa napsu
  • Upset weteng
  • Sensitivitas srengenge

Yen sampeyan ngalami efek samping pyridoxine hidroklorida parah, mula luwih becik sampeyan njaluk perawatan medis.

 

Kepiye cara Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) kanggo binaragawan

 

8. Apa bebaya lan pancegahan kanggo Pyridoxal Hydrochloride?

Dosis Pyridoxal Hydrochloride sing dhuwur banget bisa nyebabake kelainan neurologis. Kelainan iki bisa uga nyebabake masalah stabilitas lan ora krasa ing sikil. Uga ana sawetara laporan sing dosis dhuwur yaiku pyridoxine hidroklorida bisa nyebabake reaksi kulit. Untunge, yen sampeyan mungkasi dosis tinggi, sampeyan bakal waras kanthi lengkap.

Apike kanggo ora njupuk dosis obat sing suwe nalika meteng. Mung dhokter sing cocog sing kudu nemtokake dosis Pyridoxine hidroklorida nalika meteng. Wigati uga manawa sampeyan minangka binaraga utawa ora, sampeyan ora kudu njupuk luwih saka 100mg hidroklorida pyridoxine saben dina kajaba sampeyan wis ngomong karo panyedhiya kesehatan.

Nalika sampeyan nggunakake obat Pyridoxal Hydrochloride, sampeyan ora kudu mandheg, miwiti nggunakake kombinasi karo obat liya, utawa ngganti dosis tanpa idin saka panyedhiya layanan kesehatan.

Sanajan Pyridoxal Hydrochloride durung ngerti interaksi serius utawa abot karo obat-obatan liyane, nanging kudu ati-ati.

Cordarone (Amiodarone)

Cordarone (Amiodarone) nambah sensitivitas srengenge nalika dikombinasikake karo B6. Kombinasi iki bisa uga nambah sampeyan nandhang lara rashes, blistering, utawa srengenge ing wilayah sing katon. Aja nganggo sandhangan protèktif utawa sinar matahari nalika njupuk kombinasi iki.

Luminal (Phenobarbital)

Badan sampeyan ngrusak Luminal (Phenobarbital) kanggo nyisihake. Pyridoxal hydrochloride (65-22-5) nambah tingkat ing Luminal dadi rusak, lan nyuda efektifitas ing awak sampeyan.

Dilantin (Phenytoin)

Kaya Luminal, Pyridoxal hydrochloride (65-22-5) ngilangi bahan kimia iki kanggo ngilangi awak. Nganggo kombinasi Dilantin lan Pyridoxal Hydrochloride bakal nyuda efektivitas sing sadurunge ana ing awak sampeyan. Iki bisa nambah kemungkinan sampeyan ngalami kejang.

Obat liyane sing sesambungan karo Pyridoxal Hydrochloride kalebu:

  • Levodopa
  • Azithromycin
  • Altretamine
  • Clarithromycin
  • Cisplatin
  • Dasar Erythromycin
  • Dichlorphenamide
  • Roxithromycin
  • Stearate Erythromycin

Pyridoxal Hydrochloride duwe interaksi entheng karo luwih saka 70 obatan sing beda. Dadi, sadurunge nggunakake obat sing dikombinasikake, priksa manawa sampeyan hubungi panyedhiya kesehatan.

B6 uga dianggo kanthi apik karo B-vitamin MCT liyane, Kencan, seng, sodium, kalium, magnesium, lan vitamin C.

 

9. kesimpulan

Mupangate Pyridoxal Hydrochloride kanggo binaraga akeh. Ora mung binaragawan, saben atlit serius kudu nyedhiyakake stok vitamin iki. Nanging, sampeyan kudu nggunakake ketaatan sing ketat kanggo dosis sing disaranake dening praktisi medis.

Kagiyatan sing angel ditindakake kanthi Olah rogo ngencengke otot bakal nyandhang awake sithik lan otot. Paling apik ngganti iki nggunakake suplemen vitamin B6. Nalika tuku a Pyridoxal Hydrochloride produk, mesthekake sampeyan saka sumber biso dipercoyo kayata Aasraw. Kanggo nggawe tuku Pyridoxine hydrochloride sing sah, bukak aasraw.com dina iki lan gawe pesenan.

 

Cathetan:

1 Osswald, H, et al, 1987 Pengaruh sodium ascorbate, menadione sodium bisulfite utawa pyridoxal hidroklorida ing tumindak beracun lan antineoplastik N-methylformamide ing lexemia P 388 utawa sarcoma M 5076 ing tikus 43 (2) PMID: 183

2 Reimer, LG, et al, 1983 Efek pyridoxal babagan pertumbuhan varian streptococci lan nutrisi liyane ing getih domba supaya Mikrobiologi diagnostik lan penyakit infèksius 1 (4): 273-5 PMID: 6667606

3 Zygmunt, WA, et al, REVERSAL 1962 INHIBITION INGIBISI GROWTH BACTERIAL BY ALANINE Jurnal bakteri 84 (1): 154-6 PMID: 16561951

0 Nyenengi
945 Ndeleng

Sampeyan uga kaya

Komentar wis ditutup.