USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Salah tanggapan umum ing donya steroid anabolik

Iki bakal dadi ringkesan umum kanggo tujuan kawruh umum, dudu cara pandhuan. Iki ora ateges aku ngetrapake panggunaan utawa ora diakoni.

Steroid

Asring ora bisa dingerteni utawa ora salah- ana macem-macem jinis steroid. Kortikosteroid, sing duwe efek samping sing luwih elek tinimbang Anabolic Steroid, sakperangan alesan ora digdayani dening media lan panggunaane sejatine ACCEPTABLE ing paling kasus- kalebu olahraga profesional lan kolega. Dheweke asring digunakake kanggo nglawan peradangan. Ana uga Progesteron sing digunakake ing pirang-pirang bentuk kontrol kelahiran lan dijupuk pirang-pirang juta wanita saben dina. Steroid anabolik (ing kene diarani AS utawa AS) apa sing dirasakake dening wong-wong nalika pisanan krungu "steroid" lan kabeh sing ala sing ana gandhengane.

Efek samping

Kabeh wong ngalami sisih liyane. Ora ana wong loro sing padha. Ngomong yen Kabeh wong bakal ngalami perkara sing padha. Sawetara wong duwe wektu sing angel banget babagan iki kaya sing katon ing benang lambesis. Mung ana efek sisih sing kabeh pengguna * lanang dijamin- lan atrofi testis kasebut.

  • A) Atrofis Tesis - yen sampeyan nambahi jumlah gedhe testosteron HPTA awak wiwit mati (mandheg ngasilake Testosteron amarga awak sampeyan wis mari luwih saka cukup); Singkat kasebut nyebabake bal sampeyan nyusut. Umume wektu ora katon. Mungkin pengurangan 25%, paling akeh 50%. Sawise siklus, nglakokake PCT (Terapi postingan), bakal bali maneh. Iki ora permanen. Sawetara wong mbukak HCG (Human chorionic-gonadatropin) nalika siklus supaya bal-balan kanthi ukuran penuh lan uga mbantu mbantu pulih amarga njaga sel leydig sampeyan aktif.

Salah tanggapan umum ing donya steroid anabolik

  • B) Baldness / rambut rontog: AS ora nyebabake keguguran utawa rambute rusak. Nanging, bisa nyepetake proses kasebut. Yen rambut ilang ing kulawarga, kaget sampeyan bakal bisa uga calon kanggo nyepetake proses iki. Bill Roberts nulis babagan rong jinis Steroid- Tipe I lan Tipe II; Tipe Aku minangka senyawa utama kaya Testosteron, Tren, Decca, Sust, lan liya-liyane lan jinis II Winstrol (stanazolol), dbol, anavar, Masteron lsp. Umume wong nyalahake obat kaya Winstrol lan Masteron Enanthate (Drostanolone) minangka pelanggaran rambut sing ilang lan coba ngindhari obat kasebut nalika prihatin karo MPB, yen sejatine ora kalebu jinis sing dakkandhakake luwih akeh babagan MPB (botak pola lanang) tinimbang jinis obat liyane. Lan jelas obat-obatan adhedhasar DHT (kaya dek) bakal luwih angel ing kulit sampeyan. Siji-sijine cara kanggo nglawan iki yaiku kanthi njupuk Finasteride (propecia / proscar) sawetara jinis shgaos topikal lan sawetara liyane.
  • C) Kukul-kukul wong sawetara; sawetara wong ing dada utawa mburi ... lan kulit sawetara wong bisa ngresiki. Maneh, kabeh wong kena pengaruh kanthi beda.
  • D) Aku rumangsa kudune wis dijamin ing atrofi testis lan aku ora lali. Kadhangkala aku krungu wong sing ngomong babagan AS nggawe kontol sampeyan nyusut, nalika dheweke tegese bal sampeyan. Dadi, kanggo njlentrehake, kontol sampeyan ora nyusut lan entuk pangerten kaya dene semprotan irung nyemprotake irung. Yen ana apa-apa, kanthi getih liyane mili menyang wilayah kasebut, aku bakal ujar manawa sampeyan bakal luwih gampang kedadeyan. Maneh gumantung karo senyawa sing dijupuk - sawetara obatan kaya Deca lan Tren bisa banget mbebasake libido sampeyan (mula tembunge, "deca-kontol") lan sawetara wong lanang sing milih njupuk Tadalafil (Cialis) (171596-29-5) utawa viagra (sampeyan ora kudu), nanging obat-obatan liyane kaya Ucaran langsung (Testing apa wae) utawa dbol bakal sampeyan munggah ing tembok lan mung mesum kaya… .. Umume bocah-bocah wadon sing duwe bojo utawa pacar ing siklus kayane seneng karo wong lanang sing ana siklus, lol.
  • E) "Ngoyak-oyot" - Ora ana sing kaya ngono. Gampang kaya ngono. Yen sampeyan minangka wong sing ora stabil, iya, sampeyan bakal nggawe sampeyan luwih stabil. Nanging maneh, akeh prekara liyane lan obat-obatan sing uga bisa nyebabake. Yen sampeyan ora stabil mental utawa malah didiagnosis kelainan mental, sampeyan ora bakal nimbang njupuk steroid. Aku pengin sing padha bakal ujar saka alkohol. Akeh-akehe wong ora kena pengaruh iki. Umume wong rumangsa seneng karo kahanan sing luwih apik utawa ora beda. Aku bisa ndeleng wong bisa uga luwih sithik amarga luwih gedhe lan rada kuwat, nanging ora ana sing nglaporake, "nesu-nesu" (lembaga pemerintah utawa ora) iku horseshit.
  • F) Pati / gagal organ / etc.

Steroid ora nyebabake wong mati utawa nyebabake pati amarga ana reaksi sing ala. Ora ana studi ilmiah sing nuduhake tautan langsung menyang steroid anabolik lan tiwas. Wong bakal menehi pitunjuk marang Zyzz, nanging ora bakal menehi riwayat sejarah / penyakit jantung lan kulawargane, yen aku ora mikir autopsi sing digawe umum? Kanggo menehi kutipan statistik CDC saka 2005 saka luwih gedhe sing luwih cepet

Salah tanggapan umum ing donya steroid anabolik

75,000 Wong setaun mati saka Alkohol

Wong 435,000 saben taun mati saka Tembakau

lan tiwas saka steroid anabolik ……: 3

Bebaya saka steroid luwih gedhe banget. Bandingake banget karo kahanan karo Pitbulls. Umume wong sawetara taun mati amarga kena ing sirah nganggo klapa utawa mung tiba ing tangga.

Ya, yen steroid ditindakake kanthi cara sing salah bisa mbebayani. Steroid lisan (kaya dbol, winstrol, anavar, lan liya-liyane) kalebu hepatoxic lan bisa atos banget yen ati yen dijupuk ing dosis sing dhuwur banget lan suwe banget ... lan yen nggunakake alkohol nalika siklus. Mangkene disaranake nindakake panel getih sadurunge, sajrone, lan sawise siklus. Nggunakake kaya susu susu bisa mbantu ngilangi beban ing ati.

Tekanan Darah bisa lan bisa uga mundhak, maneh gumantung saka senyawa sing dijupuk (utamane) Bubuk Methandrostenolone (Dianabol) lan EQ). Nampa beras ragi abang bisa uga mriksa mriksa kolesterol lan BP. Mesthi wae sing kudu dipantau. Lan pancen dadi sebab kenapa sampeyan kudu mangan CLEAN nalika siklus- ora mangan pizza, burger, lan goreng.

Salah tanggapan umum ing donya steroid anabolik

Salah tanggapan liyane

Steroid njupuk intramuskularly- ora intravena. Ora ana band bungkus sing lengen utawa apa wae. Yen sampeyan nyuntik menyang urat utawa saraf sing pungkasane bisa uga mati. Ana situs injeksi khusus - yaiku sabuk, quads, glutes, lan situs ventro-gluteal. Wong asring mikir bokong / glutes minangka situs sing paling aman, aku bakal ora setuju amarga wis tekan banget lan amarga saraf sciatic mlaku banget ing wilayah kasebut lan yen sampeyan kena, sing apik, sampeyan bakal sukses.

Steroid yaiku lan dudu obat keajaiban. Sampeyan bisa lungguh ing kursi lan mangan Kripik kentang lan bisa uga dadi gedhe, nanging yen sampeyan bakal nindakake nalika njupuk, mula aja nganti nganggu dhuwit. Sampeyan isih kudu nindakake pakaryan kasebut. Isih kudu mangan sing resik- Aku bakal luwih jelas. Isih kudu waspada kabeh.

Pro-hormon dudu alternatif aman kanggo steroid amarga sampeyan bisa tuku ing GNC / Nutrisi Lengkap / Ing endi wae. Dheweke Luwih mbebayani lan asring kaping sampeyan ora bisa tuku obat-obatan PCT sing nyata ana ing kono lan banjur mlebu ing dalan sing bener banget. Dadi akeh bocah sing tiwas ing TRT sajrone isih urip amarga iki. Aku ora ngerti kepiye durung nindakake tuntutan hukum babagan toko kasebut.

0 Nyenengi
41 Ndeleng

Sampeyan uga kaya

Komentar wis ditutup.