USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Testosteron bubuk mentah cypionate: Kabeh sampeyan kudu ngerti babagan steroid sange!

pandhu arah

1.What is a Testosterone cypionate / Ringkes cypionate Testosteron 2.History of Testosterone Cypionate
3.What iku Testosteron cypionate bubuk mentah? 4.What wangun (s) ora Testosteron bubuk cypionate teka ing?
5.How does Testosterone work cypionate? 6.Potential Benefit of Testosterone Cypionate
7.Kene aku nggunakake Testosteron Cypionate? Testosteron Asetat aku kudu nyuntikake? Dosis 8.Testosterone Dosis Cypionate untuk EDTestosteron dosis Cypionate kanggo ED

9.Testosterone Cypionate dosis kanggo awakbuilding 10.Femal
Testosteron Dosis Cypionate
11.Carane nggawe obat Testosteron Cypionate saka Testosteron Cypionate bubuk mentah?

Testosteron Cypionate raw powder video


Deleng ugatestosteron Cypionate dhasar Karakter:

Jeneng: testosteron Cypionate
CAS: 58-20-8
Formula molekul: C27H40O3
Bobot molekul: 412.6
Titik Nyelehake: 98 - 104ºC
Panyimpenan Temp: 2-8ºC
warna: Powder Crystal putih utawa putih

apa Cypionate testosteron? / Ringkesan gambaran cypionateaasraw

Testosteron Cypionate minangka salah sawijining varian esterifikasi saka testosteron sing ana, biasane kanggo Olah rogo ngencengke otot lan ngobati ED, liyane seneng Testosteron asetat,Testosteron decanoate, Enanthate Testosteron, fenilpropionat Testosteron, Testosteron isocaproate,Testosteron propionat,testosteron Sustanon 250, kabeh bagean saka Varian Testosteron.

Testosteron Cypionate paling mungkin varian esterifikasi sing paling populer kaping loro (kang pisanan Testosteron Enanthate). Iku sawijining wangun suntik saka Testosteron kanthi tingkat rilis alon lan setengah umur maneh. Nanging, tingkat keluwihan lan setengah urip saka Testosterone Cypionate lan Testosteron Enanthate banget identik lan loro senyawa kasebut bisa diganti kanthi gampang (contone, individu bisa kanthi gampang nglakokake siklus testosteron minggu 10 lan ngalih antarane Testosteron Enanthate lan Testosteron Cypionate seamlessly). Testosteron Cypionate nduweni umur setengah saka kira-kira dina 12 nalika Testosteron Enanthate nduweni umur setengah saka kira-kira dina 10 - beda banget. Nanging, kasunyatan sing menarik babagan Testosteron Cypionate yaiku nduwe popularitas populer ing antarane Olahragawan Amerika lan atlet liwat varian Enanthate. Nanging, béda-béda kasebut ora ekstrim, lan kesepakatan umum lan kasadharan loro varian kasebut meh padha karo Testosteron Enanthate sing saiki dadi luwih populer. Ora ana varian sing duwe kaluwihan liyane.


Sejarah Testosteron Cypionateaasraw

Testosteron Cypionate digawé pisanan ing pertengahan 1950s, lan dirilis ing pasar obat resep miturut jeneng merek Depo-Testosterone lan diprodhuksi dening UpJohn (ananging jeneng merek kasebut ing wiwitan diarani minangka Depo-Testosteron siklopopilpropionat nanging dipendhet kanggo ketok alasan). Ora kaya Testosteron Enanthate, sing dikenal minangka item internasional, Testosteron Cypionate dikenal dadi jawaban US kanggo varian Enanthate (sanajan Testosteron Enanthate digunakke meh kaya-kaya ing AS). Testosteron Cypionate wis ngrekam rekor positif kasebut sanajan isih ana ing produksi dening Upjohn (sing gabung karo Pfizer ing 2009). Minangka Testosteron Cypionate minangka respon Amérika kanggo produk internasional Testosterone Enanthate, akeh bodybuilders lan atlet Amerika ing 1960s, 70s, lan 80s sing luwih seneng nggunakake Testosteron Cypionate liwat varian Enanthate tanpa alasan liyane saka dhukungan saka produk Amérika, banget akeh banget kanggo masalah kebanggaan (sepisan maneh, varian Cypionate and Enanthate saka Testosteron sing meh padha karo 100% identik lan ora ana alesan praktis kanggo milih siji senyawa liyane).

Testosteron minangka androgen utama sing ditemokake ing awak. Testosteron endogen disintesis dening sel ing testis, ovary, lan korteks adrenal. Therapeutically, testosteron digunakake kanggo ngatur hipogonadism, salah sijine utawa kongenital. Testosteron uga paling androgen exogenous kanggo perawatan paliatif karsinoma payudara ing wanita postmenopausal. Testosteron dienggo ing 1938 lan disetujoni dening FDA ing 1939. Steroid anabolik, derivat saka testosteron, wis digunakaké minangka ilegal lan saiki dadi zat sing dikontrol. testosteron, kaya akeh steroid anabolik, diklasifikasikaké minangka zat sing dikontrol ing 1991. Testosteron diterbitake sacara parenteral ing formulir dosis reguler lan lelewane (depot). Ing September 1995, FDA wiwitane nyetujoni patron transdermal testosteron (Androderm); akeh formulir lan merek transdermal saiki sing kasedhiya kalebu implan, gel, lan solusi topikal. Sistem buccal testosteron, Striant, yaiku FDA sing disetujoni ing Juli 2003; Sistem iki minangka produk mucoadhesive sing adhedhasar mukosa buccal lan nyedhiyakake testosteron sing bisa dikontrol lan tetep. Ing Mei 2014, FDA nyetujoni formulasi gel intranasal (Natesto). Patch transdermal (Intrinsa) kanggo panggantos hormon ing wanita diselidiki; dosis saben dina sing digunakake ing wanita luwih murah tinimbang kanggo produk sing digunakake kanggo lanang. FDA mrentah ing pungkasan 2004 supaya bisa nyegah persetujuan terapi testosteron wanita Intrinsa lan mbutuhake data luwih akeh babagan safety, utamane ing babagan kesehatan kardiovaskular lan payudara.


Apa bubuk mentah Testosteron cypionate?aasraw

Testosteron mentah cypionate, bahan mentah saka obat Testosterone cypionate, yaiku sejenis putih utawa putih bubuk putih putih, ora ana ambuné utawa mèh kaya lan stabil ing udara. Sampeyan ora larut ing banyu, bebas larut ing alkohol, chloroform, dioxane, eter, lan larut ing minyak sayur. Akeh suplemen tambahan binaraga biasane tuku bubuk mentah Testosteron dhuwur kemurnian tinggi, banjur gawe dadi siji.

Detail bubuk mentah Testosteron kayata:

Jeneng: Testosteron Cypionate

CAS: 58-20-8

Formula molekular: C27H40O3

Bobot molekul: 412.6

Titik Nyelehake: 98 - 104ºC

Panyimpenan Temp .: 2-8ºC

Werna: Powder Crystal putih utawa putih

58-20-8 Testosteron Cypionate


Apa wangun (s) ora Testosteron cypionate bubuk mentah teka?

Testosteron Bubuk mentah Cypionate biasa dipigunakaké minangka lenga sing disuntik, uga didol ing wangun injeksi. Ing pasar, ana 200mg / ml, 250mg / ml, 300mg / ml, sawetara UGL malah digawe 350mg / ml lan 400mg / ml.


Carane nindakake karya cypionate Testosteron?aasraw

Testosteron cypionate kalebu Testosteron, yaiku kelas obat sing disebut androgens (hormon lanang). Pangobatan iki digunakake kanggo ngganti testosteron ing wong sing duwe kahanan sing disebabake tingkat testosteron sing kurang, kayata disfungsi ereksi (kesulitan njupuk utawa njaga ereksi). Ana panyebab liyane kanggo disfungsi ereksi, supaya testosteron mung digunakake kanggo ngobati disfungsi ereksi sing disebabake dening testosteron sing kurang.

Cypionate testosteron dianggo kanthi ngganti testosteron yen awak ilang. Cypionate testosteron mung kudu digunakake yen kurang testosteron wis dikonfirmasi kanthi gejala lan tes getih.


Mekanisme Tindakan

Testosteron endogen nduweni tanggung jawab kanggo mateng seksual ing kabeh tahap perkembangan ing saindenging urip. Sinetron, disusun saka kolesterol. Fungsi androgen ing perkembangan lanang wiwit ing janin, wigati sajrone kahanan pubertas, lan tetep muter peran penting ing pasangan lanang. Wanita uga nyilikake testosteron kanthi jumlah cilik saka ovarium. Sekresi of androgens saka korteks adrenal ora cukup kanggo njaga seksualitas lanang.

Konsentrasi plasma androgen ningkatake hormon gonadotropin-ngeculake hormon (ngurangi testosteron endogen), hormon luteinizing, lan hormon stimulasi folikel kanthi mekanisme umpan balik negatif. Testosteron uga ndadékaké pambentukan eritropoietin, keseimbangan kalsium, lan glukosa getih. Androgens duwe kelarutan lipid sing dhuwur, sing bisa nyepetake sel target jaringan. Ing jero sel, testosteron ngalami konversi enzimatik kanggo 5-alpha-dihydrotestosterone lan mbentuk kompleks sing kaku karo reseptor cystolic. Tumindak Androgen muncul saka wiwitan transkripsi lan owah-owahan selular ing inti saka kompleks reseptor steroid iki.

Biasane, androgen endogen ngrangsang polimerase RNA, ngasilake produksi protein sing luwih dhuwur. Protein iki tanggung jawab kanggo perkembangan seksual lanang normal, kalebu pertumbuhan lan matenge prostat, vesikel seminal, penis, lan scrotum. Sajrone mangsa pubertas, androgens nyebabake peningkatan kanthi cepet ing perkembangan lan perkembangan otot, kanthi redistribusi lemak awak. Owah-owahan uga ditrapake ing laring lan tali vokal, ngeningake swara. Puberty rampung kanthi pangembangan jenggot lan pertumbuhan rambut awak. Fusi epiphyses lan terminasi wutah uga diatur dening androgen, minangka pangopènan spermatogenesis. Nalika androgen endogen lan ora ana, panggunaan androgen eksogen sing perlu kanggo pertumbuhan lan perkembangan lanang normal.


Pharmacokinetics:aasraw

Testosteron ditransfer intramuscularly (IM), menyang kulit minangka gel topikal, solusi, salep utawa sistem transdermal kanggo panyerepan transdermal, kanthi implantasi pelet long-acting, utawa liwat sistem buccal.

Testosteron ditrapake intramuskular (IM); liwat injeksi subkutan; kanggo kulit minangka gel topikal, solusi, salep utawa sistem transdermal kanggo panyerepan transdermal; dening implantasi saka pelet long-acting, utawa; liwat sistem buccal.

Ing serum, testosteron bisa dadi protein. Nduweni persambetane dhuwur kanggo globulin ngikat hormon seks (SHBG) lan kurang afinitas kanggo albumin. Sumbangan albumin sing bebas nyebar. Sesambetan kanggo SHBG owahan saindhenging urip. Dhuwur sajrone prepuberty, nolak nalika remaja lan urip diwasa, banjur mundur maneh nalika umur tuwa. Métabolit aktif DHT duwé afinitas sing luwih gedhé kanggo SHBG tinimbang testosteron. Elimination setengah urip iku menit 10-100 lan gumantung saka jumlah testosteron gratis ing plasma.

Testosteron ditetepake utamane ing ati kanggo macem-macem steroid 17-keto. Iki minangka substrat kanggo cytochrom hepatic P450 (CYP) 3A4 isoenzyme.1 Estradiol lan dihydrotestosterone (DHT) yaiku metabolit aktif utama, lan DHT ngalami metabolisme luwih lanjut. Aktivitas testosteron katon gumantung ing pambentukan DHT, sing ngubungake protein reseptor sitosol. Metabolisme DHT luwih lanjut ing jaringan reproduksi. Babagan 90% dosis testosteron intramuskular diekskriminasi ing urine minangka konjugasi asam glukuronik lan sulfat. Kira-kira 6% wis diekskresèkaké ing feces, utamané unconjugated. Ana variasi sing akeh ing testosteron setengah umur kaya dilapurake ing literatur, mulai saka 10 nganti 100 menit. 2

Ginek sitokrom P450 isoenzim dan transportasi narkoba: CYP3A4, P-gp.

Testosteron minangka substrat kanggo CYP3A4 lan uga diangkut lan minangka inhibitor transportasi P-glikoprotein (P-gp).


Potensi manfaat testosteron Cypionateaasraw

Tujuan saka testosteron injeksi Cypionate yaiku kanggo ngatur tingkat hormon lanang kanggo mbantu ngatasi masalah sing gegandhèngan karo T sing rendah. Kanggo wong sing kurang saka T utawa kanggo Bodybuilding Testosteron, manfaat manfaat testosteron Cypionate bisa kalebu:

  1. tambahake jinis pacoban
  2. gejala sing luwih apik saka ED
  3. luwih akeh energi
  4. apik mood
  5. jumlah sperma tambah
  6. Njaga kekuatan lan kualitas otot
  7. Ndhawatake keruwetan tulang lan kekuatan
  8. Njaga libido lan ereksi
  9. Energizing and improving fitness

Cara nggawe testosteron Cypionate saka Testosteron bubuk Cypionate


Carane aku kudu nggunakake Testosteron Cypionate?aasraw

Testosteron Dosis Cypionate fleksibel ing syarat-syarat pangguna ing pitakonan. Testosteron Dosis Cypionate bisa disajekake manawa bisa nggayuh tujuan, ngeculake, nyepetake, siklus massa sikile kabeh. Variasi ing antarane Testosteron dosis Cypionate gumantung marang target pangguna. Contone, dosis binaraga sing umum dibutuhake kanggo individu sing pengin akeh munggah utawa nambah massa tanpa lemak. Kanggo tujuan ngobati lan mundhut lemak, umume ora dadi kebutuhan kanggo nglakoni kisaran dosis sing dhuwur banget amarga kasunyatan sing utamane utamane nalika nglibatake mundhut lemak yaiku ngreksa massa otot sajrone defisit calorik ing endi otot risiko tanpa nggunakake steroid anabolik. Ing kasus kasebut, dosis sing luwih murah biasane kabeh sing perlu.


Testosteron Dosis Cypionate kanggo EDaasraw

Ing bidang obat, pedoman resep kanggo Testosteron dosis Cypionate kanggo tujuan kurangé lanang androgen kurang (hipogonadism lan andropause) ditemtokake dadi 50 - 400mg sing ditindakake saben minggu 2 - 4. Dosis tartamtu bakal tansah gumantung marang individu sing ana ing pitakonan,

Testosteron dosis Cypionate uga kalebu dos Testosteron Replacement Therpay (TRT). Iki perlu ing siklus ing ngendi individu kepéngin tumpukan steroid anabolik tambahan karo Testosteron Cypionate lan duwe steroid anabolik sing nyedhiyakake efek pertumbuhan otot nalika Testosteron Cypionate njupuk peran sing ndhukung mung ngamanake tingkat fisiologis normal saka Testosteron. Dosis saka mingguan 100mg saka Testosteron Cypionate dianggep minangka dosis TRT sing cukup. Sembarang sing luwih dhuwur lan pangguna wiwit mulai risiko aromatisasi sing tambah saka dosis Testosteron Suprapysiologi.


Testosteron Dosis Cypionate kanggo Olah rogo ngencengke ototaasraw

Injeksi testosteron Cypionate

Duktifikasi dasar Testosteron Dosis Cypionate:

Kanggo tujuan peningkatan kinerja, dosis binaraga Testosteron basa Cypionate bakal tiba ing 400-500mg saben minggu. Ing kasunyatan, kanggo wong akeh iki kabeh bakal perlu sanajan padha nggunakake steroid anabolik kanggo taun. Testosteron Dosis Cypionate ing macem-macem iki uga ditrima kanthi becik dening wong diwasa sing paling sehat lan bakal tetep siklus terus sawise siklus. Yen sampeyan durung nglakoni siklus sadurunge, iki ngendi sampeyan pengin miwiti amarga bakal mbantu nemtokake tanggapan sampeyan sakabèhé.

Dosis Testosteron Tinggi Cypionate Doses:

Dosis bineritas Testosteron Cypionate luwih dhuwur ing tingkat kinerja dasar ora umum. Sampeyan bakal nemokake akeh wong sing tambahan karo 600-1,000mg saben minggu. Paling wong bakal nemokake sawetara 600mg supaya bisa ditrima, nanging minangka dosis mundhak ngluwihi titik iki kemungkinan efek samping wiwit ningkat banget. Nalika Testosteron dosis Cypionate ngluwihi 1,000mg saben minggu tandha iki bakal ningkatake kemungkinan kasebut. Kanggo tikus gym rata-rata, dosis Testosteron Cypionate ora bakal kudu ninggalake 400-600mg saben minggu. Kanggo sing manggon gaya urip sing luwih hardcore, kayata binaragawan kompetitif utawa wong sing mung urip kanthi gaya urip, dosis kasebut bakal nandhingake tingkat sing luwih dhuwur. Dosis kuwi bisa mlaku kanthi aman nanging bakal njupuk upaya sing konsentrasi lan nggunakake sinau; ati-ati disaranake.

Testosteron Bodybuilding cypionate yaiku akting sing dawa, produk testosteron tunggal ester. Dawane carbon 8, lan paling akeh disimpen ing jaringan adipose nalika disuntikake intra-muscular. Sampeyan alon lan terus dirilis ing awak sawise disuntikake. Tingkat getih puncak cypionate 24-48 sawise injeksi banjur mudhun kanthi alon. Tingkat getih tekan titik anteng 12 dina sawise injeksi awal lan tetep ana luwih telung minggu. Cypionate biasane disuntikake seminggu, sing ndadekake dosis paling duwur luwih dhuwur tinimbang setengah dosis puncak ing wektu sing wis ditemtokake. Sembarang testosteron, minangka raja tukang massa, minangka produk efektif biaya lan penting kanggo tumpukan steroid. Digunakake piyambak, pangguna bisa nyadari ndeleng sawetara pinunjul sing signifikan. Sifat akting sing dawa saka cypionate ngidini pangguna kanggo nyuntik kurang seneng nalika njaga tingkat getih stabil. Ester testosteron akting sing dawa banget bakal mbiyantu kabutuhan sampeyan, lan cypionate minangka produk sing luwih prasaja tinimbang sawetara steroid liyane sing ana. Ora ngomong yen ora menehi komplikasi, nanging iku pilihan apik, utamane kanggo sing anyar kanggo mbangun binaraga. Mundhut produk ora ana pilihan yen efek samping bisa kedadeyan, amarga bakal terus nandhingake efek samping sajrone wektu sing suwe amarga steroid steroid sing dawa banget. Obat-obatan tambahan kaya nolvadex, proviron, clomid lan HCG uga bisa mbantu, ing siklus siklus lan siklus kanggo mbantu ngasilake produksi testosteron alami. Cypionate testosteron ora aromatize rada luwih saka sustanon, nanging nalika nggunakake tamba kasebut, siji kudu kenal karo anti estrogens kayata nolvadex utawa clomid lan nggunakake salah sijine nalika gejala gyno kedadeyan.


Dosis Testosteron Wanita Cypionate Dosisaasraw

Panganggone Testosteron Cypionate ing antarane pangguna steroid anabolik wadon ora pati umum amarga kasunyatane yen iki senyawa androgenik sing kuat, lan gejala virilisasi arupa angka sing dhuwur lan cenderung nyedhiyakake kanthi cepet. Dadi, testosteron Cypionate ora dianjurake kanggo nggunakake wanita lan ana data cilik banget babagan praktik larangan karo senyawa iki.


Apa aku kudu ngerti sadurunge njupuk Testosteron Cypionate?

Sampeyan ora diijini nggunakake Testosteron Cypionate yen:
  • Sampeyan duwe alergi kanggo testosteron utawa bagean liyane injeksi cypionate testosteron.
  • sampeyan alergi marang obatan kaya iki, obat apa wae, pangan, utawa zat liyane. Marang dhokter sampeyan babagan alergi lan apa pratandha sampeyan, kayata ruam; hives; itching; sesak ambegan; wheezing; batuk; bengkak saka pasuryan, lambe, lidah, utawa tenggorokan; utawa pratandha liyane.
  • sampeyan lanang lan duwe kanker payudara utawa prostat.
  • sampeyan duwe masalah kesehatan: Panyakit jantung, penyakit ginjel, utawa penyakit ati.
  • sampeyan wong wadon. Obat iki ora dianjurake kanggo wanita.

Iki ora daftar lengkap kabeh perkara sing perlu diperhatikan babagan Testosteron Cypionate.


Apa aku kudu ngerti nalika njupuk bubuk mentah Testosterone Cypionate?aasraw

Ana sawetara obat, sing gampang interaksi karo, aja nggunakake produk iki nalika njupuk bubuk mentah Testosteron Cypionate:

  • obat kanggo diabetes
  • -medicine sing ngobati utawa nyegah penggumpalan getih kaya warfarin
  • -pengipening
  • -propranolol
  • Obat-obatan kayata prednison utawa kortison

Apa aku kudu ngerti sawise njupuk Testosteron Cypionate?aasraw

  • Simpen pengobatan iki ing 68 ° F kanggo 77 ° F (20 ° C kanggo 25 ° C) lan adoh saka panas, kelembapan lan cahya.
  • Tansah obat kabeh saka jangkauan bocah.
  • Uncuk obat wae sing ora dienggo sawise tanggal kadalu warso.
  • Aja nyedhot obat sing ora dienggo utawa pour mudhun sink utawa saluran.
  • Aja nyebar obat iki karo sapa waé.
  • Sade utawa menehi obat kasebut mbebayani lan nglanggar hukum.
  • Testosteron siklus lan penggunaan

Apa sing kudu dilakoni yen aku kejiret dosis?aasraw

Gunakake dosis sing ora kejawab nalika sampeyan mikir babagan iki.

Yen wis cedhak karo dosis sabanjure, pindhah dosis sing ora kejawab lan bali menyang wektu normal.

Aja nganggo dosis 2 utawa dosis ekstra.


Testosteron siklus lan penggunaanaasraw

Minangka varian Testosteron utawa derivatif meh wae, testosteron siklus Cypionate cenderung meh digunakke kanggo tujuan bulking, gain massa, lan kekuwatan latihan. Sanadyan panggunaan sing becik kanggo tujuan iki, iki ora diarani ora bisa dienggo sacara efektif (sanajan ing dosis sing luwih murah) kanggo siklus nglereni, yen mundhut lemak minangka tujuan utama. Kanggo tujuan nggedhekake lan / utawa entuk massa lan kekuatan, Testosteron Cypionate biasane digunakake kanthi dosis sing luwih dhuwur (kira-kira 500mg / minggu). Biasane digunakake ing dosis iki kanggo periode 12 - 14 minggu amarga ester maneh, lan mulane maneh setengah urip. Testosteron Cypionate duwe umur setengah watara 10 - 12 dina. Miturut comparison, Testosteron Enanthate pasangan sing meh padha, kanthi umur setengah watara 7 - 10 dina.

Ora ana tujuan gol siklus, manawa nglereni utawa nyuda, Testosteron Cypionate biasane digunakaké lan dibandhingke karo steroid anabolik sing nduweni ciri khas banget kanggo alasan sing jelas. Iki minangka pendamping sing umum kanggo senyawa kayata Deca-Durabolin (Nandrolone Decanoate), sing biasane dilakoni ing wektu seminggu 10 - 12 minangka Testosteron Cypionate, lan senyawa 'kickstarting' kayata Dianabol (Methandrostenolone) biasane kalebu wiwitan siklus nganti ditetepake ing minggu 4 utawa 6.


Obat liya apa bisa berinteraksi karo pengobatan iki?aasraw

Ana uga interaksi antara cypionate testosteron lan samubarang ing ngisor iki:

  • adrenocorticotropic hormone (ACTH)
  • kortikosteroid (contone, hydrocortisone, prednisone, methylprednisolone)
  • cyclosporine
  • dehydroepiandrosterone
  • pangobatan diabetes (umpamane, chlorpropamide, glipizide, glyburide, insulin, metformin, nateglinide, rosiglitazone)
  • propranolol
  • warfarin

Dokter nuduhake informasi ing papan tulis: efek samping

Yen sampeyan njupuk obat-obatan kasebut, luwih becik ora njupuk Testosterone Cypionate, utawa guneman karo dokter utawa apoteker kanggo ngganti dosis obat kasebut.

Pangobatan liyane saka sing kasebut ing ndhuwur bisa berinteraksi karo pengobatan iki. Ngomong dhokter utawa prescriber kabeh resep, over-the-counter (non-resep), lan obat-obatan herbal sing dijupuk. Uga pitutur marang wong-wong mau babagan apa wae tambahan sing sampeyan gunakake. Wiwit kafein, alkohol, nikotin saka rokok, utawa obat-obatan werna bisa nandhang aksi tumrap obat-obatan, sampeyan kudu menehi resmine yen sampeyan nggunakake.


Efek Samping Testosteron Cypionateaasraw

Minangka hormon banget sing ditrima kanggo wong, efek samping saka Testosteron Cypionate ing akeh cara gampang dikontrol. Nalika nerangake reaksi salabet kaya mengkono, mesthine dheweke bakal tiba ing alam sing bisa lan ora bisa dijamin. Malah, total dosis, prediksi genetis lan kesehatan sakabèhé bakal muter peran.

Minangka kanggo efek sisih piyambak, Testosteron Cypionate kaya kabeh senyawa testosteron ngasilake tingkat aktivitas aromatase sing dhuwur; aromatisasi ngenani konversi testosteron dadi estrogen. Nalika tingkat estrogen munggah, iki bisa nyebabake gynecomastia (pembesaran payudara lanang) lan penyimpangan banyu sing luwih adoh. Penylametan banyu sing luwih abot bisa uga mengaruhi tekanan getih. Supaya bisa ngatasi efek kasebut, utamane ginekomastia, akeh modifikasi Reseptor Modulator Pilihan (SERMs) kayata Tamoxifen Citrate (Nolvadex) lan perlindungan Proteksi Inhibitor (AIs) sing luwih serius kayata Anastrozole (Arimidex). Tanpa pitakonan, AI paling efektif; Nanging, uga bisa mbuktèkaké dadi masalah nalika nerangake kolesterol lan ati-ati.

Nduweni efek kasebut, Testosteron Cypionate bisa ningkataké efek samping sing gegandhengan karo dihydrotestosterone (DHT) kayata jerawat, rambut rontok lan pembesaran prostat; Nanging, mesthine tanpa nyebut steroid DHT bakal dadi panyebab utama. In-order kanggo menehi perlindungan, inhibitor 5-alpha reductase kayata Finasteride bisa migunani minangka penekanan androgen lan DHT androgen sing nyebabake masalah. Sampeyan kudu dicathet; Rambut rontog mung bisa dimanfaatake kanggo pria sing bisa dipirsani baldness pola lanang.


Carane nggawe Testosteron Cypionate saka Testosteron Cypionate bubuk mentah?aasraw

Punika resep-resep prasaja ngasilaken Testosteron Cypionate (kangge referensi)

Saben ml saka solusi 100 mg / mL ngandhut:

Testosteron Cypionate ............................................................................... 100 mg

Benzil benzoate .......................................................................................... 0.1 ml

Lemak Cottonseed ............................................................................................. 736 mg

Benzil alkohol (minangka pengawet) ...................................................................... 9.45 mg

Saben ml saka solusi 200 mg / mL ngandhut:

Testosteron Cypionate ............................................................................... 200 mg

Benzil benzoate ........................................................................................... 0.2 mL

Lemak Cottonseed ............................................................................................. 560 mg

Benzil alkohol (minangka pengawet) ...................................................................... 9.45 mg


Ing ngendi tuku dhuwur kemurnian Testosteron Cypionate raw bubuk online?

Testosteron Bubuk mentah Cypionate minangka senyawa sing cukup populer ing donya steroid anabolik, lan asring saingan karo Testosteron Enanthate kanggo popularitas. Ora ana masalah nggolek prodhuk iki ing pasaran, amarga wis cukup umum lan uga gampang diprodhuksi.

Testosteron Cypionate bisa dituku saka sumber online, bisa uga beda-beda. Ing pasar, kemurnian bubuk Testosteron Cypionate beda-beda, biasane antara 60% -99% puirty, uga ana kelas farmasi, nanging biasane cocog karo kualitas rega dhuwur, amarga bisa ngasilake luwih akeh produk. Dibandhingake karo wêdakakêna kanthi kemurnian rendah, iku kudu tuku siji kemurnian tinggi.


Rincian liyane babagan produk sing relevan,welcome to click here.


0 Nyenengi
68192 Ndeleng

Sampeyan uga kaya

Komentar wis ditutup.