Ester testosteron bisa ditemtokake minangka molekul testosteron sing asale ngemot ranté karbon sing digandhengake. Rantai karbon ngontrol koefisien partisi, kanthi prasaja cara solubility obat ing aliran getih. Larutan ing tamba ing banyu ditemtokake kanthi ukuran rantai karbon ing ester sing ana. Rantai karbon sing lila diterjemahake marang ester long lan ester maneh, kurang larut obat ing banyu. Contone, testosteron propionat yaiku ester digawe saka telung rantai karbon ccc. Biasane, iki tegese ana telung rantai karbon ing babagan iki ester testosteron.

Top 10 testosteron ester sing bener kanggo sampeyan

Wtopi yaiku ester testosterons?

Topik ester testosteron wis mbingungkan akeh wong, lan sampeyan bisa nemokake definisi sing cetha kajaba gambaran rinci sing diwenehake dening akeh sarjana. Ing istilah sing prasaja, sampeyan kudu mangerteni apa sawijining ester sadurunge nglakokake gabung karo hormon seks testosteron. Ester yaiku reaksi kimia sing digawe saka siji, loro utawa telung rantai karbon. Ukuran ester iku bener minangka asil saka jumlah rantai karbon sing kasedhiya. Sampeyan saiki bisa nggunakake téori sing padha kanggo ngerteni ester testosteron. Minangka diterangake ing ndhuwur ester-ester cilik duwe chain karbon kurang luwih bisa larut ing banyu lan getih uga.

Awake sampeyan bisa ngasilake testosteron alami sing biasane tanggung jawab kanggo drive seksual lan bangunan otot. Kanggo wong sing ngrodhuksi testosteron kurang amarga macem-macem alasan kesehatan, bisa kanggo terapi testosteron. Dene dokter bisa menehi resep obat-obatan testosteron akeh sing sawise njupuk, dheweke bakal nyampur karo getih lan menehi asil sing padha karo sing alami. Nalika sampeyan umur, tingkat produksi testosteron mudhun. Tingkat hormon biasane dhuwur nalika awal diwasa lan remaja.

Carane nggawe testosteron Cypionate rampung saka bubuk steroid mentah

Ing umur 35 taun lan ndhuwur tingkat hormon testosteron ing awak mulai mudhun sanajan penyakit kayata hypogonadism bisa nyebabake. Efek samping ester testosteron uga beda-beda saka siji jinis liyane, nanging mayoritas nuduhake efek sing padha. Kayata, nggedhekake wilayah injeksi iku normal nalika nggunakake obat-obatan suntik nalika efek liya kalebu sirah, insomnia lan ereksi sing kadhangkala kadhang-kadhang.

Kenapa kita kudu testosteron?

Testosteron umum disebut hormon lanang. Apa akeh wong sing ora ngerti yen wong lanang lan wadon nggawe hormon kasebut. Testosteron yaiku hormon androgen sing mrodhuksi karakteristik manungsa ing awak. Iki diprodhuksi ing salah sawijining lokasi ing awak sampeyan banjur lelungan menyang bagean awak liyane liwat aliran getih. Hormon iki diprodhuksi ing wilayah kasebut;

  • Ujian ing wong
  • Kanggo wanita sing diprodhuksi ing ovarium
  • Ing kelenjar adrenal sing dumunung ing sadhuwure ginjel sing kasedhiya ing wong lanang lan wadon.

Tingkat testosteron luwih dhuwur tinimbang pria tinimbang wanita. Ketidakseimbangan testosteron ing salah siji jender bisa nyebabake efek abot sing bisa dadi luwih elek yen masalah ora dianggep wektu.

Testosteron ester grafik

Testosteron propionat

Testosteron propionate 57-85-2

Rata-rata dosis

50-100mg saben dina

Setengah urip

dina 1-2

penylametan banyu

tithik

Aromatis

Ya

Tindakan

meh

Efek positif Energi sing luwih apik
Lebih apik vascularization
Keuntungan kekuatan

Efek sisih

Kandhane rambut
Kukul
Atrophic taun ajaran

Protection

Proviron lan Nolvadex

Recovery

ClomiGen lan NolvaGen

Testosteron enionat lan testosteron

Testosteron enanthate 315-37-7
Testosteron cypionate 58-20-8
Rata-rata dosis 250-750 saben minggu
Setengah urip minggu 2-3
penylametan banyu Ya
Aromatis Ya
Tindakan Efek sing ditundha
Efek positif Tambah energi
Keuntungan kekuatan
Lebih apik vascularization
Efek sisih Kandhane rambut, kukul, panahan banyu lan atrophy testicular.
Protection Salah siji tab Nolvadex lan proviron saben dina
Recovery Clomid 1 tab kanggo 20 dina

Testosteron decanoate lan testosteron Isocaproate

Testosteron decanoate 5721-91-5
Testosteron Isocaproate 15262-86-9
Rata-rata dosis 50-100mgs saben dina
Setengah urip Decanoate, 3-4 minggu
Isocaproate 2 weeks
penylametan banyu tithik
Aromatis Ya
Tindakan Decanoate -delayed
Isocaproate-slow
Efek positif Energi sing luwih apik, otot-otot sing kuat lan gain kekuatan.
Efek sisih Kerugian rambut, gynecomastia, kukul lan atrophy testicular
Protection Tab 1 saka Nolvadex lan Proviron saindhenging siklus
Recovery Clomid -1 tab saben dina kanggo 20 dina sawise dina pungkasan pengobatan.
HCG 2500-5000IU mingguan, 20days sawise dina pungkasan siklus perawatan sampeyan.

Testosteron undecanoate (injectable)

testosteron Undecanoate 5949-44-0
Setengah urip Banget dawa
Rata-rata dosis 1000mg / 14 minggu
penylametan banyu Ya
Aromatis Ya
Tindakan Banget dawa
Efek positif Pamulihan luwih apik, vaskularisasi luwih apik, energi tambah, lan kekuatan otot
Efek sisih Jerawat, rontog rambut, atrophy testicular lan ginekomastia.
Protection Tab 1 proviron lan Nolvadex saben dina saindhenging siklus perawatan
Recovery Clomid - siji tablet saben dina kanggo dina 20 sawise siklus perawatan.

Testosteron Phenylpropionate

Testosteron Phenylpropionate 1255-49-8
Rata-rata dosis 250mg / mingguan
Setengah urip minggu 1-3
penylametan banyu Ya
Aromatis Ya
Tindakan Cepet lan cendhak
Efek positif Pamulihan, kekuatan lan gain otot massa, energi sing luwih apik, lan vaskularisasi sing luwih apik.
Efek sisih Rambut rontok, kukul, gynecomastia, lan atrofi testis.
Protection Proviron lan Nolvadex - 1 tab / dina saindhenging siklus perawatan sampeyan
Recovery

Clomid- 1 tab saben dina kanggo 20 dina sawise siklus

HCG- njupuk sembarang dosis ranging saka 2500-5000 IU saben minggu kanggo 20 dina sawise siklus.

Apa sing paling dhuwur ing testosteron 10?

Solusi kanggo testosteron ora seimbang yaiku kanggo njaluk bantuan medis saka klinik sing paling cedhak. Ester testosteron minangka obat standar sing digunakake kanggo ngobati testosteron sing kurang lan kanggo bangunan otot. Ana macem-macem ester testosteron sing kasedhiya ing pasar, nanging, ora mung tuku mau liwat counter, njaluk resep sing tepat saka dokter. Ester testosteron paling akeh digunakake dening atlet lan binaragawan sing pengin mbangun otot awak. Sawetara ester testosteron minangka:

1. testosteron Acetate

Sajarah

Testosteron Asetat yaiku salah sawijining ester testosteron pisanan sing bakal ditepungi ing bidang medis. Iki ditrapake kanggo pisanan ing 1936. Testosteron asetat minangka obat sing cepet tumindak sing dumadi ing wangun hormon testosteron lanang. Iku larut luwih cepet ing aliran getih sing dadi becik kanggo akeh pasien utawa atlit. Kanthi aplikasi, ester asetat wiwit mlaku kanthi cepet sacara bertentangan karo ester testosteron liya sing bisa njupuk sawetara wektu. Amarga estrogen testosteron cendhak setengah umur, sampeyan kudu njupuk dosis sing kurang sawise saben 2 dina 3 kanggo njaga tingkat testosteron sing dadi subyek kanggo fluktuasi.

Injeksi testosteron asetat bisa nyeri lan bisa nyebabake pembengkakan utawa rasa ora nyaman ing wilayah injeksi. Panganggo anyar bakal nemu sawetara rasa sengit kanggo sawetara wektu, nanging sawise awak bakal digunakake kanggo dosis, sampeyan bakal nggoleki. Nanging, yen efek terus, inform dokter sampeyan kanggo nyedhiyakake pilihan dosis alternatif.

testosteron Acetate dosis

Testosteron dosis acetate gumantung ing resep dening dhokter sampeyan sawise mriksa kondisi sampeyan. Nanging, dosis standar saka 100mg, 200mg, 500mg, lan 1000mg nanging Elingi mung dosis sing bener bakal ngirim asil sing dipengini. Dosis kasebut kudu dibagi dening dhokter sampeyan, kanthi saben minggu utawa saben dina sawise pemeriksaan kesehatan. Sawetara wong mung butuh dosis cilik nalika dosis sing luwih dhuwur bakal cukup. Aja tuku tamba tanpa saran dokter amarga bisa nyebabake efek samping testosteron asat. Yen sampeyan atlet, sampeyan bisa golek awak kanggo ngetokake awak testosteron asetat sing bakal mbantu sampeyan nambahi otot lan kepadatan massa awak.

Testosteron Asetat Bodybuilding

Kanthi NO CAS: 1045-69-8, testosteron asetat yaiku salah sawijining steroid sing paling cepet ing pasar sing saiki wis menangake akeh pambangun awak. Obat kasebut wiwit digunakake kanthi cepet sawise njupuk dosis sampeyan. Ngasilake hormon testosteron sing luwih akeh ing awak sing mbantu nandhang macem-macem jaringan kalebu otot-otot lan uga ngobong lemak. Minangka binaragawan, sampeyan uga kudu ngiringi dosis kanthi lathian lan diet sing bener kanggo sampeyan kanggo ngalami asil sing dikarepake. Obat sing ana ing formulir lisan lan suntik gumantung. Mangkono iku sampeyan, arep milih wangun sing paling apik kanggo sampeyan. Nanging, dokter sampeyan dadi wong sing paling apik kanggo mbantu sampeyan nggawe keputusan sing tepat sakwise pemeriksaan kesehatan.

Testosteron Asetat Setengah urip lan siklus

Asam testosteron sing dadi obat obah paling cepet duwe umur setengah 2 nganti dina 3 lan siklus perawatan ora luwih saka minggu 12. Dokter bakal munggah karo dosis paling apik lan siklus testosteron asetat gumantung status kesehatan lan kabutuhan. Ana uga pilihan dosis saben dina, saben minggu, nyedhiyakake dhokter sampeyan, lan s / he bakal mbantu. Sampeyan uga bisa nggunakake tamba kasebut bebarengan karo lisan liya kayata Proviron kanggo ngurangi dampak efek samping.

Testosteron Asetat Wuku

Sawetara manfaat testosteron asetat utama yaiku;

  • Iku nambah wutah otot
  • Ngapikake otot lan pemulihan jaringan sakabèhé
  • Arang
  • Ngapikake kinerja awak sakabehe

Top 10 testosteron ester sing bener kanggo sampeyan

2. Cypionate testosteron

Iki minangka obat suntikan dhokter sing bisa nyuntikake otot awak sawise dituduhake dening dokter. Testosteron cypionate for sale kasedhiya ing jeneng merek Depo-Testosterone, lan sampeyan bisa nemokake ing macem-macem platform online utawa saka toko medical. Ing pirang-pirang kasus, tamba dikontrol dening pemerintah amarga kekuatan lan efek samping bisa nyebabake yen ora digunakake kanthi bener.

Sajarah

Cypionate testosteron sing nduweni CAS Number 58-20-8, dikembangake ing pungkasan 1940s nanging dikenalaké kanggo panggunaan medhis ing 1951. Loro-lorone nggunakake medis, tamba minangka suplemen gedhe kanggo atlet lan binaraga. Iku ngrangsang produksi hormon testosteron ing awak sing penting kanggo ningkatake lan ningkatake pertumbuhan otot uga nyedhiyakake awak kanthi luwih kuat. Gumantung ing kabutuhan sampeyan, tamba digawe kanggo injeksi sethithik sapisan ing saben 1 kanggo minggu 4. Iku saranake sampeyan pindhah ujian medis kanggo ngerti dosis sing tepat kanggo kondisi utawa kabutuhan sampeyan.

testosteron Cypionate mekanisme tumindak

Hasil cypionate testosteron sing padha karo kabeh obatan sing kagolong kelas androgen. Steroid ing klompok pengobatan iki kanthi cara sing padha lan ngobati kahanan sing padha. Testosteron cypionate becik kanggo perawatan hipogonadisme ing wong amarga nggantekake testosteron yen awak ora ana ing posisi kanggo ngasilake. Dokter sampeyan kanthi gampang bisa nyetor injeksi cypionat testosteron sawise mriksa kondisi sampeyan. Sawetara efek sisih umum sing bakal nemu sawise nggunakake obat kasebut yaiku rasa nyusahake utawa nyebar ing wilayah injeksi, ereksi sing terus-terusan, lan sirah liyane.

The prices testosteron cypionate beda-beda saka siji vendor liyane, saéngga risetmu luwih dhisik kanggo njaluk penjual sing biso dipercoyo lan dipercaya sing bisa menehi dosis obat ing rega sing cukup. Dokter sampeyan uga bisa nindakake peran penting ing ngewangi sampeyan nemokake dosis endosteron testosteron sing tepat ing rega sing terjangkau. Njupuk dosis obat sing luwih duwur bisa nyebabake efek samping sing abot, saéngga mesthine sampeyan manut saran dokter.

testosteron Cypionate Dosis

Iki minangka tamba suntik kanthi dosis testosteron sing dianjurake saka 200 nganti 800mgs saben minggu. Dokter sampeyan bakal nemtokake dosis tengen gumantung ing level siklus sampeyan lan apa sing sampeyan pengin entuk ing pungkasan siklus. Injeksi kudu ditindakake liwat otot lengen ndhuwur utawa bokong sampeyan. Dokter sampeyan bisa nyedhiyakake saben minggu utawa saben minggu, utawa sampeyan uga bisa pindhah dosis saben wulan.

testosteron Cypionate Setengah urip

Steroid steroid testosteron nduweni urip aktif nganti 8 dina lan salah siji saka suplemen populer sing digunakake dening binaraga profesional. Injeksi cypionate testosteron kudu dijupuk ing interval 7 dina kanggo asil sing luwih apik.

testosteron Cypionate Bodybuilding

Obat iki minangka tambahan banget kanggo binaragawan lan atlit sing bakal teka lan berpengalaman. Cypionate testosteron nyedhiyakake awak kanthi energi sing cukup kanggo latihan sing mbantu sampeyan entuk massa otot lan awak sing perlu. Nggoleki asil sing ditampa dening pangguna awal saka tamba kasebut sasampunipun dikenalaké, sampeyan bisa uga yakin manawa iki minangka obat sing menehi kesempatan kanggo ngasilake karir ing awakmu. Nanging, kanggo sampeyan ketemu gol, sampeyan kudu ngiringi tamba kasebut kanthi diet lan latihan sing tepat.

testosteron Cypionate Wuku

Akeh bodybuilders profesional kaya steroid iki amarga menehi hasil kualitas lan wektu sing suwe banget. Sampeyan bisa milih kanggo dosis saben wulan, yen sampeyan ora seneng karo suntikan mingguan. Liyane manfaat testosteron cypionate kalebu;

  • Bantuan kanggo njaga otot tanpa mandhiri
  • Ngapikake wutah otot
  • Nawarake solusi binaraga jangka panjang
  • Tambah kekuatan awak lan energi.

3. Testosteron decanoate

Yen sampeyan ngupaya tambahan sing bakal mbantu sampeyan mbangun otot, menehi energi lan uga ngobong lemak awak banjur testosterone decanoate minangka produk sing cocok kanggo sampeyan. Nanging, sampeyan kudu ngerti yen testosteron teka ing macem-macem formulir lan jinis sing sampeyan pilih bisa duwe pangaruh sing signifikan ing sakabehe sukses ing gol. Akeh bodybuilders nggunakake TESTOSTERONE DECANOATE STEROIDS kanggo micu reseptor androgen ing awak. Obat kasebut uga nyedhiyakake macem-macem keuntungan kayata ngewangi ningkatake daya seksual kanggo wong sing disfungsi ereksi. Kanggo pertumbuhan otot lan kelangsungan, obat iki bisa dianggo tenung nalika sampeyan nututi dosis sing bener lan diet.

Sajarah

Testosteron decanoate gained popularitas amarga asil positif menehi kanggo pangguna. Awalé, tamba kasebut digunakake kanggo ngrampungake masalah testosteron sing kurang ing wong, sadurungé diwedharake yen bisa mbantu pambangun awak. Kasunyatan yen dosis mung bisa disuntikake saben minggu ndadekake favorit kanggo gawe awak sing profesional sing ora seneng steroid dosis oral. Testosteron decanoate uga minangka obat sing apik kanggo mbiyantu ngembangake produksi sel darah merah ing awak. Kanggo akèh taun saiki wiwit ngenalke obat iki, iki minangka solusi sing luwih apik kanggo efek testosteron sing kurang ing loro lanang lan wadon.

Wtopi yaiku Testosteron decanoate?

Decanoate minangka ester, lan kaya sing ditemtokake ing awal artikel, ester minangka senyawa organik sing mbantu karo farmakokinetik saka unsur apa wae. Ing istilah sing prasaja, mbantu nggawa obat liwat awak lan nduwe pengaruh sing gedhe babagan carane ditanggepi karo awak. Ester nemtokake setengah umur tamba lan suwene bakal tetep ana ing sistem awakmu. Testosteron decanoate binaraga nduweni umur setengah dina 7, sing artine sampeyan mung kudu nyuntikake tamba kasebut seminggu. Iki tegese testosteron decanoate kaya deca minangka tamba banget kanggo wong sing duwe kesulitan njaga otot tanpa lemak.

Testosteron Decanoate Half urip

Sawise njupuk dosis, tamba tetep aktif ing awak kanggo 7 nganti 10 dina. Mangkono, sampeyan kudu njupuk paling sethithik sepisan ing minggu. Tindakake instruksi dhokter kanggo asil sing luwih apik lan entuk gol sing apik.

Testosteron Decanoate Dosis

Kanggo nggawe binaraga sing disaranake dosis testosteron decanoate saka 250mgs nganti 1000mgs saben minggu. Kanggo wiwitan njupuk 250-500gms saben minggu bakal nggoleki nanging dosis bisa tambah ing siklus sabanjure. Diet lan olah raga sing bener bakal becik kanggo nampa asil lan manfaat sing maksimal.

Testosteron decanoate keuntungan

Manfaat tèkstofon utama sing bakal sampeyan nikmati kanthi nggunakake obat kasebut kanthi bener kalebu;

  • Nyumbang banget ing ngrampungake pertumbuhan otot
  • Nambah lan nyegah otot
  • Meningkatake energi utawa kekuwatan awak sakabèhé.

Ing sisih liyane, testosteron decanoate vs. cypionate bisa digunakake kanthi padha lan menehi asil sing padha, nanging beda ing setengah umur. Ing testosteron decanoate, sampeyan mung kudu nyuntak siji dosis saben minggu nalika ing cypionate sampeyan kudu nyuntikake awak paling sethithik sapisan ing rong utawa telung dina. Efek samping sing nyebabake obat kasebut yaiku supaya bisa ngilangi produksi testosteron ing awak sing tegese awakmu ora bisa mbangun otot sing dibutuhake sawise ngrampungake siklus obat. Gumantung kekuatan awak, sampeyan bisa nemu efek sisih sing beda-beda sing bisa abot banget yen sampeyan ora nggunakake dosis sing bener. Contone, sampeyan bisa uga ngalami sweating, insomnia utawa jerawat sing ora biasa. Tansah ngurut instruksi dhokter sampeyan lan manawa ana efek sampingan, gunakake dheweke.

Top 10 testosteron ester sing bener kanggo sampeyan

4. Testosteron enanthate

Iki minangka obat injeksi sing becik kanggo ngobati kahanan sing disebabake dening testosteron sing kurang kaya kayane ora bisa mbangun otot, impotensi utawa kesusahan sing ditindakake lan ketidakseimbangan hormon liyane. Dokter ngirim resep ennerate testosteron wiwit nyalahi panggunaan bisa nyebabake efek sing ora bisa dibaleni maneh.

Sajarah

Enanthate testosteron iku salah sawijining steroid anabolik sing paling dikenal paling dikenal wiwit diluncurake ing pasaran ing 1930s. Saiki, tamba tetep dadi salah sawijining steroid sing paling disenengi dening akeh binaraga lan atlit profesional. Ing wiwitan, steroid ora ana ing ester sing ngasilake obat kasebut supaya cepet diserap ing aliran getih. Ing 1937, pabrike mulai nggabungake obat kasebut kanthi bahan kimia ester sing meh kabeh diganti ing steroid iki. Ing taun 1950, prodhuk tamba mutusake kanggo nyakup senyawa enanthate enanthate ing tamba menehi kekuatan sing akeh binaraga nglangen dina iki.

Bodybuilding

Testosteron enanthate 250 yaiku kemasan obat sing bisa ditemokake ing pasar. Nanging, dosis bisa disesuaikan dening dokter sawise mriksa kondisi sampeyan. Kanggo atlet, obat suntik iki ora bakal mbantu ningkatake kinerja, nanging bakal mbantu sampeyan entuk asil sing dikarepake. Olah raga enanthate testosteron mbantu memicu otot lan ngatur lemak ing awak. Nalika sampeyan nglakoni latihan olahraga kanthi reguler, sampeyan bakal nemokake otot lan wangun awak sing dikarepake. Yen sampeyan ora njaluk asil sing langka, hubungi dhokter sampeyan.

Testosteron enanthate for sale kasedhiya ing macem-macem farmasi, lan toko online, nanging tuku tamba miturut saran profesional kesehatan. Efek narkoba iku mbebayani yen sampeyan overdosis utawa nyalahi panggunaan lan ora bisa dibalik. Supaya ing sisih aman supaya dhokter sampeyan prescribe dosis tengen kanggo sampeyan. Sawise siklus enormat testosteron sampeyan kudu bisa ndeleng asil, lan yen sampeyan ora ndeleng apa-apa, hubungi dokter.

Testosteron Enanthate Dosis

Akeh dokter seneng dosis enanthate testosteron individual sanajan obat kasebut teka ing dosis sing beda. Umpamane, dosis tamba disebarake miturut gol sing pengin ditindakake luwih akeh yen sampeyan minangka binaragawan - dosis standar kanggo sawetara obat kasebut saka 250mg saben dina kanggo 750mgs saben minggu. Ing sawetara kasus, para bina badan njupuk dosis dhuwur nganti 1000mgs saben minggu. Dosis kasebut bisa uga ditemtokake dening level siklus, kanggo dosis sing luwih biyasa dianjurake sing bisa ditambahake mengko.

Testosteron Enanthate Half urip

Enanthate Testosteron nduweni umur setengah aktif ing dina 10.5, lan sampeyan kudu njaluk injeksi kanggo dosis sawise dina 10. Nanging, dhokter sampeyan bisa ngrancang dosis mingguan sing bener sing bakal mbantu sampeyan gain kekuatan lan mbangun otot.

Testosteron Enanthate Sepeda; Pit; ontel

Enanthate testosteron duwe macem-macem siklus gumantung tingkat sampeyan, lan dhokter sampeyan bakal ing posisi sampurna kanggo ngrancang sing paling apik kanggo sampeyan. Contone, siklus enerat testosteron pemula kalebu nggunakake dosis cilik lan orals liyane kayata Arimidex lan Deca-Durabolin. Daur ulang sing siklus kapindho, dosis tambah sawise awak sampeyan bisa digunakake kanggo dosis pemula. Obat iki digunakake bebarengan karo Dianabol 40mgs saben dina kanggo kabeh siklus. Siklus Hardcore minangka tingkat paling dhuwur sing becik kanggo para panitia enerat Testosteron sing pengalaman, lan ing kene dosis sing dhuwur banget.

Testosteron enanthate keuntungan

Obat iki wis mbuktekake kanggo peran penting ing nambah karir binaragawan lan atlet. Yen dijupuk kanthi bener tamba bisa menehi efek macem-macem, manfaat testosteron enanthate sing kalebu;

  • Tambah lan ningkatake pertumbuhan otot
  • Ngapikake pemulihan jaringan sawise kacilakan utawa ngendhegake sajrone latihan.
  • Tambah kekuatan awak lan energi sakabèhé sing mbantu atlet lan binaragawan bisa nemtokake tujuan.
  • Ngobong lemak awak lan mbantu bodybuilders kanggo nampa wangun awak sing perlu.

5. Fenilpropionat testosteron

Testosteron fenilpropionat (BAN) (tandha Testolent), utawa testosteron fenilpropionat, sing diarani testosteron hydrocinnamate, yaiku steroid anabolik-androgenikAASraw) lan ester androgen - tegese, ester fenilpropionat C17β saka testosteron - kang sapisan ing jaman kapisan ing Rumania. Bab iki pisanan dikenalaké ing tulisan-tulisan ilmiah ing 1955 lan minangka unsur saka sawetara bisnis AAS segregated, durung tau digunakake sacara wiyar. Fenilpropionat téstostéron iki uga minangka bagéan saka Sustanon lan Omnadren.

Sajarah

Fenilpropionat testosteron pisanan dibebasake menyang pasar ing 1955 dening house Sicomed Pharmaceutical nanging didol kanthi jeneng Testolent. Obat iki durung kasedhiya ing pasaran ireng sawise dirilis. Nanging, ing taun-taun pungkasan, wis kasedhiya lan wis ditampa sacara positif dening para binaraga lan para atlet. Obat iki wis dadi bagian saka campuran testosteron liya kayata Omnadren.

Fenilpropionat testosteron yaiku obat sing disusun ing grup obat androgen. Testosteron fenilpropionat minangka obat sing kudu ditindakake liwat injeksi. Sawise injeksi, obat tetep aktif nganti limang dina nalika sampeyan bisa njupuk dosis liyane. Obat iki bisa digunakake kanthi bebas utawa ditindakake kanthi ester testosteron liya kanggo perawatan testosteron ing pasien kanthi insufisiensi testosteron sing ditandhani. Saliyane, panggunaan narkoba iki becik kanggo ningkatake massa awak lan kekuatan otot.

A merek dagang positif sing kedhaftar kudu mikir babagan iki yaiku reaksi kaya pangopènan banyu koyone mung saka wektu kanggo wektu. Tambahan, kanthi njupuk phenolpropionat testosteron, pembangun awak nglaporake nambahake keinginan, kekuwatan, lan kualitas. Kabeh kanthi nggunakake testosteron iki kanthi cara sing bener ing impact kaya ester testosteron liyane nanging ora mbutuhake infusions ngunjungi, utawa nimbulaké pangopènan banyu.

Taksonomi fenilpropionat migunani

Steroid testosteron iki wis dadi popularitas ing antarane binaraga amarga efek banget ing awak. Sawetara dikenal manfaat testosteron fenilpropionat kalebu;

  • Nggedhekake bangunan otot kanthi ningkatake kapasitas retensi nitrogen.
  • Ngedongkrak energi awak sakabèhé, saéngga bisa ngaktifake atlit kanggo dawa lan entuk asil sing dikarepake. Iku uga mbenakake kinerja sakabèhé saka binaragawan lan atlet.
  • Pengaruhe produksi sel darah merah ing awak.
  • Kurangi lan ngobong lemak awak.

Testosteron Phenylpropionate Half urip

Testosteron fenilpropionat minangka obat suntik kanthi umur setengah 3 nganti dina 4. Sampeyan bakal diwajibake njupuk dosis sak dina 4. A practitioner kesehatan profesional kudu nggarap injeksi.

Testosteron dosis phenylpropionat

Akeh atlit utawa binaragawan nggunakake tamba iki kaping pindho saben minggu utawa sawise rong dina. Tengen dosis fenilpropionat testosteron kisaran saka 300gm nganti 3000mg saben minggu. Nanging, efek samping fenilpropionat testosteron kurang abot tinimbang steroid liya.

Testosteron Phenylpropionate Sepeda; Pit; ontel

Steroid fenilpropionat testosteron bisa digunakake bebarengan karo ester cendhak liyane kanggo siklus kurang saka 10. Siklus fenilpropionat testosteron banget kudu kalebu test prop siklus sing duwe dosis 300mg saben minggu lan NPP klasik karo dosis 300mg sing dianjurake saben minggu uga. Siklus cendhak kudu kurang saka sepuluh minggu kanggo awak.

6. Testosteron Isocaproate

Isocaproate yaiku ester sing ditemokake ing steroid anabolik. Iku sawijining ester sing bisa disambung karo steroid kaya Cypionate sing misuwur utawa Enanthate ester. Kaya Cypionate and Enanthate, Isocaproate uga bisa ditambah ing hormon testosteron, nanging, amarga Isocaproate, iki bakal dadi panggonan utamane sing kita tingali. Testosteron-Isocaproate, wangun monoester sing ora ana maning; ing kasempatan sing sampeyan nemokake, iku luwih saka kamungkinan klaim kanggo ketenaran, lan ora perlu apa wae kanggo tau duwe Testosteron Isocaproate minangka ester tunggal. Endi kita bakal entuk ester Isocaproate sing paling umum lan ing ngendi iku tujuan sing luwih dhuwur ing campuran testosteron; tegese Omnadren lan Sustanon 250. Omnadren lan Sustanon-250 minangka loro senyawa testosteron karo patang ether sing ditempelake; papat èstper saka ukuran sing béda sing mbentuk siji senyawa testosteron agregat.

Sajarah

Ing testosteron Isocaproate minangka ester, lan mung kasedhiya nalika dipasang ing steroid kayata Omnadren lan Sustanon 250. Sajarah ester iki bisa ditelusuri saka 1970 nalika Sustanon 250 dirilis menyang pasar. Peranan Isocaproate ester kanggo ngaktifake tamba bisa tahan maneh ing awak lan ngidini senyawa steroid liyane bisa dianggo efektif. Ester isosaproate nyedhiyakake steroid sing setengah umur mulai saka dina 7-9.

Testosteron Isocaproate Dosis

Wiwit Isocaproate ora ana sacara mandiri, dosis testosteron isocaproate beda-beda gumantung ing ngendi wis digabung. Contone, ing Sustanon 250, penyertaan panganan iki yaiku 60mgs lan dosis Sustanon 250 kisaran saka 250mgs nganti 1500mgms saben minggu. Dokter sampeyan bakal milih dosis paling apik kanggo sampeyan gumantung ing kabutuhan sampeyan.

Testosteron Isocaproate Setengah urip

Testosteron Isocaproate duweni umur setengah aktif nganti 7-9 sing artine dosis steroid sing dilakoni karo ester iki kudu dijupuk saben minggu. Sanajan sampeyan ngrampungake siklusmu dina iki, sampeyan bakal terus seneng efek obat kanggo saperangan dina sawise.

testosteron Isocaproate Benefits

Manfaat testosteron Isocaproate bisa adhedhasar campuran kaya Omnadren lan Sustanon 250 lan bisa dipisahake dadi rong kelas sing summedup; kekuwatan sing ditampa dening atribut ing ndhuwur lan apa senyawa iki menehi kanthi kontras karo wangun ester tunggal. Minangka diteliti ing tahap awal, kekuwatan campuran testosteron kanggo nyedhiyakake luwih becik saka loro alam semesta ing rasa ester sing sethithik lan luar biasa, lan iki menehi testosteron akting sing cepet kanthi dampak sing tahan suwe. Sing bisa uga diarani kaya ing ngisor iki, nanging prasaja saka prakara iku ora ana liyane. Ing titik kasebut, kita duwe kaluwihan tartamtu gumantung saka kawicaksanan ing ndhuwur, lan minangka Omnadren lan Sustanon 250 dipigunakaké sajroning eksekusi, kita bakal musatake manawa ana ing keuntungan kasebut.

Kanggo atlet mangsa, individu sing ngarep-arep bisa ngembangake massa lan kualitas sing sithik, Isocaproate minangka keputusan sing becik amarga bakal ngupayakake loro-lorone. Luwih, kanthi ngalami lingkungan metabolik, sampeyan siap kanggo ngedhunake massa pas karo otot kurang kanggo amassing rasio lemak, lan sing paling larang. Campuran sing padha bisa digunakna kanggo ngobong uga; Kabèh perkara sing dianggep, pencernaan sing luwih apik nyebabake kapasitas lemak sing luwih gedhe, lan minangka testosteron minangka preserver jaringan sing gedhé, iku mung kaputusan sing apik kanggo samubarang pamotongan.

7. Testosteron propionat

Iki ester testosteron sing paling cendhak sing ngeculake luwih cepet ing aliran getih. Mulane, yen sampeyan butuh produk sing cepet, banjur testosteron propionate bakal dadi pilihan sing tepat kanggo sampeyan. Nanging, tamba mung duwe umur setengah dina. Mulane sampeyan kudu nyuntik obat saben dina nganti siklus berakhir. Reaksi proporsat tiron saka sawetara bakul lan dosis sing sampeyan pilih. Mbandingaken testosteron propionate vs Cypionate, babagan efektivitas sampeyan bisa milih propionat amarga kerjane ing dina, nanging sampeyan kudu njupuk dosis saben dina.

Sajarah

Kaya steroid liya, propofat testosteron dikembangake ing 1930s awal lan ngarahake ningkatake tingkat hormon testosteron ing awak. Obat iki saiki populer ing kalangan pembina badan kanggo bukti sing penting kanggo mbantu wong-wong mau kanggo entuk gol. Kanggo dekade kepungkur, kebutuhan tamba wis ditemtokake manawa menehi manfaat kanggo para pengguna sing kalebu ningkatake hormon testosteron kayata bangunan otot. Pranata manungsa sing nyedhiyakake hormon iki uga minangka alesan liyane kanggo kabutuhan dhuwur.

Testosteron Propionate Dosis

Pemula siklus testosteron propionat njaluk sampeyan miwiti karo dosis cilik sing sawetara saka 50-100mgs disuntikake sawise dina 2-3. Dosis mingguan saka testosteron propionate mulai saka 200 nganti 500mgs.

Obat kasebut bisa nyebabake efek samping sing abot kanggo pemula sing njupuk dosis gedhe banget kanggo pisanan. Dokter sampeyan bakal menehi dosis sing tepat sawise mriksa kondisi sampeyan. Sampeyan bakal aran impact saka testosteron propionate sadurunge lan sawise njupuk iku. Elinga tansah ngetutake instruksi dosis. Nanging, yen sampeyan ora nyenengake karo dosis saben dina, sampeyan bisa ngetik suntikan sing sasi sabanjure.

Testosteron Propionate Setengah urip

Pil testosteron propionat duwe umur setengah jam 24 nanging gel suntik duwe urip aktif nganti minggu 4. Dokter sampeyan bakal ngrancang interval dosis paling apik sing bakal ngaktifake sampeyan entuk asil sing dikarepake.

Bodybuilding

Sawise tamba dirilis menyang pasar ing 1930s. Iki dites lan dibuktekake kanggo ningkatake kekuatan awak uga nambahake bangunan otot. Obat kasebut nyedhiyakake otot-otot kanthi nutrisi sing nyenengake supaya bisa tuwuh lan nalika pangguna olah raga sing cocok bisa mesthekake bisa nampa massa awak sing dibutuhake ing olah raga. Ngenani hormon testosteron ing badan sampeyan tegese sampeyan bakal duwe akeh keuntungan kajaba mbangun otot kayata nganyari fitur wong kaya swara sing luwih jero lan wutah rambute antarane akeh liyane.

Nanging, konsultasi dhokter sampeyan bakal dadi cara sing paling aman kanggo ngalami hasil testosteron propionat. Gatal utawa bengkak ngubengi area injeksi iku normal, nanging kudu ilang sawise sawetara wektu yen efek ora lunga banjur bali maneh menyang dokter. Nuduhake tamba karo binaragawan liyane bisa dadi beboyo amarga sampeyan ora yakin carane obat bakal nanggepi karo awak. Pemeriksaan medis penting banget sadurunge lan sawise njupuk dosis testosteron propionat.

Testosteron propionat keuntungan

  • Tumrap otot tanpa lemak
  • Ngedongkrak jinis drive
  • Nggedhekake pertumbuhan otot
  • Ngobong lemak padharan.

8. Testosteron Sustanon 250

Steroid Sustanon 250 yaiku obat suntik kanggo wong sing ngalami produksi testosteron alami lan tingkat sing nyangkut manfaat akeh. Sustanon 250 ngidini para pangguna bisa ngembangake karakteristik lanang sing dikarepake kayata ngeningake swara, nguatake otot, lan malah wutah rambut ing awak utawa wilayah wajah.

Sajarah

Sustanon 250 yaiku steroid sing dikembangake dening Organon Company ing 1970 kanggo mbantu wong sing awak ora bisa ngasilake hormon testosteron sing cukup. Obat iki kasedhiya popular ing wektu sing cendhak sawisé dirilis menyang pasar amarga mbuktekaken dadi solusi sing asli kanggo atlet lan binaragawan. Sustanon 250 digawe kanthi nggabungake ester testosteron sing sejenis 4 sing kalebu, 30mg saka testosteron propionat, 60mg-testosteron phenylpropionate, 100mg-testosterone decanoate, lan 60mg-isocaproate. Komposisi iki nggawe produk sing kuat lan migunani kanggo para binaragawan lan masalah testosteron sing kurang.

Cara nyuntik Sustanon 250

Injeksi narkoba mung bisa diwenehi sabanjure seminggu utawa sawise dina 3 amarga kekuatan sing bisa nyebabake awak bisa nganti sawetara dina. Nanging tamba kasebut wis dicekal dening agensi anti-doping donya, saéngga ora cocok kanggo atlet aktif. Sampeyan bisa nyuntik obat kasebut ing otot sampeyan dhewe utawa gawe jadwal kunjungan menyang klinik kanggo njaluk injeksi saka dokter. Umur setengah obat iku fleksibel nggawe becik kanggo akeh pangguna nanging tansah nonton dosis kanggo nyegah efek samping.

Sustanon 250 kanggo bodybuilding

Sejatine, tanpa hormon testosteron sing cukup ing awak, bakal angel entuk massa otot sing dikarepake minangka binaragawan. Ora ketompo diet utawa olahraga sing sampeyan tindakake saben dina, sampeyan kudu duwe hormon lanang kanggo nambah kinerja sampeyan. Obat iki dianggo kanthi ngrangsang awak supaya bisa ngasilake estrogen, saengga ngalami tingkat testosteron sing nyenengake. Sustanon 250 mbantu ngatasi kabeh masalah sing disebabake tingkat testosteron sing kurang, kayata mbangun lan ngatasi otot.

Testosteron Sustanon 250 Dosis

Dosis Sustanon 250 sing bener kanggo awak kudu luwih saka 250mgs-1500mgs saben minggu. Nanging, 500-750mg minangka dosis paling suntik saben minggu. Sawetara wong mungkin ora seneng karo suntikan Suntanon 250 sawise telung dina nanging arep kanggo dosis mingguan bakal dadi gagasan apik.

Apa keuntungan saka Sustanon 250?

Keuntungan paling penting sing bakal sampeyan nikmati sawise nggunakake obat iki yaiku testosteron sing konstan telung minggu sawisé injeksi. Kang tegese sampeyan bakal duwe kekuatan awak sing dibutuhake lan drive seks banget antarane hasil testosteron liyane. Ing sisih liyane, yen sampeyan nggunakake tamba ing wektu sing suwe, sampeyan kudu mlebu tes getih kanggo ngawasi tingkat testosteron. Elingi tingkat hormon sing luwih murah utawa kurang bisa mbebayani. Manfaat liyane sing bisa sampeyan gunakake saka njupuk obat kasebut yaiku nggedhekake lan ngatasi otot.

Testosteron Sustanon 250 siklus

Siklus Sustanon 250 kalebu liyane liyané amarga sampeyan ora bisa gain otot tanpa lemak sing perlu, kanthi nggunakake Sustanon mung. Iki minangka siklus pembonceng Sustanon;

minggu Sustanon250 Dianabol Ostarine

MK-2866

Aromasin N2guard Deca Durabolin
1 500mgs / minggu 40mgs / ed 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu
2 500mgs / minggu 40mgs / ed 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu
3 500mgs / minggu 40mgs / ed 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu
4 500mgs / minggu 40mgs / ed 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu
5 500mgs / minggu 40mgs / ed 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu
6 500mgs / minggu 40mgs / ed 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu
7 500mgs / minggu OFF 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu
8 500mgs / minggu OFF 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu
9 500mgs / minggu OFF 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu
10 500mgs / minggu OFF 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu
11 500mgs / minggu OFF 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu

* ed tegese saben dina / saben dina

9. Testosteron Undecanoate

Iki minangka obat long-acting sing dumadi ing kapsul utawa injeksi. Pilihan iku tansah sampeyan, nanging loro jinis dosis beda-beda babagan efektifitas. Obat iki becik kanggo wong sing kadar testosteron kurang utawa awak ora bisa ngasilake hormon sing akeh-dibutuhake. Ing Undecanoate testosteron bisa mbantu ngembangake ciri-ciri awak lanang kayata ngeningake swara, distribusi lemak lan bangunan otot.

Sajarah

Testosteron undecanoate iki dikembangake ing 1980 dening Organon Drug Company sing ngarahake nyedhiyakake obat testosteron sing ora liwat ati. Uga, tamba iki minangka gagasan kanggo nggawe steroid androgen anabolik (AASraw) sing bisa mbantu ngobati produksi testosteron sing kurang ing wong. Nanging, introduksi ester testosteron liyane sing mbuktekaken dadi kuwat babagan menehi hasil, testosteron undecanoate alon-alon ngilangi popularitas ing antarane akeh binaragawan lan atlit profesional.

carane Panjenengan Testosteron undecanoate nyambut gawe

Ing undecanoate testosteron ngliwati sistem limfatik lan ora ati kaya steroid liya. Mangkono, tamba kasebut mlebu ing aliran getih tanpa dirusak utawa kena dening ati sing tegese sampeyan seneng efek sing paling lengkap. Proses steroid ing awak sampeyan ndadekake beda saka steroid methylated liyane.

testosteron Undecanoate Bodybuilding

Testosteron seksual hormon nduweni peran penting ing awak kanggo ngilangi lemak, entuk kekuwatan lan bangunan otot antarane fitur wong liya. Akeh atlit profesional lan binaragawan njupuk kauntungan saka tamba iki kanggo nambah otot lan nambah kinerja. Senajan testosteron undecanoate diarani minangka steroid sing kuwat, bisa uga duwe asil positif ing otot lan latihan nalika sampeyan njupuk dosis sing luwih dhuwur kanthi diet sing tepat.

Nanging, wong-wong sing ora nggunakake obat kanthi bener bakal nemu efek samping sing bisa dianggep yen sampeyan ngontak dhokter sampeyan. Bodybuilding testosteron undecanoate bisa gedhe yen sampeyan pindhah menyang injeksi undecanoate testosterone sing mung bisa njupuk sak minggu ing 10 utawa 14. Gumantung ing kondisi sampeyan dhokter bakal ngrancang dosis lan siklus testosteron tengen kanggo sampeyan. Dosis kapsul dosis testosteron undecanoate mung dumunung saben dina, lan sampeyan kudu njupuk dosis saben dina.

testosteron Undecanoate Wuku

Sawetara manfaat testosteron utama sing ora kalebu:

  • Nambah lemak
  • Tambah swasana ati
  • Nggedhekake kapercayanmu
  • Nambahake drive jinis
  • Ngupaya gain otot

testosteron Undecanoate Dosages

Kanggo bodybuilders utawa atlit, dosis testosteron undecanoate kira-kira 480mg saben dina. Nanging, kanggo pangguna pisanan, dhokter bisa ngurangi dosis banjur nambah wektu. Nalika sampeyan milih nggabungake tamba karo steroid liya, 200-250mgs bakal oke. Obat kudu dijupuk sadurunge mangan sing sadurunge sarapan lan dosis sore sadurunge nedha bengi.

testosteron Undecanoate siklus

Sampeyan bisa nggunakake steroid iki ing sisih liyane kaya deca Durabolin, trenbolone lan promobolan. Yen sampeyan milih nggunakake andriol karo lisan liyane, banjur dianjurake kanggo nggunakake ing dosis sing kurang kayata 240mg saben dina. Andriol bakal dadi basis tes lan menehi kesempatan liyane supaya bisa mlaku kanthi bener tanpa ngalami efek samping ekstra.

minggu Andriol Promobolan Aromasin Cardarine N2Guard
1 250mg / ED 600mgs / minggu 10mgs 20mgs / ED 5caps / ED
2 250mgs / ED 600mgs / minggu 10mgs / EOD 20mgs / ED 5caps / ED
3 250mgs / ED 600mgs / minggu 10mgs / EOD 20mgs / ED 5caps / ED
4 250mgs / ED 600mgs / minggu 10mgs / EOD 20mgs / ED 5caps / ED
5 250mgs / ED 600mgs / minggu 10mgs / EOD 20mgs / ED 5caps / ED

* ED tegese saben dina utawa saben dina

10. Turinabol (Tbol)

Sajarah

Iki minangka obat anabolik sing awalé diprodhuksi ing 1961 ing Jerman Timur dening pharmaceutical Jenapharm Company kanggo nambani penyakit balung mbuang. Obat kasebut tambah populer sawise diasilake kanggo sukses Jerman Timur Olimpiade ing 1960s kanggo 1980s. Turinabol saiki digunakake dening atlit lan bodybuilders kanggo nambah massa awak lan otot bebarengan karo energi sing perlu kanggo drive kabeh aktivitas. Kanggo bodybuilders, sampeyan bisa entuk target sing ora bisa ditindakake yen sampeyan nggunakake obat kanthi bener.

carane Turinabol nyambut gawe

Dosis turinabol mung kasedhiya kanggo wangun kapsul lisan. Saiki, ora ana suntikan kanggo steroid iki. Ora ana TURINABOL FOR SALE, lan tamba mung ana ing laboratorium lemah. Panyegahan tamba terus meningkat amarga efek turinabol nyedhiyakake pangguna. Obat iki dikenal kanthi efektif kanggo ningkatake sintesis protein otot, ningkatake jumlah tingkat panyerapan nitrogen ing otot lan uga ngasilake produksi sel darah merah. Saben turinabol gumantung marang kabutuhan sampeyan, nanging sampeyan bisa njupuk 50mg saben dina saben minggu utawa rong minggu. Nanging, dhokter sampeyan bisa ngrancang siklus dosis sing paling apik kanggo sampeyan sawise considering status kesehatan sampeyan.

Bodybuilding

Turinabol (Tbol) minangka steroid paling apik kanggo atlit lan binaragawan sing paling apik amarga keuntungan sing ningkatake tingkat energi lan peningkatan otot. Ngiringi tamba kanthi diet sing tepat lan lathian sing tepat sampeyan bakal nemtokake asil sing dikarepake. Steroid nyedhiyakake awak kanthi protein penting sing bakal nguripake otot lan uga ngobong lemak awak. Nggunakake obat iki, sampeyan ora kudu kuwatir babagan efek samping estrogenik kaya insomnia, penylametan banyu, lan tekanan darah tinggi. Mulane, sing rawan efek samping bakal padha seneng karo tamba iki.

Turinabol Wuku

Sawetara manfaat Turinabol sing sampeyan bakal seneng nganggo tamba kasebut kalebu;

  • Ngapikake kekuatan otot
  • Nyedhiyakake otot sing sithik
  • Seneng asil tanpa bobot
  • Tingkat efek samping sing kurang
  • Nambah produksi hormon testosteron alami

Turinabol Dosages

Dosis Turinabol sing disaranake kanggo pria yaiku 20 kanggo 50gms saben dinten, lan sampeyan bisa nggunakake kasebut bebarengan karo liyane kanggo asil sing luwih apik. Ana pemahaman salah sing minangka bodybuilder sampeyan kudu nggunakake dosis dhuwur kanggo entuk asil. Wanita kudu njupuk dosis turinabol cilik 2.5 kanggo 7.5mgs saben dina amarga dosis dhuwur bisa mimpin kanggo virilization.

Turinabol Setengah urip

Turinabol (Tbol) nduweni umur setengah saka jam 16. Mangkono sampeyan kudu njupuk dosis sampeyan sapisan saben dina - Nanging, sapérangan binaragawan kaya pisah dosis dadi loro interval jam 12 sing uga oke kanggo njaga tingkat getih becik.

Turinabol siklus

Steroid iki bisa digunakake bebarengan karo liyan liyane kayata Dbol, N2Guard, lan Cardarine kanggo asil sing luwih apik lan ngedhunake efek samping.

minggu Tbol Dbol N2Guard Cardarine
1 25mgs / ED 25mgs / ED 5caps / ED 20mgs / ED
2 25mgs / ED 25mgs / ED 5caps / ED 20mgs / ED
3 25mgs / ED 25mgs / ED 5caps / ED 20mgs / ED
4 25mgs / ED 25mgs / ED 5caps / ED 20mgs / ED
5 25mgs / ED 25mgs / ED 5caps / ED 20mgs / ED
6 25mgs / ED 25mgs / ED 5caps / ED 20mgs / ED

* ED tegese saben dina.

Top 10 testosteron ester sing bener kanggo sampeyan

Ester kang testosteron apik kanggo sampeyan?

Saiki sampeyan wis nggoleki esters testosteron sing paling apik sing ana ing pasar, tantangan saiki bakal nate nemtokake sing bener kanggo sampeyan. Wong duwe reaksi beda kanggo macem-macem obatan, apa sing bisa digunakake kanggo kanca sampeyan bisa uga ora sampurna kanggo sampeyan. Wong duwe komposisi awak sing beda, lan dokter sing apik bakal tansah mriksa kondisi sampeyan dhisik sadurunge milih obat sing tepat.

Masalah testosteron sing kurang perlu perawatan sing siji kanggo nggoleki asil sing dikarepake. Contone, yen sampeyan mratelakake pendapat wong, sawetara bakal ngomong yen asetat iku sing paling apik, wong liya bakal ngelingi sampeyan tuku cypionate utawa malah decanoate. Cara paling apik kanggo milih ester testosteron sing tepat yaiku kanggo ndeleng dhokter lan nerangake masalah sampeyan banjur menehi resep obat sing tepat.

Apa tips kanggo milih ester testosteron sing tepat kanggo sampeyan?

Ngimpi saben awak kudu nggawe wangun awak sing apik, kebugaran awak sakabèhé, lan otot rambute sing kuwat. Nanging, sawetara kondisi kayata produksi testosteron sing kurang ing awak bisa nyingkirake kasempatan kanggo nggayuh karir.

Mayoritas binaragawan nggunakake ester testosteron kanggo entuk bathi sing perlu sawise rutin ngleksanani sing kuat. Biasane, awak sampeyan ora duwe testosteron cukup kanggo mbangun otot lan nyedhiyakake sampeyan kanthi energi sing sampeyan perlu minangka binaragawan. Tegese sampeyan kudu nggedhekake kanthi ester sing cocok.

Dadi carane sampeyan milih ester testosteron sing bener?

Saiki, pasar kebak macem-macem ester testosteron sing bisa dadi angel kanggo sampeyan milih sing paling apik. Kabeh merek ngakoni minangka sing paling apik lan menehi solusi kanggo masalah sampeyan. Nanging, sampeyan kudu ati-ati kaya sampeyan ngupaya bantuan saka profesional kesehatan. Coba tips ing ngisor iki nalika milih boosters testosteron sing bener;

1. Ngerti apa sing perlu

Sadurunge ngunjungi dokter kanggo njaluk saran, pisanan mangerteni masalah sampeyan. Contone, yen masalah sampeyan ora bisa nemokake otot rambute sing perlu utawa sanajan sampeyan pengin ngobong lemak awak sampeyan bakal nggawe dokter gampang kanggo ngenali obat sing paling apik kanggo sampeyan. Ester testosteron duwe bahan beda kanggo ngatasi masalah sing spesifik. Liyane sing sampurna kanggo wong-wong sing ngobati obat-obatan kanggo macem-macem penyakit nalika wong ora bisa digunakake karo obat-obatan liyane. Aja gawe kesalahan babagan mundhut obatan saka toko sing paling cedhak tanpa panuntun profesional kesehatan. Sampeyan bakal mbebasake urip amarga sampeyan bisa nemu efek sing bisa nyalibake kesehatan sampeyan.

2. Tipe ester testosteron

The testosteron boosters teka ing macem-macem jinis sawetara alam lan liyane minangka obat resep. Dokter bakal posisi apik kanggo nemtokake jinis sing paling apik kanggo sampeyan sawise mriksa kondisi kesehatan. Kekuwatan awak sampeyan penting banget nalika njupuk obat kasebut; awakmu ora bisa kerja karo sawetara suplemen. Maneh gumantung saka kebutuhan testosteron, dokter bakal ngerti jenis sing bener kanggo mbantu sampeyan entuk gol.

3. Kualitas lan efektifitas

Ester testosteron kerja kanthi cara sing padha, nanging prabédan kasebut nduweni efektifitas. Merek beda duwe setengah urip sing beda, sawetara obat kudu dijupuk sepisan ing minggu liya yen ing dina 2 utawa 3. Kebutuhan sampeyan saiki bakal mimpin dokter nalika milih resep sing terang kanggo sampeyan. Yen sampeyan ora seneng karo ester testosteron suntik, sampeyan bisa nemokake dhokter sampeyan kanggo nemokake obat lisan.

Tip sing paling penting nalika sampeyan milih utawa nggunakake boosters testosteron yaiku ndherek dhokter sampeyan ing saben langkah. Nambani efek samping bisa larang lan kadhangkala sampeyan ora bisa mbalikake kahanan kasebut. Aja prioritize rega nalika milih ester testosteron sing bener amarga bisa kanggo njaluk produk kualitas apik yen sampeyan menyang produk murah. Nanging, uga ora ngeculake bank sampeyan kanggo obat-obatan, nimbang efektifitas lan kualitas asil sing dikarepake.

Referensi;

  1. Dudley, RE, & Constantinides, PP (2018). Aplikasi Patent No. 15 / 723,985.
  2. Guercia, C., Cianciullo, P., & Porte, C. (2017). Analisis ester asam lemak testosteron ing kelenjar pencernaan kerang kanthi resolusi tinggi spektrometri massa kromatografi cair. Steroid, 123, 67-72.
  3. Chen, FJ, Patel, MV, Fikstad, DT, Zhang, H., & Gillyar, C. (2018). Aplikasi Patent No. 15 / 714,541.
0 Nyenengi
6316 Ndeleng

Komentar wis ditutup.